ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Anonymous suunnittelee tekaistua UFO-aaltoa

Hakkeriryhmänäkin tunnettu Anonymous, johon kuuluu mm. 4Chanilaisia ja vapaaehtoisia satunnaisia netin käyttäjiä, suunnittelee tämän kuukauden 22 päiväksi isoa tempausta. Ryhmä aikoo ilmoittaa eri puolilta maailmaa ufosta, ufo-ilmoituksia vastaanottaville nettisivuille. Viestissä pyydetään ilmoittamaan kahdeksan valoa sisältävästä kolmiosta.

Tempauksella aiotaan saada aikaan paniikkia ”nothing more than the lulz”, vain naurun vuoksi.

Operaation ohjeita jakava kuva on levinnyt ympäri nettiä ja tämän takia se saattaa siirtyä myöhempään ajankohtaan. Saa nähdä tapahtuuko operaatio vai ei.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Anonymous suunnittelee tekaistua UFO-aaltoa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ville sanoo:

    Toka

  • Vector_Monster sanoo:

    aika typerää kehitää tällaista. Mitä jos se vaikuttaa negatiivisesti enemmän mielipiteisiin ufoista. Mitä jos tulisi tulevaisuudessa ufot käymään täällä ja sitten alkaisi sota vaikka olisivatkin tulossa in peace.

  • Terma sanoo:

    Keitä tämä tempaus palvelee ?

  • WM_ sanoo:

    Hauskaahan pieni pilailu on, mutta koska sama ryhmä osoittaa kannatusta wikileaksille, en näe ideaa totuuden levittämisellä ja tällaisella tempauksella

  • Oxymoron sanoo:

    Hieman lähdekritiikkiä on nyt paikallaan: Koskapa ANON on nimensä mukainen, periaatteessa kuka tahansa voi ottaa ANONin viitan harteilleen.

    Jos taistelisin DISCLOSUREa vastaan, miten olisi uskottavinta toimia? – Tietysti käyttämällä ”netin katu-uskottavia” hahmoja. Eli suoralla englanninkielellä GOVERNMENT PSYOP.

    Tietystä tämä voi olla myös ihan aito ANONin jekkutemppu, mutta todennäköisempänä ja järkeenkäyvempänä selityksenä pitäisin että UFO-salaisuuksia varjelevat tahot haluavat pitää UFO-teemat ”yleisen naurettavuuden” piirissä. Viime aikoina kun yhä useampi on alkanut ottaa vakavasti sen mahdollisuuden, että hallitukset ovat kuin ovatkin pimittäneet paljon tietoa ulkoavaruuden olioista ja tekniikasta.

  • hexagon sanoo:

    Oxymoron veit sanat suustani. 🙂

  • lownrgy sanoo:

    Tämä tempaus palvelee luonnollisesti salailun päättymistä ts. Full UFO-Disclosurea ja niitä lukemattomia projekteja ja satoja entisiä valtion leivissä olleita ihmisiä jotka siihen tähtäävät, he ovat tehneet tätä työkseen ja he ymmärtävät miten koneistoja käytetään hyväksi.

    mietitäänpä joukkopsykoosia ja manipulointia ja miten se toimii;

    tapahtuma -> syntyy havaintoja -> levitetään dis-informaatiota TPTB:n toimesta, jolla saadaan ihmisten ajatukset harhailemaan -> yleinen mielipide ei tiedä informaation sekavuudessa ja määrässä miten asioiden todellinen laita on -> median eli TPTB:n yleinen kanta hyväksytään absoluuttisen tiedon ja ymmärryksen puuttuessa todennäköisimpänä vaihtoehtona ainoaksi oikeaksi mahdolliseksi selitykseksi.

    nyt sitten tämä ryhmä käyttää tätä käänteisesti hyväkseen;

    illuusio -> syntyy havaintoja -> levitetään dis-informaatiota Anonymous ryhmän toimesta, jolla saadaan ihmisten ajatukset harhailemaan -> yleinen mielipide ei tiedä informaation sekavuudessa ja määrässä miten asioiden todellinen laita on -> median eli Anonymous ryhmän yleinen kanta hyväksytään absoluuttisen tiedon ja ymmärryksen puuttuessa todennäköisimpänä vaihtoehtona ainoaksi oikeaksi mahdolliseksi selitykseksi.

    Tämänkaltainen kansainvälisestikin painostava tilanne olisi ideaali Full UFO-Disclosuren toteuttamiselle, tahoja ja projekteja jotka tähän pyrkivät on valtavasti mutta vastassa olevat voimat vielä suuremmat, siksi he yrittävät käyttää massapsykologiaa hyödykseen.

    Kannatan ehdottomasti tempaukseen osallistumista 🙂

  • lownrgy sanoo:

    Se pitää tosiaanki lisätä että jos tää olis realdeal ei me ois kuultu tästä mitään.. vastasin Terman kysymykseen ”Keitä tämä tempaus palvelee?”.

  • Ogeli sanoo:

    Ensin pleikkarin nettipalvelun kaataminen ja nyt tämä? 😀

  • Jarppi sanoo:

    Mun mielestä ton koko homma idea kusi sillä sekunnilla, kun sen näin. Jos olisi tehty ilman, että asia olisi kerrottu ja myöhemmin vasta paljatettu olisi voinut toimiakin.. Toisaalta ehkä tämä onkin vain keino peitellä jotain oikeaa ufo tapahtumaa tuona päivänä?! o_O

  • tzundax sanoo:

    hyvä ”pila” mut tyhmää kertoo siit etukätee.

  • onnzzi sanoo:

    Es tölkki ilmestyy taivaalle

  • Niinpä niin sanoo:

    Taas Anynymousin ”mustamaalaamista”.. Ensin Sonyn palvelimilta löytyy ”sattumalta” tiedosto jossa lukee Anonymousin tunnuslause…. Joo, varmaanhan ne jättäis itestään merkkejä jos oisivat murron takana..

    Nyt sitten halutaan mustamaalata kyseistä ryhmittymää tämmöisellä tempauksella… Hohhoi..

  • Wespa sanoo:

    Kyseinen ryhmittymä on lähinnä satunnaisista netinkäyttäjistä (anonyymeistä), lähinnä 4Chanissa pyörivistä henkilöistä koostuva ”ryhmä”. Ryhmällä ei ole mitään järjestäytynyttä toimintaa, johtajaa tai mitään muuta määrittävää tekijää, kuka vaan voi toimia ryhmän nimissä ja kuka vaan voi aloittaa operaation ja alkaa levittämään toimintaohjeita eteenpäin. Anonymous ei ole kukaan ja se on kaikki.

    Kyseisen kuvan bongasin Ylilaudalta ja sen perusteella tein jutun. Luultavasti kuva on otettu Ylilaudalle 4Chanista.

  • Askapää sanoo:

    oxymoronia on hyvä kompata kyllä tässä. Samoilla linjoilla Herran/Rouvan kanssa

  • Reiska sanoo:

    ”Tietystä tämä voi olla myös ihan aito ANONin jekkutemppu, mutta todennäköisempänä ja järkeenkäyvempänä selityksenä pitäisin että UFO-salaisuuksia varjelevat tahot haluavat pitää UFO-teemat “yleisen naurettavuuden” piirissä.”

    Oxy-moronilla on aika outo käsitys todennäköisyyksistä. Occamin partakin on tainnut venähtää melkoisen pitkäksi.

  • Askapää sanoo:

    Nii eli toisin sanoen jos joku taho tälläisen tekisi. Olisi se aika hyvä coveri oikeille havainnoille. Ihmiset sen jälkeen voisivat kuitata jokaisen havainnon jonkun netti porukan tekemäksi leija ja ledivalo kikaksi. Mediahan tietysti olisi menossa mukana. On myös melko typerää jos suunnittelee pilaa ja samalla kertoo pilan kohteelle päivän,ajan ja paikan missä pila tehdään. Sama kun sanoisi että ”Huomenna muuten kun kävelet aamulla autollesi niin olen mennyt ja pa*skantanut kuskin penkille. Sinä tietysti istut sen päälle ja me saamme hyvät naurut.”

  • Wespa sanoo:

    Anojen jutut nyt on levinny ennenkin muiden tietoisuuteen. Vähän sama kun kerrot naapurille tekeväsi jekun ja hän kantelee eteenpäin ja kohta koko kylä tietää. Netissä on lähes mahdotonta pysyä salassa tai pienten piirien tiedossa varsinkin kun kyseessä on Anojen levitystapa muille anonyymeille joihin voi ”liittyä” kuka tahansa osallistumalla (samalla kuka tahansa viestin nähnyt voi kannella asiasta eteenpäin). Tämäkin levisi ainakin nyt tänne asti kun löysin tämän Ylilaudalta, jos olisi jäänyt 4Chaniin, niin tuskin olisin asiasta saanut tietää. Ongelma on siis Anojen toimintatavoissa yleensäkkin…

    En tiedä voidaanko tämänkaltaisella tempulla salailla jotain tulevaa tapahtumaa, kai sekin on mahdollista, mutta en pidä sitä kauhean todennäköisenä, koska jokatapauksessa jos jokin oikea ilmiö tapahtuu, niin siitä ilmoitetaan ja otetaan mahdollisesti videokuvaa jne; josta voidaan sitten erikseen päätellä ja tehdä tutkimukset. Tämän teorian ollessa mahdollinen sen pitäsi myös pitää sisällään sen, että joku ulkopuolinen tietäisi jostain tulevasta ilmiöstä (armeijan projektista?) ja sitten haluaisi peitellä asiaa näin.

  • N023 sanoo:

    Mahtava idea!:D Ite oon ainakin mukana!

  • Terma sanoo:

    Tänks Lowngry. Nähtäväksi jää millainen ”jytky” tulee : )

  • Terma sanoo:

    Lownrgy..

  • Anon sanoo:

    Kiitos vitusti Wespa. Voit olla varma etten käy sivullasi enää ikinä

  • anomum sanoo:

    anomuum’s a leguaani :–DDDDD

  • Anon sanoo:

    Anonyymi on leguaaaaaaniiio :———D

  • Apinab sanoo:

    PSN hakkerit kuulus PH4NTOM nimisee järjestöö
    Anonymousil ei oo asiaan osaa eikä arpaa

  • Jimi-Viljami Korianterinen sanoo:

    lol wespa on nyymi x—-DDDDDDDDDD täytyy kertoo makelle ;D

  • Markku sanoo:

    Ite oon ainakin mukana! 😀

  • Jakemään sanoo:

    Tähänhän pitää mennä mukaan..

  • MacSmith sanoo:

    http://youtu.be/uFAR_jfkFbE

    Minne ollaan menossa?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto