ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tutkijat varoittavat avaruusolentojen hyökkäyksestä

Kuva Mars Hyökkää ElokuvastaTiedemiehet pelkäävät, että ihmiskunnan sijainnin ilmoittaminen saattaa houkutella kutsumattomat vieraat paikalle ja täten vaarantaa turvallisuutemme. Nasa lähetti maanantaina Beatlesin ”Across the Universe” -kappaleen antennin avulla kohti Pohjantähteä.

SETI:n tutkija Douglas Vakoch varoittaa moisen toiminnan vaaroista New Scientist -lehdessä:

Ennen kuin lähetetään edes symbolisia viestejä tarvitaan avointa keskustelua niiden mahdollisista riskeistä.

Kuuntelu on ollut tuloksetonta

SETI, jonka päämaja sijaitsee Mountain View’ssa Kaliforniassa, aikoo kuitenkin lähettää lisää viestejä avaruuteen.

Viimeisten 20 vuoden ajan SETI:n radioteleskoopit ovat etsineet avaruudesta muukalaisten radiosanomia. Monesti tuloksena on ollut pelkkää kohinaa. Monet SETI:n tutkijoista ovat tulleet siihen tpäätelmään, että ainoastaan kuuntelu ei riitä. He tahtovat lähettää tähtiin ystävällisiä viestejä.

Eräs tutkijaryhmä kehottaa SETI:ä lähettämään yksinkertaista signaalia, joka paljastaisi, että maapallolla on älyllistä elämää. Toiset taas haluaisivat lähettää kuvia ja nauhoitteita, jollaisia Voyager- ja Pioneer-luotaimet veivät avaruuteen.

Kohti tuntematonta lähtivät tuolloin piirrokset ihmisistä ja maapallosta sekä ääninauhoja, joilla oli ihmisten puhetta, linnunlaulua ja musiikkia. Mukana oli myös karttoja Maan sijainnista.

On hyvin anteliasta lähettää avaruuteen tietosanakirja, mutta se voi kostautua tuleville sukupolville, Vakoch sanoi brittiläiselle Daily Mail -lehdelle.

Muukalaiset olisivat ylivoimaisia

Samoilla linjoilla on professori Barrie Jones.

Todennäköisyys on pieni, mutta seuraukset olisivat suunnattomat – elämän loppuminen maapallolta, Jones kommentoi.

Kun muistelee maapallon siirtomaahistoriaa, se on kauhistuttavan verinen. Jos heillä (avaruusolennoilla) on teknologiaa, jolla he voivat tehdä tähtien välisiä matkoja, he ovat niin paljon meitä edellä, että emme voi tehdä mitään vastustaaksemme heitä.

Toiset tähtitieteilijät muistuttavat, että ihmiskunta on mainostanut olemassaoloaan siitä lähtien, kun kaupalliset radiolähetykset käynnistyivät 1920-luvulla. Tähän mennessä ne ovat matkanneet lähes 90 valovuotta eli lähes 870 biljoonaa kilometriä.

Tv-sarjat näkyvät tähdissä

Radioaallot – kuten muukin elektromagneettinen säteily – liikkuu valonnopeudella. Niinpä radiolähetyksen matka Maata lähimpään tähteen, neljän valovuoden päässä sijaitsevaan Alfa Proximaan, kestää vain neljä vuotta.

SETI:n tutkija Seth Shostak ei jaa useiden kollegoidensa käsitystä siitä, että muukalaiset olisivat väistämättä vihamielisiä. Hänen mukaansa avaruusolennoilla – jos sellaisia on – on jo hyvä käsitys inhimillisestä kulttuurista.

Sotilastutkien signaalit ovat ehtineet jo pitkälle avaruuteen. Star Trek- ja I Love Lucy -sarjojen varhaiset lähetykset pyyhkäisevät yhden tähtijärjestelmän yli joka päivä, Shostak sanoi Daily Mailin mukaan.

Jos he kuuntelevat, he tietävät jo meidän olevan täällä.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitokset Ukonpojalle vinkistä. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Tutkijat varoittavat avaruusolentojen hyökkäyksestä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • thebel sanoo:

    Jos avaruusolioilla on kehittyneempi teknologia ja jos he muutenkin ovat kehittyneempiä, miksi he hyökkäisivät näin pienelle planeetalla kuin maa. Eikös myön kehittyneisyys vähennä vihamielisyyttä? Ja ainakaan vielä ei ole saatu mitään tietoa ulkoavaruuden muukalaisista, paitsi täällä maassa liikkuvista UFOista.
    Jos avaruusoliot vain tarkkalevat meitä, niinkuin eräässä simpsonien kauhujentalossa. Olemme koko planeetta yksi suuri BB-talo

  • nörääjä sanoo:

    no katsos… jos ne tarvii vaika lisää elin tilaa? jos niittenki koti planeetta on yli kansoitettu niiku maaki? tai jos maassa on paljon jotaki niille tärkiää/tärkeitä lunnonvara/varoja? ja sitten kyllä niinkin on että ei tänne asti varmaa mikään kovin viha mielinen sivilisaatio pääse? kun tuskin pääsee ihminenkään omaa aurinkokuntaansa pidemmäälle ku avaruus teknologia kehittyy hitaammi ku ase teknologia ja ja sitte tulee joku 3maailmansota tai vastaavaa kun elin tila loppuu taikka sitte nii? mutta tiedä sitte noitten eilieneitten motivaatioista maata tuhota :/

  • Haukka sanoo:

    ”jos ne tarvii vaika lisää elin tilaa?”

    Avaruus on täynnä planeettoja, misi siis tappaa kaikki elämä yhdeltä sattumoisin asutulta planeetalta?

    ”tai jos maassa on paljon jotaki niille tärkiää/tärkeitä lunnonvara/varoja?”

    Avaruudessa on käytännössä loputtomat luonnonvarat, jo yhdestä pikkuisesta asteroidista voisi olla riittävästi malmeja ihmiskunnalle vuosikymmeniksi ja näitähän löytyy varmaankin miljoonittain pelkästään meidän aurinkokunnastamme. Jos on pula ruuasta niin varmasti kehittyneillä avaruusolennoilla olisi jonkinlaiset laitteet joilla tuottaa ravintoa sopivista raaka-aineista.

    Kyllähän se on niin, että jos tänne tulee vieras sivilisaatio, niin emme voisi vastustaa hyökkäystä, koska olisimme verrattuna heihin suunnilleen apinoiden tasolla teknologisesti.

    Ajatellaanpa teoreettisesti vaikka esimerkiksi lajia, joka on tullut meitä LÄHINNÄ olevan tähden (ei Auringon) yhdeltä planeetalta, joka on neljän valovuoden, eli noin 37 850 000 000 000 kilometrin päässä. Me itse olemme käyneet vain noin 300 000 kilometrin päässä omasta planeetastamme, se on aika vähän kun ajatellaan, että jo pelkkä Aurinkomme läpimitta on noin 1 400 000 kilometriä.

    Tosin mitä syitä avaruusolennoilla olisikaan hyökätä maahan? Varmasti kehittynyt sivilisaatio tietää, että vaikka meidän viestimme vaikuttaisivat heille vihamielisiltä ne voivat olla oikeasti osoituksia halusta rauhaan. Mehän tässä olemme ”pahiksia”, kun valmistaudumme sotaan ja varustaudumme sellaisen hyökkäyksen varalle, jota ei varmaankaan tule ja emme voisikaan ikinä voittaa.

    Jos me ihmiset joskus miljoonien vuosien kuluttua saisimme viestin avaruudesta, joka on tullut uudelta, kehittyvältä ja tuntemattomalta sivilisaatiolta, emme varmastikaan heti ajattele että kyseinen sivilisaatio pitää tuhota heti alkuunsa, vaikka he lähettäisivät kuinka vihamielisen oloista viestiä tahansa. Tajuammehan jo nyt ”apinoina” että ihmisen keinot välittää tunteita ja viestejä eivät ole varmaankaan universaaleja.

  • nörääjä sanoo:

    jaa… no… nii… no enhä mie mikää ekspertti oo 😀

  • Wespa sanoo:

    Itse uskon, että mitä kehittyneempi sivilisaatio sitä rauhanomaisempi. Kehittyneellä tasolla ollaan luultavasti saatu keskinäiset konfliktit ja niiden syyt jo selvitettyä ja näin pyritään välttämään muita konflikteja. Jos laji olisi vahingollinen/aggressiivinen, niin silloin ei menisi kauaa, kun se olisi tuhonnut jo itsensä paremman teknologian saavutettuaan, mikä näkyy jo osittain maassa mm. sotina ja hiroshiman ydinpommina… Nytkin kolmas maailmansota ei ole kaukana, joka saattaa tulla jo USAn hyökätessä Iraniin…

    Tiettyyn kehitykseen kun päästään, niin henkinen kehityskin kehittyy… Toivottavasti maapallolla saadaan myös henkinen kehitys eteenpäin mm. meditaation ja psykedeelien muodossa…

  • seksiseppo sanoo:

    Mistä sitä tietää, jos avaruusolennot olisivatki sellassii 20cm korkeita pikku taaperoisia, pelottaisiko?

  • Ufomies sanoo:

    Proxima CENTAURI. Ei Alfa Proxima. Jessus, mitä idiootteja…

  • mulukku sanoo:

    jos ne haluais tuhota meijät nii ois ne tuhonnu jo…

  • Larty sanoo:

    Enpä veikkaa että älykkäillä sivilisaatioilla on kovin montaa syytä tuhota ihmiskunta.

  • Mikko sanoo:

    Jos joskus sattuis oikeesti humanoidien hyökkäys niin ei me niitten ufoille varmaan voitais mitään, mutta jos humanoidit tulis maan tasalla vastaan ja tulis ihan lähitaistelu niin luulen että ihmiset pärjäis helposti.. Humanoidit on havaintojen mukaan selvästi hoikkia ja heiveröisiä.. Ellei niillä satu oleen sit jotain sellasta tekniikkaa että ne saan jonkun suojakentän ympärilleen..

  • pete sanoo:

    Lähetetään muukalaisille pornovideo niin häipyvät nopeesti iloisina

  • gh0stb0y sanoo:

    Olipa hauskaa

  • caseyer sanoo:

    Jos ne on kehiittyneempiä ne voi siltikin olla vihamielisiä..
    Minun mielestäni ei pitäisi lähettää yhtään mitään viestejä avaruuteen..ilotulitulitus raketit on jo liikaa..
    Olen sitä mieltä että se voi kostautua seuraaville sukupolville tämä uhka rohkea viestittely avaruuteen..
    Ihmiset pitää muutenkin liian kovaa meteliä ja se houkuttelee ventovieraita..

  • janne sanoo:

    mitä pelkoa kuvitelkaas jos niiden rumin rakenne ei kestäis lampun valoa ja niiden aseet olis taskulampuja

  • Hevijätkä94 sanoo:

    kannatan tota peten keksintöö 😀

  • gh0stb0y sanoo:

    ”Jos ne on kehiittyneempiä ne voi siltikin olla vihamielisiä..
    Minun mielestäni ei pitäisi lähettää yhtään mitään viestejä avaruuteen..ilotulitulitus raketit on jo liikaa..
    Olen sitä mieltä että se voi kostautua seuraaville sukupolville tämä uhka rohkea viestittely avaruuteen..
    Ihmiset pitää muutenkin liian kovaa meteliä ja se houkuttelee ventovieraita..”

    Jaa että miten ääniviestien lähettely voi olla vaarallista???

  • gh0stb0y sanoo:

    Olen samaamieltä haukan kanssa. Me olemme mielestäni täysiä pas**aisia kun tulitamme heti jotain tuntematonta, joka voi olla rauhan asialla. Kaikissa ihmisen ja humanoidienkin kohtaamisissa joissa humanoidi puhuu ihmiselle se tai hän sanoo että he omat rauhan asialla. Sapettaa niin pirusti niitä jotka ei edes haluaisi olla ystäviä alieneiden kanssa saatika niitä jotka haluavat tuhota humanoidit.

  • Pikku Alien sanoo:

    kiintoisaa. heh jos ne on lähettänyt sinne Britney Spearsin musaa tai Robbie Williamsin niin alienit tanssii siellä niitten tahtiin. voin kuvitella.

  • gh0stb0y sanoo:

    Eikö tän pitäis olla totinen asia eikä huumorin asia? -.-

  • Tarkkaavaiset sanoo:

    Meijän mielestä niiden joidenkin täytyis lopettaa se viestien lähettely.
    Koska muutenhan ne sais tietää maan sijainnin ja hyökätä.

  • gh0stb0y sanoo:

    Kuules! Ne tietää jo missä me olemme ja heillä ei ole aikomustakaan tuhota meitä! Uskon että alieneilla on oikeasti tykkejä jotka voi tuhota kuumme yhdellä laukaisulla, mtta jos niitä on miksi he eivät käytä niitä?! Kaikki tapaukset joissa humanoidi on ollut vihamielinen uskon ihmisen tehneen heille jotain. Ja näitä tapauksia on muro-osa kaikista kohtaamisista!! On kyllä outoa että avaruuteen lähetetään viestejä ja rauhallista luonnon musiikkia, mutta kuitenkin kun alienit tulevat vierailulle maahan, ARMEIJA POMMITTAA UFOA!! Onko tarkoitus vain houkutella alienit tänne ja pamauttaa tuusannuuskaksi pikkuhiljaa?! Ihan älytöntä!!

  • Hörhö sanoo:

    Uskon että alienit ovat ystävällismielisiä seuraavista syistä:

    Ensiksi haluan teidän miettivän että minkä takia ihmiset sotivat? No nehän ovat uskonto, elintila ja raaka-aineet.

    1. Jos avaruusolennot kykenisivät asuttamaan planeettoja ja hyödyntämään niiden raaka-aineet (ja myös asteroidien raaka-aineet) niin eihän niiden tarvitsisi yhtä planeettaa ruveta ”puhdistamaan” sitä varten kun universumissa on loputtomasti ”autioita” planeettoja. Eli tämä poistaisi elintilan ja raaka-aineet syynä planetaariseen rodun puhdistukseen.

    2. Jos avaruusolennot asuttaisivat ”autioita” planeettoja niin niillä tuskin on mitään aseteknologiaa koska se olisi tarpeetonta energian, ajan ja raaka-aineiden tuhlausta koska ne välttelisivät asuttuja planeettoja. Ja jos nämä olennot ovat näin kehittyneitä niin niillä ei ole ”tarvetta” uskoa jumalaan tai mihinään yliluonnoliseen voimaan. Ja vaikka universumissa olisi toinen yhtä kehittynyt, mutta eri universumin laidalla asustanut alien rotu niin jos molempien rotujen kehitys on ollut samankaltaista niin kohdatessaan toisensa niin nekään tuskin tuntisivat vihamielisyyttä toisiaan kohtaan, koska: 1. kummallakaan ei ole aseteknologiaa, 2. kummallakaan rodulla ei ole uskontoa josta syntyisi etnistä kiistaa, 3. kuten mainitsin, avaruudessahan on paljon planeettoja niin näiden kahden rodun ei tarvitsisi kilpailla keskenään.

  • Wolland sanoo:

    Tuli mieleen tuosta ylemmästä kommentista ja muutamasta muustakin. Ettei itse matkustamis, matematiikka, tai mihin kategoriaan haluaa sen laittaa. Kuitenkin se on vain yksi kyky. Ja yhtä kykyä voi viedä äärimmäisimmilleen. Ja esimerkiksi tuo teidän ajattelunne, miksi jos he tarvitsevat vain raaka-aineita jne. eivät he tänne tulisi. Mutta jos ajatellaan että he ovat älyllisesti kehittyneempiä, heidän älyllinen kapasiteettinsa tarvitsee paljon virikettä mihin sitä tuhlata, jolloin tälläinen – raaka-aine, ei saa tuhlata, täytyy selviytyä, vertaa esimerkiksi joka päiväisessä elämässä rahaan- en usko että he ovat lähes eläimen tasolla omassa elämässään.

    Vaan he tarvitsevat myös huvitusta, tietenkin heidän aivot tai opetustoimi, saattaa ja varmasti onkin kehittyneempää. Jolloin heidän ehkä ei tarvitsisi tuhlata omaa aivokapasiteettiään televiision tai jonkun muun humpuukin ääressä, vaan he saisivat kehittää itseänsä. Jolloin voisi juurikin tämä esimerkiki matemaattinen älykkyys loogisuus, toimimaan koska olisi ehkä yksilöitä jotka haluaisivat kehittää tätä. Ja tällä siis ajan takaa sitä että matemaattinen lahjakkuus ei vaadi empatiakykyä tai mitään muutakaan mikä saisi meidät ystävällisiksi.
    Koska uskoisin että vahvimman selviytyminen on ehkä yksi sellainen laki mikä voisi ylettyä myös ulos meidän aurinkokunnastamme. Jolloinka nämä ulkoavaruuden olennot, olisivat vahvimpia, joko samassa asemassa kuin ihmiset tylsistyneitä oman egologisen lokeronsa voittajia joilla ei olisi luonnolisia vihollisia, vaan heidän täytyisi alkaa löytämään sitä vihollista toisistaan. Ja tämä on kuitenkin se yksi tärkeimmistä geeneissämme olevista asioista, itsensä selviytyminen. Ja luulisi että he olisivat päässeet tästä yli. Pahoitteluni epämääräistä ilmaisutapaa, asioissa pomppimista, ja hankalaa ja tuskallista kieltä.

    Mutta jos olisin ulkoavaruudesta kotoisin, en jaksaisi maapalloa hirveästi katella vaan tuhoaisin sen ennenkuin se kehittää liian hyvää teknologiaa jota kautta olisi uhka omalle sivilisaatiolle, koska tiedämehän olevamme tyhmiä. Mutta ehkä he eivät ole, joten täytyy siis kuvastaa vain omaan kuvaansa ja omaan käsitysmaailmansa, ja fysikan vauva-asteen oppeihin, emme me ehkä edesk ykene tunnistamaan ulkoavaruuden elämää, koska se voi olla niin paljon meidän fysiikan lakeja vastaan, että emme yksinkertaisesti pysty tajuamaaan, tai huomaamaan jotain joka olisikin aivan erillainen kun me mutta ns. ajatteleva miten sen nyt haluaa ilmaista.

  • joonaspoonasx sanoo:

    Hyvä vaa ku lähettelee kaikenlaista, sais tulla käväsemään ne alienit vaan 🙂 tulis vähän jännitystä. Mitä järkeä olla lähettämättä jotain musiikkikipaleita? mitä harmia siitä on? Ei siellä kumminkaan ole ketää, ja jos on niin hyvä vaan.

    Mitä jos kadulla kävele vastaantulija oisikin toiselta planeetalta ja oisi vain vakoilemassa.. Kun ei ole tietoa niin turha puhua ja spekuloida..

  • tepukka sanoo:

    ei ole mitään pahaa lähetellä radio singaaleja avaruuteen. jos ymmärän oikein niin ne niin sanotut alienit ovat meitä edempänä teknologiassa. ja jos ne olisivat vihamielisiä niin olisivat ne jo hyökönneet tänne maapalolle ajat sitten. ja uskon että ne ovat tieneet meista jo aika kauan ja ovat myös vieraileet moneen otteeseen täällä. vihamielisyyteen viitaten ne olisivat varmasti tehneet jotain tuhoisaa mutta kun eivät ole niin voisi jo itsekkin päätellä, että eivät niin sanotut alienit ole vihamielisiä. ja on ollu juttua lähikontakteista ja ne ovat osoittaneen että he tulevat hyvissä tarkoituksissa.

  • Aho sanoo:

    Suuremman mittakaavan lähikontakteista on ollut juttua jo satojen ja tuhansien vuosien takaa eri alkuasukasheimojen keskuudesta ja entisen Babylonian alueelta. Ovatko HE olleet vihamielisiä? I don´t think so.
    Hehän herranen aika sentään sivistivät ja opettivat meitä. En usko että kannanvaihto tulee tapahtumaan kovinkaan pian.

  • Aho sanoo:

    Tuo Wollandin huomio tuosta fysiikan lakien erilaisuudesta maassa ja muualla universumissa on mitä mainioin. Kukaan ei pysty sanomaan minkälaiset fysiikan lait milläkin tähdellä ja planeetalla on. Nämä meidän ”fysiikan lait” perustuvat maapalloon, ne eivät varmasti ole yleispäteviä koko universumissa.

  • eba sanoo:

    Miks alienit hyökkäis? Tuskin mekään hyökättäis toiselle planeetalle, vai kuinka?

  • Taotao sanoo:

    Entäs jos muukalaisilla on täysin erilainen moraalikäsitys kuin ihmisillä esimerkiksi väkivaltainen käytös on hyve, kiduttaminen on erittäin palkitseva teko. Jos universumi on kerta ääretön, on myös hyvin todennäköistä että tälläinen muukalaislaji on olemassa. Ei tarvitse katsoa kuin meidän planeetan uutisia, jossa psykopaatti paloitti oman perheensä. Tälläisiä vihamielisiä muukalaisiakin voi olla jossain. Voitte kuvitella jos ihminen olisi tämä muukalainen kettujen silmissä, niin miten välinpitämätön tämä muukalainen on. Tämä maan ulkopuolinen muukalainen voi ihan hyvin käyttää ihmisen nahkaa eksoottisena muoti vaatteena tai saattaa kerätä ihmisen silmät maukkaaksi sopaksi. Ehkä nämä muukalaiset vihaavat jopa toisiaankin sen verran, etteivät tule keskenään toistenkaan kanssa. He vaan vaeltavat avaruusaluksillaan ympäri universumia toteuttaen sairaita perverssejään muihin heikkoihin lajeihin. Ja ajatelkaa sitä teknologiaa millä he pystyvät maksimoimaan ihmisen kidutuksen sellaisiin sfääreihin mitä ei edes ihmismieli ole kyennyt käsittämään. Pitäen meitä hengissä tuhansia vuosia johonkin sairaaseen kidutuslaitteeseen kytkettyä, niin että tämän muukalainen ei kyllästyisi.

  • Lol sanoo:

    nekronit hyökkää

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto