FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Paranormaalikeskustelua Pasiradiossa

Paranormaali Blogin perustaja ja ylläpitäjä Vesa Äijälä aka. Wespa oli hiljattain Pasi Viherahon haastateltavana Pasiradiossa. Lähetyksessä vieraana oli myös Tanja, jolla on ollut muutamia yliluonnollisia kokemuksia. Keskustelimme mm. ihmisten asenteista koskien paranormaaleja ilmiöitä, Area 51:stä, kummituksista, Bermudan kolmiosta, ufoista, telepatiasta ja avaruusolennoista/maan ulkopuolisesta elämästä.

Jos et ollut kuuntelemassa haastattelua, niin ei hätää. Nyt haastattelu on julkaistu henkilökohtaisella YouTubekanavallani ja sen voi myös kuunnella suoraan alta.

Audion voi ladata koneelle myös täältä.

Haastattelun aikana puhuin myös mm. Synkronisiteetistä josta kerron lisää tällä videolla.

Kiitos äänitteen taltioimisesta ja editoimisesta Vector_Monsterille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

2 kommenttia aiheeseen: Paranormaalikeskustelua Pasiradiossa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nazca sanoo:

    aika mielenkiintoinen

  • pohtija sanoo:

    Mie heräsin kerran, että joku kolistelk mun kämpäs. Ku avasin silmät ja nousin istumaan, näin selvästi semmosen alientyypin. En pelänny suoranaisesti, säikähdin kyllä ja kävin tarkistaa parvekkeen oven, ettei ois unohtunu yöns auki. No ei ollu ja vieraskin vain oli poissa vaikka selkeesti sen näin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *