FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Tässä on taskulamppu joka ei käytä paristoja

ELFE on taskulamppu, joka ei käytä paristoja ja jota ei tarvitse ladata verkkovirrasta.

elfe-maaginen-taskulamppu

Tämä maaginen taskulamppu kerää energiansa suoraan Maapallon magneettikentästä ja on ns. free energy -laite.

ELFE toimii parhaimmillaan 12 tuntia putkeen, ja lataa itsensä automaattisesti ympäröivästä energiasta. Maagisen taskulampun teho on 12 lumenia. Lampulla on takuuta 2 vuotta, mutta sen uskotaan kestävän ainakin 5 vuotta normaalia käyttöä.

Lisätietoa alla olevalla videolla:

Lisää tällaisia magneettikentästä suoraan energiansa kerääviä laitteita on varmasti tulossa lähivuosina. Itseasiassa Intia on ottamassa käyttöön free energy -generaattoreita. Tulevaisuus on jo täällä! 🙂

Kuten arvata saattaa, niin tässä vaiheessa tuotteen ollessa uusi, on hinta kohtuullisen kallis.

Voit olla osana historiaa ja tilata taskulampun täältä: http://trade.adgex.com.au/elfe

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Tässä on taskulamppu joka ei käytä paristoja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Tosi hienoa jos oikeasti toimii. samaa tekniikkaa odotellaan kotivaloihin ja lämmityksiin. Sit voi sanoa hei hei fortum

 • Jacke sanoo:

  Onkohan missään selvitystä, miten tuo tekniikka toimii, mitä taskulamppu on ”syönyt”?

 • Lumenit sanoo:

  Korjaus tekstiin.
  120 lumenia…

 • Rahat ja pois sanoo:

  Tyhjästä pystyyn polkaistu pikkufirma, aloittelemassa muuten rahankeruuta joukkorahoituksen avulla. Alkaa valmistaa laitetta, jonka toimintaperiaatetta eivät osaa tai halua selittää kunnolla. Näitä on nähty. Näillä on sellainen tapa, että kerätään höynähtäneiltä rahat pois, sitten lakkautetaan firma ennen kuin ensimmäistäkään tuotetta on valmistettu. Puljun pomo katoaa maan alle, ja kohta mies ostaa Bahaman aurinkorannalta bungalowin ja jonka terassilla sytyttelee sikaria rahatukolla.

 • Arska sanoo:

  Jacke: Kysyit

  Onkohan missään selvitystä, miten tuo tekniikka toimii, mitä taskulamppu on ”syönyt”?

  Käännöstekstin mukaan sisällä on Virtalähde: ADGEX-akku joka ei ole tavanomainen akku ja toimii ympäristöenergialla joka latautuu maapallon magneettikentiltä tulevalla energialla.

  ELFE on maailman ainoa taskulamppu, joka on vapaa ympäristöenergiasta.

  ELFE on varustettu voimakkaalla 3W-diodilla, joka tuottaa tasaisen valovirtauksen 120 lm.
  ELFE: n tärkein ero on se, että siinä ei ole tavanomaisia akkuja. ELFEa käytetään ympäristöenergialla, joka on peräisin maapallon magneettikentältä.

  Toiminnan periaate

  Optimaalinen käyttöaika on 2-3 tuntia päivässä. Tällaiset toimintaolosuhteet mahdollistavat akun saavan riittävän varauksen seuraavalle päivälle ja tuottaa suurimman valovirtauksen. Hätätapauksessa voit käyttää ELFE-laitetta keskeytyksettömästi jopa 12 tuntia, mutta suosittelemme, että valon voimakkuus vähenee ajoissa ja akku tarvitsee pitemmän ajanjakson, joka kestää jopa 2 viikkoa, jotta sen energiataso palautuu täyteen. Jos käytät ELFE-laitetta jatkuvasti useita peräkkäisiä päiviä, tällaiset käyttöolosuhteet voivat aiheuttaa akkujen kriittisiä ja peruuttamattomia seurauksia, mikä johtaa siihen, että niitä ei ladata lainkaan.

  Tekniset tiedot

  Virtalähde: ADGEX-akku, maapallon magneettikentän, aurinkoenergiaisten, teollisten ja luonnollisten sähkömagneettisten häiriöiden muuntaminen.
  LED: 3 wattia
  Mitat: 55 mm (pään halkaisija) / 21 mm (rungon halkaisija) / 210 mm (pituus)
  Paino: 240 g.
  Taskulamppu on valmistettu alumiiniseoksesta
  Iskunkestävyys: jopa 1,5 metriä putoava iskunkestävyys
  IP64-suojausluokka (Suojaa pölyn kokonaispäästä ja vesisuihkusta mistä tahansa suunnasta)

  Valovirran ominaispiirteet

  – Katso lisää osoitteesta: http://trade.adgex.com.au/elfe#sthash.NwkSMEbu.dpuf

  Turvallisuus

  Älä katso lamppuun, kun se on päällä, koska se voi aiheuttaa silmävamman. Ei sovellu alle 5-vuotiaille lapsille.

  Takuu

  Takuuaika on 2 vuotta. Käyttöikä on vähintään 5 vuotta.

  Suunniteltu Australiassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot