ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ufoparvi Koreassa, Meksikossa ja USA:ssa

Muutama kiinnostava videoklippi. Kiinnostavin videoklipeistä on mielestäni Meksikossa kuvattu video, jossa näkyy useiden ufojen ryhmä. Ilmapalloselitys on mielestäni pois suljettu mahdollisuus kyseisessä tapauksessa, koska kohteet liikkuvat eri suuntiin. Normaalien ilmapallojen tapauksessa kohteet liikkuisivat samaan ilmansuuntaan tuulen mukana.

Aiheeseen liittyen voitte lukea myös uutisen tapauksesta, jossa tutkassa näkyi 30 ufon parvi. Puolustusministeriö käski kuitenkin tutkapäällikköä olemaan asiasta hiljaa.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Ufoparvi Koreassa, Meksikossa ja USA:ssa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Fobia sanoo:

    kertakaikkiaan upeaa materiaalia. Nuo parvet on suunnatoman suuria.
    Joko se kansa alkaisi uskomaan että hallitus on pahin asia meidän elämässämme, kaikki tiedot kohta, mitkä tulee julki, on muuteltu, tai ne ei tuu ollenkaan julki. Obama sais alkaa pikkuhiljaa paljastaa totuuksia, eikä vaa istua tyhjänpanttina.

    -fobia

  • Z-X sanoo:

    Tulikärpäsiä.

  • Ogeli sanoo:

    Ihmeellinen ilmiö tosiaan. Olivatko nuo pallot sitten ilmakehässä vai kuinka?

  • JP sanoo:

    Meksikossa kuvattussa videossa saattaa kyseessä olla korkealla lentäviä lintuja, kuten esim. lumihanhia.
    Lentävät kyllä melko korkealla, mutta vaaleat linnut saattavat loistaa kirkkaalla auringon valaisemalla tavalla juuri tuolla tavalla. Myös parvimuodostelma voisi viitata lintuparveen. Kameran zoomi ei vain tahdo tarkentaa riittävän tarkasti ja mitään lintuparveen viittavaa ääntä ei kuulu.
    Mutta olen sitä mieltä, että kyseessä on korkealla lentävä lintuparvi.

  • Henkonen™ sanoo:

    Sääli että lähes kaikki kuvattu materiaali on aika surkean laatuista 🙁

  • Henrik sanoo:

    jos linnut lentävät parvessa ne eivät vaihda paikkaa sivuttain vaan lentävät tikku suoraa!

    Selvästi 20 levtokyvytöntä pingviiniä lensi taivaalle 50 ledivalon valaisemana

  • Mörkö sanoo:

    Mää näin edellispäivänä yhen tommoson oranssin pisteen joka pyöri oudosti ympyrää!

  • Jay sanoo:

    vai että hanhia xD on se kumma kun aina pitää keksiä joku ”järkevä” selitys asioille..

  • Soda Stream sanoo:

    näitä ufojuttuja kyllä piisaa.. noh miten tuon nyt ottaa.. emme yleensä vain pysty kuvittelemaan että olisi ufoja, mutta jos ufot tuolla taivaalla lentävät miksei tule vaikka käymään :oo tai jos he tarkkailevat ilmasta maapalloa ja aikovat räjäyttää sen 🙁 no ei mutta en itse usko ufo tarinoihin..

  • cursedmind93 sanoo:

    muistuttasin et ufo on lyhynne sanoista unidentified flying object eikä se tarkoita alienia

  • JP sanoo:

    Henrik: tiedoksi vain, että linnut vaihtelevat paikkaa ja lentoreittiä parvien sisälläkin. Vaikken mikään lintuasiantuntija olekaan, niin sen verran olen kuitenkin parvessa lentäviä lintuja nähnyt.

    Jay: mielellään etsin ensimmäiseksi järkeviä selityksiä, kun taas alan suu vaahdossa väittää kyseisiä heikolla kuvanlaadulla kuvattuja palloja maan ulkopuolelta saapuviksi olennoiksi.

    elikkä itse olen edelleen lintujen kannalla…

  • Kakara sanoo:

    Todennäköisesti siellä lentävän hörvelin sisällä on jonkinlaisia ötököitä ohjailemassa jollei sitten nuo ole vain jotain kuvaus aluksia tai jotain mittaajia,.. en tiedä mitä ne humanoidit oikein niillä tekee, mutten kuitenkaan usko että niillä olisi jotain pahaa mielessä. nehän ovat todennäköisesti älykkäämpiä kuin meikäläiset ja pitävät varmaan sen vallanhimonsa kurissa toisin kuin ihminen. Uskon että ”he” vain tutkivat meitä ja ovat varmaan tehneetkin sitä jopa muutamia satoja tai jopa tuhansia vuosia. Eivätkä ne ole tehneet meille vielä mitään hirvittävän väkivaltaista.

  • Näin kesäkuussa 2006 tismalleen samanlaisen
    parven kirkkaita palloja Helsingin yllä. Niitä oli n. 15 ja ne
    lensivät parvessa vaihdellen suuntaa. Oli kirkas kesäpäivä
    eikä niitä meinannut huomata ennenkuin katsoi suoraan
    päin. Tähtiä tai kuuta en erottanut taivaalla.
    Varmasti joku muukin on ne nähnyt. Mielestäni ne eivät voineet
    olla lintuja koska ne vaikuttivat valaisevan.
    Elämäni vakuuttavin ufokokemus tähän asti.

  • Wespa sanoo:

    Täytyy kyllä vastata tuohon JP:n lintukommenttiin omalla näkemykselläni. On kyllä harvinaisen pyöreitä, isoja, nopeaan liikkuvia ja kiiltäviä lintuja. Mikä laji mahtaa olla kyseessä? On totta, että lintuparvien sisällä linnut vaihtavat paikkaa (lentäen kuitenkin samaan suuntaan), mutta en ole koskaan nähnyt, että yhtäkkiä osa linnuista (ja vielä usempikin) lähtisi lentämään vastakkaiseen suuntaan. Omasta mielestäni linnut lent’v’t myös hyvinkin enemmän tiheässä ja muodostuneemmassa kuviossa kuin tuossa Meksikon tapauksessa.

  • kyl sanoo:

    … ette oo tosissanne? UFOja? Nuo piskuiset pallot jotka näyttää vesipisaroilta autonikkunassa :DDDD Well, uskoo ken tahtoo. Itseäni nuo vain naurattavat, näyttää surkeelta ja tekaistulta… Näyttää niin tökeröltä, ja suurinpiirtein samaa pätkää näytetään koko filmin ajan.

  • Fobia sanoo:

    Ei linnut yleensä lennä noin sekalaisissa muodostelmissa. Ja nuo näyttää jotenkin hohtavan, ja muutenkin ei muistuta ollenkaan lintuja, ja sitten tuossa lopussa on sama video mustavalkoisena, niin ”esineiden” takana menee vana.
    Eli itse poissulkisin linnut, ja ilmapallot ainakin.

    -fobia

  • (Vaaditaan?) sanoo:

    No onhan se nyt selvää, että sitä elämää on muuallakin kuin maapallossa. Ei kaikki pyöri aina meidän ympärillä!

    Ja mitä tulee noihin palloihin eli ”lintuihin”, niin aika h*elvetin isoja ja folioon käärittyjä ”munahaukkoja” saavat olla, että noin loistavat. Lisäksi itseä ihmetyttää liikeen lisäksi erityisesti niiden nopeus. Nuo näyttävät olevan ns. korkealla, jolloin meidän silmään pienempikin liike tarkoittaa paikan päällä korkeuksissa melkoista hehtaaritason hyörimistä.

  • Totuus sanoo:

    OtuSENAI, ufoja valitettavasti on. Jos et sattunut tietämään mikä ufo on niin kerronpa sinulle. Unidentified Flying Object = UFO
    Ja sepä taas tarkoittaa Tunnistamatonta lentävää esinettä. Että tiedoksesi vaan UFOt eivät pelkästään ole niitä lentäviä lautasia jota kuvittelet. UFO tarkoittaa kaikkea lentävää jota ei voida tunnistaa.

  • Henrik sanoo:

    Veikkaan että olivat jotain isoja ilmapalloja täynnä heliumia tai muuta ilmaa kevyempää. Jotka oli käsitelty jollain lakan tapaisella että ne kiiltäis valossa yms.

    No on se kyllä kummaa ku nyt tulee vasta tälläsiä LINTU kuvia parvia, vai onko maailma täynnä tylsistyneitä ihmisiä jotka feikkaavat näitä minulla itselläni ei riittäisi potentiaalia tehdä jotain tämäntapaista,

    USA voisi kustantaa kaikella rahalla mitä se laittaa armeijaan USAN kansalaisille digikamerat ja halvat kaukoputket teippiModilla, jopa tulisi kunnonlisia ufo havaintoja. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Haluatko Henrik selventää miten heliumpallot lentävät tuulen vastaisesti vastakkaiseen suuntaan?

  • kärmes sanoo:

    jos ne on vastakarva palloja..=)

  • kärmes sanoo:

    niska ihan kipee ku taivaalle kurkin eikä mitään näy..harmittaa:(

  • Henrik sanoo:

    jotai ufoi ne on

  • Ada sanoo:

    Z-X eikös tulikärpäset oo aika pieniä tollasee taivaasee? siis siihen jos me OLIS ollu tulikärpäsiä ne ei ois näkyny. ne on ufoja

  • Ruby sanoo:

    Ufoja, eli Unidentified Flying Objects.

  • M@im@ sanoo:

    No lol noi ’ufot’ näyttää pikemminki vesipisaroilta ikkunassa.

  • jehabi sanoo:

    Menkää ulos ja kattokaa luoteeseen mä nään vilkkuvan tähden!
    kuuluuko niiden vilkkua!!!

  • jehabi sanoo:

    ja nyt se liikkuu!

  • Tapani sanoo:

    No nyt ne menivät Voikkaalle!

    http://tinyurl.com/89zdq6

    Mitä nuo ovat? Meteoreja ne eivät ole.

  • Mikuyavi sanoo:

    Nuo näyttävät minusta ilmiselville saippuakuplille… ja kun tuossa videossa selostava mies sanoo että ne hiljalleen katosivat, eli saippuakuplia jos olivat niin poksahtivat. XD

  • Naanaa sanoo:

    ”Tuhannet juhlijat luulivat minikokoisia kuumailmapalloja ufoiksi ja ruuhkauttivat ufopuhelimet hätäsoitoillaan Saksassa. Soittajat olivat varmoja, että ufot olivat päättäneet vallata Maan uudenvuodenaattona. Kiinassa valmistetut paperipallot olivat Keski-Euroopassa tänä uutena vuotena suuri hitti. Ne kohoavat taivaalle pienen polttimon avulla ja leijailevat taivaalla, kunnes palavat.”

    Ettei saattaisi olla samanlaisia paperipalloja? Välillä kannattaa olla hiukan skeptinen.

  • Blasphemer sanoo:

    Tuossa 1:29 alkavassa pätkässä on ainakin aivan selvästi muuttolintuparvi. Olen itse useasti nähnyt aivan vastaavia lintuparvia. Koko ja muoto viittaavat selvästi siihen. Tarkempaa lajia en lähde arvailemaan, mutta mitä ilmeisemmin nuo ovat hanhia.

  • Nina sanoo:

    0:55 kohasta eteepäi näyttää saippuakuplilta 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto