ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

USA:n entisillä presidenteillä yhteyksiä avaruusolentoihin

Yhdysvaltojen entisillä presidenteillä kerrotaan olevan monenlaisia kytköksiä avaruusolentoihin ja kiinnostukseen ufoja kohtaan.

Yhdysvaltojen 34. presidentin Dwight D. Eisenhowerin kerrotaan järjestäneen kolme tapaamista avaruusolentojen kanssa. Entisen pentagonin sisäpiiriläisen, kirjailija-luennoitsija Timothy Goodin mukaan Eisenhower tapasi olentoja mm. Uuden Meksikon syrjäisessä lentotukikohdassa.

Eisenhowerin ja muukalaisten tapaamisen kommunikaatio toimi telepatian avustuksella.

Presidentti John F. Kennedy taasen oli erityisesti kiinnostunut Yhdysvaltojen ufo-materiaalista sekä havainnoista. Hän oli kirjoittanut ja pyytänyt lupaa päästä käsiksi salaisiin ufo-raportteihin kymmenen päivää ennen kuolemaansa.

Joidenkin salaliittoteorioiden mukaan Kennedy murhattiin, koska hän oli liian kiinnostunut CIA:n sekä FBI:n toiminnasta, ja avaruusolennoista.

JFK pyysi CIA:lta pääsyä salaisiin ufo-arkistoihin

Lähteet: dailymai.co.uk [1], dailymail.co.uk [2]

Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: USA:n entisillä presidenteillä yhteyksiä avaruusolentoihin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jeppe sanoo:

    kirjoitin itse myös Saulille vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen

  • Tare sanoo:

    Wanha ufolegendahan tuo on, Iken ja alienien kohtaaminen joskin sinänsä mielenkiintoinen ja jotain perää siinä saattaa olla ? Taas tuo jälkimmäinen..joka on täyttä tuubaa. En ymmärrä miksi nämä Wanhat putkahtaa aina tietyin väliajoin nettiin ”uutena tietona” ja yhdistetään. Kas kun ei Reaganin murhayritykseen
    ole vedetty alienien,CIA:n.FBI:n yhteyttä.

  • john sanoo:

    En ihmettelisi yhtään

  • jatu sanoo:

    En myöskään ihmettelisi yhtään. Enemmän epäilisin jos väitetään, ettei kukaan olisi kiinnostunut tai ollut yhtedessä ufoihin.

  • varma tieto sanoo:

    Vähemmän tunnettu fakta, että myös Kekkosella oli kontakti ufoihin, ja juurikin avaruusolioiden avustuksella Kekkonen oli presidentin virassa vuosikymmeniä. Hyvien ET-yhteyksien takana oli kekkosen kupoli, joka vastaanotti useita radiotaajuuksia, tomien myös avaruuteen valoa heijastavana prismana.

  • Jonin veli sanoo:

    CIA:n selä FBI:n toiminnasta typo

  • Wespa sanoo:

    Kiitos huomautuksesta. Korjasin. 🙂

  • Joku sanoo:

    ”There`s a plot in this country to enslave every man woman, and child. Before i leave this high and noble office, i intend to expose this plot”
    -President John F. Kennedy
    7 days before his asassination

  • nova sanoo:

    Niinku sanottu salailu on jatkunut niin pitkään ja niin ovelan vahvana, että nykypäivänä on suunnaton vaikeus saada sitä purettua ja pikkuisina paloina julkituotuihin todisteisiin isketään normaalsiti skeptikkojen toimesta ja muun epätietoisen toiminnan johdosta tarpeeksi lujaa että kokonais kuvaa ei tulla ikinä hahmoittamaan niin hyvin kuin sitä voisi tehdä jos jokainen ymmärtäisi maailman tilan ja kuvan ja syyt mikisi toimitaan.
    ja yhteis tuumin päättäisi lopettaa valehtelun.

  • alivuokralainen sanoo:

    … väittäisin, että tämä on suurin salaisuus mitä on. me emme ole yksin maailmankaikkeudessa tai edes täällä maapallolla.
    ihminen (tiedemies) ei olekkaan se älykkäin – evoluution huipentuma. 🙂

    … eisenhower ja muut tapaamisen silminnäkijät miettivät miten asia tulisi kertoa ja julkaista, mutta päättivät ettei aika ole vielä oikea. pelkäsivät että kansan keskuudessa syntyisi täys-paniikki ja yhteiskunnan järjestelmät ajautuisivat kaaokseen.
    tilanne on yhä tänä päivänä samanlainen ja tietoa onkin ”päätetty vuotaa” pienissä erissä.

  • Entity sanoo:

    Argh, ne ovat ne uskikset jotka kohottavat ihmisen luomakunnan kruunuksi. Tiedemiehet tietävät, ettei se pidä paikkaansa.

    Olen joskus miettinyt, että mitäköhän tapahtuisi, jos avaruudesta löydettäisiin toinen älyllinen laji (viisastellaan myöhemmin muista älyllisistä lajeista tällä omalla pallollamme) ja kävisi ilmi että he ovat täysiä idiootteja ja odottaisivat meidän ratkaisevan kaikki ongelmansa puolestaan. Osa jopa palvoisi meitä jumalina tai vähintäänkin valaistuneina mestariolentoina.

  • alivuokralainen sanoo:

    … no ei tarvitse mennä ihan avaruuteen asti. valkoinen mies kun tapasi alkuasukkaita, niin nämä luulivat ensin heitä jumaliksi ja palvoivat heitä. hetken kuluttua alkuasukkaat kuitenkin huomasivat, että nämähän ovatkin täysiä idiootteja eikä heitä tule palvoa. mitä sitten tapahtui, voipi lukea historiankirjoista. 🙂

  • alivuokralainen sanoo:

    … eikö uskovaiset sitten ymmärrä, että olemme tasavertaisia Jumalan silmissä? kaikki luodut myös mukaan lukien muut avaruudessa.

  • 2010 sanoo:

    Skeptikon vastaus uutiseen:

    ”Presidentti Eisenhower oli vain suokaasua, koko miestä ei ole koskaan ollutkaan!”

  • Myrkky sanoo:

    Kennedyllä ja johan landfordilla oli suhde…ne kävi kuussa panemassa.

  • Akvinolainen sanoo:

    Entity: ”Olen joskus miettinyt, että mitäköhän tapahtuisi, jos avaruudesta löydettäisiin toinen älyllinen laji …
    kävisi ilmi että he ovat täysiä idiootteja ja odottaisivat meidän ratkaisevan kaikki ongelmansa puolestaan…”

    Minäkin pidän saman lapsekkaan uskoni ihmiskunnan loistavaan tulevaisuuteen ja uskon että olemme tällä hetkellä maailmankaikkeutta hallitsevan supersivilisaation itu.

  • Toveri sanoo:

    Timothy good on kutsuttu kerran käymään Pentagonissa 1998. Tämä tuskin tekee hänestä ”sisäpiiriläistä.” Ja kaveri on tehnyt melkoisen elannon noilla kirjoillaan, varmaan ihan kelpo tarinoita, mutta todisteet? Eihän me mitään sellaisia tarvita, ole sinä skeptikko siellä takarivissä hiljaa! P*rkel!

    Voinhan minäkin väittää, että Sauli Niinistö on reptiliaani ja roiskii päälleen lehmänverta satanistisissa rituaaleissa muiden illuminatin kätyreiden kanssa kokoomuksen salaisissa tapaamisissa. Tiedän tämän koska kävin eduskunnassa vierailulla 2010 eli olen ”sisäpiiriläinen”

  • Ystävä maan päältä sanoo:

    Skeptikot ovat Milleniumin salajuoni, ettei totuus paljastuisi. Ulkoavaruuden ystävämme joutuvat toimimaan piilossa, ettei heidän uskottavuutensa menisi. Koko planeetan tietoisuutta ei muuteta helposti ja tietoisuuden kohotus projektiinkin ollaan nyt käytetty aikaa lähes sata maan vuotta. Kosmisessa mittakaavassa pelkkä silmänräpäys, mutta hirmuisen tärkeä silmänräpäys.

    Jotkut viisaat valtionpäämiehet, Ulof Palme, Gorbatsov, Kennedy, Obama ja Kekkonen ovat olleet ulkoavaruuden ystäviemme suosiossa ja ovat olleet tietoisia maapallon tietoisuuden kohotus projektista. He ovat tienneet, että 21.12 tätä vuotta tapahtuu.

    Miltähän heistä on tuntunut, kun he ovat tienneet että kaikki heistä ei tule näkemään itse kohonnutta tietoisuutta? Kaikki kunnia heille.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Ulkoavaruuden ystävämme joutuvat toimimaan piilossa, ettei heidän uskottavuutensa menisi.”

    Eli hieman korkeamman profiiin toiminta romuttasisi avaruusolentojen uskottavuuden? Jos tietoisuusprojekti on ollut käynnissä jo lähes sata vuotta, voidaan sitä pitää vähintäänkin spektaakkelimaisena epäonnistumisena. Ulkoavaruuden olentojen tietoisuuden levittäminen tuntuu rajoittuvan lähes yksinomaan anekdoottisiin todistusaineistoihin ja Daily Mailin kaltaisten tabloidien sensaationhakuisiin otsikoihn.

    ”Yhteyshenkilöiksi” vierailijamme valikoivat vähintäänkin epäilyttäviä pseudotieteiden harrastajia. Heillä ei ole ikinä tarjota varteenotettavaa informaatiota vieraasta sivilisaatiosta tai perusteellista tieteellistä tutkimusta kestävää todistusaineistoa. Saamme toki kuulla erilaisia korkealentoisia ideoita taajuustiloista ja kosmisista kanavista, mutta ikinä he eivät kerro edes pieniä konkreettisia tiedonjyviä. Onko kohtuutonta pyytää esimerkiksi jotain trivaalia mateemaattista yhtälöä, kuten todistusta Goldbachin konjektuurille? Mikseivät avauusolennot ilmesty tunnetuille tiedemiehille tai skeptikoille ja vakuuta heitä ylitsevuotavalla tietämyksellään?

    Toki voidaan lähteä spekuloimaan avaruusolentojen yhteyksistä tunnettuihin valtionpäämiehiin, mutta se ei yhä edelleenkään tee siitä spekulaatiota kummempaa. Ko. Kennedyn tapauksessa en näe mitään tavallisesta poikkeavaa salamurhaa lukuunottamatta. On järkevää kansallisen turvallisuuden nimissä silloin tällöin ottaa takemmin selville, mitä omassa ilmatilassa lentelee. Raportit ilmatilan poikkeavista haivainnoista ovat ilman muuta huolellisesti salattuja, sillä ne sisältävät informaatiota oman tai vieraan vallan tiedustelun menetelmistä. Ja se jos mikä saa salaliittoteoreetikoiden mielikuvituksen lentämään.

    Suurin osa skeptikoista ei todellakaan vaadi mahdottomuuksia, vain tieteellistä todistusaineistoa. Niinkin suuren väitteen kuin vieraan sivilisaation vierailut vaativat kiistattomia todisteita, jotka sulkevat pois kaikki muut mahdollisuudet. Suurikaan määrä tulkinnanvaraisia silminnäkijähavaintoja tai spekulaatioita ei ole faktan väärti.

  • järkee vai ei? sanoo:
  • Telemakkara sanoo:

    ””Pseudotiedettä. Mitään todisteita ei ole!” – skeptikko

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/88/Starchild_skull_1.jpg
    http://www.unsolved-mysteries.info/english/earchiv/schdeldef.jpg

    Lähes kaikki lausunnot jota onnistuin kallosta löytämään tulevat Lloyd Pyeltä, the Starchild projektin ylläpitäjältä. Lloydillä on kallon omistajana selkeitä intressejä saada kallolleen julkisuutta mm. kirjojen ja lahjoituksien muodossa. Pye on aikaisemmin kirjoittanut myös kirjoja jotka ”todistavat” mm. kuinka Darwiniaaninen evoluutio on väärässä sekä kuinka isojalka ja jeti ovat todella olemassa.

    Koska en ole genetiikan asiantuntija, en ota kantaa DNA-todistusaineistoon. Mielipiteet kallosta jakautvat kuitenkin jyrkästi kahtia. Teorian tukijat, etupäässä Pye väittävät DNA:n todistavan maan ulkopulisen alkuperän, kun taas mm. Neurologi Steven Novella ei näe DNA:ssa mitään, mikä tukisi tätä teoriaa: http://www.theness.com/index.php/the-starchild-project/ Näksin mielelläni että kallo viedään tutkittavksi puolueettomille asiantuntijoille, jotka vetävät asiasta omat johtopäätöksensä. Ennen tätä kalloa on turha heilutella kiistattomana maan ulkopuolista elämää puoltavana todistusaineistona.

    On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että täysin vieraalla planeetalla kehittyneet eliöt ovat geneettisesti niin samankaltaisia ihmisen kanssa, että ne voidaan risteyttää kuin aasi ja hevonen konsanaan. Ulkoavaryyden mönkijät tuskin perustuisivat edes samaan DNA-pohjaiseen informaatiosysteemiin kuin maan elämä.

    Toisen linkkaamasin kallon tarina on minulle tuntematon, mutta se muistuttaa hyvin läheisesti alkuperäiskansojen tavasta sitoa kasvavan lapsen pää tiukasti tavoitteena muokata kalloa.

  • Selkkaus sanoo:

    Eikö Telemakkaralla ole koskaan juolahtanut mieleen, ettei tälle häiriintyneelle planeetalle kannata antaa yhtäkään matemaattista yhtälöä? Jo näillä eväillä ihminen pystyy tuhoamaan tämän ihmiskunnan. Se vain on niin, että tämä ihmiskunta ei ole vielä valmis maailmanlaajuiseen yhteydenottoon. Miten me voisimme elää heidän kanssa sovussa, kun emme pysty edes keskenämme? Ei tarvitse olla neropatti huomatakseen tämän tosiasian, vähän kun viitsii seurata mitä maailmalla tapahtuu. Parempi onkin edetä hiljakseen ja odottaa milloin hedelmä on kypsä. Jyvät on nyt istutettu.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Eikö Telemakkaralla ole koskaan juolahtanut mieleen, ettei tälle häiriintyneelle planeetalle kannata antaa yhtäkään matemaattista yhtälöä?”

    Kuten viestissäni lukee, puhuin triviaaleista matemaattista yhtälöistä. Goldbachin konjektuurilla tuskin pistetään valtakuntia vapisemaan.

    Pointtini oli kuitenkin se, että mikäli vieraan sivilisaation olennot yrittävät pehmittää ihmiskuntaa esiinastumistaan varten, miksi he tekevät sen nykyisten yhteyshenkilöiden, roskalehtien otsikoiden ja suttuisten youtube-videoiden kautta? Eipä tavallinen tallaaja muualta ufoista kuulekaan.

  • Ogeli sanoo:

    Entäpä sitten viljapeltokuviot?

  • Telemakkara sanoo:

    ”Entäpä sitten viljapeltokuviot?”

    Tietäkseni viljapeltokuvio-villitys lähti kunnolla lentoon kun Doug Bower ja Dave Chorley aloitivat viljapeltokuvioiden tehtailemisen englannissa 70-luvulla. Kaverukset jatkoivat toimintaansa 20 vuoden ajan. Lopulta he paljastivat huijauksensa lehdistölle demonstroiden yksityiskohtaisesti miten he tuotivat monimutkaisenkin peltoympyrän. He olivat jopa allekirjoittaneet osan ympyröistään krjaimilla DD, jolle sillekin keksittiin oma parnormaali merkitys. Siitä lähtien kun britannian peltokuviot saivat huomiota maailmalla, alkoivat ne levittäytyä muihinkin maailman kolkkiin.

    Ei liene sattumaa että ensimäiset kansainvälistä huomiota saaneet peltoympyrät olivat sangen alkeellisia ja yksinkertaisia. Jos ulkoavaruuden olennot olivat peltoympyröiden takana, miksi he aluksi haaskasivat aikaansa simppeleihin geometrisiin kuvioihin?

    Itse en myöskään näe miten kuviot viljapellossa todistavat ulkoavaruden olentojen olemassaolon, saati sitten että miten ne ovat edes yhteydessä toisiinsa. Jos olisin vieraan älyn edustaja, tekisin vaikka monimutkaisia pilvikuvioita. Mahdollisuudet ovat rajattomat, mutta silti he ilmaisevat itseään vuosikymmenten ajan vain viljapelloissa.

    http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=crop-circle-confession
    http://oldcropcircles.weebly.com/doug–dave.html

  • Selkkaus sanoo:

    ”Pointtini oli kuitenkin se, että mikäli vieraan sivilisaation olennot yrittävät pehmittää ihmiskuntaa esiinastumistaan varten, miksi he tekevät sen nykyisten yhteyshenkilöiden, roskalehtien otsikoiden ja suttuisten youtube-videoiden kautta? Eipä tavallinen tallaaja muualta ufoista kuulekaan.”

    Ei jyviä istuteta pelkästään nykyisten yhteyshenkilöiden kautta, vaan kaiken aikaa myös uusien. Et ehkä ole tullut ajatelleeksi, että ei kaikki yhteyshenkilöt ole tulleet ja edes tarkoituskaan tulla esille, vaan työtä tehdään taustalla. Se ei kai ole heidän vikansa, jos mainitsemissasi roskalehdissä ja Youtubessa osa on suttua. Pääasia on ollut alusta asti kuitenkin se, että valtaapitävien valtioiden päämiehet tietävät vieraiden sivisaatioiden olemassaolosta. Valta on heillä, mutta miksi he eivät halua kertoa totuutta kansalle? Ajattelevatko he, että ihmiskunta ei ole vielä valmis tämän luontoiseen ilmoitukseen. Vai pelkääkö valtaapitävät, että jos he kertoisivat totuuden, niin heitä ei enää kuunneltaisi? Vai pelkäävätkö sitä, että muukalaiset kertoisivat totuuden, kuinka meille on valehdeltu päin naamaa vuosikymmenet? Kun on valehdeltu riittävän pitkään, on enää vaikea kertoa totuutta kansalle. Uskon vahvasti siihen, että valtaapitävät pohtivat tarkkaan, onko nyt oikea hetki vai pitääkö vielä odottaa.

    ”Eipä tavallinen tallaaja muualta ufoista kuulekaan.”

    Yhä useammilla on myös omakohtaisia näköhavaintoja. Jyvien istutus jatkuu ja tahti vain kiihtyy. Sitä tapahtuu kaiken aikaa, myös tätä lukiessasi.

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”Jos ulkoavaruuden olennot ovat totta, miksi he tekevät näin, miksi he tekevät noin? – Yksinkertaisinta olisi laskeutua Valkoisen talon pihalle.” – skeptikko

  • Selkkaus sanoo:

    Heillä ei ole mitään mieltä tehdä sitä väkisin, mutta poikkeus tullaan tekemään, jos ihmiskunnan tilanne sitä vaatii. Ensin ajateltuna tuo ajatus, että laskeuduttaisiin Valkoisen talon pihalle olisi yksinkertaisinta, mutta näin ei ole. Kivuttomin ja helpoin tapa on se, että valtaa pitävät ilmoittaisivat ensin omalla kansalleen, eikä niin että he tulisivat kutsumatta. Tällä menettelytavalla selvittäisiin monesta murheesta ja lievitettäisiin pelkoa kansan keskuudessa.

  • nova sanoo:

    Oma arvio tuohon miksi ja miksi phdiskeluun on seuraava.

    Oletamme että kyseesä on vanha ja hyvin kokenut älyllinen civiilsaatio, he ovat monesta asiasta tietoisia ja tietävät kuinka toimia pilaamatta turhaan muiden elollisten elämää.Näin ollen luulen heidän arvostavan jokaista elollista asiaa mitä maailmankaikkeudessa on,ehkä järkevintä on olettaa että kyseisillä olennoilla on jokin johtaja tai ainakin tietyunlainen enemmän oppineiden kasti jotka päättävät tärkeimmistä asioista. Luulen siis että kyseiset olennot toki tahtoisivat tulla maapallolle ja näyttää että hei te me olemme täälä myös, mutta heidän tärkeimpiin elämän arvoihin kuuluu viisaus,solidaarisuus sekä varmuus siitä etteivät he pilaa tärkeää ja ainutlaatuista tapaamista, sillä mistä he voivat tietää miten me suhtaudumme asiaan jne jatkamme.

    Oletan siis että he tutkivat meitä salaa vältellen satuttamista,luulen että he yrittävät opiskella meidän tapoja ynm.
    ja seuraavaksi Väitän että kyseiset olennot ovat ottaneet kontaktin keräämiensä tiedon avulla maialman johtavammissa olleisiin/ olleeseen henkilöön ainakin joitan pieniä sivureittejä pitkin..

    nyt tullaan monien asioiden haarautuman kohtaan jossa jonkun tien päässä luultavasti olemme, eli ihmiskunnan johtajat eivät halua tätä asiaa jokaisen tietoon koska ( syitä tähänkin on Monia.)
    mutta mitä tulee ehkä jo vuosia odottaneisiin humanoideihin, luulen että he näkevät tilanteen oikean laidan ja haluavatkin tehdä näyttäytymisen ilman lupaa jos he tietävät kuinka valheessa ihmiset elävät…hm, mutta voihan toki olla että ihmiskunnan johtajat ja humanoidit ovat saaneet luotua jonkinsortin yhteisen sävelen asian suhteen ja tilanne sikäli on hallinnassa.

  • nova sanoo:

    tiedehän tuntuu olevan rajoittamaton ja tietty asia saattaa johtaa toiseen hyvinkin monimutkaiseen ja ihmeelliseen keksintöön, joten humanoidien erittäin kehittynyt odotus arvo tuskin on tekaistua.

  • Isojalka sanoo:

    ”…sekä kuinka isojalka ja jeti ovat todella olemassa.”
    En ole kuullutkaan tätä väitettä Lloyd Pyeltä, mutta täytyy sanoa että, vaikka kaverin väitteet enimmäkseen kallistuvat fiktion/huuhaan puolelle, niin tämä lainaamani väite on Pyeltin väitteistä todennäköisimmin totta.

  • alivuokralainen sanoo:

    … kun todisteita aletaan etsimään paranormaaleille tapahtumille
    ja ilmiöille (kuten ufot, avaruusolennot, viljapeltokuviot ja niiden yhteydessä nähnyt valopallot) – niin arvovaltaisista tiedejulkaisuista ei voi odottaa löytävänsä kovinkaan paljon todisteita. nämä ilmiöt kun ovat toistaiseksi tieteelle selittämättömiä.

    ”on kaksi tapaa tulla huijatuksi. yksi on uskoa johonkin, joka ei ole totta; toinen on kieltäytyä uskomasta mikä on totta.”
    – søren kierkegaard

  • nova sanoo:

    alivuokralainen:
    näin ja yleinen hulapaloo mikä on kehittynyt tämän kaiken spekulaation aikana lisää vain vettä myllyyn eli viitaten juurikin siihen ettei runsaiden näyttöjenkään jälkeen kyetä tarpeeksi hyvin keskittymään asian ytimeen vaan pakka sekoittuu jo ennestään sekaisen yleisön johdosta.

  • Telemakkara sanoo:

    @alivuokralainen:

    Jos tiede todellakin hylkäisi ennakkoluuloissaan kaiken ”tieteelle selittämättömän”, junnaisi tiede yhä keskiaikaisessa tietämyksessä. Tiede pyrkii kuvaamaan todellisuutta mahdollisimman tarkasti todisteiden kautta. Mutta jos riittävän luotettavia todisteita ei yksinkertaisesti ole saatavilla, ei myöskään tieteellä ole asiasta mitään sanottavanaan.

    Nobelin palkintohan se sille tiedemiehelle napsahtaisi, joka ensimmäisenä onnistuisi todistamaan avaruusolentojen olemassaolon.

  • alivuokralainen sanoo:

    @Telemakkara:

    ”Tiede pyrkii kuvaamaan todellisuutta mahdollisimman tarkasti todisteiden kautta.”

    kyllä, nimenomaan pyritään: kukaan tiedemies ei varmasti väitä, että tämänhetkinen todellisuuskuvamme olisi täysin oikea.
    itse asiassa on todennäköisempää, että se ei ole lähelläkään oikeaa. on vielä hyvin paljon tutkimatonta. ihmisten todellisuuskäsitys on historian saatossa muuttunut useasti.

    ”Mutta jos riittävän luotettavia todisteita ei yksinkertaisesti ole saatavilla, ei myöskään tieteellä ole asiasta mitään sanottavanaan.”

    ei ihan näin. tieteellä on ensin luotettavien todisteiden puuttuessa esittää yleensä tieteellinen selitys – teoria.
    havaintojen ja / tai kokeiden kautta selitys / teoria saa vahvistusta tai se hylätään.

  • Telemakkara sanoo:

    ”ei ihan näin. tieteellä on ensin luotettavien todisteiden puuttuessa esittää yleensä tieteellinen selitys – teoria.
    havaintojen ja / tai kokeiden kautta selitys / teoria saa vahvistusta tai se hylätään.”

    Teoria sanan tieteellisessä merkityksessä on tieteellisten havaintojen kautta luotu malli, joka voidaan vahvistaa tekemällä teorian mukaisia ennustuksia ja testaamalla ne kätännössä. Esim. evoluutioteoria tai suhteellisuusteoria eivät ole ansainneet paikkaansa vain olettamuksien perusteella.

    Sana jota haet on hypoteesi. Tässä tilanteessa hypoteesia ei voida millään tavalla testata, joten sllä on tieteen kannalta aika vähän painoarvoa.

    Olet oikeassa, että tieteellä on vielä paljon löydettävänän. Jokainen muutos tieteen näkökannassa kuitenkin tuo sen lähemmäksi totuutta. Tiede tarkentaa itse itseään.

  • ululululululululu sanoo:

    *applauses at telemakkara*

  • alivuokralainen sanoo:

    @Telemakkara

    tässä esimerkki tieteellisestä ’hypoteetistä’ koskien joitakin ufohavaintoja (green fireballs).
    http://eprints.qut.edu.au/38939/
    … tämä mahdollisesti selittäisi joitakin ufohavaintoja, mutta kuten sanoit – tässäkin… ?

    ”tilanteessa hypoteesia ei voida millään tavalla testata, joten sllä on tieteen kannalta aika vähän painoarvoa.”

    http://en.wikipedia.org/wiki/Green_fireballs

  • Telemakkara sanoo:

    ”tässä esimerkki tieteellisestä ’hypoteetistä’ koskien joitakin ufohavaintoja (green fireballs).”

    Tietenkään emme voi lähteä tehtailemaan vihreitä pallosalamia laboratorio-olosuhteissa. Mikäli kysessä kuitenkin on luonnonilmiö, voidaan sen käyttäytymisestä tehdä yksityiskohtaisia ennustuksia, kuten millaisissa sääolosuhteissa niitä ilmestyy ja miten muut ympäristötekijät vaikuttavat niiden käyttäytymiseen. Tämä jälkeen vain odotellaan ja kirjataan ylös uusia havaintoja, ja mikäli ne käyvät yksiin ennustusten kanssa, voidaan hypoteesi hyväksyä pätevänä selityksenä.

    Mikäli oletamme että kyseessä on pienet vihreät miehet vihreissä aluksissaan, asia menee jo aika lailla mutkikkaammaksi. ”Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

  • alivuokralainen sanoo:

    ”Mikäli oletamme että kyseessä on pienet vihreät miehet vihreissä aluksissaan, asia menee jo aika lailla mutkikkaammaksi. “Extraordinary claims require extraordinary evidence.””

    … oliskos tässä se syy, että todisteiden saaminen kestää?
    jos ufoilmiön aiheuttajaksi osoittautuisi jonkinlainen ’vieras äly’ se muuttaisi monia tieteen käsityksiä ja todellisuuskäsityksemme muuttuisi täysin.

    … ”Pallosalamoiden syntyä ei ole vielä kyetty selittämään täydellisesti. Pallosalamoiden tutkiminen on hankalaa kahdestakin syystä. Ensiksikin luonnossa pallosalamia esiintyy suhteellisen harvoin ja toiseksi koska pallosalamoiden syntymekanismeja ei tarkoin tunneta, niiden luominen laboratorio-olosuhteissa on onnistunut vain osittain. Synnystä on kuitenkin esitetty useita teorioita.”

    ”Innsbruckin yliopiston tutkijoiden Joseph Peerin ja Alexandr Kendlin teorian mukaan pallosalamat ovat voimakkaan magneettikentän aiheuttamia hallusinaatioita” http://arxiv.org/abs/1005.1153

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Pallosalama

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto