ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Viisi Parasta Syytä Pitää UFOt Salaisina

ListaEri foorumeilla ihmiset ovat kyselleet, että miksi eri maiden hallitukset salailisivat tietoa UFOista. Tässäpä teille pientä listaa todennäköisimmistä syistä.

Stanton Friedman, (ydinfyysikko) joka työskenteli Westinghousessa ja General Electricillä, on käyttänyt paljon aikaa tutkiessaan ”UFO-ilmiötä”.

Stanton kertoo, että avaruusolentojen ohjaamia aluksia on vieraillut maassa jo tuhansia vuosia ja hallitukset ovat yrittäneet pitää niitä salassa.

Hän antaa viisi parasta syytä, miksi massiivinen ”cover-up operaatio” on suoritettu.

1. Hallituksen ”agentit” haluavat selvittää miten UFOt toimivat.

2. Ei haluta vihollisten hallitusten tietävän mitä on löydetty.

3. Jos jotkut luotettavat julkisuudenhenkilöt sanoisivat, että Englannin kuningatar ja paavi paljastivat UFOjen olemassaolon, kansakunta ”sekoaisi” ja ihmiset alkaisivat ajattelemaan itse ja eivät enää luottaisi median tuottamaan illuusioon.

4. Neljäs ongelma on kristitty maailmankuva, jossa eri planeettojen olennot nähdään ”paholaisen työnä” ja kuten Pat Roberson sanoi ”maa on ainut älyllistä elämää sisältävä planeetta koko universumissa”. Myös tämä kuva muuttuisi.

5. Julkinen varmistus johtaisi ekonomiseen kaaokseen, ja viimeiseksi, salailu on hallituksen elämäntapa.

Lue tästä koko Stanton Friedmanin haastattelu (englanniksi)

Lähde: pravda.ru

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Viisi Parasta Syytä Pitää UFOt Salaisina

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • DonHessu sanoo:

    ”Ketään ei halua vihollisten hallitusten tietävän mitä on löydetty.”

    Että tuo ketään osaa ärsyttää mua :/

    Mutta joo, kiitos hyvästä artikkelista!

    Kiitokset hyvästä huomiosta. Korjattu.
    – Wespa

  • Haukka sanoo:

    Jäivät nämä kohdat vähän mietityttämään…

    Kohdat 1ja 2: Jos UFO:ja putoaa maahan, niin miksi ne kaikki tippuisivat USA:n alueelle? Jos niitä tippuu niin ne varmaankin tippuvat moniin maihin, niin pieniin kuin suuriinkin ja silloinhan niitä olisi hyvin hankala pitää salassa. Tuskin vaikka jollain Afrikan valtiolla olisi mitään salaamista löydöstään, kun heillä ei juuri ole korkeaa asiantuntemusta.

    Kohta 3: Kukahan olisi moinen julkisuudenhenkilö? Ja miten Englannin kuningatar ja paavi tietäisivät UFO:ista?

    Kohta 4: Kristittyjen maailmankuva on muuttunut jo hyvin monesti. Esimerksiksi: Ensin elettiin geosentrisessä maailmankuvassa ja siitä päädyttiin heliosentriseen maalimankuvaan ja nykytietämyksen mukaan universumilla ei ole keskipistettä. Lisäksi maailma muuttui pannukakusta palloksi ja taivaankansi kaksiulotteisesta tasosta kolmiulotteiseksi avaruudeksi. Kovin monet eivät usko nykyään demoneihin tai enkeleihin ja lähes kaikki ovat toiveikkaita siitä että pian löydetään elämää maapallon ulkopuolelta, oli se sitten älykästä tai ei. Kuinka moni vielä kysyy paavilta minkälainen maailmankuvan pitäisi olla? Ja vaikka kristinusko on suurin maailman uskonnoista, se on silti hajanainen eri koulukuntiensa tähden ja enemmistö maailman väestöstä ei kuulu kristinuskoon. Noin 30% maailman ihmisistä on kristittyjä (en menisi puhumaan enemmistöstä).

    5. Kaaos kyllä tulisi mutta siitä selvittäisiin ja todennäköisesti tultaisiin entistä paremminkin toimeen, kun meillä voisi olla koko avaruuden resurssit käytössämme.

    Ja tämä tuli myös mieleen: Jos meille vain annetaan väärennettyjä todisteita UFO:ista? Hallitukset vain kieltävät kaikki tietonsa UFO:ista samalla, kun ne jatkavat superaseidensa kehittelyä, joita kukaan ei huomaa. On mm. esitetty teoria, että kuulennot olivat huijausta ja ne lavastettiin Area 51:n alueella ja siksi sinne ei haluta ihmisiä (tämän näin mainiosta dokumentista, löytyy helposti googlevideosta hakusanalla moon landing). Kylmän sodan motto: If you can’t make it, fake it (dokumentin mukaan).

  • pokke sanoo:

    Hyvä teksti Wespa! Government denies it all!

  • gh0stb0y sanoo:

    Haukka: ”Kohta 3: Kukahan olisi moinen julkisuudenhenkilö? Ja miten Englannin kuningatar ja paavi tietäisivät UFO:ista?”

    Jos olisit Englannin kuningas tai kuningatar ja Englantii tippuisi UFO tai se hyökkäisi niin kai sulle kerrottas siitä! (TÖK, TÖK)

  • Zeld sanoo:

    Eihän kuningattarella ole minkäänlaista valtaa mihinkään.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto