ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Koulussa Kummittelee

KouluYli 200 oppilasta malesialaisessa Sekolah Menengah Sains Dungun -koulussa koki kummia. He ovat vakuuttuneita, että he näkivät kummituksen lentämässä koulun tiloissa sunnuntaina. Kaikkien 600 oppilaan koulupäivä peruttiin loppupäiväksi. Maanantaina oudot tapahtumat jatkuivat ja koulu jouduttiin taas sulkemaan.

Koulun henkilökunta ja koulutuslaitos ei halua kommentoida, mutta Mazlan Ariffin kertoi, että hänen tyttärensä näki kummituksen lentelevän luokkahuoneessa.

Tyttäreni kertoi, että hän näki naisen, jolla oli valkoiset vaatteet yllään, lentelevän luokassa, kunnes se lensi hänen päällensä. Hän kertoi, että sai samalla kylmäntunteita ja huusi peloissaan.

Wati -niminen oppilas kertoi, että sattumukset alkoivat sunnuntaiaamuna, kun kaksi tyttöä alkoivat huutamaan hallitsemattomasti, selvästi peläten jotakin.

Sitten muut oppilaat alkoivat huutaa ja heidän piti palata huoneisiinsa. Minulla oli paha olo ja päätäni särki, jonka takia pyörryin. En muista paljoa mitä tapahtui sen jälkeen.

Äiti, joka ei halua nimeään julkisuuteen kertoo, että toinen päivä oli yhtä paha, kuin ensimmäinenkin ja oppilaat olivat peloissaan.

Koulun henkilökunta pyysi minua tulla hakemaan tyttäreni...”

Tunteja ei ole pidetty neljään päivään, mutta koulun henkilökunta tekee parhaansa saadakseen tilanteen normalisoitumaan.

Lähde: nst.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Koulussa Kummittelee

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Hannu sanoo:

    Voisi ehkä kuvitella jos luokkahuone huonosti tuuletettu ja happea ei ole, tulee päänsärkyä ja ehkä hallusinaatioita.

    Kylmä liitetään yleensä kuolleisiin kyllä. Mielenkiintoinen juttu, tästä olisi mukava saada lisää tietoa..

  • DonHessu sanoo:

    Mutta se onkin jännä että miten moni oppilas on sitten nähnyt saman ”harhan”?

  • Tanja sanoo:

    En usko, että yli 200 oppilasta näkee saman hallusinaation. Outoa, että kummitus on liihotellut käytävillä kesken päivän ison joukon keskellä, luulisi että tuollaiset asiat tapahtuvat pimeällä ja silloin, kun on rauhallista. En usko, että tuo on jotain pilaa, se olisi jo aika hankalaa toteuttaa, ja miksi kukaan edes haluaisi.

  • Late koo sanoo:

    Sitä ihmettelen miksi lähes kaikki jutut on amerikassa..on mailmassa muitakin valtioita kuin ko valtio??

  • Gissa sanoo:

    Mistä lähtien Malesia on Amerikassa? 😀

  • Tzun sanoo:

    late tainnut olla itsekin poissa koulusta kummitus pelon takia. 😀

  • KP sanoo:

    Nyt kun pääsisi tutkimaan kyseistä koulua paikanpäälle, olisi kyllä aika hienoa 🙂

  • Joni sanoo:

    Pah… kuitenkin jotkut oppilaat halusi ennenaikaista lomaa koulusta näyttelemällä, että olisivat nähneet aaveen luokassa leijumassa ympäriinsä.
    Tai sitten taas toisaalta…

  • MOOO sanoo:

    Huhhuh.

  • machine sanoo:

    Tämä on ollut yksi mielenkiintoisimmista kummitusuutisista ikinä. Olisi vaan kiva lukea aiheesta enemmän. Lähdelinkkikin on nyt jo kuollut.

    Luulisi, että aiheesta olisi kirjoitettu enemmän tai uutista edes päivitetty tapauksen jälkeen. Kuinka koulussa on jatkettu arkea, onko koulussa tapahtunut mitään erikoista tuon tapauksen jälkeen ym. ym. Harmi kun mielenkiintoiset uutiset katoavat niin nopeasti uutisvirtaan.

    Laittakaa linkkejä kehiin mikäli aiheesta löytyy uutta tietoa.

  • Arctica sanoo:

    mä en usko näihin artikkeleihin, uskon vasta sitten ku näen

  • Hippo sanoo:

    Wati -niminen oppilas kertoi, että sattumukset alkoivat sunnuntaiaamuna, kun kaksi tyttöä alkoivat huutamaan hallitsemattomasti, selvästi peläten jotakin.

    Mistä lähtien sunnuntaina on koulua? Vai onko Malesiassa? En minä tiedä, mutta pisti vaan silmään.

  • Totuus sanoo:

    Niin no teorioitahan tietty on.

    1. Oppilaat ovat sopineet jonkun jutun joka on vaikea todistaa/mahdotonta ettei tarvitse olla koulussa. Tosin kyllä kaukaa haettua tuo.
    2.No jos ne kilju tai jotain semmosta ne luuli ehkä näkevänsä jotain paranormaalia mikä nyt ei kuitenkaan ehkä ollutkaan sitä. Ja alkoivat selitellä tapahtunutta ystävilleen ja eteenpäin.Siinähän se tunnelma on jo. Sitten jotkut olivat uskoneet tähän ja näkivät jonkin vilauksen jostain tyypistä silmäkulmassaan niin luulivat kummitukseksi. Ja niin edespäin

  • Dereka sanoo:

    Hippo, Malesiassa on sunnuntainakin koulua – viikko alkaa sunnuntaista, kuten Briteissäkin.

  • pinja sanoo:

    haha kuka tohon ny uskoo ?
    tuskin joku kummitus tulee johonki 600 oppilaan kouluun kummitelee niiknu kesken päivän. ihan feikkii koko juttu. kaikki keksittyy

  • kummitus sanoo:

    MEILLÄKI KUMMITTELEE! ALAKERRASSA….

  • maiju sanoo:

    kummitukset voi näkyä koska vain. yöllisiä kummitustarinoita vain kerrotaan sen takia enemmän koska ne ovat pelottavampia. mutta kummitushan on vaeltava sielu, ja ne eivät nuku koskaan, ne ovat koko ajan, myös päivällä. että voi tuo hyvinkin olla mahdollista.. koska se on hyvä kysymys että miten nii iso lapsi joukko on nähnyt tismalleen samaan aikaan saman ilmiön..? ja miksi asiaa ei ole tuotu enemmän julkisuuteen? halutaanko taas vain peittää kaikki ettei mitään olisi tapahtunutkaan vaikka olisi? ei haluta vain ihmisten tietoisuuteen että todisteita olisi?

  • cursedmind93 sanoo:

    maiju o näköjää vähä selvitelly faktoja 🙂

  • killokki sanoo:

    ois kiva tietää näkikö opettajat mitään

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto