ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Hengen ja tiedon messut

Hengen ja tiedon messu on Rajatiedon yhteistyö ry:n vuosittain järjestämä messu. Niitä on pidetty vuodesta 1983 lähtien.

Monipuolinen messuohjelma koostuu mm luennoista, seminaareista ja työpajoista sekä esityksistä ja näytteilleasettajien tarjontaan tutustumisesta. Messut esittävät poikkileikkauksen koko rajatiedon kentästä: mm. nykyajan henkisiä opetuksia, hengellisiä guruja, idän ja lännen elämänviisautta, luonnon salattuja voimia, ufo-tutkimusta, vaihtoehtoista terveydenhoitoa, joogaa ja meditaatiota, bioenergiamittauksia, parapsykologiaa, fengshui-energiasisustusta, luomu-elintarvikkeita, ekoyhteisöjä, alan kirjallisuutta ja äänitteitä. Messujen teema ja tarjonta vaihtelee vuosittain.

Ajankohta:
18.-19.10.2008

Aukiolo:
La klo 10-19
Su klo 10-18

Messupaikka:
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8, Etelä-Haaga, Helsinki.

Messut järjestää Rajatiedon Yhteistyö ry.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Hengen ja tiedon messut

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Markku Y sanoo:

    Käväisin näillä messuillä kääntymässä viime syksynä. Vaikka rajatieto kiinnostaakin, niin täytyy sanoa että nämä New Age -hörhöilyt, kristallikauppiaat ja energianlukijat aiheuttavat minussa lähinnä allerigisia reaktioita. Ilman SUTin kiinnostavaa luentoa koko reissu olisi jäänyt kovin yhdentekeväksi.

  • Arto sanoo:

    Onkohan tälläsille mitää ikärajaa/ oisko noloo jos 14 vuotias menis tälläsee? Menisin kyl mielelläni jos vaa löytyis kyyti/seuraa.. ketää lahest menos..? Jos on niin voi lähettää meilii/lisätä mesee arto_chatlikov@hotmail.com 🙂

  • TheMagician sanoo:

    Ei kai näissä mitään ikärajoja voi olla.

  • Mävaan sanoo:

    Aurankahtojaa, energianlukijaa, esoteerista taidetta, tarot povaajia ja niin edelleen, mikäs siinä saahan niin tehdä, mutta miksi vain pirunmoisesta rahasta?

    Minulle tulee syyhy tuosta touhusta, ei kiva. Pahasti rahastuksen makua. Aivan kuin kolmas silmä aukeasisi vasta kun sitä hyväillään eurotukulla.

  • Mävaan sanoo:

    siis tarkoitan, että ilmiöt (ainakin meilestäni moni niistä) on oikeita ja todellisia, mutta tuommoisessa ne peittyvät markkinahumun ja ”metrilakun” alle. Jos haluan parantavan vuorikristallin palan, en osta sitä tuolta.

  • Arulux sanoo:

    Itseäni kiinnostaa todella paljon tuo Kung-Fu energiasisustaminen.
    Ja luomut on aina parempia ku ”manipuloidut”. 😉

  • Markku Y sanoo:

    ”Minulle tulee syyhy tuosta touhusta, ei kiva. Pahasti rahastuksen makua. Aivan kuin kolmas silmä aukeasisi vasta kun sitä hyväillään eurotukulla.”

    Paikalleen sanottu. Mikäs siinä jos harrastuksesta itselleen elannon on hankkinut, ymmärrettävästi hinnat ovat korkeat kun menekki on mitä on, mutta sittenkin tuntuu että suurin osa tarjolla olevasta tavarasta on silkkaa värikästä rihkamaa jota ilman pärjää vallan mainiosti vähän henkinempikin ihminen, saati sitten tällainen materialisti.

  • j-onnekas sanoo:

    markku paljonko olet maksanut luulen ettet löydä ketään joka on asiasta
    joutunut maksamaan sillä mitä silmäsi näkevät taivaalla ei luultavasti tarvi
    ylelle ja suomen valtiolle pulittaa eri maksua.

  • j-onnekas sanoo:

    tulee kun sitä vähiten odotatte ,ja ne näkee keille se on tarkoitus nähdä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto