FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Parhaat ufovideot elokuulta ja syyskuulta

Anonymous Flying Object -kanava Youtubessa on kerännyt taas kuukauden parhaat ufovideot kasaan.

Tässä mielenkiintoinen kooste elokuulta ja syyskuulta.

Katso mielenkiintoiset videokokoelmat suoraan tästä.

Elokuu

Syyskuu

Mitä mieltä sinä olet videoiden ihmeellisyyksistä?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Parhaat ufovideot elokuulta ja syyskuulta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jaahas sanoo:

  Mielenkiintoista. Tuli tässä mieleen, että valmistellaanko tässä kaiken aikaa ihmiskuntaa johonkin suurempaan. Itselleni tulee mieleen, että kaiken takana olisi ns. ihmiskunnan kehitys. Mitään ylimääräistä, valmista ihmiskunnalle ei anneta, vaan jokaisen pitäisi itse löytää ja kasvaa aikuisuuteen.

 • Silence sanoo:

  ”ufo” uima-altaalla on ainakin vesipisara kameran kupolilinssissä, jossa valo taittuu miten sattuu.

 • john todd sanoo:

  Hienoa matskua!

  Lampaille on uskoteltu että tämä ilmiö on hyvä, he ovat katsos valon liittolaisia täällä auttamassa meitä, meidän vaan täytyy evolvoitua tietoisuudessamme ensin tarpeeksi jotta meitä voidaan auttaa, usko pois koska pleijodien tähtisysteemin kontaktihenkilö kanavoi ja kertoi mulle… muistatteko sen Independence Day kohtauksen jossa porukka mielissään odottaa rakennuksen katolla, ja sitten – BOOM! Miltäs kuulostais alien disclosure ja world government? Alienit on illujen voittosuunnitelma lampaiden harhautukseen.

  http://www.youtube.com/watch?v=OamtreyjLek

 • TheWonderer sanoo:

  Me ihmiset itse onnistutaan tappamaan kaikki toisemme vaikka ydinaseilla. Eipä alieneiden tarvitse vaivautua!

 • Wespa sanoo:

  Avaruusolentoja kerrotaan olevan useita eri rotuja, heillä on erilaisia motiiveja toimintaan ihmisten kanssa. Kertomuksissa kerrotaan niin hyvistä kuin huonoistakin kokemuksista. Kuitenkaan mitään invaasiota ei olla tehty, vaikka avaruusolentojen kerrotaan taustalla vierailleen ja olleen kontaktissa ihmisiin (julkisesti ja vähemmän julkisesti) jo useiden tuhansien vuosien ajan.

  Kontaktikertomukset ovat mielestäni maailman mielenkiintoisinta materiaalia, kertomukset avaruusihmisten teknologiasta sekä erilaiset filosofiset sekä tieteelliset näkemykset joista kerrotaan mm. monissa kontaktihenkiöiden kirjoittamissa kirjoissa, videoilla ja blogeissa.

 • Ogeli sanoo:

  Perun ilmavoimien yksikkö alkaa tutkia ufohavaintoja

  Perun yksikkö avataan uudelleen, koska Vucetichin mukaan epätavalliset havainnot ovat viime aikoina lisääntyneet.

  Andeilla sijaitsevan Marabamban kaupungin asukkaat ovat lehtitietojen mukaan nähneet taivaalla hohtavia esineitä useina päivinä tällä viikolla.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot