ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kokemukset Kesäkuu 2007 (Osa 2)

Kokemukset Kesäkuu 2007Taas on mielenkiitoisia kokemuksia tullut. Kiitos kaikille lähettäneille. 🙂

Julia kirjoitti:

Olin kaverini kanssa tallilla kirjoittelemassa iloitus taululle. Olimme kahden. Talissa oli juuri kuollut hevonen n. 4 tuntia sitten. Yht`äkkiä kuulimme hirnahduksen aivan takaamme, mutta ei näkynyt mitään. Se oli kamalaa.

Elkku kirjoitti:

Lakkasin kynteni ennen nukkumaanmenoa ja laitoin kynsilakkapullon televisioni päälle, keskelle ja rupesin nukkumaan (televisio on huoneen toisella seinällä ja sänky toisella). Nukkuessani näin unta, että istuin pöytäni ääressä ja katsoin kun kynsilakkapullo putoaa television päältä ja kolahtaa lattialle. Sitten heräsin sängystäni kolahdukseen ja kynsilakkapullo oli lattialla. Ei ole mahdollista, että olisin itse pudottanut sen, koska heräsin sängystä edellä mainittuun kolahdukseen, eikä huoneessa ollut itseni lisäksi muita ja television pintakin on täysin tasainen, joten se ei voinut valua siitä alas.

Aino kirjoitti:

Omistimme kaverini kanssa hevoset. Eräänä iltana hämärässä pari vuotta sitten lähdimme ratsastamaan metsään, jossa oli kumminkin kunnon hiekkainen autotie. Menimme tietä eteenpäin ja näimme kummatkin kuinka auton valot tulivat mutkan takaa. Menimme tien reunaan. Vähän ajan päästä valoja ei näkynyt ja tieltä ei päässyt kääntymään mihinkään sivutielle, vaan kaiken järjen mukaan auton olisi pitänyt tulla mutkan takaa ja meidän olisi pitänyt nähdä se.

Ratsastimme eräälle motocross-radalle. Radan reunamilta löysimme auton, joka oli ajettu tarkoituksella (?) alas jyrkänteeltä. Autoa ympäröi paljon rojua. Uteliaisuus voitti ja aloimme tutkia tätä autoa tarkemmin ja niitä rojuja joita löytyi sieltä vierestä. Rauhalliset hevoset olivat pikkuisen levottomia. Revimme erään pussin auki ja löysimme sieltä mm. pesukarhua muistuttavan otuksen. Kuollut tosin. Paikka tuntui aavemaiselta… Loppujen lopuksi meidät sieltä sai lähtemään, kun kummatkin tunsimme olomme ahdistuneeksi ja erittäin levottomiksi.

Annoimme hevosten laukata. Menimme kotiinpäin pienempää metsätietä. Metsä ympäröi meidän siis. Hevosilla oli kiire kotiin. Ainahan niillä on. Hidastimme hevoset takaisin käyntiin ja juttelimme. Jokin sai meidät kummatkin katsomaan sivulle ja huomasimme jonkin tumman hahmon liikkuvan metsässä. Se sai meidät lähtemään liukkaasti pois metsästä kohta tallia. Hevoset todellakin sai juosta minkä kintuistaan ehti…

Myöhemmin tallilla mietti tapahtunutta.. Sitä ei silloin metsässä ja motocross radalla huomannut, mutta olo oli kuin jokin olisi tuijottanut koko ajan ja metsässä oli luonnottoman hiljaista. Linnutkaan eivät laulaneet.

Nykyään auto ja rojut on viety paikalta, eikä enään samanlaisia tuntemuksia ole tapahtunut siellä päin. Onneksi.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

Yksi kommentti aiheeseen: Kokemukset Kesäkuu 2007 (Osa 2)

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nemi sanoo:

    aavemainen hirnahdus hevostallilla.. huh, johan käy kylmät väreet selkäpiissä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto