ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Universaalista opetusta kosmoksesta katsottavissa VideoChannelilla

Ufokontaktihenkilö, selvännäkijä, kirjailija Kalevi Riikosen mielenkiintoinen luento Universaalista opetusta kosmoksesta I on katsottavissa nyt VideoChanneliltamme.

Kalevi Riikonen

Videolla kerrotaan mm. avaruudesta ja eri tasojen olennoista sekä kerrotaan kosmisen sielun tunnusmerkeistä.

Katso luentovideon traileri alta.

Videolla käsiteltäviä aiheita:
– Seitsemän sädettä
– Kaikkeuden olentotyypit: Täydelliset, olevaistetut ja evolutionaariset
– Minne hävisi Saturnuksen kaksi kuuta?
– Tähtijärjestelmät ja Siriuksen väylän tärkeys
– Taajuustilat: selvätunto, selväkuulo, selvänäkö ja selvätietoisuus
– Meediot, kanavat, kontaktihenkilöt
– Kosmisen sielun tunnusmerkit

Luentovideo on katseltavissa VideoChanneliltamme.

Lue myös Kalevi Riikosen taannoinen Parablogin haastattelu.

Kalevi Riikosen kotisivut: www.tahtitieto.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Universaalista opetusta kosmoksesta katsottavissa VideoChannelilla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Meedio sanoo:

    Hyvää katsottavaa. Itse olen aina ollut ihan he hulluina meedio juttuihin. Ne ovat hyvin mielenkiintoisia.

  • minä katsoin sen myös

  • yrjo.taneli sanoo:

    Hörhö tyyppi.

  • Silence sanoo:

    Taneli, olet vain eri taajuudella Kalevin kanssa, kuten hän asian ilmaisi =)

  • Artsi sanoo:

    Erittäin mielenkiintoinen video, lisää odotellessa.

  • no onpaha silläki channelila vähä enemmä vitt* täytettä

  • rst sanoo:

    ”- Minne hävisi Saturnuksen kaksi kuuta?”

    Kuut hävisivät Saturnuksen taakse, koska ne kiertävät Saturnusta ympäri. Vai tuhosiko peräti uffo ne laaserilla? hmm…Mielenkiintoista!

  • Dick Steel sanoo:

    Tuo mies on matalimman ”värähtelytaajuuden” renki. Mielikuvitus on hyvä renki mutta huono isäntä.

    3 Miestä rakentaa samanlaiset kupari pannat ja laittaa niihin kristalleja. Esimmäinen sanoo että se poistaa pään säryn, toinen sanoo että se vahvistaa telepaattisia kykyjä, kolmas sanoo että 2 ensimmäistä on väärässä ja että panta auttaa näkemään tulevaisuuteen. Kukaan ei saa todistettua teoriaansa, jäljelle jäi sokea usko.

    Ei kukaan heistä ollut oikeassa tai väärässä. Totuus on että he elivät hetken fantasiaa.

    Onko nämä hyviä videoita jos heikkomieliset alkavat näihin sokeasti uskomaan? On olemassa ihmisiä jotka elävät puoliksi fantasiaa ja puoliksi todellisuutta… Nämä ihmiset usein huutavat HERÄTKÄÄ HERÄTKÄÄ vaikka itse nukkuvat omassa mielikuvitusmailmassa. Puoli nukkujat, unissakävelijät.

    Siitä yleensä tietää että ihminen on vaipunut elämään osaksi mielikuvtusmailmassa kun hän sanoo että ihmisten tulisi ”herätä”. Hassu paikka tää tellus 🙂

  • Dick Steel sanoo:

    Lisään vielä jotain.
    Pyydän teitä elämään hetken fantasiassa mitä ette voi todeta todeksi eikä teidän tarvitse.

    Tässä fantasia. Olen käyttänyt voimaa millä olen pystynyt muuttamaan veden viiniksi.

    Miksi siis kehoitan ihmisiä ylösnousemaan tekoja tekemään sen sijaan että istuvat ja fantasioivat ja uneksivat mahdollisia todellisuuksia?

    Yksi teko mitä tykkäsin joskus tehdä: Kävellä kämppää ympäri ja puhua kovalla äänellä 🙂 Pitkät kävely retket ovat myös todella mukavia mielestäni.

    Olen myös internet trolli tietyllä tapaa.

  • Dick Steel sanoo:

    Painotan MAHDOLLISIA todellisuuksia.

    Ei ole voimia nähdä pitkälle tässä todellisuudessa ihmisellä.

  • Dick Steel sanoo:

    Jos ”värähtelytaajuuteni” riittää veden viiniksi muuttamiseen niin miksi se ei riittäisi ymmärryksen antamiseen että ymmärrän missä tuo mies videolla menee.

  • Selkkaus sanoo:

    Olipa Dick Steelillä sanottavaa, voi jestas. Ei viitsi edes pitkällä tikulla koskea, hyh hyh.

  • Dick Steel sanoo:

    Pitäähä sitä jonku muistutella ettei sokeasti näihin uskota.

    Itsekkin pystyn kontaktin ihan minkälaiseen galaktiseen kapteenii ottamaa mutta se kokemus tapahtuu omassa mielikuvitus mailmassa. Niitte kanssa ku juttelee ni onhan se mukavaa ajanvietettä jos ei muuta tekemistä keksi. Lopuks vaa pitää sanoo NO niiku neo matrixsissa sille että ne fantasiat olis totta, nousta ylös unelmoimasta ja naureskella että olipas mukavat fantasiat.

    Pelottavaa minun mielestä ku tommoneki ukkeli ku tuo tossa videolla on omassa fantasia mailmassa seikkaillu ja puhuu muille totuutena siitä.

    Itekki oon kristalleilla ”puhistellu” vettä ja ”parannellu” kipeitä paikkoja mutta eipä noista käytännössä ole mitään todisteita. Hetken hassun fantasian vaan eläny että ”nyt vedestä poistuu pahat kemikaalit” mutta omassa mielikuvitusmailmassahan se käytännössä tapahtuu ilman että todellisuudessa mitään tapahtuu.

    Meillä on sisällä jonkin sortin intuitio/inspiraatio virta minkä voima on todella suuri.

    Ei tartte ottaa mun puheita todesta, haluisin vaan että ihmiset osais erottaa sen mikä on pelkästää jonkun sisäisessä fantasia mailmassa tapahtuvaa siitä että se ei välttämättä päde todellisuuteen, esim ufokontaktit ei välttämättä päde tähän todellisuuteen missä eletään vaan ovat pelkästään kontaktihenkilön mielikuvituksessa tapahtuvaa fantasiaa.

  • Dick Steel sanoo:

    Vitsikkäästi Jeesusta tässä kanavoin teille mutta todellisuudessahan itse höpöttelen.

    Toivottavasti tekstini inspiroi.

    Eli voi niiku elää semmosessa fantasiassa että nää tekstit on Jeesuksen puheita. Sama homma muissaki kanavoinneissa.

    Wespa on joskus kertonu että haluis olla rohkeempi puhumaa tuntemattomille. Siinähä on tää sama mielikuvituksen renkinä oleminen jos ei uskalla. Joku tilanne missä tuntemattoman ihmisen läsnä olo inspiroi oman mielikuvtuksen rullaamaa sillein että jos alkaa puhumaan ni se tuntematon ei tykkää siitä jne… Se on vaa se mielikuvitus mistä ei pitäs olla moksiskaan. Sama homma ku lapsena makas sängyllä ja pimeys sai mielikuvituksen rullaamaan sillein että sängyn alla on mörkö, eihä se totta ollu mut mielikuvitus otti vallan ja joutu lapsosena kokemaa että mörkö on sängyn alla 🙂

  • Selkkaus sanoo:

    ”Pelottavaa minun mielestä ku tommoneki ukkeli ku tuo tossa videolla on omassa fantasia mailmassa seikkaillu ja puhuu muille totuutena siitä.”

    Annoitko tuon trailerin perusteella arviosi? Voisitko tarkentaa, mikä hänen puheessaan on mielestäsi fantasiaa, anna joku esimerkki?

  • Dick Steel sanoo:

    4 säteen sielu on kuvitteellinen minäkuva. Ihminen joka pystyy soveltamaan uusia näkemyksiä yhteen vanhojen kanssa tai luopumaan vanhoista näkemyksistä on ihminen joka pystyy sovittamaan vanhoja näkemyksiä uusien kanssa tai luopumaan vanhoista. Silloin on tuollainen ihminen, siihen ei erikseen tarvita kuvitteellista kategoriaa 4 säteen sielu.

    Mutta kyllähän selkkaus itsekkin tämän jo ymmärsit?

    Niin että pelottavaa on juuri tuo että jaetaan kuvitteelialisia minäkuvia. Mitä muita kuvitteellisia näkemyksiä tuo luento sisältää en tiedä.

    Jos ihminen ei sopeudu kulttuuriin hän on enkeli sielu. Taas kuvitteellinen minäkuva. Jos ihminen ei sopeudu kulttuuriin silloin hän ei sopeudu kulttuuriin, miksi siihen sopeutumattomuuteen pitää vielä lisätä kuvitteellinen minäkuva miksi ei sopeudu?

    Jokainen luennon katsoja kait löytää videolta itselleen uuden kuvitteellisen minäkuvan.

    Ei niitä ihmeitä täällä mailmassa ala tapahtumaan jos inspiraatio suunnataan fantasian luomiseen. Tehkää tekoja, kävelkää kämppää ympäri ja puhukaa kovaan ääneen jos se hyvältä tuntuu, kaikkea tällaista missä inspiraatio virta suunnataan muuhun kuin fantasiointiin. Todellisuuteen ei luo mitään jos itelleen vaan fatasiaa tuottaa.

    Muistakaa myös että sähkögeneraattori pitää ensin luoda mielikuvitusmailmaan ja sen jälkeen todeta toimiiko se todellisuudessa. Hyvä renki on mielikuvitus mut huono isäntä.

  • Selkkaus sanoo:

    ”4 säteen sielu on kuvitteellinen minäkuva.”

    Voisitko perustella, miksi neljännen säteen sielu olisi kuvitteellinen mielikuva? Mihin perustat näkemyksesi?

    ”Jos ihminen ei sopeudu kulttuuriin hän on enkeli sielu. Taas kuvitteellinen minäkuva.”

    Sinun ehkä pitäisi kuunnella loppuun asti mitä sanotaan, ennenkuin vedät johtopäätöksiä.

    ”Olen myös internet trolli tietyllä tapaa.”

    Tämä taitaa pitää kohdallasi paikkansa, en epäile sitä.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Voisitko perustella, miksi neljännen säteen sielu olisi kuvitteellinen mielikuva? Mihin perustat näkemyksesi?”

    Jujuhan näissä on, että kukaan ei voi todistaa väitteiden olevan vain vilkaan mielikuvituksen tuotetta. Voin esimerkiksi väittää aurani värähtelevän 11 ulottuvuuden läpi universaalien säikeiden läpi tarjoten minulle universumin jokaisen sivilisaation tietämyksen sekä pyhän kolminaisuuden valaistuksen. Voitko todistaa, että olen väärässä? Et? No voi harmin paikka!

    Todstuksen taakka ei ole sillä joka haluaa kumota väitteet, vaan sillä joka tekee nätä väitteitä. Kenenkään ei tarvitse perustella, miksi neljännen säteen sielu olisi kuvitteellinen mielikuva. Väitteeseen uskovien on todistettava miksi neljännen säteen sielu on totta.

  • Selkkaus sanoo:

    Kysyessäni haluaisin vain tietää mihin Telemakkara perustaa näkemyksen, kun hän sanoi, että neljänneen säteen sielu on kuvitteellinen minäkuva. Kyseessä ei ollut, että pitäisi todistaa väite, vaan mihin hän perustaa näkemyksensä. Eli miksi hän on tullut tuonlaiseen johtopäätökseen.

  • Dick Steel sanoo:

    Kerron nyt tarinan äsken viettämästäni n. tunnin pituisesta sinut itseni kanssa olo harjoituksesta. Perustelen tällä tarinalla oman näkökulmani.

    Laitoin rauhallista meditaatio musiikkia soimaan. Kappale oli tämä http://www.youtube.com/watch?v=Bn7x-EofIak minkä laitoin repeatilla soimaan.

    Tästä alkaa harjoitukseni:

    Seison ikkunan edessä ja katson pihalle, muutaman minuutin päästä katson olohuoneen pöydälle ja näen sen päällä kynän. Mieleeni tulee ajatus ota kynä käteen, otan kynän käteen ja kävelen olohuoneessa ja kuuntelen musiikkia. Kävelen ympäriinsä rauhallisesti ja tökkään kynällä lamppua, tökkään kynällä pöytää, tökkään kynällä moneen muuhun paikkaan ja menen täysin ”flowssa”. Menen seisomaan sohvan eteen ja katselen nukkuvaa koiraa kynä kädessä. Mieleeni alkaa tulvimaan ajatuksia että lyö kynä koiraan kiinni, puukota koiraa kynällä, en ole moksiskaan ajatuksistani koska se ei ole minun vika että mailma on kasvattanut mielikuvitukseni laukkaamaan noin tuossa tilanteessa ja onhan minulla vapaa tahto valita mitä teen. Pysyn täysin tyynenä ja rauhallisena vaikka tilanne inspiroi ajatukseni rullaamaan epämiellyttävissä mielikuvissa, annan ajatuksien virrata niinkuin virtaakaan kunnes mieleeni tulee uusi idea että laitan kynän pöydälle ja alan tekemään mahdollisimman rauhallisia tai chi liikkeitä.

    Jonkun aikaa tehtyäni täysin intuitiivisia liikkeitä musiikin tahtiin kävelen lipaston luokse ja laitan käden lipaston päällä olevan kristallin ylle, tilanne inspiroi minua ja mieleeni alkaa tulvimaan mielikuvia siitä miten kristallista tulee jotain energiaa käteeni, en ole taaskaan moksiskaan mielikuvista vaan ymmärrän että mailma on kasvattanut minusta sellaisen että tuo tilanne inspiroi tuollaisia mielikuvia.

    Annan mielikuvien virrata kunnes tulee idea kävellä kämpässä ja kuunnella musiikkia. Lopuksi päädyn lattialle istumaan meditaatio asentoon ja hyräilemään jonkin sortin intiaani hyräilyä. Teen edestakaisin menevää rauhallista kiikkumis liikettä ja hyräilen pitkän aikaa. Pyrin minimoimaan ajattelun ja keskityn siihen mitä teen. Välillä tulee mielikuvia siitä että puuhani ovat naurettavia ja välillä näen itseni intiaani teltassa seremoniassa. Pyrin silti keskittymään vain rauhalliseen kiikkumiseen ja hyräilyyn. Lopetan hyräilyn, suoristan jalkani, nostan itseni käsien varaan ilmaan, siirrän jalkani vartaloni ali ja nostan itseni käsillä seisonta asentoon, suoristan varpaat kohti taivasta ja olen tässä asennossa noin 30 sekunttia. Laitan jalat maahan nousen seisomaan ja laitan kämmenet yhteen rintani korkeudelle, sanon ääneen ”nyt on aika lopettaa” ja samaan aikaan avopuolisoni laittaa avaimen oven lukkoon ja tulee kotiin. Tervehdin häntä ja keitän hänelle teetä 🙂

    Jokin asia saattaa antaa mielikuvan ”4 säteen sielu” mutta ei tuo ole kuin taas yksi minäkuva mikä ei johda mihinkään.

    Ja montahan miljoonaa erillaista teoriaa noista sieluista on? Kokoajan tulee uusia ”tietäjiä” uusilla fantasioillaan. Ei ne fatasiat tee muuta kun saa muut fantasioimaan. Mainstream fantasia on kristinusko. Vähän kun mainsream sosiaalinen media on facebook.

  • Selkkaus sanoo:

    ”Kysyessäni haluaisin vain tietää mihin Telemakkara perustaa näkemyksen, kun hän sanoi, että neljänneen säteen sielu on kuvitteellinen minäkuva.”

    Kyseessä oli siis nimimerkki Dick Steel, ei Telemakkara.

  • Aja sanoo:

    Sieltähän tuli Dick Steeliltä antoisaa settiä. Tuntuu että kaveri ei itse tiedä mikä on fantasiaa ja mikä ei, mutta omaa vahvat uskomukset siitä mikä on totta ja mikä ei. Hän on yksin oikeassa, hän on ymmärtänyt todellisuuden aidon rakenteen joten on varaa tuomita muita heidän uskomuksistaan koska profeetta Dick on saapunut meille kaikille fantasiauskovaisille tuomaan tärkeää sanomaa, harmi ettei hän vain tiedä sitä vielä itsekään. Jäämme siis innolla odottamaan Dick Steelin henkistä kehitystä ja heräämistä korkeampiin tietoisuuksiin jotta voimme tulevaisuudessa ammentaa tästä jumalattoman monipuolisesta tietolähteestä kaiken mitä ihmiskunta tulee tarvitsemaan selvitäkseen. Fuck 2012, All Hail Dick Steel.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto