ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mitä UFOA? Jakso 1 – Mehukas Startti

Mitä UFOA on Wespan juontama, Leveli kanavalla ilmestyvä, viihteellinen faktaohjelma ufoilmiöistä sekä avaruuskulttuurista.

Tässä Mitä UFOA sarjan ensimmäisessä jaksossa käsitellään mm:
– Nazcan Muumioita
– Phoenixin Valoja ja Basharin Ennustusta niihin liittyen
– Katsomme myös pari videota Kuusta kuvatuista videoista, joilla lentelee objekteja

Levelin Youtubekanavalle pääset tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

Yksi kommentti aiheeseen: Mitä UFOA? Jakso 1 – Mehukas Startti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Tuo video oli mielestäni hauska esitys avaruuskadetti Wespalta Nasan haalareissa, noista Avaruus-kulttuuri asioista.

    Kiinnostavat nuo kaksi Nazcan Muumio – Keissiä, joiden DNA todistaa niiden olevan jotain todella mysteeristä, jota emme vielä tunne, mutta ovat silti yksi avaruuselämän kiistattomampia todisteita. Noilla olennoilla todella pitkät kolme sormea 17 cm ja varvasta. En ole kuullut noista muumioista aikaisemmin mitään. Kummallisesti istuma asennossa ja ei siis feikki matskusta tehty. Lisäksi X-ray röntgen kuvista tehty tarkka mitta 3 D mallinnus. Vaikuttaa selvästi avaruusolennoilta, vaikka emme tunne vielä niiden DNA:ta.

    UFO – Keissit Phoenixin Valot oli tuttu, v. 1997, jonka olin jo TV:stä nähnyt aikaisemmin ja oli mielestäni selvästi suurikokoinen kolmiomainen alien UFO-objekti. Armeijan ilmavoimat tietysti yritti väittää niitä USAn armeijan lentokoneiden soihtuharjoitukseksi valheellisella peitetarinalla kun UFO:t ei ole hyväksyttyjä valtavirran kertovalle selostavalle (narratiiville).
    Tuo Basharin-kanava oikeaan osunut ennustus, että tulee näyttäytymään noin 50 päivän sisällä Tammikuun 19 päivästä eteenpäin vuonna 2007 oli kiinnostava ja tuntemattomampi tapaus, jota en ollut nähnyt. Myös, että nämä samat olennot tulee tekemään jossain vaiheessa ensimmäisen julkisen näyttäytymisen on tietysti erittäin mielenkiintoista, jos niin tulee käymään.

    Tuo Alex Collier ja Andromedalaiset oli jotenkin entuudesta tutun oloinen tapaus ja Alexilla paljon yhteyksissä noihin Andromedalaisiin itse kertoman mukaan ja on siksi kehittynyt hyvin henkisesti.

    Andromedan suuri galaksi on Messierin luokittelema kohde numero (M 31). Näkyy paljaalla syrjä silmällä syksyisin Suomessa. Se on linnunrataa hieman suurempi Sb – tyypin spiraaligalaksi ja myös meitä lähin suuri galaksi. Etäisyyttä sillä on reilut 2 miljoonaa valovuotta Messierin kohteet kirjan mukaan. Etäisyydet varmasti aika vaikea laskea yksittäisten sykkivien – tähti – kefeidien mukaan, joten aika lailla saman tekevää, vaikka eri lähteet antaa jatkuvasti eri etäisyyksiä noista syväntaivaan kohteista. Saattaa tosiaan olla että nuo Andromedalaiset käyttäävät noita ns. avaruuden madonreikiä liikkumiseen.

    Erittäin kiinnostava oli myös tuo video Kuusta kaukoputkella, jossa liikkui useita tummia parvia pyöreitä tuntemattomia UFO-objekteja. Näkyivät tuolla videolla erittäin selkeästi valovoimaista heijastavaa Maan kuuta vasten.

    Oikein kiinnostava ja hauska esitys kaiken kaikkiaan Wespalta, hyvä!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto