ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Stonehengestä on saatu lisää tietoa

Stonehenge

Stonehenge

Stonehengen rakennelmaan kuuluville kiville on tehty radioaktiivinen iänmääritys, jonka mukaan monumentti on tehty noin 4300 vuotta sitten. Arkeologit saivat myös selville, että stonehenge oli paikka, jolla oli parantavia voimia ja sinne tuotiin vakavasti sairaita potilaita. Kaivauksissa löytyi paljon ruumiita, joissa oli merkkejä vakavista sairauksista.

Stonehenge ei houkutellut ainoastaan sairaita ihmisiä vaan myös niitä, joilla oli kyky parantaa, professori Timothy Darvill kertoi

Lähde: verkkouutiset

Kiitokset vinkistä rezaR:lle.

Lue myös aikaisempi artikkelimme stonehengestä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Stonehengestä on saatu lisää tietoa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • TheMagician sanoo:

    Niillä sinne kuolleilla ihmisillä oli sairaus, joka ei parannu itsestään, muilla oli sairaus, joka parantuu itsestään. Jos sillä oikeasti olisi ollut parantavia voimia ei sinne olisi kukaan kuollut. Ja mikäli sillä on vielä parantavia voimia niin sinnehän kannattaa sitten viedä kaikki HIV- / syöpäpotilaat.

  • TheMagician sanoo:

    Tänne tarvittaisiin muokkaa nappi…

    Tällä on luultavasti samanlainen parantava voima kuin kolmioilla. Niilläkin väitetään oleva parantava voima, mutta parantuuko oikeasti jos pitää kolmiota pään päällä?

  • kärmes sanoo:

    ennen oli riskejä miehiä kun noi kivet tonne on saanut=)

  • korvapuikko sanoo:

    Ahaa tuonkin paikan virallinen selitys on liian tylsä ja sitten keksittiin tämmönen, just hienoo

  • TEEMU8D sanoo:

    No eipä itseäni tälläinen juuri kiinnosta. 🙂 mutta joitakin saattaa kiinnostaa.
    jos kiinnostaa, niin itse ainakin luulen että joillakin on ollut vakavia sairauksia, sitten ne on eristetty hautaamalla elävältä tuonne, että vältyttäisiin leviämistä.
    Tuo on vain joku tietty paikka minne ne kerättiin ne ruumit, tuo stonehenge..
    Oma mielipiteeni.
    @ TEEMU8D

  • jeppis sanoo:

    TheMagician (00:12:14) :

    Tänne tarvittaisiin muokkaa nappi…

    Tällä on luultavasti samanlainen parantava voima kuin kolmioilla. Niilläkin väitetään oleva parantava voima, mutta parantuuko oikeasti jos pitää kolmiota pään päällä?
    ————————————————————-

    En tiedä, mutta näyttää tyhmält varmaanki 😀

  • shakaali sanoo:

    eikö ole oletettavampaa, että paikalle haudattiin ihmisiä. eli esim. vaikeasti sairaita (eli niitä jotka kuolivat)?

  • shakaali sanoo:

    edit: ajatus näemmä’ jo esitetty. sori. mutta se tosiaan on minusta todennäköisin.

  • meiizi sanoo:

    ”Jos sillä oikeasti olisi ollut parantavia voimia ei sinne olisi kukaan kuollut.”

    Jos mennään kaivamaan hautausmaata ja sieltä löydetään ruumiita, tarkoittaako se että sieltä löytyvät ihmiset ovat kuolleet sinne? Ei.
    Voihan olla että sinne on vain haudattu ihmisiä, esim. ne jotka ovat parantuneet sen ansiosta.. Kuka tietää.. En nyt mitenkään puolustele tätä parantamisjuttua, mutta ei kuolleiden ihmisten löytyminen jostain tarkoita sitä että he ovat siihen paikkaan kuolleet.

  • Wespa sanoo:

    Ne oli kaikki vakavasti sairaita (ei terveitä) joka viittaa mielestäni siihen, että siellä mahdollisesti yritettiin parantaa sairaita ja ne jotka eivät parantuneet sitten haudattiin sinne…

  • jup jup sanoo:

    tai sit ne oli jotain uhri lahjoja jolleiki jumalille tai jolleki ja ketä ois parempi uhrata ku sairaita? ei terveitä ainakaan.. tollanen tuli mieleen… eihän noista voi varmaks mennä sanoon muuta ku sen et siellä on ollu joskus ihmisiä.

  • TEEMU8D sanoo:

    Wespa, eikö se olisi paljon helpompi vaihtoehto, että koska ne oli niin sairaita, ne eristettiin sinne, ja haudattiin elävältä. Että vältyttäisiin tartunnan leviämiseltä. Ennen vanhaa noin toimittiin.

    @ TEEMU8D

  • gh0stb0y sanoo:

    Kumma juttu että mikään tuulen puuska, pyörremyrsky tai maanjäristys ole kaatanut tolppia…?

  • meiizi sanoo:

    ”Ne oli kaikki vakavasti sairaita (ei terveitä) joka viittaa mielestäni siihen, että siellä mahdollisesti yritettiin parantaa sairaita ja ne jotka eivät parantuneet sitten haudattiin sinne…”

    Aivan juu.. En lukenut kovin tarkasti juttua koska ei paljoa kiinostanut, mutta kommentit luen aina ja huomasin vain nuo kuolema/hautaamis jutut ja päätin niistä jotain sanoa..

  • Wespa sanoo:

    Kumma juttu että mikään tuulen puuska, pyörremyrsky tai maanjäristys ole kaatanut tolppia…?

    Nuo ”tolpat” painaa useita satoja, ellei jopa tuhansia kiloja, että ei niitä ihan pikkumyrskyt kaada. 🙂

  • Sämi sanoo:

    Stonehenge on kuuluisa esihistoriallinen monumentti Englannin Wiltshiressa, Salisbury Plain -tasangolla, noin 13 kilometriä Salisburyn kaupungista pohjoiseen. Se on pystykivistä (megaliiteista) koostuva neoliittinen ja pronssikautinen kivikehä. Stonehengen arvellaan liittyneen uskonnollisiin rituaaleihin, kuten tähtien ja auringon vaiheisiin perustuneisiin kultteihin. Se voi olla myös temppeli tai hautapaikka. Stonehenge oli käytössä noin 1 500 vuoden ajan.

    Stonehenge on ollut silloisella tekniikalla valtava urakka. Kivet painavat jopa 50 tonnia, ja kaukaisimmat on jostain tuntemattomasta syystä tuotu paikalle satojen kilometrien päästä.

    Paikalla käy vuosittain arviolta 750 000 turistia. Kesäpäivänseisaus on vuoden ainoa päivä, jolloin yleisö pääsee kävelemään Stonehengen kivien keskelle.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto