ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Salaiset avaruusprojektit: Timothy Good

Brittiläisen ufotutkijan Timothy Goodin luento salaisista avaruusprojekteista sekä erilaisista armeijan alla suoritetuista ufotutkimuksista.

Timothy Good: Secret Space Program Conference Amsterdam 2011

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Salaiset avaruusprojektit: Timothy Good

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • ropoli sanoo:

    aika humpuukilta kyllä osa kuulosti , mutta osa myös kiinnosti ja tuntui todelta mutta missä todellisuus sijaitsee?

  • Tare sanoo:

    Näillä luennoillahan nämä ns. UFO-gurut tienaavat leipänsä ja
    veikkaan mitä tunnetumpi, sen isompi palkkio.
    Tähän luentoon oli vedetty osa netissä liikkuvista salaliittoteorioista. Osa todistettu täysin hörhöluokkaan.
    Pisti silmään se valokuva ”ufosta” joka oli tosin ufon muotoinen, mutta on joku jenkkien kokeilualus 60-70 luvulta jossa aluksen keskellä on tavallisen moottorin varassa pyörivä
    nostovoimaa tuottava roottori. Eli luento oli yhtä pullamössöä jossa vastuu on kuulijan.

  • 2010 sanoo:

    Minä antaisin vinkin blogin seuraajille: Kuunnelkaa mieluummin niitä ihmisiä, jotka laittavat itsensä likoon pitämällä tällaisia luentoja omalla naamallaan ja usein myös nimellään, älkääkä ihmisiä, jotka nimettöminä sylkevät näppikseltä ruudulle mitä milloinkin sattuu. 🙂

  • Entity sanoo:

    ”Älä usko mitään mitä kuulet ja näkemästäsikin vain puolet”. Itse aion jatkossakin olla vääräuskoinen ja suhtautua varauksella niihin asioihin joita en itse tiedä. Korkeintaan noista luennoista saa irti sen, että ne herättävät mielenkiinnon joihinkin asioihin, joista voi sitten itse ottaa paremmin selvää.
    Olen ollut kiinnostunut paranormaalista toistakymmentä vuotta, sinä aikana olen kokenut jotain mitä en osaa selittää. Tavannut erikoisia ihmisiä ja lukenut mielenkiintoisia kirjoja. Olen edelleen varma siitä, että selittämättömiä asioita tapahtuu ja on olemassa ihmisiä, jotka tutkivat niitä tosissaan. Valitettavasti paljon on myös sitä, että halu todistella jotain synnyttää uskontoja ylipappeineen, uskonkappaleineen ja uskovaisineen. Edelleen pysyn kannassani, että liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä pitäisi välttää.

  • Tommy Laine. sanoo:

    Olen lukenut ton Timothy Goodin kirjan:Sisäpiiri ja voin sanoa että siinä on mielenkiintoisia dokumentteja usa:n ilmavoimilta,cia:lta,tiedustelupalveluilta että ne dokumentit ei ainakaan ole mitään paskaa!En usko että noi ihmiset viitsisi mitään ihan p***aakaan jauhaa isolle yleisölle.Todisteet puhuu kuitenkin puolestaan ja niitä löytyy jos viitsi vähänkään uhrata aikaansa ja lukea tai ottaa selvää asioista.Mäkin olen noita ufo asioita tutkinut jo noin 8 vuotta ja koko ajan löytyy lisää todisteita ja ufo ilmiö ei näytä laantumisen merkkejä vaan päinvastoin näyttäisi lisääntyvän ikäänkuin ne liikkuisivat että Hei täällä me ollaan että mitä te ihmiset vielä tarvitsette todisteita muista siviilisaatioista.Ihmisillä vaan on kova pelko näitä asioita kohtaan eikä se halua myöntää sitä tosiasiaa itselleen kun meille on alusta asti opetettu että me ollaan maailmankaikkeuden luomakruunu eikä ole olemassa muita sivilisaatioita maailmankaikkeudessa.Tosin aina on hyvä olla skeptinen kaikessa eikä heti kannatakaan mennä uskomaan ihan kaikkea mitä ufoista yms.sanotaan/kirjoitetaan mutta myöskään ei saa olla liiankaan tyrmäävä vaan ottaa asioista selvää avoimin mielin ja hyväksyä se mahdollisuus että ufot ovat vierailleet maassa ennen ja tänäkin aikoina.Ottakaa ihmiset asioista selvää ja tutkikaa ilmiötä enemmänkin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto