ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kolmionmuotoinen Ufo

Oudon näköisiä valoja taivaalla.

[vodpod id=ExternalVideo.486349&w=425&h=350&fv=]

Mikä mahtaa olla videolla näkyvä kohde?

Lisätietoa Foxin sivuilta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

32 kommenttia aiheeseen: Kolmionmuotoinen Ufo

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • gh0stb0y sanoo:

    Olen itsekkin nähnyt kolmionmuotoisen UFOn mutta se ei ollut tuollainen. Se oli iso kolmia jonka sisällä oli toinen pikkukolmio joissa kummassakaan ei ollut ala viivaa ja se hohti sinistä ja vihreää valoa.

  • idanblogi1 sanoo:

    Hmm, minun on vaikea uskoa tuota UFO:ksi.

  • Haukka sanoo:

    ”Mikä mahtaa olla taivaalla näkyvä kohde?”

    Se on lentokone, näitä salaisten asekehittelyprojektien tuotoksia testataan yleensä öisin, kun mahdollisten todistajien määrä on pieni. Kyseessä voi olla esim. tämä konetyyppi, Aurora, jonka olemassaolo kiistetään yhä (kuva on muuten taiteilijan versio):

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5e/Aurora_x-plane_3.jpg

    ”Eri lähteiden mukaan koneen matkanopeus olisi 4-6 machia. Aurora-koneiden väitetään käyttävän tukikohtanaan Groom Laken koealuetta Nevadassa. Koealue tunnetaan paremmin nimellä Area 51.”

    Ei ihme, kun Area 51 tunnetaan UFO-havainnoistaan. Helppohan sitä on kehitellä vaikka mitä tuhoaseita, kun luullaan, että siellä tutkitaan UFO:ja (ts. alue hyötyy maineestaan, kun ei nähdä mitä siellä oikeasti tehdään). 🙂

    Kyseessä voi myös olla jompi kumpi näistä:

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2d/F-117_Nighthawk_Front.JPEG

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/47/B-2_Spirit_original.jpg

    Yhteistä näille koneille taitaa olla ainakin se, että ne eivät näy tutkalla (selittää monet UFO-havainnot, kun kohde katoaa tutkalta), ovat mahdollisesti hiljaisia (selittää jälleen monet havainnot) ja saattavat jopa pystyä leijumaan paikallaan ilmassa.

  • j0int sanoo:

    aika jännä ku on viimeaikoin havaittu paljo kolmion muotosii ufoja taivaal, ja onhan tuo ufo ku ei oo varmaa tietoo mikä se on?

  • tunhhu sanoo:

    toi punanen valo kyllä laitto miettimään, koska se oli kun lentokoneessa…MUTTA se kyllä välkky ihan miten sattuu, ikään ku viestien jotain..kunpa olis kuvaaja kokeillu nightshotilla miten olis alus näkyny ! 😀

  • Assassin sanoo:

    Aika jännä, koska kohde kuitenkin oli paikallaan, tietääkseni. Vaikeahan tuota on nähdä pimeää taivasta vasten liikkuuko kohde, mutta kamera ainakin tuntui olevan paikallaan, miä nyt vähän heilu.

    Helikopterin se tuskin on, sillä sen kuulee varmasti ennen kuin näkee. Ellei nyt satu kuuro olemaan.

    Hmm, uutisten mukaan poliisista sanottiin, että se on ilmapallo/kuumailmapallo. Voi toki olla, korin alapuolella punainen merkkivalo ja varsinaisen pallo-osan tukirakenteissa valkoisia valoja.

    Eikös kuumailmapalloissa jonkunlaiset tukirakenteet ole? Jotakin taipuisaa materiaalia, samanlailla kuin teltoissa.

    Uskoisin näin, tosin kuuleeko kukaan kuumailmapallon ääntä videossa? Sehän pitää semmoista kohinaa, kun liekki pistetään päälle. Aika hiljaiselta kuulostaa.

  • KP sanoo:

    😀 eikö ne vois keksii jo uskottavampaa selitystä kuin ilmapallo / joku yleensäkki..pallo. Iät ja ajat ollu aina joku säähavaintopallo tai vastaava.

  • gh0stb0y sanoo:

    lol…

  • gh0stb0y sanoo:

    🙂

  • Vesku sanoo:

    Kuka lentäisi kuumailmapallolla keskellä yötä???

  • Wespa sanoo:

    En usko kuumailmapallon mahdollisuuteen. Kohde pyörii sen verran oudosti. Tämän pyörimisen takia en myöskään usko mihinkään salaiseen lentokoneeseen, enkä hävittäjään tms. Ja miksi joku salainen kokeilu pilattaisiin vilkkuvilla valoilla?

  • Mayi sanoo:

    Nättiä. Nyt kun vielä ei paljastuisi feikiksi ja lisää materiaalia kuvattaisiin. :> Erityisesti suomalaista matskua kaipaisin. Täytyykin kai mennä vähän yökävelylle kameran kanssa ..

  • idanblogi1 sanoo:

    Tuo lentokone kuulostaa uskottavalta .

  • Wespa sanoo:

    Lentokone voi kuulostaa uskottavalta, mutta ei voi leijua paikallaan ja tehdä samaan aikaan pyörivää liikettä.

  • idanblogi1 sanoo:

    Niin, on se kai niinkin. Toisaalta en tiedä minkälaisia on nykyään nuo koneet, voi olla, että on kehitelty jotain tuommoisia leijuvia.

    Silleen, ettei julkistettaisi.

  • Laurent sanoo:

    Minäkin veikkaisin kokeellista vtol -ilma-alusta ellei…ihmettelen suuresti jos se on niin että kyseessä on kokeellinen lentsikka niin sitä ihmettelen, että mikseivät nuo tyhmät jenkit siinä tapauksessa varusta niitä koelennoilla olevia lentovekottimiaan normaaleilla ilma-aluksen valoilla? Jos tuossakin kolmiossa vilkkusivat punainen vihreä ja valkoinen niin sen havannoivat ihmiset ajattelisivat että ”jaah, taas joku lentsikka vain, enpäs kiinnitä enempää huomiota”.

    Nyt siitä sitten on kuvamateriaalia ympäri maailmaa. Mahtaa koelentäjä saada tukikohdassa rakentavaa palautetta 😀

    Tosin jollei kyseessä ole oikea ilma-alus niin sitten epäilisin jotain R/C -rakennelmaa. Koska valot ovat kolmiossa, se helpottaa ohjaajaa hahmottamaan lennokin suunnan. RC-kopteri se tuskin on, mutta joku eksoottisempi rakennelma voisi tulla kysymykseen 🙂 Onhan näitä nähty lentäviä RC-noita-akkoja ja RC-ruohonleikkureitakin 😉

  • Raubtier sanoo:

    Itsellä tuli ensimmäiseksi mieleen joku amerikan hallituksen ns. salainen projekti koska eikö ne yleensä testaa koneita yöllä. Sitten rupesin miettimään ufoa ja eikö jossain keski euroopassa ollut tälläinen saman kaltainen kolmion mallinen ufokin saatu kaapattua kameralle kylläkin jokunen vuosi sitten. Sitten luin muistaakseni tieteen kuvalehdestä että jotku varmaankin jenkit taas ovat kehittäneet ns. ufon eli leijuvan yhden henkilön aluksen joka voisi auttaa ruuhkissa ja joka leijuu/lentää noin 2-3metrin korkeudella välttäen ruuhkia…
    Mutta mielestäni tämä on ns. salainen lentokone.

  • Kommentti sanoo:

    Muuten voisi olla vaikka mikä, mutta tuo vilkkuva valo tuntuu jotenkin ’maalliselta’. En ole koskaan törmännyt ufohavaintoon, jossa ufossa olisi tuollainen lehtokonemainen vilkkuva valo… Ovatko muut?

  • Secilya. sanoo:

    Miksei ne sitten voi ihan julkisesti ilmottaa et ne testaa tommosii härveleitä? kumma juttu ku herrkäuskosimmat menee sitte uskoo tollasta..ei huh huh..

  • Päivitysilmoitus: Top Posts « WordPress.com

  • Ufomies sanoo:

    Suihkuturbiinilla varustettuja VTOL-koneita kyllä löytyy. Ja videostahan kyllä jäi melko epäselväksi propulsion tyyppi muutenkin. Luulisi, että esimerkiksi Ospreyn tyyppiset maahanlaskuvimpaimet ovat jo nousseet mäntämoottoriajasta seuraavaan sukupolveen.

    Joka tapauksessa, tuntematon lentävä esine. Olisi mielenkiintoista kuulla jonkun puolueettoman taistelulentäjän (evp. ehkäpä) arvio, että onko kyseessä maakalaisten kone, vaiko muukalaisten ”Sotapanna”.

  • tyo sanoo:

    idanblogi1 (00:29:01) :

    Hmm, minun on vaikea uskoa tuota UFO:ksi.

    Hmmm…..pilkun nussintaa! Jos ei ufo niin mikä sitten?
    Huom UFO=tunnistamaton lentävä esine! Vai tiedätkö varmasti mikä on kyseessä?

  • idanblogi1 sanoo:

    No minä puhuin UFO:sta silleen lentävänä lautasena, koska olen tottunut niin sen ymmärtämään. Puhumme kuitenkin kansantasolla, joten kohtaa semantiikka on turhaa.

    Ymmärrät kumminkin mihin pyrin, mutta onhan tuo tunnistamaton lentävä objekti.

  • gh0stb0y sanoo:

  • tyo sanoo:

    En usko kuumailmapallon mahdollisuuteen. Kohde pyörii sen verran oudosti. Tämän pyörimisen takia en myöskään usko mihinkään salaiseen lentokoneeseen, enkä hävittäjään tms. Ja miksi joku salainen kokeilu pilattaisiin vilkkuvilla valoilla?

    Valot tietysti sitä varten että mikään lentokone, helikopteri ei siihen törmäisi. Vaikka kyseessä on salailtu kokeilu niin tuskin ihmishenkiä halutaan riskeerata.

  • tyo sanoo:

    Ymmärrät kumminkin mihin pyrin, mutta onhan tuo tunnistamaton lentävä objekti.

    Toki ymmärrän! Piti vaan päästä pätemään 🙂

  • idanblogi1 sanoo:

    Juups, se on kivaa se päteminen. Piti sanoa aikaisemmassa viestissä, että tässä kohtaa semantiikka plaa plaa.

  • Joonas sanoo:

    Aivan selvä lentokone, muodostakaa pisteitä kuvio niin saatte siitä vastauksen mikä se on.

  • Rauli sanoo:

    Alus on todennäköisimmin tämä:
    TR-3B Astra (Astra=aluksen koodinimi)
    http://www.youtube.com/watch?v=H1DODDNFP0Q&feature=related

    Osasta 5 eteenpäin löytyy hienoja 3D kuvia kyseisestä aluksesta.
    UFO Over Illinois part1 of 10
    http://www.livevideo.com/video/2702D5F2CEE54D7589F1930D87C756E7/ufo-over-illinois-the-document.aspx

    Aluksessa käytetään eräänlaista magneettikentän hajotinta joka keksittiin jo vuonna 1965. Hajotin on ympyränmuotoinen kiihdytin. Kyseisen kiihdyttimen testauksen jälkeen tutkijat huomasivat että kiihdyttimen paino oli vähentynyt peräti 89%. Kyseisen kiihdyttimen ympärille rakennettiin kolmiomuotoinen runko. Ensimmäisestä videosta näette kolmion keskellä suuren ympyränmuotoisen kuvion, joka on tämän kiihdyttimen paikka tai itse kiihdytin aluksessa.

    Kyseisessä magneettikentän hajottimessa on elohopeapohjaista ainetta, jota kiihdytetään 60 000 kierrokseen minuutissa valtavassa paineessa. Hajotin näin toimiessaan kumoaa alukseen kohdistuvan painovoiman. Aluksella on ”ääretön” lentoaika (ydinreaktori voimanlähteenä), kykenee lentämään vaaka- että pystysuoraan ja saavuttaa tietojen mukaan n. 9-kertaisen äänennopeuden.
    Kolmion kulmissa näkyvät valopisteet ovat rakettimoottoreita. TR-3B:llä on ainutlaatuiset nousu-, lasku- ja liikeominaisuudet, koska aluksen massasta vain 11% tarvitsee nostaa rakettimoottoreilla. Tämä mahdollistaa jopa 40 G:n kaarrokset (lentäjä kokee tällöin vain reilun 4 G:n paineen).
    TR-B3:ssä on myös elektromagneettinen suojaväri jonka vuoksi pinnan heijastuvuutta, väriä ja tutkassa näkyvyyttä voidaan säätää. Pinta voidaan säätää vaikka tähtitaivaan tai puolipilvisen taivaan sävyiseksi.

    Jos UFO teknologia kiinnostaa, niin tuolta löytyy kaikkea:
    Bob Lazar´s, Gravity Generator:
    http://www.gravitywarpdrive.com/Gravity_Generator.htm

  • vda sanoo:

    Ihan kuin kuulisin jonkin suihkumoottorin hulinaa?

  • rampe+viisas 7 luokkalaine sanoo:

    hymm… aika paljon lento koneita + kopteri

  • Totuus sanoo:

    ” World is an amazing place. Here you can see everything what you want. But, its not always real. Believe only real things

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto