ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mitä UFOA? Jakso 4 – Brasilian Roswell ja Pyramidi-UFOt

Mitä UFOA on Wespan juontama, Leveli kanavalla ilmestyvä, viihteellinen faktaohjelma ufoilmiöistä sekä avaruuskulttuurista.

Tässä Mitä UFOA sarjan neljännessä jaksossa käsittelyssä:
Kremlin ja Pentagonin pyramidi-UFOt
– Brasilian oma Roswell
– Lisää Bigfootvideoita
– Yhteinen yhteysmeditaatio

Levelin Youtubekanavalle pääset tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

Yksi kommentti aiheeseen: Mitä UFOA? Jakso 4 – Brasilian Roswell ja Pyramidi-UFOt

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Kävin katsomassa kaikki: Mitä UFOa? Videot. Mielestäni ne oli hyvin tehty kaikki.

    Starchildin Kallon DNA hyvä todiste muualta tulleista, olennoista vaikka onkin pelkkä kallo analyysissä.

    Hessdalenin UFO-ilmiöt. Hessdalenin solan joitakin tapahtumia hyvin peitelty kun en ole kuullut tuosta isoista tonnin painoisesta fyysisistä pellon näytteenotto pintamaan siirtojäljistä mitään, enkä ole nähnyt noita yksittäisiä UFO näkijä kertomuksia Hessdalenin solan alueelta aikaisemmin.

    Zimbabwen UFO-keissi mielenkiintoinen tapaus koululasten näkökulmasta nähtynä. Suuri joukko eri ikäisiä koulu lapsia ja samankaltainen näkemys kaikilla kokijoilla tapauksesta.

    Brasilian oma Roswell tapaus oli mielenkiintoinen ja sitäkin oli hyvin koitettu peitellä armeijan toimesta, mutta tuo radiopuhelin keskustelu armeijan toimesta hyvä todiste tapauksen todellisuudesta.

    Bigfoot videot aika epätarkkoja, kuvaajilla ollut kaiketi huonot kamerat siihen maailman aikaan niitä hätäisesti kuvatessa. Seassa voi olla myös feikki materiaalia. Yhdessä videossa on kuin ihmisellä olisi karva takki päällä, näkyy videolla kuin olisi takin raja lanteiden kohdalla.

    Kremlin ja Pentagonin pyramidi-UFOt aika yllättäviä ja samoihin aikoihin näyttäytyneet. Jotain niillä näyttää olevan kerrottavaa ihmiskunnalle. Ainakin se että he ovat olemassa, emme ole ainoita.

    Ensimmäinen Zeta Reticuli tapaus oli Betty ja Barney Hillin abduktio, jossa yhdysvaltalaisten Betty (1919–2004) ja Barney Hillin (1923–1969) joutuivat harmaiden avaruuden muukalaisten sieppaamiksi automatkalla 19. syyskuuta 1961.

    He kertoivat kokeneensa automatkan jälkeen omituisia tuntemuksia, ja Betty Hill sanoi nähneensä tapaukseen viittaavia unia. Tapauksen yksityiskohtia Hillit palauttivat mieleensä vuonna 1964 tohtori Benjamin Smithin hypnotisoimina. Betty Hillin kuvauksen perusteella on laadittu tähtikartta Zeta Reticulista. Hillien tapausta on nimitetty myös Zeta Reticuli -tapaukseksi, koska harmaiden olentojen väitettiin tulleen Hillien hypnoosissa heidän muistitakautumien perusteella Zeta Reticuli tähdistöstä. Muitakin Zeta Reticuli tapauksia on sitten jälkeenpäin ollut.

    Mies Tyhjässä Rinnakkaistodellisuudessa. Tuo rinnakkaistodellisuudessa juttu saattoi olla elokuvaa mainostava promootio lyh. (promo) eli promootiossa käytettävä materiaali, esimerkiksi esittelyvideo.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto