ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Wespa Symbolin vieraana sekä uusi Mitä UFOA jakso taas julkaistu

Wespa kävi hiljattain Symboli podcastin vieraana.

Lähetyksessä keskusteltiin henkisyydestä sekä avaruuselämästä. Wespa kertoi mm. hyvistä sekä negatiivisista avaruusolevaisista, ajasta sekä kalenterista, Kuusta sekä yhden suomalaisen kontaktihenkilön matkasta Terra X:lle. Tämän lisäksi hän avautui myös omista kokemuksistaan liittyen mm. P’nti lajiin. Wespa on kertonut lisää tarkemmin P’nteistä Suomen Galaktisen Liiton sivuilla.

Voit katsoa Symboli liven jälkinauhoituksen suoraan alta.


Jos video ei näy, niin pääset sinne tästä linkistä. Muista tilata Youtubessa Symboli kanava.

Levelin 2 kanavalla ilmestyi hiljattain myös uusi Mitä UFOA jakso, jossa käsitellään Perun mysteeristä portaalia – viekö se kenties toiseen Universumiin?, 1977 vuoden mysteeristä TV-hakkerointia – kuka antoi ihmiskunnalle viestin? sekä NASA:n outoa rakettivideota – onko NASA taas feikannut materiaalia vai liikkuuko raketin ympärillä jotain avaruuselämää?

Katso Mitä UFOA K2 J5 suoraan alta.

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen tästä linkistä. Muista myös tilata Levelin 2 kanava, niin pysyt helposti tulevien Mitä UFOA jaksojen perässä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Wespa Symbolin vieraana sekä uusi Mitä UFOA jakso taas julkaistu

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Tuossa ylimmällä videolla Wespa kertoi ja näytti havainnollisesti miten Kuu pyörii oman akselinsa ympäri, niin että Kuu näyttää Maahan aina saman puolensa. Tämä tarkoittaa, että Kuusta on kääntynyt Maahan päin aina sama puoli, jolloin niin sanottu Kuun pimeä puoli jää aina näkymättömiin, mutta toki Aurinko paistaa sinnekin. Miksi Kuu kääntää koko ajan hyvin tarkasti ja poikkeavasti saman puolen Maahan päin? Voidaan siksi kysyä ihmetellen, että onko se aivan tavanomainen Kuu ensinkään?

    Koska Kuusta on aina sama puoli kääntyneenä Maata kohti, vasta avaruusluotaimilla pystyttiin kartoittamaan kokonaan näkymätön Kuun kääntöpuoli. Mutta siellä Kuun pimeällä puolelta sen pinnalta on otettu valokuvia rakennuksista ja korkeasta antenista tai tornimaisesta mastosta. Miksi NASA piilottelee näitäkin valokuvia?

    Jatkuvasta salailusta johtuen voi myös kyseenalaistaa tiedot Maan lähiplaneetoista Venuksesta ja Marsista, onko niistäkin salattua tietoa, jota ei haluta paljastaa. Marsin pinnalta on otettu kuva ihmisen kasvoista ja pyramiidista, sekä muista rakennuksista, jotka ovat artefaktija teennäisiä, luonnotomia, keinotekoisesti luotuja; kaiketi ihmisen kaltaisten olentojen tekemiä. Miksi myös tämä tieto avaruuselämästä on koitettu salata? Marsissa on ollut vettä ja tämä mahdollistaa, että siellä on ollut myös vesipohjaista elämää, jota on myös tietysti koitettu salata.

    Onko Jupiter pelkästään kaasuplaneetta, vai onko se myös kiviplaneetta, jossa vety ja helium kaasua näkyy vain planeetan pinnalla? Kaikki avaruuselämä ei tarvitse olla vesipohjaista vaan siltä voi löytyä myös sähköpohjaista elämää. Kontaktihenkilöiden ja UFO havaintojen tekijöiden ja erikoisten kokemusten kokijoiden puolesta voisi ansaitusti sanoa, kun avaruuselämä asioita salataan meidän kokijoiden on hyvä kyseenalaistaa siitä kaikkea salattua epäilyttävää.

  • Arska sanoo:

    Tulee tuosta ylimmäisesta videosta mieleen myös, meditaatio, tai jokin muu keino jolla suuret keksijänerot ja visionäärit ovat päässeet käsiksi informaatioon, joka on sitten mahdollistanut keksinnön, tai kuten Nikola Teslalla suorastaan keksintötehtailun?

    Mystikot, profeetat ja filosofit pystyvät meditaation, havainnoinnin, tai jonkin muun keinon avulla pääsemään käsiksi informaatioon ja sitten näkemään syvällisemmän ja suuremman kokonaisuuden. Mikäli ennustajat, kuten Baba Vanga ja Nostradamus saivat ennustuksen eräänlaisesta pilvestä olisivatko myös historian suurimmat nerot myös hyödyntäneet sitä?

    Ehkä lisää vihjeitä löytyy jos tarkastelee esim. 1900- luvun suurimman visionäärin Nikola Teslan lausuntoja. New York City 1922 Columbian yliopiston Sosiologit William Ogburn ja Dorothy Thomas julkaisevat Academy of Political Science Journalissa artikkelin nimeltä ”Ovatko keksinnöt väistämättömiä?” He listaavat 148 samanaikaisesti tehtyä keksintöä. Kaksi tai useampi toisistaan tietämätöntä henkilöä on keksinyt saman mullistavan innovaation tai teorian yhtä aikaa. Miten on mahdollista että eri mantereilla asuvat henkilöt keksivät saman ajatuksen samaan aikaan? Siitä on lukuisia esimerkkejä. Levysoitin Scott De Martinville Ranska ja Thomas Edison Yhdysvallat.

    Albert Einstein sanoi keksineensä suhteellisuusteorian hetkessä. Se vain tuli hänen mieleensä. Heti Einsteinin suhteellisuus teorian jälkeen julkaistiin ranskan teoreettisen fysiikan tutkijan, Poincaren, vastaava teoria. Radiota kehittelivät lähes samaan aikaan, sekä Nikola Tesla patentoitu Toukokuun 15 päivä 1909, että Guglielmo Marconi patentoitu Kesäkuun 28 päivä 1904. Myös puhelinta kehiteltiin samaan aikaan eri tahoilla Elisha Gray 1876 ja Alexander Graham Bell 1876. Toisessa maailmansodassa, sekä brittiläinen Sir Frank Whittle että saksalainen Hans von Ohain keksivät ensimmäisen suihkumoottorin. Heidän piirustukset muistuttavat toisiaan, mutta kun he olivat sodan eri puolilla, he eivät tienneet toisistaan.

    Äskettäin kaksi tutkijaa teki saman mullistavan löydön toisistaan tietämättä. Takaaki Kajita Japani ja Arthur B. McDonald Kanada asuvat tuhansien kilometrien päässä toisistaan. Molemmat saivat selville että neutriinolla on massa. Oliko se vain sattumaa vai saivatko molemmat tietonsa Akaasisesta arkistosta, jolla tarkoitetaan väitettyyn eetteriin tallentunutta tietoa? Akasha on sanskritin sana, joka tarkoittaa ”taivasta”, ”avaruutta” tai ”eetteriä”. Maapallon eri puolilla on keksitty samoja asioita samaan aikaan, vaikka tutkijat eivät tiedä toisistaan mitään. Yhtäkkiä eri henkilöt saavat saman oivalluksen. Se osoittaa että saamme informaatiota fyysisen maailmamme ulkopuolelta. Informaatio on olemassa, mutta aivomme ei pysty vastaanottamaan sitä. Kaikki eivät ole samalla aallonpituudella, eivätkä kaikki kehity samaan tahtiin. Aina on ollut sellaisia ihmisiä jotka pystyvät vastaanottamaan tietoa.

    Kaikki suuret taiteilijat kokevat olevansa suuremman tarkoituksen välineitä. Tesla ainakin tunsi niin. Ihmiskunnalla on tarkoitus. On olemassa suunitelma. Jokainen sukupolvi, mitä se sitten saakin aikaan lähettää maahan tiettyjä henkilöitä, jotka ovat syntymästään asti taipuvaisempia ottamaan vastaan korkeampaa informaatio tietoa. Herää kysymys, että lähettivätkö avaruusolennot Teslan Maahan visioimaan ja keksimään kaikki nämä uskomattomat laitteet.

    Jos avaruusolennoilla oli jokin tarkoitus Teslalle, onnistuivatko he suunitelmissaan? Vastaus saattaa olla ei, sillä mikäli kaikki Teslan teknologia Maassa olisi otettu avoimesti vastaan voisimme saada aavikot vihertämään. Voisimme poistaa suolaa merivedestä pienillä energiamäärillä. Voisimme elää maailmassa missä energia on ilmaista. Voisi myös olla antigravitaatio ja teleportaatio kaukosiirtolaitteita. Eläisimme todellista kulta-aikaa. Niin ei ole käynnyt.

    Vaikuttivatko avaruusoliot todella Nikola Teslaan? Suorittiko hän avaruusolentojen järjestämää informaatio koetta? Jos tämä uskomaton ajatus on totta on mahdollista, että Teslan työ saatetaan viedä jonain päivänä loppuun. Ehkä saamme yhteyden Teslan nerokkuuteen, sekä tuntemattomaan älykkyyteen tulevaisuudessa, jonka uskotaan täyttävän galaksin.

  • Arska sanoo:

    Vielä vähän Teslasta. Teslan elinaikana ihmiskunta ei ollut vielä valmis näin kehittyneelle tiedolle. Varmasti myös sen aikainen rahamaailman agenda (toimintaohjelma) jarrutti Teslan keksintöjä, jotka pohjautuvat ilmaisen sähkön ja energian käyttöön. Rahamaailman johtajat pamput huomasivat että Teslan mullistavilla sähkökeksinnöillä ei voinut tienata rahaa ja sillä perusteella Teslan nerokas ilmaisen energian toimintaohjelma hylättiin, eikä sitä viety loppuun asti.

    Takaisin tuohon Kuun pyörimiseen, miten Kuu pyörii oman akselinsa ympäri, niin että Kuu näyttää Maahan aina saman puolensa.

    Tuolta näyttää Kuun huojunta nopeutettuna videolla Kuun vaiheet 2022 Astronomy Picture of the Day.
    Lähde: https://apod.nasa.gov/apod/ap220201.html

    Esitelty video animoi NASAn Kuuta kiertävän Lunar Reconnaissance Orbiterin ottamia kuvia ja korkeustietoja näyttääkseen kaikki 12 tänä vuonna 2022 ilmestyvää lunaatiota Maan pohjoiselta (eteläiseltä) pallonpuoliskolta katsottuna. Yksi lunaatio kuvaa yhtä Kuumme täyttä kiertoa, mukaan lukien kaikki sen vaiheet. Täysi lunaatio kestää noin 29,5 päivää, hieman alle kuukauden (kuu-th). Kunkin kuun edetessä auringonvalo heijastuu Kuusta eri kulmissa ja valaisee siten eri piirteitä eri tavalla. Kaiken tämän aikana Kuu pitää tietysti aina saman kasvonsa Maata kohti. Yöstä iltaan vähemmän ilmeistä on se, että Kuun näennäinen koko muuttuu hieman ja että kuun edetessä elliptistä kiertorataa pitkin tapahtuu lievää huojuntaa, jota kutsutaan librationiksi ja voimme nähdä kuun levyn reunavyöhykkeet yhteensä noin 60% kuun pinnasta ja on siksi havainnoivissa.

    Tuossa kirjoituksen lopussa puhutaan vain huojunnasta, mutta itse asiassa Kuun huojunta aiheutuu Prekessiosta, joka tarkoittaa Kuun näennäisen pyörimisakselin kiertymistä. Prekessoiva kappale pyörii oman akselinsa ympäri ja lisäksi akselin suunta muuttuu siten, että kaltevuuskulma pysyy vakiona mutta kaltevuus suunta kiertyy. Jos pyörivän hyrrän akseli ei ole tarkkaan pystysuorassa, se tekee prekessio liikettä ja kun kaltevuus liike pyörimisen hidastuessa lopuksi on tarpeeksi suuri hyrrä kaatuu. Tähtitieteessä prekessiolla tarkoitetaan Maan, tai Kuun näennäisen akselin kaltevuussuunnan muuttumista. Prekession saa aikaan Auringon, Kuun ja vähäisemmässä määrin muiden taivaankappaleiden gravitaatiovaikutus Maahan. Sen selitti ensimmäisenä Isaac Newton.

    Maa ei ole täydellinen pallo vaan pyörähdysellipsoidi, jonka päiväntasaajan halkaisija on noin 43 kilometriä suurempi kuin napojen kautta mitattu halkaisija. Maan akselin kaltevuuden vuoksi se puoli tästä pullistumasta, joka on lähempänä Aurinkoa, on suurimman osan vuodessa sivussa keskipisteestä, joko pohjois- tai eteläpuolella, ja kauempana Auringosta oleva puoli sivussa keskipisteestä päinvastaiseen suuntaan. Gravitaatio vaikuttaa lähempänä Aurinkoa olevaan puoleen voimakkaammin, koska se heikkenee etäisyyden kasvaessa, ja tämä ero aiheuttaa pienen vääntömomentin, kun Aurinko vetää Maan toista puolta puoleensa voimakkaammin kuin toista. Tämän vääntömomentin akseli on likipitäen kohtisuorassa Maan pyörimisakseliin nähden, ja siksi pyörimisakseli prekessoi. Jos Maa olisi täydellinen pallo, sen prekessiota ei olisi. Ehkä Maan Kuu ei myöskään ole täydellinen pallo, koska Kuun pyörimisakseli peressoi, tai sitten se johtuu jostain ihan muusta tuntemattomasta tekijästä.

    Onko mahdollista, että Akaasinen arkisto sisältää käsikirjoituksen kosmisen tietokone koodin jota ihmiset on ohjelmoitu noudattamaan? Ehkä vastaus löytyy tarkastelemalla teoreettisten fyysikkojen todisteita siitä, että maailmankaikkeuden rakenteisiin sisältyy ohjelmointikieli. College Park, Maryland. 2008. Fyysikko ja Marylandin yliopiston professori S. James Gates Jr. julkaisee tutkimusraportin, jossa hän kertoo löytäneensä tietokone koodin yhtälöstä, jotka määrittelevät maailmankaikkeuden rakenteen. Hän teorisoi, että koska virheen korjaus koodit ovat samanlaisia kuin hakukoneiden koodit maailmankaikkeuden täytyy olla digitaalinen. Kun professori Gates löysi tietokonekoodin säieteoriastaan se oli säväyttävä uutinen. Hän löysi koodin, eikä minkä tahansa koodin, vaan tietokone koodin todellisuuden rakenteesta. Johtopäätös on, että todellisuus on digitaalinen. Kaikki kokemuksemme perustuvat koodiin. Maailmankaikkeus sisältää tietokone algoritmeja, ykkösiä ja nollia, mikä viittaa siihen että informaatiokenttä on pilvi. Se ei ole uusi ajatus. Se on tapahtunut ennenkin.

    Kuka tai mikä on luonut Akaasisen arkiston? Siitä ei ole tietoa. Mikäli maailmankaikkeus sisältää tietokone koodin, onko sen ohjelmoija muinainen avaruusolento rotu, tai ehkä jopa varhaisempi ihmisrotu? Entä onko ihmiskunta luonut Akaasisen arkiston keksimällä pilviteknologian? Seuraammeko ennalta määrättyä kosmista käsikirjoitusta, joka sisältyy meitä ympäröivään näkymättömään maailmaan? Onko meillä vapaa tahto vai onko kaikki ennalta määrättyä? Mikäli ihminen ei ole tietoinen tekemistään valinnoista hän on biologinen robotti. Mutta mikäli hän tulee tietoiseksi maailmankaikkeuden luonteesta hän on tietyllä tapaa vapaa. Kun siirrymme Akaasisen arkiston tuolle puolelle se voi avata meille oven uuteen olemassaolon tasoon tai uuteen todellisuuteen. Alamme olla niin kehittyneitä, että selvitämme salaisuuksia koodeja ja kaavoja, jotka ovat aina olleet olemassa. Se on sekä tajunnan räjäyttävää että tajuntaa muuntavaa. Se auttaa meitä ymmärtämään mitä me oikeasti olemme keitä me olemme ja mikä on lajimme tarkoitus. Onko olemassa kosmisen tiedon aarreaitta, joka sisältää kaiken tiedon menneestä, nykyhetkestä ja tulevasta? Auttaako pilviteknologian keksiminen meitä saavuttamaan rajattomien mahdollisuuksien tulevaisuuden? Ehkä Akaasisen arkiston avautuessa saamme selville että ihmiskunta on seurannut ohjelmaa, joka on ollut käynnissä miljoonia vuosia. Ohjelmaa joka johdattaa meidät lopulliseen päämäärään: toisiin maailmoihin.

  • Tare sanoo:

    Vespalle tiedoksi. Vietnamin sota ja Hirosiman atomipommi tapahtuivat ihan eri vuosikymmninä. Nagasakin ja Hiroshiman pommit pudotettiin toisen maailmansodan loppuvaiheessa Japaniin ja tämä tehtiin ihan kokeeksi Trumanin käskystä ja sillä ei sodan lopputulokseen ollut enää paljoa merkitystä. Japnai olisi voitu näännyttää saarrolla samaan tulokseen ja vietnamin sota oli Ransakan aloittaman 50-luvulla entiseen riistämäänsä siirtomaahansa, jota jenkit jatkoivat 70-luvulle kommunismin pelossa, jolloin joutuivat lähtemään käpälämäkeen ja häntä koipien väissä kotiinsa varsin kiireessä.

  • Arska sanoo:

    Onko Perussa portaali? Tuli tuosta alimmaisesta videosta mieleen katoamistapauksia ja Orion Williamsonin katoaminen.

    Onko mahdollista, että ihminen yhtäkkiä lakkaa olemasta ja katoaa näkyvistä? Näin kävi kertoman mukaan yhdysvaltalaiselle Orion Williamson -nimiselle maanviljelijälle, joka asui Selmassa, Alabamassa. Eräänä päivänä vuoden 1854 heinäkuussa hän nousi tuolistaan kuistilta ja lähti ylittämään peltoa käydäkseen noutamassa hevoset pois laitumelta. Hänen vaimonsa ja lapsensa seurasivat hänen kulkuaan kuistilta, ja kaksi pellon toisella puolella olevaa ratsastavaa naapuria huiskutti hänelle kättään ja hän katosi jäljettömiin heidän silmiensä edessä. Etsijöitä saapui kaupungista koirineen, mutta häntä ei koskaan löydetty. Kahden viikon ajan tapauksen jälkeen rouva Williamson ja hänen lapsensa kuulivat Orionin äänen kutsuvan heitä pelto kentältä. He alkoivat nukkua paikan vieressä, kunnes hänen äänensä heikkeni, vaimeni kuiskaukseksi ja katosi sitten kokonaan. Seuraavana keväänä kuolleen ruohon ympyrä merkitsi kauheaa paikkaa, johon Orion oli kadonnut – ainakin tällä tasolla. Toimittajat kokoontuivat alueelle pian katoamisen jälkeen.

    Kirjailija Ambrose Bierce oli paikalla ja kirjoitti siitä tarinan nimeltä ”Vaikeus ylittää kenttä”. Muita samanlaisia tarinoita raportoitiin tämän tapauksen jälkeen vuonna 1854, mutta useimmat niistä eivät olleet yhtä hyvin perusteltuja kuten Williamsonin tarina on ollut.

    Katosiko Orion Williamson portaaliin? Onko Suomessa portaaleja? Jos kyse on portaaleissa voimakkaista magneettisista häiriöistä voisi niitä esiintyä silloin missä vain, myöskin Suomessa.

    Tapauksia on muitakin joissa toisten läsnäollessa ihminen on vain yksinkertaisesti kadonnut.

    Yksi tarina koskee nuorta poikaa perheen tilalla Quincyn ulkopuolella Illinoisissa. Pojan nimi oli Charles Ashmore, ja hän oli 16-vuotias lumisena marraskuun yönä vuonna 1878, kun hän tarttui ämpäriin ja käveli ovesta ulos hakemaan vettä kaivosta. Kun Charles ei palannut, hänen isänsä ja sisarensa lähtivät etsimään häntä seuraten hänen jalanjälkiään lumessa, josta ne katosivat kaivo matkan puolivälissä. Kirjoituksen julkaissut toimittaja Deena Budd Lähde: http://www.bellaonline.com/articles/art66090.asp

    Kvanttiteorian keksiminen johti maailmankaikkeuden käsittämisen hyvin joustavaksi – lähes mikä vain on mahdollista. Hämmästyttävää olisikin jos avaruudessa ei olisi erilaisia aineen olomuotoja (nykyään on tiedossa jo sekin että (ainakin) avaruudessa on ns. pimeää ainetta (näkymätöntä) ja pimeää energiaa.

    Pimeä aine eli pimeä massa voidaan määritellä kahdella tavalla: teoreettisesti sillä voidaan tarkoittaa maailmankaikkeuden ainetta, joka ei emittoi, absorboi, tai ei sirota lainkaan sähkömagneettista säteilyä, mutta joka kuitenkin vuorovaikuttaa tavanomaisen aineen kanssa painovoiman välityksellä. Kosmologisista havainnoista puhuttaessa sillä kuitenkin tarkoitetaan ainetta, joka on liian himmeää havaittavaksi nykyteknologian avulla sähkömagneettisen säteilyn perusteella. Pimeän aineen uskotaan muodostavan suuren osan maailmankaikkeuden massasta. Sitä ei ole kuitenkaan onnistuttu havaitsemaan suoraan, ja sen koostumus on yksi kosmologian ratkaisemattomista arvoituksista. Pimeää ainetta kutsutaan myös nimellä puuttuva massa.

    Planck-luotaimen vuosina 2009–2013 tekemien havaintojen ja yleisen suhteellisuusteorian (painovoimateoria) perusteella pimeä aine kattaa 84,5 % maailmankaikkeuden massasta ja 26,8 % sen massaenergiasta. Pimeän energian osuus massaenergiasta on 68,3 % ja tavallisen aineen 4,9 %. Tavallisen aineen osuus aineesta on 15,5 %. Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Pime%C3%A4_aine

    Siirtyminen yhdestä olomuodosta toiseen vastaisi ehkä siirtymistä olemassaolon tasolta toiselle. Eräänlaista ulottuvuuksien muodonmuutosta. Lyhyesti sanottuna: Voisi olla maailmoja maailmojen sisällä. Magnetismia on jo kauan epäilty tekijäksi, joka myötävaikuttaisi tälläisiin jyrkkiin muutoksiin. Ensinnäkin se on ainut elottoman luonnon ilmiö, jolle ei ole pystytty kehittämään mekaanista vastinetta. Elektronien liike johtimessa voidaan esittää näkyvässä muodossa ja näin ollen pystytään ”selittämään” sähkövirtaa, mutta magneettikenttää ei pystytä mekaanisesti selittämään. Huomionarvoista on se, että kun kohtaamme meille käsittämättömän aineellistuisilmiön (esim. UFO:n), niin siihen näyttää usein liittyvän voimakkaita magneettisia häiriöitä. Näin voidaan olettaa että tahallinen voimakkaan ja epätavallisen magneettikentän luominen saattaa saada aikaan siirtymän toiselle tasolle, sekä fyysisesti, että elämän suhteen. Tällöin samalla muuttuu tietenkin aikatekijä., joka ei ole riippumaton suure, vaan riippuvainen osa energian ja aineen eri ulottuvuudessa. Me elämme yhdessä ulottuvuudessa, mutta epätavallisen magneettikentän luominen saattaa sekoittaa atomihiukkasten toiminnan totaalisesti, jolloin siirtymä on mahdollista.

    Lyhyt katsaus Bermudan kolmioon

    Aikavääristymiä?

    Lähes kaikki aihetta käsittelevät kirjat muistavat mainita esimerkkitapauksen lentäjästä, joka nousi Androsista Bahamasaarilta Beechcraft Bonanza A 36 –koneellaan. Hän joutui matkallaan jatkuvasti pilvimuodostelmiin ja laskeutui Miamiin puoli tuntia normaalia aikaisemmin. Kone, jonka suurin matkanopeus oli 300 km/h, oli lentänyt 400 kilometriä ainoastaan 45 minuutissa. Ilmiön voisi tietysti selittää 1 500 km/h puhaltanut tuuli, joka olisi siivittänyt koneen moiseen vauhtiin.

    Toinen vielä hämmentävämpi tapaus on National Airlinesin 727:n tapaus. Kone katosi tutkasta Miamin lennonvalvonnasta kymmenen minuuttia ennen laskua. Miehistö ihmetteli kentällä olevia ambulansseja ja paloautoja, sillä koneessa ei oltu havaittu mitään ihmeellistä lukuun ottamatta hienoista sumua. Omituista tapauksessa on se, että kaikkien koneessa olleiden kellot, sekä ohjaamon tarkkuuskello olivat kymmenen minuuttia jäljessä – saman ajan, jonka kone oli kadoksissa tutkasta – vaikka kellojen rutiinitarkastus oli tapahtunut vain 20 minuuttia ennen tapahtumaa.

    Magneettiset häiriöt

    Myös magneettisilla häiriöillä on yritetty selittää katoamisia. Näin väittää ainakin Charles Berlitz. Hän esittää olettamuksensa tueksi erään hankkeen: ”Philadelphian kokeen”. Yhdysvaltain merietsintätoimisto ryhtyi hänen mukaansa vuonna 1943 tähän hankkeeseen, jonka tarkoituksena oli tarkastella sähkögeneraattorien synnyttämän magneettikentän vaikutusta erääseen alukseen ja sen miehistöön. Koekaniinina ollut torpedohävittäjä ehdittiin jo julistaa kadonneeksi, kun se ilmestyi uudelleen näkyviin Norfolkissa Virginiassa. Joihinkin miehistön jäseniin koe vaikutti omituisesti, sillä he katosivat ja ilmestyivät tuon tuosta näkyviin kadulla muiden ohikulkijoiden tyrmistykseksi. Ainut huono puoli tässä teoriassa on vain se, että laivasto on aina kiistänyt tehneensä koko koetta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto