FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Tänään on kansainvälinen UFO-kontaktipäivä

Tänään perjantaina 15. maaliskuuta vietetään kansainvälistä ufo-kontaktipäivää. Ensimmäisen kerran kontaktipäivää vietettiin tasan 60 vuotta sitten.

Kontaktin ottamiseen on annettu eri tapoja joita on listattu muutamia alla.

– Meditoiminen
– Tietoisuuden keskittäminen
– Rukoileminen
– Ajatteleminen

Tarkemmat ohjeet täältä.

Voit täyttää myös ufo-kyytipyyntö -ja/tai ET-kontaktipyyntö -lomakkeen sekä jättää viestisi avaruusolennoille.

Aiheesta kertoi myös dome.fi.

Lisätietoa ufo-kontaktipäivästä: worldufoday.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Tänään on kansainvälinen UFO-kontaktipäivä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Hyvää UFO-kontaktipäivää vaan kaikille! 🙂

 • Jaa´`a says: sanoo:

  Jessus mikä nainen tuossa videolla. Kyyylyyllä tuon kanssa vaikka mitä, ihan vaikka rukoilisin. Lieneekö tältä planeetalta 🙂

 • mmmmm sanoo:

  I love you Bridget Nielsen

 • Kontakteista voi ilmoittaa myös Tähteläiset lehden toimitukseen. Keräämme aineistoa Suomalaisista kontakteista ja teemme haastatteluja mielenkiintoisista tapauksista. Ilmoitathan kontaktisi – kiitos. Yhteystiedot lehden sivuilta http://www.lehti.tahtelaiset.com

 • Myötähäpeä sanoo:

  Siis nyt oikeesti, mitä ihmettä nuo lomakkeet on olevinaan? Nyt on kyllä jollakin ruvennut pää lahoamaan pahemman kerran näiden ufojuttujen kanssa, sillä nuo ”pyyntölomakkeet” on vitsinäkin todella vammaisia. Huhhuh…

 • Nexeon sanoo:

  Vähän kyllä huvittaa tuo lomake 😀

 • Karhu IV sanoo:

  hahaha, mutta mihin tuo lomake lähetetään? Jos se pitää tulostaa ja täyttää ensin 😀

 • Trollface69 sanoo:

  MInne lomake lähetetää edes :DDD on kyl huvittava lomake : D

 • a sanoo:

  Kuka on niin idiootti että nuilla huuhaa keinoilla otettais yhteyttä johonkin rotuun joka on luultavasti jotain 10000000 vuotta kehityksessä meitä edellä, hei haloo

 • Samppa sanoo:

  Jaaha. Sitä on taas vanhan imperiumin aivopesu purrut hyvin joihinkin henkiolentoihin ja maallisesta lihasta ja maailmasta pidetään kiinni kynsin hampain ja haukutaan ku siperian susi. UFOilla lentelevät hemmot on ihan meidän omia tyyppejä ja meidän teknologista kehitystä yritetään tieten tahtoen hidastaa ja pitää meidän tieto pimennossa niin omasta maailmankaikkeudesta kuin myös omasta kuolemattomuudesta ja lietsoa pelkoa ruumiin kuolemisesta. UFO olennon keho on vain ”työkalu” ja ohjailtava ”nukke”. Meidän oikea olomuoto ei ole fyysisessä ruumiissa vaan ylemmällä värähtelytasolla ”kuolemattomana henkiolentona” ympäri maailmankaikkeutta. Meidän paikka on The Domain Expeditionary Force -jengissä.
  Meidän kuuluisi tehdä yhteistyötä noiden ystävien kanssa. Kaavake laitettu vetämään henkisesti kauan sitten.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot