FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kummitteleva ravintola – Onko tässä todiste aaveista?

Pizzaravintolassa tapahtuu kummia ja mm. tavarat lentelevät itsekseen.

Ravintolan henkilökunta on ihmetellyt miksi tavaroita löytyy eri paikasta, kuin mihin ne jätettiin työpäivän loppuessa. Valvontakameran videolta paljastuukin, että tavarat tosiaan liikkuvat itsekseen yöllä.

http://www.youtube.com/watch?v=Yu18Nx4sr9Q

Ilmiön tarkkaa syytä ei tiedetä, mutta se on helppo laskea esimerkiksi kummittelun piikkiin. Onko videolla todiste kummittelusta?

Katso myös miten supermarketissa kummittelee.

Kiitos vinkistä Tialle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Kummitteleva ravintola – Onko tässä todiste aaveista?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Nexeon sanoo:

  Ohut siima viritettynä esineisiin. Siiman toinen pää laitteessa kiinni, jota ei näy kamerassa. Laite on ajastettu vetämään siimaa tiettyyn aikaan ja VÓILA! MEillä on kummitus!

  Kenties ravintolla menee huonosti ja epätoivoisesti kaipaavaat huomiota 😀

  Voi olla vähän kaukaa haettu, mut ei…kunhan tässä vain arvailen 😀

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Kyllä, aina alkaa spekuloinnit. Mutta eiköhän tiedemiehiltä/skeptikoilta saada joku varma selitys, mihin kaikkien pitää sitten uskoa. Niikuin aina 😉

 • Huttu sanoo:

  Minkä takia yksinkertaisinta ja maanläheisintä selitystä yleensä halveksitaan? Eikö tuo Nexeonin ehdotus ole kuitenkin varteenotettavampi kuin se että tuossa olisi kummitus heittelemässä kakkulapiota?

  Ja miksi tällä sivustolla nykyään artikkelit kirjoitetaan sillä mentaliteetilla että kyseessä olisi 100% varmasti paranormaali tapaus?

  ”…mutta se on helppo laskea esimerkiksi kummittelun piikkiin”

  Miksi se on helppoa?

 • mucha sanoo:

  pelkän videon perusteella voi olla mahdoton määritellä onko kyseessä aito käsittelemätön videokuva ja lähes kaiken voi debunkata teorioilla jos osaa käyttää mielikuvitustaan mutta niin se toimii myös toisin päin, teoriat vain vaihtelee.
  kannattaa pureskella asiat kunnolla ennen kuin mitään nieleskelee totuuden jyvinä tai riidellä asioista ikuisessa loopissa.

 • BG sanoo:

  Veikkaisin että pelkkä mainoskikka..

 • Silence sanoo:

  Jos ei siima, niin sitten joku lämpölaajentumailmiö. Uunin päällinen on päivän lämmin, yöllä sen päällä olevat esineet kylmenevät ja jännitteet laukeavat. Tosin ei kai kyllä noin silloinkaan lentäisi =)

 • st sanoo:

  Ja miksi tällä sivustolla nykyään artikkeleissa kommentoidaan sillä mentaliteetillä, että kyseessä olisi 100% feikki paranormaali tapaus?

 • Janq sanoo:

  ”Kyllä, aina alkaa spekuloinnit. Mutta eiköhän tiedemiehiltä/skeptikoilta saada joku varma selitys, mihin kaikkien pitää sitten uskoa.”

  Totta kai, on silkkaa typeryyttä ”uskoa” että siellä on joku näkymätön Casper kummitus heittelemässä niitä. Ainoastaan spekuloimalla se oikea syy sieltä löytyy.

 • Vergilius sanoo:

  ”Mutta eiköhän tiedemiehiltä/skeptikoilta saada joku varma selitys, mihin kaikkien pitää sitten uskoa. Niikuin aina ;)”

  Tiedemiehillä on parempaa tekemistä, kuin mennä selvittelemään ”kummittelua” ravintoloissa.

  Tämä on kaikkein parasta: ”Ilmiön tarkkaa syytä ei tiedetä” Olen samaa mieltä. MUTTA! Sitten heti perään on lisätty: ”mutta se on helppo laskea esimerkiksi kummittelun piikkiin.” Helppo? Tämä logiikka on kuin toiselta planeetalta.

  ”Onko videolla todiste kummittelusta?” Jos on, en itse ainakaan sitä huomaa. Mikä todiste? Video ”todistaa” vain yhden asian: tavarat liikuivat. Se ei anna ilmiölle SELITYSTÄ (kummittelu, tekaistu tapahtuma, näkymättömät tontut). Niin kauan, kunnes saadaan kattavaa ja kriittisen tarkastelun kestävää näyttöä siitä, että esim. kummittelu on todellinen reaalimaailman ilmiö, on maallinen selitys AINA todennnäköisempi.

  Itse en ota kantaa siihen, mikä tuon ilmiön aiheutti, koska en tiedä. Minulla ei silti ole mitään syytä uskoa yliluonnolliseen vaikuttajaan.

 • Vergilius sanoo:

  ”Ainoastaan spekuloimalla se oikea syy sieltä löytyy”

  Spekuloimalla ei saada vastauksia, vaan asioiden tutkimisella. 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Jang

  Äläs ny, antaa ihmisten uskoa, jos haluaa 😉

  Vergis

  Ehkä se olikin näkymätön mies? Se tunnettu stara, tiiätsä? ;D

 • mucha sanoo:

  Näyttää aika naurettavalta kun väitellään tämmöisistä asioista joita tuskin voidaan todistaa puolin tai toisin, ainakaan nykyisillä tieteen saavutuksilla.

  Ylipäitään miks yrittää väen vänkään saada muita uskomaan omista kokemuksistaan tai uskomuksistaan?

  Tai miks yrittää halventaa tai tehdä naurun alaisiks semmosia jotka uskoo?

  Tottakai spekulointi on jees ja hyvä tehäkkin porukassa mutta tää mitä täälläkin kommentoidaan on jotain kyllä ihan jotain muuta..

 • ululululululululululululululululu sanoo:

  mucha:

  ”Tai miks yrittää halventaa tai tehdä naurun alaisiks semmosia jotka uskoo?”

  koska jos olisimme kaikki uskovia lampaita, olisi maailma paljon ikävämpi paikka elää…tarvitsemme ihmisiä jotka pystyvät kriittiseen ajatteluun eivätkä usko kaikkea mitä blogeissa/youtubessa vastaan tulee…

 • WeAreNotAlone sanoo:

  ululullluuu

  Väitätkö, että ihmiset jotka uskovat paranormaaleihin stuffeihin, nii eivät pysty millään tavalla kriittiseen ajatteluun missään muodossa?

 • mucha sanoo:

  Siinä oonkin samaa mieltä että ihmisten tulis katottuu hieman tarkemmin mitä kaikkea seuraa ja mihin kaikkeen uskonsa antaa, ihmiset on tunnetusti taitavia käyttämään toisia ihmisiä hyväkseen, siitä onkin tullut liian helppoa ja hyväksyttävää, korruptio tuntuu olevan jo ikään kuin tärkeä toiminto monessa osaa ja alaa.

  Mutta miksi siis tarvitsee käyttää aina jollain tavalla väkivaltaan liittyvää lähdettä puolin ja toisin, se kun ei auta asiaa mitenkään, vain sekoittaa tilannetta/jännitteitä entisestään ja saa aikaan oman pienen kaaoksen tai loopin joka jatkuu ja jatkuuuu, kuten esim sodat, kiva looppi vai mitä…

 • Tumppi sanoo:

  Miksi kummitus heittäisi tavarat tylsästi suoraan lattialle. Eikö leijuttaisi tai vaikka jonglööraisi kun varmasti tietäisi että kuvataan jos kerta haluaisi itsestään ilmoittaa?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Tumppi

  Ehkä siihen menee aikansa, ennen kuin pystyy alkaa siirtää vuorii 😀

 • papparainen sanoo:

  pari astiaa putoaa lattialle ja siinä on sitten kummitus? Voi jeesus teidän kanssanne. Kekarat.

 • pekka sanoo:

  st oletko tosissaan pidätkö totena tämänsivusto juttuja.hakeudu hoitoon

 • tyy sanoo:

  kusta piässä

 • Tumppi sanoo:

  WeAreNotAlone

  Jep. Mut jos noin nopeesti liikkuu tavarat niin vois olettaa että telekinesia on hallussa vaikka ja mihin.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  tumppi

  Tässä tuleekin esille se, että ”se” haluaa kommunikoida vaa. Ehkä ens kerralla tapahtuu enemmän, tai sitten se ei näyttäydy ollenkaa enää. Mutta jos se olisi henki/kummitus, joka haluaisi kommunikoida, nii sillon siitä olisi pitänyt nähdä/kuulla useemmin, koska ne pysyttelevät vain yhdessä paikassa.
  Demonit ovat sitten toinen juttu, ne ovat kykeneväisii ihan mihin vaa.

 • Tumppi sanoo:

  Rakennus vaikuttaa uudehkolle. Tietysti voisihan kumitella vaikka telineeltä tippunut (nuori) rakennusmieskin. Veikkaan ettei tästä kuitenkaan enää kuulla eli mainoskikan piikkiin mennee.

 • Vergilius sanoo:

  Nyt on kyllä hämmästyttävää informaatiotulvaa WeAreNotAlonelta 🙂 Mistä ihmeestä olet saanut tietää tuon kaiken? Ja ovatko demonit siis kaikkivoimaisia (kykeneväisii ihan mihin vaa)? Melko hurja ajatus 🙂 Mikäs heille tämänkaltaisen voiman on suonut? Pystyyko demoni piirtämään kolmion, jonka kulmien summa ei ole 180°? Luomaan niin painavan objektin, ettei itse kykene sitä nostamaan? ^^

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vergis

  En ole nyt huumorituulel, joten en jaksa alkaa vänkää asoista.

 • Vergilius sanoo:

  No problem. Kyllä asioissa riittää vänkäämistä toisena ajankohtanakin.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vergis

  No eikai 😉 Noh, tiedän sen takia mihin ne pystyy, johtuu omasta ja lähimmäisten kokemuksesta. Mutta niistä en viitti alkaa puhuu. Kummitukset ja demonit tunnistaa toisistaan. En ny siis väitä, että tämän videon esittäjä olisi demoni, epäilen sen aitoutta kans.

 • Apinateoria sanoo:

  Kyllähän tavarat tippuvat silloin että tällöinkin näennäisen itsenäisesti. Joskus syy on ilmeinen kuten vaikka voiveitsi joka noin vartin kuluttua irtoaa voinokareesta lattialle. Poltergeist, voisi joku tomppeli huudahtaa. Joskus ilmeistä syytä ei löydy vaikka kuinka miettisi.

  Olen monesti itsekin ihmetellyt tippuvia esineitä, kuten kerran kun istuimme kaverin kanssa yöllä keittiössä lipittämässä viskiä. Aloin puhumaan (ihan tosi) itsestään tippuvista tavaroista ja kuin tilauksesta viereisestä avainnaulakosta tippui avainnippu. Heti parin sekunnin päästä muutaman metrin päässä tippui jäätelökulho kauhoineen. Muistan aina kaverini ilmeen ja lakonisen tokaisun, että tuo oli kieltämättä kummallista.

  Joku sanoi ettei tuollaista voi tutkia. Miksei muka voi? Jos esimerkiksi ravintolan omistajaa aidosti kiinnostaa lentelyn syy ja tutkija on asiallisen oloinen, miksei hän voisi antaa yöpymislupaa? Sinne sitten mukaan pari kolme kameraa, nauhuri ja muita vehkeitä. Jos syy on luonnollinen, ei haittaa vaikka vähän rohkaisee kummitusta esiintymään. Jos syy on kummitus, rohkaisusta on vain hyötyä.

  Huijaaminen on hyvin vaikeaa, jos puolueeton tutkija kollegoineen saa vapaasti häärätä tilassa ja mahdollinen huijari on poissa tai ainakin jatkuvasti tarkkailun alla. Tässä on tietysti vain se ongelma, että tutkija ei todista ulkopuoliselle mitään, koska taas on huijausmahdollisuus. Tieteellisestä todisteesta puhumattakaan. Vaan eipä valaehtoinen todistus oikeudessakaan kovin tieteellinen ole, mutta silti se painaa paljon.

  Menipä jorinaksi. Meinasin jo etten paina julkaisunappia, mutten kyllä mielelläni huvikseni tässä aikaani kuluttanut, joten painan nyt sitä nappia vaan että juu.

 • Mies sanoo:

  Taitaa olla rotta, joka noita tavaroita pudottelee. Hyi hyi, en ainakaan haluais mennä tuohon ravintolaan syömään, en aaveiden takia vaan rottien.

 • ufo tutkia ulko avaruudesta sanoo:

  täytyy kyl sanoo et näit tämmösiikii on hemmetikseen netis, sit voisin ruvella ihmettelemää et jos kyseinen kummitus pitelisi jotain esinettä kädessään hetken aikaa ennen kuin heittäisi sen pois, siin vois jo ruveta kattelee miten se on tehty

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot