FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Nasan robotti löysi Marsista vettä

Vesi on ollut maapallolla yksi elämälle tarpeellisista aineksista ja nyt sitä on löydetty myös Marsista. Jää, sekä nyt löydetty vesi mahdollistaa sen, että Marsissa on voinut olla elämää ja mahdollisesti sitä voi olla siellä nytkin.

Ennen maasta on löydetty jäätä, mutta nyt Nasan Phoenix-luotaimen robottikäsi on kaivanut maaperästä näytteen, jossa maan seassa on vettä.

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA tiedotti veden löytymisestä perjantaiyönä.

Marsin vettä on nyt kosketettu ja maistettu ensimmäistä kertaa, kertoi Arizonan yliopiston tutkija William Boynton.

Lähde: iltalehti.fi

Lue myös nämä Marsin elämään liittyvät artikkelit:
Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä
Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä Osa 2

Kiitokset vinkistä TomiS:lle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: Nasan robotti löysi Marsista vettä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Tontodc sanoo:

  itse lisäsin pari Mars uutista sivuilleni http://discloseblogger.wordpress.com/

  uusin, valkoista taloa briiffattu uuteen isoon tulevaan mars paljastukseen (ei veden löytö). Sekä marsin kuvat aidoissa väreissä.

  kuvat aidoissa väreissä on varsin mielenkiintoinen aihe kannattaa katsoa kuvat ja video sivuilta.

  cheers!

 • nörääjä sanoo:

  eikö se ollu niin että se mitä löydettiin oli myös jäätä mutta se sulatettiin luotaimen sisässä olevassa laboratoriossa?

 • gh0stb0y sanoo:

  MAISTETTU!?!? En usko että ovat maistaneet!!! Jos koulun kemian tunnillöa ei saa laittaa suuhun mitään niin tuskin viisaammat professorit tajuavat että toiselta PLANEETALTA saatua vettä ei todellakaan kannata maistaa!!!

 • Satunnainen vieras sanoo:

  Veikkaan että maistaminen tarkoittaa tässä tapauksessa sitä että ko. vettä on tutkittu ja että sen on todettu olevan puhdasta vettä tms. Ei niinkään että joku tutkija sitä olisi kulauttanut kurkkuunsa. Maistamisen ympärillä voisi toki olla heittomerkit.

 • tontodc sanoo:

  ei vettä ihmisen tarvitse maistaa että sitä on maistettu. kuten myös marsin ilmakehää on hengitetty.
  molekyylit jne sen tarkemmin kertoo mitä on maistettu.

  Luulen että tuo seuraava suuri paljastus mikä on tulossa voisi olla öljyn löytyminen marsin maaperästä=?

 • calico jack sanoo:

  Marsista löytyy todennäköisesti jotain mineraaleja ym. jotka mahdollistavat yhdessä veden kanssa elämän syntymisen. Tuskin kyseessä on muinaisen sivilisaation löytyminen tai mikään muukaan sen ihmeempi asia – jonkinmoisena ihmeenähä voisi pitää jo tuotakin uutista 😉

 • rezaR sanoo:

  Kuten jo mainittiin veden maistamisella tarkoitettiin sen tutkimista. Mikseipä vettä voisi juoda toiselta planeetalta, kunhan se on tutkittu ja todettu ettei siinä ole mitään tuntematon tai haitallista ainetta tai mikrobeja.

 • Totuus sanoo:

  Räkä, nyt puhutaan vedestä joka on löydetty marssista… Ei maapallolta

 • Ridna sanoo:

  Mahtavaa että marssista on nyt löydetty vettä, ovat saaneetki Nasan tyypit tehä kovasti töitä tän eteen. Ei oo varmasti kovin helppoa rakentaa robottia joka lentää eri planeetalle, ottaa näytteen maaperästä, kuumentaa näytettä minikokoisessa uunissa ja sen jälkeen vielä tutkii sitä. Mitähän seuraavaksi löytyy? Kenties bakteereja tai arvomineraalia 😮

 • TheMagician sanoo:

  Tontodc: Miksi? Miksi harrastat tuota? Tiesitkö, että Phoenix, tai mikä tahansa NASA:n avaruuteen lähettämä vekotin, ja jopa jokainen maan päällä oleva digikamera, ottaa MUSTAVALKOISIA kuvia?

  Phoenix landerin maahan lähettämiä kuvia voi selata täältä, jossa on jokaisen päivän kaikki vastaanotetut kuvat RAW muodossa: http://fawkes1.lpl.arizona.edu/imageCategories_lander.php

  Ja koska Phoenix lähettää paljon kuvia niin hyvin moni kuva on samanlaisia.

  Kyseiseen landeriin on asennettu värisuodin, joka näyttää tältä: http://fawkes1.lpl.arizona.edu/images.php?gID=84&cID=2

  En tiedä miten kyseinen laite toimii, mutta sellainen on oman ymmärryksen mukaan jokaisessa digikamerassa ja ne väriarvot, joita tuo kyseinen laite lähettää maahan käytetään värikuvissa AIVAN samalla tavalla kuin sinunkin digikamerasi.

 • RudiXD sanoo:

  Ihanaa! Muutan siis marssiin jos maapallo tuhoutuu vuonna 2012!! Ihanaa muuten on myös se, että ehin tulla fossiiliksi siihen mennes, koska sitä tuhoo ei tuu!!!!!!! XD

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot