ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Japanin Puolustusministeri Varautuu Humanoidien Tulemiseen

Alien KuvalogoShigeru Ishiba, Japanin puolustusministeri kertoo varautuvansa humanoidien saapumiseen. Shigeru Ishiba on jo toinen saarivaltion hallituksen jäsen, joka ilmoittaa uskovansa ufoihin ja avaruusolentoihin.

Shigeru kertoi myös selvittävänsä, miten Japani voisi perustuslakinsa puitteissa vastata avaruusolentojen uhkaan.

Meillä ei ole perusteita kiistää, että tunnistamattomia lentäviä esineitä (ufoja) on olemassa ja että jokin elämänmuoto ohjaa niitä”, puolustusministeri sanoi.

Puolustusministeri korosti, että tämä ei ole ministeriön virallinen kanta vaan hänen henkilökohtainen näkemyksensä.

Ishiba muistutti myös siitä, että elokuvassa Japanin asevoimat ottaa yhteen Godzilla-hirviön kanssa.

On pohdittu hyvin vähän, mitä laillisia perusteita armeijallamme olisi yhteenottoon.

Vuoden 1947 perustuslaki loi nousevan auringon maahan asevoimat, jotka tunnetaan itsepuolustusvoimina. Japanin armeija ei ole ampunut laukaustakaan II maailmansodan jälkeen.

Lähde: iltasanomat.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Japanin Puolustusministeri Varautuu Humanoidien Tulemiseen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Haukka sanoo:

    Oletetaan, että älyllisen elämänmuodon ohjaamat UFO:t ovat totta ja niitä varten aletaan varustautua aseellisesti. Mutta miksi niin sitten pitää tehdä?

    Aiotaanko meidät orjuuttaa? Ei varmaankaan, luulisi alieneilla olevan paljon huipputeknologiaa joka voittaisi ihmistyövoiman mennen tullen. Ihmiset tuskin enää huolivat enää toisiaankaan orjikseen kehittyneiden koneidensa takia.

    Etsivätkö he resursseja, kuten heille tärkeitä malmeja? Tuskin, sillä avaruus on täynnä tavaraa, esim. yhdestä kunnon asteroidista olisi ihmiskunnalle riittävsti metalleja vuosikymmeniksi ja asteroideja löytyy jo meidän aurinkokunnastamme jopa miljoonittain.

    Haluavat siepata meitä tutkimuksiinsa? Jos he haluavat tietoa miksi he eivät kysyisi sitä rauhanomaisesti, helpompihan olisi käydä kauppaa…

    Haluavat asuttaa Maan? Varmasti he osaavat muovata planeettoja mutta varmasti he asuttavat itseään lähellä olevat planeetat ensin. Ihminenkin jo suunnittelee Marsin terraformoimista Maan kaltaiseksi mm. muuttamalla kaasukehää ja istuttamalla tämän jälkeen kasveja. Ja lisäksi on epätodennäköistä, että he haluasivat asuttaa juuri Maan.

    Minun mielestäni ihminen tässä on suurin uhka, sekä itselleen että humanoideille, koska jo suunnittelemme sotaa ennen heidän tapaamistaan…

  • sanoo:

    Tai sitten nämä alienit tuleevat maahan sotimaan vain huvin vuoksi. 😛 Kyllähän mekin rätkitään virtuaali örkkejä ja ihmisiä tietokoneilla kaiket päivät. Samoin heillekin ihmisten rätkyttäminen voisi olla viihdettä, koska meidän teknologia olisi niin vanhaa heidän teknologiaan verrattuna, mutta kuitenkin me emme olisi helppoja kohteita vaan taistelisimme vastaan.

    Mutta tiedä häntä.

    Mitä itse kuvittelisit suurimman osan alieneita ajattelevan kun me jonakin päivänä suihkautamme heidän planeetalle ja rupeaisimme ojentelemaan käsipäivää, että päästäisiin tutustumaan paremmin?

  • gh0stb0y sanoo:

    Minkä takia ihmiset pelkäävät humanoideja? Siksi koska ihmiset pelkäävät niitä TV-ohjelmien, elokuvien ja jopa hallitusten takia! Kukaan ihminen ei ole tappamatta kohdannut humanoideja, vai? Miksei ihmiset eivät voi antaa UFOjen lennellä taivaalla katsellen meitä ampumatta? Miksi ihmiset eivät voi antaa alieneiden saapua maahan? Siksi koska ihmisten katoamis tapaukset ovat tapahtuneet siksi koska alieneita on uhattu ja jopa tapettu!! Jos ihmiset antaisivat ilman aseita alieneiden saapua maahan, alieneista ja ihmisistä voisi tulla tulevaisuudessa ystäviä. Kertokaa onko UFOt hyökänneet maahan koskaan? Jos joku on erimieltä kun minä niin olkoot! Nää on mun mielipiteitä ja jos jotain ei miellytä niin sitten ei.

  • xon sanoo:

    ihminen on suurin uhka kaikelle mitä on ja itselleen.

  • gh0stb0y sanoo:

    Totta!

  • jarakel sanoo:

    Huvittavalta tuntuu uskoa, vaikka japani onkín rikas ja teknisesti kehittynyt maa,
    että ne voisivat silti tarjota mitään vastusta jollekin humanoideille. Tuskin siinä mikään samurai, jaguza, kamigaze, ym peräänantamattomuus siinä vaiheessa paljoa auttaisisi.
    mahdollinen yhteistyö olisi anoa vaihtoehto.

  • Napo sanoo:

    jarakel… Se on Yakuza ja kamikaze…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto