ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ruumiista Irtautuminen ja Ihmeparantuminen

http://video.google.com/videoplay?docid=4544553185231183698

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Ruumiista Irtautuminen ja Ihmeparantuminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kerttu Uimonen sanoo:

    Hieno. Paitsi toi ihan loppu kun juontaja alkoi intoutua.

  • lOLODLÖDkdsw::D HHAHAHAAhaha maailman huonoin video

  • Haukka sanoo:

    Jokin aika sitten selvitettiin tieteellisesti miten tämmöiset ruumiistairtautumiset tapahtuvat ja nykyään niitä voidaan tuottaa koeolosuhteissakin.

    Tietyissä tilanteissa ihmisen aivoissa ”alkaa säkenöidä”, yleensä juuri onnettomuustilanteissa. Ikään kuin ihmisen aivot olisi ohjelmoitu näyttämään rauhallisia kuvia kuoleman hetkellä, mikä usein on parempi vaihtoehto kuin vaikkapa nähdä oma kehonsa palasina.

    Näitä tilanteita voidaan simuloida esim. suurilla sentrifugeilla joita löytyy mm. NASA:n laboratorioista. Näillä sentrifugeilla yleensä koulutetaan hävittäjäpilotteja ja astronautteja pyörittämällä heitä niin kovaa ympäriinsä että he tuntevat kehossaan jopa 9 G:n voiman, mikä taitaa tarkoittaa että heidän kehoonsa kohdistuu voima joka saa heidän kehonsa tuntumaan 9 kertaa painavammalta. Pitemmän päälle ihminen kuolisi tähän. Joskus kun ihmistä pyöritetään näin kovaa hän menettää tajuntansa hetkeksi ja kertaa jälkeenpäin nähneensä samanlaisia asioita kuin näissä near death -kokemuksissa. Jokainen voi tuntea itse G-voimia jos kiihdyttää autoa kovasti vaikkapa nollasta sataan muutamassa sekunnissa, tuntuu kuin jokin painaisi kehon auton penkkiä vasten ja tuntuu kuin keho olisi tavallista painavampi.

    Samantapaisia aistimuksia saadaan myös eri aivojen osia ärsyttämällä (tarkoittaen kai pientä sähkövirtaa), jostakin kohdasta ihminen saa aistimuksen että hän olisi irti kehostaan ja leijuisi ilmassa ja jotakin toista kohtaa ärsyttämällä ihminen saattaa saada vahvan tuntemuksen että joku on aivan hänen takanaan ja melkein kiinni hänen selässään.

    Eli: tuskin näissä on mitään yliluonnollista ja anteeksi kun esitelmöin.

  • Fautum sanoo:

    Äh, odotin asiallista tieteellissävytteistä juttua mutta filmi tuntui melkoiselta käännytysmeiningiltä. Kuten Haukka totesi, pyhän tuntemuksia ja ruumista irtautumistunteita voidaan tuottaa koeolosuhteissa, ihmisten aivot ovat onnellisen herkästi huijattavaissa. Mutta joo, oli hieman pettymys tämä filmi.

  • Pauliina sanoo:

    Ihana todistus Jumalan ihmeellisen voiman ilmenemisestä. Pidin siitä. Olen katsonut tätä ohjelmaa TV 7:lta, jossa se on muistaakseni kerran viikossa. Tuonkaltaisia ihmeitä on tullut tietooni myös Suomessa viime vuosina.

  • Purkki sanoo:

    Hei ihmeellistä ja todella hienoa

  • minätässähei sanoo:

    tämä on siinä mielessä typerää että ihmisellä ei ole valtuuksia sanoa mikä on luonnollista ja mikä yliluonnollista. Olemmeko me vai jotain Jumalia jotka säätää luonnonlait?

    On täysin mahdollista, jopa oletettavaa että tässä ulottuvuudessa jossa elämme tapahtuu myös asioita josta itse emme tiedä hevon p*skaakaan.

  • Tieteellinen selitys sanoo:

    Minä uskon siihen että tuommoinen ”matka” tapahtuu vain oman pään sisällä.Sitten siitä saa uutta elämäntahtoa ja parantuukin itsestään (eikä tarvita mitää Jumalaa).
    Näkönsä hän sai takaisin aivan yksinkertaisesti: aivojen kudos joko korjaantui tai sitten muut aivon alueet alkoivat hoitaa tätä silmän toimimista ja näkökykyä.Sama myös hänen poikansa kävelyjutussa.

  • Tieteellinen selitys sanoo:

    Niin ja siitä kiellillä puhumisesta: hän taisi vain hourailla ja tuli sitten takaisin tiedolliseen tilaan ja lopeti hourailun.Olen itekkin kokonut tämmöistä hourailua että olen puhunut jotain sekavaa josta ei ole saanut mitän selvää ja sitten yhtäkkiä huomannut että mitä oikein sönkötän?

  • Tieteellinen selitys sanoo:

    Olis antanu juontaja puhua ton ukon vapaasti:vähä väliä sönkötti jotain päälle että puhe keskeytyi.Liekkö ärsyttänyt sitä Mickeytä kun kokoajan toinen keskeyttää.Ihme loppuvilliintyminen juontajalla oli myös havaittavissa (ohjelman loputtua mickey varmaan haistatti pitkät XD)

  • STEMU sanoo:

    Oman pään sisällä tämä matka tapahtui. Uskon taikuuteen, mutta en tähän. :/

  • anu sanoo:

    Kiitos lähetyksestä.Mielestäni tärkeä ja hyvä kommentti oli haastateltavalta -Tunnen jumalan,en uskontojen keksimää jumalaa.-JES. NÄIN ON,ihminen on niin kauan haku päällä,kunners kokee jotain täysin omakohtaista<,joka avaa hänen silmänsä ja sydämensä..-Harha poistuu.

  • ninni sanoo:

    mies on seksikäs

  • Tällasta löyty netist:

    Vaihe 1. Pidä huoli, että huoneessa on tasainen valaistus – ei liian räikeä; pimeä huone tuottaa ”huonon tripin”. Harjoitukset kannattaa tehdä selällä maaten, eikä seisten tai istuen, sillä et pääse näillä yhtä hyvään rentoutumisentilaan. Sinun tulisi rentouttaa mieli, sekä keho, että kykenet harjoitukseen. Tämä onnistuu parhaiten seuraavilla tekniikoilla; Lihasrentoutus, tässä menetelmässä jalkateristä aloittaen, rentoutetaan ja jännitetään lihaksia vuoron perään. Niin pitkään, että kaikki lihakset ovat rentoutuneet. Toinen menetelmä on ns. laskemismenetelmä. Lasket vaikkapa sadasta alaspäin, mutta siten, että aloitat aina alusta, mikäli tulet ajatelleeksi jotain muuta. Hengitys on myös tärkeässä roolissa.. Hengitä rauhallisesti niin, että sisäänhengityksessä lasket neljään, jonka jälkeen lasket kahteen, ja jälleen uloshengityksessä lasket neljään, ja taas kahteen ennen uloshengitystä. Pyri miettimään tuota mielessä hetken ja pian huomaat, että hengitys on automaatisoitunut oikeaksi, eikä sinun tarvi mielessäsi ohjailla sitä. Kun samanaikaisesti sekä pyrit sulkemaan ajatukset pois mielestäsi että hallitsemaan hengitystäsi, menet noin puolessa tunnissa unenomaiseen tilaan, joka ei kuitenkaan ole uni. Älä kuitenkaan anna itsesi nukahtaa. Tarkoituksena ei ole nukkumaanmeno, vaan tila valveillaolon ja unen väliltä.

    Vaihe 2. Seuraavaksi siirryt hypnagogiseen tilaan. Kun olet siirtynyt hypnagogiseen tilaan, tahdosta riippumattomat psyykkise ilmiöt alkavat voimistua. Ilmiöt voivat olla esimerkeksi taustakohinaa ja eri tyyppisiä iskuja. Kyseisiä ilmiöitä ei kuitenkaan tarvitse tahdonlaisesti hallita tai pelätä. Äänet voivat tuottaa ahdistustakin, mutta älä keskity ääniin. Seuraa ainoastaan tapahtumia

    Vaihe 3. Hypnagogisen tilan syventäminen. Yritä tyhjentää mielesi, ja tarkastele näkökenttää suljetuin silmin. Älä tee mitään vähään aikaan. Hetken kuluttua voit nähdä erilaisia valoilmiöitä ja kuulla mahdollisesti selkeämpiä ääni-ilmiöitä, voit myös tuntea uppoavasi sänkyysi.. Ne ovat puhtaita hermopurkauksia, joita tapahtuu silloinkin kun aivot pyrkivät lepotilaan. Kun nämä pikku hiljaa lakkaavat, olet siirtynyt tilaan ”B”. Seuraava vaihe on syventää rentoutuneisuuden tilaa, jota Monroe kutsuu ”tilaksi C”, siinä vaiheessa kun menetät kaiken tietoisuuden fyysisesta ruumiistasi ja aistiärsykkeistäsi. Olet kuin tyhjiössä, ainoa aistiärsytys tulee ajatuksistasi.

    Vaihe 4. Tavoitteena on saavuttaa tila, jota kutsutaan vibraatiotilaksi. Tämä on tärkein osa tekniikkaa, mutta myös vaikeatajuisin. Monet ovat havainneet projektion alkuvaiheessa nämä vibraatiot, jotka voidaan kuvata kevyenä pistelynä tai koko ruumiin läpäisevänä sähkövirtana. Vibraatioista seuraa tyypillisesti väliaikainen halvaustila. Saavuttaaksesi ne aloita katsomalla silmät kiinni pimeyteen noin 30 cm otsasi yläpuolella. Liikuta pistettä ensin metrin ja käännä pistettä 90 astetta ylöspäin ”kurkottaen” pääsi yläpuolelle. Tässä pisteessä tulee tavoitella vibraatioita ja vetämään ne aina päähän asti. Niistä ei voi erehtyä kun ne ilmaantuvat.

    Vaihe 5. Vibraatiotilan saavutettuasi, sitä tulee oppia hallitsemaan. Se käy helpoiten kun työnnät vibraatiot aalloiksi, jonka vuorotelleet pyrit työntämään alas jälkoihin ja vetämään takaisin päälakeen saakka.

    Vaihe 6. Ruumiista irtautuminen. Keskity nyt pelkästään yhteen ajatukseen: Ruumiista irtautumiseen. Ajatusten vaeltaminen on ehdottomasti kiellettyä. Mitä paremmin saat ajatuksesi keskittymään tähän, sitä todennäköisemmin onnistut kun olet samanaikaisesti jatkanut kohdan viisi harjoitusta muutaman kerran. Vibraatiotilan saavuttamisen jälkeen kannattaa kuvitella itsensä yhä kevyemmäksi ja kevyemmäksi. Mikäli asiaankuulumattomat ajatukset eivät keskeytä prosessia, todennäköisesti koet seuraavana ruumiistairtautumisen. Se voi alkaa vaikka niin, että kätesi irtautuu, tai sitten kehosi alkaa värähtelemään – tästä muuten hippiaikakauden ”good vibrations” -käsite! Lopulta pääset irti kehostasi. Fyysisen maailman lait eivät enää päde; kykenet liikkumaan vapaana gravitaatiosta ja liikkumaan seinien läpi.

    (Toinen menetelmä on vibraatiotilan saavuttamisen jälkeen kierähtää ympäri ikäänkuin pyrkisin tekemään sen fyysisella tasolla, mutta et kuitenkaan oikeasti tee. Tässä menetelmässä on tarkoitus pyrkiä ”vääntämään” itsensä ruumiistairtautumistilaan.)

    Paluu. Paluu ruumiiseen on yleensä epämiellyttävä – ei tarvita kuin yksi ainoa korkeamman tietoisuuden ajatus tai häiriö, jonka jälkeen ”hopealanka” kiskaisee sinut takaisin fyysiseen ruumiiseesi. Mutta samalla se merkitsee myös turvallista ja automaattista paluuta takaisin tämän maailman tietoisuuteen. Voit tuntea olosi harjoituksen jälkeen mahdollisesti erittäin väsyneeksi, sekavaksi ja oudoksi. Myös ajatus ihmisen olevan muutakin, kuin luuta ja verta, jää päälimäisenä mieleen.

    Lähteet: Omat kokemukset, Suomi24 – jplassila; OOBE eli ruumiistairtautumisen kokeminen Seikkala, Elena: Astraaliprojektio teoriassa ja käytännössä, Ultra 4/1996 ss. 4-6. Monroe, Robert: Journeys Out of the Body, Doubleday, 1971. -”-: Introduction to Journeys Out of the Body, Souvenir Press, 1972. Suomi24 – Mörri; Ruumiistairtautuminen

    Yhteys harmaisiin

    Tämä seuraava opas antaa valmiudet saada yhteyden ns. harmaisiin. Yllä esitetty ruumiistairtautuminen on muutaman kerran kokeiltu positiivisin tuloksin, mutta tätä opasta ylläpitäjä ei ole koskaan kokeillut, joten en voi kommentoida sen kummemmin kokemuksistani sen suhteen.

    Kaikkia teitä, jotka uskovat, että on mahdollista luoda yhteys harmaisiin, kehoitan yrittämään sitä itse. Seuraavassa on harjoitus, jonka avulla voitte aluksi yrittää kommunikaatiota uusien ystävienne kanssa.

    Ennen kuin alat noudattaa ohjeita pyyhi pois mielestäsi kaikki negatiiviset asiat. Kyseessä on meditaatioharjoitus, jolla voit aloittaa dialogin harmaiden kanssa. Harjoitus aktivoi aivolohkosi ja herkistää hermosolujesi toimintaa. Se saattaa tietoisuutesi herkempään tilaan, jolloin alitajunta voimistuu, kuvaannollisesti sanoen se saattaa sinut harmaiden käyttämään informaatiovirtaan.

    Värit edustavat värähtelytaajuutta, joka, niin kuin kaikki olevainen on luonteeltaan energiaa. Harjoitus on melko yksinkertainen, istu mukavaan asentoon tai käy pitkäksesi ja sulje silmäsi. Hengitä syvään, mieluummin nenäsi kautta. Kuvittele aivosi jaetuksi neljään lohkoon, kaksi vierekkäin edessä ja toiset kaksi vierekkäin niiden takana. Kiinnitä huomiosi oikeaan etulohkoon ja kuvittele näkeväsi punaista väriä. Yhdistä mielessäsi mainittu lohko ja punainen väri. Keskity tähän mielikuvaan noin minuutin ajan.

    Suuntaa nyt huomiosi oikeaan takalohkoon, johon vastaavalla menettelyllä yhdistät sinisen värin. Näin jatkaen yhdistät vasempaan etulohkoon vihreän ja vasempaan takalohkoon kullankeltaisen värin. Jokaisen värin ”kiinnittämiseen” käytä alussa mainittu noin minuutin aika ja lohkosta toiseen siirryttäessä kuvittele kulkevasi lohkoja yhdistävän keskipisteen kautta.

    Siirry nyt takaisiin oikeaan etulohkoon ja ”kiinnitä” siihen punainen väri uudelleen, samoin muihin lohkoihin omat värinsä alussa esitetyssä järjestyksessä. Toista menettely kerta toisensa jälkeen. Alat hahmottaa pääsi päälle muodostuvan kahdeksikon muotoisen kuvion.

    Kun lohkosi ovat aktiiviset ja tasapainoiset, pitäisi oikeassa etulohkossa tuntua lämpöä, viileyttä oikeassa takalohkossa, viileyttä vasemmassa etulohkossa ja lämpöä vasemmassa takalohkossa. Kontakti syntyy, kun lämmöntunne ilmenee. Menetelmällä olet luonut kanavan harmaiden kommunikaatiota varten.

  • Darma sanoo:

    Kokenut itse saman. Tosin ilman tota valovirtaa..(ehkä)
    Psykedeelisten(Psilosybiini) sienten avulla. Useasti.
    Paluu tripiltä oli juuri tuon kaltainen, että
    sieltä jostain palattiin ensin ympärillä olevaan tilaan ja sen jälkeen omaan kehoon.
    Nähnyt valon ja auttavia henkiolentoja, sekä ajattomuuden.
    Suurempi tietoisuus ajattomuudessa.
    Ymmärsin myös sen, että jos haluaisin mennä valoon, niin tietoisuuteni olisi niin suuri, etten voisi enää elää kehossani..

    Monet eivät ymmärrä psykedeelien mahdollisuuksia tai eivät niitä osaa hyödyntää, vaan käyttävät huumeena.

    Tuohon parantumiseen on varmasti useampikin teoria olemassa..
    Yksi on se mistä on tieteessäkin puhuttu, että
    aivot voivat ruveta käyttämään eri alueita saadakseen kehon toimimaan normaaliin tapaan.
    (Tekeehän salamanterikin uuden raajan menetetyn tilalle.)

    Aika manipuloiva video kristinuskon suuntaan muuten..

  • Darma sanoo:

    Ai niin..
    Unohtu mainita tohon tieteellisesti aikaansaatuihin ruumiista irtautumisiin..

    Erilaisissa tilanteissa ihminen kokee ”ruumiista irtautumisen” tai ”ruumiista irtautumisen tunteen”, joko
    Itsehypnoosin avulla, aistittomassa tilassa,
    psykoaktiivisilla substansseilla, ennen oletettua kuolemaa
    tai sähköllä yms..

    Ihminen kuitenkin näkee ja kokee silloin jotain universaalia.
    Mistähän se johtuu?

    (Ja sehän tiedetään, että aivoja voi kontrolloida sähköllä.
    Sekä myös se, missäpäin aivoja on aistikeskukset.. 🙂 )

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto