ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Parhaat ufovideot Toukokuulta ja Huhtikuulta

Anonymous Flying Object -kanava Youtubessa on kerännyt Toukokuun ja Huhtikuun parhaat videot kahdelle videokokoelmalle.

Katso mielenkiintoiset videokokoelmat suoraan tästä.

Huhtikuu

Toukokuu

Tykkäys ja jakotoiminnot:

39 kommenttia aiheeseen: Parhaat ufovideot Toukokuulta ja Huhtikuulta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Finguy sanoo:

    Näyttäisi kohdasta 2:05 olevan jonkinlainen leija mutta muuten hyvin mielenkiintoisia videoita. !

  • Jaahas sanoo:

    Siinä sitä on monelle taas ihmettelemistä. Tuhansia kuvia, sekä myös videotaltiointeja ympäri maailmaa on nykyään kaiken kansan nähtävillä. Jotkut ovat kertoneet myös olleensa yhteydessä toisten siviilisaatioiden edustajiin. Hmm…

  • Thene sanoo:

    Osa on kyllä niin obvious säähavaintopalloja ja kiinalaisia lyhtyjä että miksiköhän ovat tuohon videoon ottaneet o.o

  • Jaahas sanoo:

    Missä kohtaa Thene näkee säähavaintopalloja tai kiinalaisia lyhtyjä?

  • akhev sanoo:

    Tuo sikarinmuotoinen kyllä ehdottomasti mielenkiintoisin! Keskellä päivää kuvattu, hyvässä valossa ja melko tarkka kuvakin vielä. Jos perusjamppa pääsee näin lähelle kuvailemaan alusta, niin hallitus tietää jo luultavasti kuka/mikä sitä laitetta myös ohjailee..

  • Thene sanoo:

    No esimerkiksi ensimmäisen videon kohdassa 2:05 näyttäisi olevan säähavaintopalloja jotka heiluu tuulessa.
    3:50 kohdalla tuo värkki näyttäisi ilmalaivalta.

    Toisen videon ensimmäinen pätkä ja 2:30 paikkeilla vaikuttaa kiinalaisilta lyhdyiltä. Ei vain noin hitaasti ja tasaiseen vauhtiin liikkuvat kohteet oikein vakuuta.

    Tuo sikarinmutotoinen esine sen sijaan on todella jännä. Videoilla esiintyy muitakin nopeasti liikkuvia kohteita, joita ei edellä mainitsemani asiat selitä. Aina kannattaa olla kriittinen hieman näiden suhteen, vaikka olenkin lähes täysin varma että maapallolla vierailee / on vieraillut muita sivilisaatioita 🙂

  • illuminati sanoo:

    noh tossahan taas näkyy noita us military droneja paljon, joita jenkit on jo kehittänyt vuodesta 1950 lähtien project mogul ja niin edelleen..

  • wc veera sanoo:

    Ei vaikuta kovin ihmeellisilt, ihanku vaa jotai ihmiste lentohärveleitä..

  • Alien sanoo:

    hello i am alien

  • pekka sanoo:

    voi voi voi tätä pas… miten te jaksatte

  • Korn sanoo:

    Miten muistelisin lukeneeni jostain että nuo hopeanväriset putkilot ovat jotain säähavaintopallon tyylisiä kojeita. Ei siis samaan tarkoitukseen mutta ihmisen tekemiä jne. Hittolainen kun en muista sitä käyttötarkoitusta ja vaikea googletellakaan mututuntumalla…

  • Ogeli sanoo:
  • TheWonderer sanoo:

    @Ogeli

    Melko jännä juttu että FBI julkaisee tuollaisen dokumentin… Voisiko tosiaan olla niin että nyt USA:kin alkaa paljastaa tietojaan ufoista? Herättää useitakin ajatuksia.

    Ensinnäkin, kyseessä voi olla vain harhautus. Juurihan tässä oli Edvard Snowdenin tekemä paljastus kansalaisten tietojen urkkimisesta ja vakoilusta. Kenties tälläinen mystinen ufodokumentti voisi olla sellainen asia mihin USA:n hallitus haluaa ihmisten huomion kiinnyttävän? Hallituksilla on tapana koittaa kiinnittää kansalaisten huomio johonkin vähemmän kiusalliseen asiaan kuin siihen että tiedustelupalvelu vakoilee jatkuvasti kaikkia kansalaisia.

    Epäilyttävää jutussa on myös sen suuripiirteisyys ja epäselvyys. Ok, siis löydettiin ”lentävä lautanen” ja jotain ruumiita sen sisästä? Missä on tarkemmat tiedot tapahtuneesta? Jos asiaan liittyen ei julkaista muuta materiaalia, niin voi FBI jossain vaiheessa sano vaan:”Sori se olikin vain virheellinen väärennös, emme tiedä miten päätyi nettiin!”. Todennäköisesti FBI tulee jossain vaiheessa sanomaan niin, etenkin jos asiasta seuraa jotain.

    Mutta voi olla myös mahdollista että USA on päättänyt avata ufoarkistot ja kertoa kaiken. Onhan asia tullut taas viime aikoina pinnalle ja ehkäpä hallituksen sisälläkin vaaditaan tietojen julkistamista?

  • Ogeli sanoo:

    Useat iltapäivälehtien julkaisut ovat vain pelkkää sensaatiota ja suurempien uutislähteiden julkaisut ovat tarkkaaan mietittyjä. Ihmisten huomiota todellakin halutaan suunnata aina johonkin suuntaan ja nykyään on lähinnä trendinä terrorismi, ammuskelut, sairaudet tai muut asiat jotka saavat ihmiset pelkäämään ja kuluttamaan. Kaikki nämä ufopaljastukset silti kertovat entistä enemmän tavallisille tallaajille sitä viestiä, että me emme ole yksin emmekä koskaan ole olleetkaan.

    Snowdenin paljastus ei tosiaan ollut mitään uutta tietoa ihmisille, jotka ovat perillä näistä asioista. Google ja Facebook ovat luoneet profiileja ihmisistä NSA:lle ja sun muille amerikkalaisille tiedustelupalveluille. Yksityisyyttä ei ole ollut enää vuosikymmeniin vaikket olisi itsestäsi tehnytkään mitään profiilia nettiin.

    Mitä tulee näihin paljastuksiin niin minä monien muiden ihmisten tavoin uskon, että USA:n eliitin sisällä on olemassa valtakamppailu. Ei ole mitään yhtä ainoaa Illuminatia, vaan on monta erilaista varjohallitusta, jotka hallitsevat tiettyjä piirejä. Se joka hallitsee teollista sotateollista kompleksia, hallitsee kaikkea. En usko, että ”virallinen” ufopaljastus palvelisi mitenkään USA:n varjo-eliittiä, elleivät he sitten saisi sitä juttua käännettyä jonkinlaiseksi pelottelukampanjaksi.

  • TheWonderer sanoo:

    ”jonkinlaiseksi pelottelukampanjaksi”

    Nyt kun terrorismin vastainen sota alkaa auttamatta hiipua ja menettää suosiotaan, niin eikö olisi hyvä vaan alkaa pelotella ihmisiä sen jälkeen alieneilla? Mikäs olisikaan sen kauhistuttavampaa kuin ajatus vihamielisistä, älykkäistä avaruusolennoista jotka uhkaa meitä? Kyllä siinä taas saataisiin massat vaatimaan hätätoimenpiteiksi ties mitä fasismia.

    Eikä oikeastaan olisi edes väliä onko niitä avaruusolentoja edes olemassa!

  • Ogeli sanoo:

    Sehän se.

  • TheWonderer sanoo:

    Ja alienipelottelua voisi jatkaa ikuisesti. Vuosisadasta toiseen olisi ihmiskunta ”sodassa” alieneiden kanssa…

  • Kuolemantuoja sanoo:

    TheWonderer: Miksi pitäisi olla sodassa, kun alienit voivat hallita meitä hallituksien kautta? Jotkut ihmiset odottelee invasionii, mut se on tapahtunut jo kauan sit.

  • TheWonderer sanoo:

    @Kuolemantuoja

    En usko itse repitiliaani-hypoteesiin tai muihinkaan teorioihin siitä että alienit hallitsee meitä. Itse pidän todennäköisenä vain sitä että maailman suurvaltojen hallitukset tietävät avaruusolentojen vierailleen maassa. On myös hyvin todennäköistä että joskus on löydetty jopa aluksiakin. Mutta en usko aktiiviseen yhteydenpitoon valtioiden johdon ja alieneiden välillä. Etenkin kun on todella mahdollista että ne avaruusolennot saattavat olla niin erilaisia kuin me ettei kommunikointi ole mahdollista millään tasolla. Tai ehkä kyse on jopa ulottuvuuksien välisistä matkailijoista?

    En usko että mitään invaasiota tulee ainakaan todellisesti, sillä en pidä kovin todennäköisenä sitä että jonkin galaktisen sivilisaation edustajilla olisi merkittävää kiinnostusta Maan kaltaista, ihmisen saastuttamaa ja osaksi tuhoamaa planeettaa kohtaan jonka tärkeät luonnonvaratkin ovat loppumassa. Ehkä kiinnostusta olisi ollut joskus miljoonia vuosia sitten, ennen ihmistä.

    Ja superälykkäällä, galaktisen mittakaavan sivilisaatiolla on mahdollisuus mennä minne vaan avaruudessa ja tehdä mitä vaan, niin miksi se olisi erityisen kiinnostunut yhdestä pienestä planeetasta Linnunradan laidalla? Korkeintaan sellainen sivilisaatio vain tarkkailisi hiukan meitä tyhmiä eläimiä…

  • TheWonderer sanoo:

    Ihmiset tekevät usein sen virheen että ajattelevat olevansa maailman keskipiste ja aina valokeilassa… Vaikka oikeasti maailmankaikkeuden kannalta on se ja sama mitä ihmiskunnan kaltainen sivilisaatio tekee.

  • Entity sanoo:

    Maailmankaikkeuden mittakaavassa moni asia kutistuu merkityksettömäksi. Mutta toisaalta on myös selvää, että maailmankaikkeus on kokonaisuus, jossa kaikki liittyy yhteen, niin että pienimmänkin hippusen muutos vaikuttaa koko maailmankaikkeuteen.

    Mielenkiintoisia videoita.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    The Wonderer: Voi olla silleen, että niitä repsui saattaakin olla (ja itse uskon siihen), koska monissa kulttuureissa aikojen alusta lähtien on puhuttu liskomiehistä, tai käärmemiehistä jumalina, yms. Asuttihan dinosauruksetkin ja muut isot matelijat meidän maailmaa miljoonia vuosia sitten, jos ei olisi sattunut isoa meteoriitin törmäystä, nii miten dinot olisivat kehittyneet evoluution mukana? Olihan jotkut dinotkin älykkäitä, esim raptorit. Varmasti löytyy meidänki galaksista paljon planeettoja, jossa dinojen kaltaiset otukset ovat ottaneet suuren harppauksen kehityksessään miljoonia vuosia sitten ja viel älyllisesti ja teknologiallisesti.

    Mä pidän kyllä todennäköisenä, että meitä hallitsee monet alien-rodut, jotkut ovat liitossa keskenään (koska muuta vaihtoehtoo ei ole), ja liitossa hallituksien kanssa. Mutta on historian kirjoista on löydetty taisteluita”jumalten” välisenä taivaalla niikuin maassakin.

    Ei ole vain meidän näköisii, tai meitä muistuttavii, on myös lukemattomia muita rotuja, jotka eivät näytä tippaakaan ihmisiltä. Kommunikointi on aina mahdollista. Keinot löytyy, jos tahtoa löytyy molemmilta tahoilta.

    Ehkä jonakin päivänä tulee invasioni, mut tuskin meidän sukupolven aikana, ellei miljoonat ihmiset ala herää horroksestaan, esim uskovaiset. Koska sitähän monet alienit haluu, että niitä palvotaan jumalina, ja mitäs sit jos ei näin käy enää ja ei voi konttrolloida ihmisiä miten sattuu uskontojen ja hallituksien kautta. Silloin meidät liiskataan kuin torakat

    Joitakin alieneita ei kiinnosta meidän planeetta ja luonnonvarat, vaan ihmiset itse, mikä on sen parempaa, kun ihmiset on sätkynukkeina 24/7. Niin ihmisiä aikojen alusta lähtien on kiinnostanut VALTA, alistaahan jotkut eläimetkin lajikumppaneitaan, mm pelolla. Niin voit ajatella mitä monia alien-rotujakin kiinnostaa.

    Luulen, että lähivuosina jokainen ihminen maailmas tulee tietää totuuden alieneista, ja tulee tietää miten kovassa otteessa meitä pidetään tääl, ja juuri niiden uskontojen ja joidenkin hallituksien kautta. Mutta olet varmaan huomannut viime vuosina, että miten entiset ja jotkut nykyisetkin virkamiehet, politiikot, yms ovat tuonneet tietoo ja salaisuuksia tavallisten ihmisten keskuuteen alieneista, historiasta, yms. Koska monet eivät jaksa elää valheessa kauan, monien omatunto alkaa kolkuttaa, yms. Toki uskon myös siihen, että jotkut saattavat tuoda väärällistä tietoo luodakseen konfliktei keskuudessamme. Mut se on pääasia, että uskonnot tulee kaatumaan täs maailmas, koska se on pahin kaikesta, ja sitä ei hallitse hyvät ihmiset ja alienit, vaan pahat sellaiset.

    Katoppas tää video, et menetä siinä mitään jos katot, mutta huomaat itekkin, kun alat lukee historiaa, nii tiedät enemmän, ja salaisuuksia avautuu sulle entisestään, koska jotkut asiat ovat kaikkien nähtävillä, ja on aina ollut.

    http://www.youtube.com/watch?v=5p_rrTs_WfQ

  • TheWonderer sanoo:

    @Kuolemantuoja

    Omasta mielestäni reptiliaaneista ei ole oikeastaan yhtään vakavastiotettavia perusteita. Se että joillakin muinaisilla kansoilla oli matelijan muodossa esiintyviä jumalia, ei tarkoita että reptiliaanit hallitsisivat maailmaa. Ja muutenkin koko reptiliaaniteoria on oikeastaan vain David Icken keksintöä, eikä hän esittele väitteilleen juurikaan lähteitä, jos ei niitä muinaisia jumalmyyttejä oteta mukaan. Ja myytit eivät ole totta ja ovat usein tarkoitettu vertauskuvallisiksi kertomuksiksi. Tai mistä me tiedämme mitä myyttien keksijät ovat ajatelleet tuhansia vuosia sitten?

    Mikään vakavastiotettava historiantutkimus ei myöskään tue reptiliaanihypoteesia. Joten en itse usko siihen. Jos asiasta olisi jotain oikeita todisteita, niin voisin harkita.

    Mutta olen sitä mieltä että on todennäköistä etteivät ihmiset pystyisi kommunikoimaan vieraan älyn edustajien kanssa. Jollakin toisella planeetalla syntyneellä älykkäällä olennolla voi olla täysin erilaiset kielen funktiot ja periaatteet. On mahdollista ettei olennoilla ole edes kieltä siinä mielessä missä sen tunnemme. Ja emmehän oikeastaan ymmärrä edes maapallon eläinlajien kommunikointia, niin tuskin ymmärtäisimme jollain toisella planeetalla kehittyneen elämän kommunikointia. On äärimmäisen epätodennäköistä että se vieras älyllinen sivilisaatio olisi kehittynyt kielellisesti samoin kuin me planeetalla jonka olosuhteet voivat olla täysin erilaiset kuin Maan.

    Ja en myöskään usko että vieraan älyllisen sivilisaation edustajat ajattelevat vallasta samoin kuin ihmiset. Tuskinpa oikein mitkään ihmisen psykologian piirteet pätisivät niihin. Ja toistaiseksi emme ole vielä saaneet edes selvyyttä sille että mikä kaikki on elollista, saati älyllistä! Voi hyvin olla että vaikka kohtaisimme toisen sivilisaation edustajan, emme välttämättä edes tunnistaisi sitä elolliseksi olennoksi. Koitappa sitten siinä aloittaa keskustelu maailmanvalloituksesta ja politiikasta!

    Meitä kuule pidetään hallinnassa ihan vaan vallanhimoisten ihmisten taholta. Ei siihen mitään alienia tarvita, ihminen on itse ihan tarpeeksi paha… Taikka hyvä.

  • TheWonderer sanoo:

    Evoluutio voi eri olosuhteissa johtaa äärimmäisin moniin vaihtoehtoihin, joten on epätodennäköistä että jollain planeetalla olisi kehittynyt sivilisaatio joka ajattelisia, puhuisi ja toimisi samoin kuin me. Se mahdollisuus on varmaan yksi biljoonasta… Todennäköisimmin vieraan älyn edustajat ovat meidän näkökulmastamme hyvin outoja ja käsittämättömiä olentoja joiden motiiveja ja ajatuksia emme voi edes arvailla.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    The Wonderer: Riippuu siitä miten todisteet määritellään ja kenen toimesta. Ei repsut hallitse koko universumii, vaan isoa osaa meidän galaksiamme, muiden rotujen kans, esim The Greys. Ei repsujen nimi ole repsut, niille löytyy ihan oikeat lajike-nimet (jota en muista enään, vaikka yritin ettiä), mutta niitä kutsutaan vaa repsuiks. Ei Icken kaikki teoriat ovatkaa uskottavia, mutta en sulje mitään pois. Se ei ole vain sattumaa, että jokaisella mantereella kerrotaan liskojumalista, tai jumalat ovat vastaavaa. Toki monilla asioilla on myös se vertauskuvallinen puoli, mutta onko sekään konkreettista.

    Ohan meillekkin kehittynyt kieli, nii miksei monille alien-roduillekkin. Oppiihan ihmisetkin kaikkia kielii, nii miksei alienitkin ihmisten eri kieliä, johan niitä on ravannut tääl tuhansien vuosien ajan. Väitätkö tosissas, että meidän galaksissamme ei olis maapallon kaltaisia planeettoja, ja siten niiden asukkaat eivät pystyisi kommunikoimaan kielellisesti? Miten luulet kommunikoinnin tapahtuneen hallitusten sisällä? http://vimeo.com/65430488 Vastahan NASA löysi Lyran tähtijärjestelmästä elinkelpoisia planeettoja, ja joidenkin tarinoiden mukaan, Pleiadiansit ovat kotoisin sieltä. Ja varmasti kommunikointia riittää 😀

    http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288558307526.html

    No sinä et nyt usko yhtään mihinkään, mut ne olkoot sinun mielipiteitäs, ja minulla omani. Ja mä todellakin uskon, että monet alien-rodut ajattelee valta-asemia, myös maassamme. Ootko muuten pistänyt huomiolle sen, että kun oli jonkin aikaa sitten juttua siitä, että Venäjä uhkasi paljastaa tietoa ja totuuden alieneista, ellei USA tekisi sitä, nii johan viime aikoina on tullut asiaa julki rapakon toiselta puolelta.

  • TheWonderer sanoo:

    Kaikilla mantereilla eikä läheskään kaikissa mytologioissa ole viittauksia liskoihmisiin- tai jumaliin. Ja entäpä sitten jos onkin? Mitä se todistaa? Matelijat ovat yleisiä olentoja kaikkialla maailmassa. Ja kyllä se on varmaan aika vaikuttavaa jos näkee kuinka aikuinen ihminen kuolee kärmeenpuremaan. Ja ihmiset ovat liittäneet myös muita eläimiä mytologioihinsa ja eläinten personifikointi on melko tyypillistä vanhoissa mytologioissa. Mutta ei se tarkoita mitään muuta kuin sitä että ihmiset liittävät tiettyjä persoonallisuuden piirteitä eläimiin. Ja lisäksi eri mytologioissa matelijahahmoilla on täysin erilaiset roolit; Lännessä käärme on paholainen, Kiinassa taas lohikäärme on hyvä ja viisas.

    Kuten aiemmin sanoin, voi evoluutio kulkea eri olosuhteissa täysin eri reittejä. Ja kielellinen kehitys vaihtelee myös samoin kuin muukin. Me ihmiset ymmärrämme toistemme kieliä koska olemme samaa lajia! Mutta eipä ihminen osaa toistaiseksi kommunikoida edes maan muiden eliölajien kanssa. En usko että se olisi helpompaa jostain toisesta galaksista tulleiden kanssa… Liian epätodennäköistä.

    Omasta mielestäni elollisten olentojen etsiminen avaruudesta on rajoittunutta, koska keskittyy etsimään vain planeettoja jotka ovat samanlaisia kuin maa ja meidän kaltaisiamme olentoja. Miten voi väittää että elollinen muuallakin avaruudessa olisi samanlaista kuin täällä? Sanoisin että on epätodennäköistä että jonkin planeetan evolutiivinen kehitys olisi synnyttänyt samankaltaisia olentoja kuin me. Jokaisen planeetan kehitys on niin uniikki, että evoluution kulkeminen samoja raiteita on epätodennäköistä. Jopa se että planeetta kiertää hiukan erilaista tähteä kuin Aurinkoa, vaikuttaa. Eri olosuhteet synnyttävät tosistaan poikkeavia eliöitä.

    Minä uskon niihin asioihin jotka ovat perusteltuja. Kaikenmaailman myyttejä ja teorioita en niele totuuksina.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    The Wonderer: Mutta joka mantereella löytyy viittauksia liskojumaliin. Mutta eihän se mitään todista. En mäkään kaikkeen usko, mutta en sulje mitään pois, koska tutkiskelen. No voit kuvitella, jos ihminen on liitetty mytologioihin, nii voit kuvitella mistä me ollaa kehitytty, apinoista, right? Eikös tällä logiikka voi päetä milla planeetalla tahansa, että jotkut ovat kehittyneet liskoista, ja ovat liskoja muodoiltaan mm, mutta silti älykkäitä. Paholainen on vain titteli, eikä kenenkää nimi, joka myös kuvastaa älyllisyyttä, viisauden lisäks. Samoin kun Satan kuvastaa totuutta ja viisautta, joka on myös titteli.

    Kyllähän jotkut ihmiset voivat kommunikoida apinoiden (esim viittomakieli) ja koirien kans mm. Mutta sekin riippuu miten sen kommunikointi määritellään.

    En olekkaan väittänyt, että kaikki elollinen muualla avaruudessa olisi samanlaista kun tääl, päinvastoin. Mutta uskon siihen asiaan, että meidät luotii ”jumalien” omaksi kuvakseen. Mutta meissä on sekä apinoiden, että alieneiden omaa DNA:ta. Ja ihmiset ovat sen seurauksena täällä, ja alienit ovat manipuloinneet aikojen saatossa muillekkin planeetoille ihmisten DNA:ta ja omiansa.

    http://www.theforbiddenknowledge.com/genesis/

    ”Minä uskon niihin asioihin jotka ovat perusteltuja. Kaikenmaailman myyttejä ja teorioita en niele totuuksina”.

    No kaikkeen sinäkin sit uskot, kuhan vaa joku perustelee ne, oli ne sitten myyttejä tai ei. Joten miksi minä kunnioittaisin sinun mielipiteitäs ja perustelujas, jos et sinäkään minun 😉

  • TheWonderer sanoo:

    @Kuolemantuoja

    Vedät liian vähistä todisteista liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Toki sitä voi aina spekuloida, että mitäs jos… Mutta se on vaan spekulointia, ei faktoja.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    The Wonderer: Eihän sinullakkaan ole todisteita, että tääl ei kävis, tai muutakaan sitä vastaan mitä minä olen esittänyt. Spekuloida voi aina (ja miten faktat määritellään), mutta se ei johda mihinkää, kuten ei nytkään. Illanjatkoja 🙂

  • TheWonderer sanoo:

    Mutta tässä tilanteessa sinulla on todistustaakka kun väität että jotain tapahtuu!

  • Kuolemantuoja sanoo:

    ”On on” 😉

  • Ogeli sanoo:

    Vaikka itsellänikin on paljon subjektiivisia kokemuksia jotka riittävät todisteeksi minulle niin luulen, että ihmiset alkavat saada pikkuhiljaa entistä enemmän vahvistuksia ja todisteita siitä, että emme ole yksin. Jos he siis ovat valmiita sellaiselle idealle…

  • Finguy sanoo:

    Aina on aikaa spekuloida koska me ihmiset satumme elämään senverran pienessä oravanpyörässä. Spekuloitaisiin mielummin nähtyä kuin kuultua. Siihen on vielä aikaa tai jos koskaan saamme tietää totuutta. Siispä päivä kerrallaan.

  • Karhu IV sanoo:

    ”on on” siinä kuolemantuojan todisteet.. Kunnon höyrypäitä olette. Mitkään alienit eivät hallitse maailmaa, sillä olen itse nähnyt ja voin näyttää siitä asiasta tarvittaessa satoja videoita ja kuvia: suuret johtajat ovat ihmisiä.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Karhu IV: Katos, toinen höyrypää tulee taas avautuu, suuri mahtava karhu. Toki johtajat ovat ihmisiä, sehän selvä. Mutta näillä ihmistenki johtajilla on hierarkia, jota johtaa muukalaiset. Ihmisten johtajat ovat vain sätkynukkeja. Ja mitä sun videot todistaa mistään, no ei mitään.

  • Karhu IV sanoo:

    No tuon jälkeen ei voi kuin uskoa että maailmaa johtaa avaruusolennot, annoit sen verran kattavat perusteet.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ihmiset eläkööt missä eläkööt, tietämättä mitä oikeesti meidän maailmassamme ja sen ulkopuolel tapahtuu, ja kenenki toimesta.

  • tyy sanoo:

    Ihan kivoja, mutta ei ufoja.

    Mysteerejä idiooteille.

  • Ogeli sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto