ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Top 5 syyt Marsin mahdolliseen elämään

Tällä videolla käydään Discovery Networksin mielestä viisi parasta syytä miksi Marsissa voisi olla (tai ollut) elämää.

TheSun kertoo lisää NASA:n aikeista etsiä Marsista elämää.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Top 5 syyt Marsin mahdolliseen elämään

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Asd sanoo:

    Wau.

  • jartsa sanoo:

    jaa

  • leatherman sanoo:

    Ollaan varmaan aika lähellä sitä hetkeä, että viimein saadaan varmistus maan ulkopuoliselle elämälle.

  • Riku sanoo:

    leatherman, unissas.

  • leatherman sanoo:

    Miksi ei? Jos noihin NASAN marsin tutkimuksiin ylipäätään uskoo niin johan tämä maan ulkopuolinen elämä on varmistunut. Ainakin mikrobitason elämä. Tiedeyhteisö ei vain ole toistaiseksi valmis tätä asiaa hyväksymään.

  • Pete sanoo:

    Tää ”maan ulkopuolinen elämä” juttu tulee olemaan aika pian samaa sarjaa ”maapallo on litteä” asian kanssa.

    Kohta on aivan itsestäänselvää että tottakai universumissa on elämää ja vaikka kuinka paljon. Ja sit nauretaan että oltiin sitä tyhmiä kun luultiin että maa on ainoa paikka koko universumissa missä on elämää..

    Mut niinhän se kehitys menee, se mikä tänään on uskomatonta on tulevaisuudessa yleistä tietoa.

  • Thebel sanoo:

    Aurinkokunnassamme on useita paikkoja joissa elämällä olisi mahdollista selviytyä ja kehittyä. Paras paikka maan jälkeen olisi tietenkin mars, joka sijaitsee elinkelpoisen vyöhykkeen ulkolaidalla. Koska marsissa on ennen ollut nestemäistä vettä on siellä mahdollisesti ollut elämääkin. Geologisen toiminnan loppuminen kuitenkin teki planetasta kylmän koska hiilidiokisin määrä pieneni ilmakehässä.
    Jupiterin Europa kuu on mielenkiintoinen vaihtoehto, koska siellä pinnanalainen meri muistuttaa etelänavan vostok-järveä, jossa on havaittu ikivanhaa mikrobitason elämää. Mitään todisteita elämästä europassa ole, mutta lähitulevaisuudessa sinne aijotaan lähettää luotain tutkimaan ja tekemään porauksia. Europalla on happea ilmakehässä.
    Saturnuksen kuu Enceladus on myös mahdollinen paikka elämälle. Cassini-luotain ohitti kuun vain 50 kilometrin päästä maaliskuun 12. päivä 2008, ja NASA:n mukaan se löysi useita merkkejä jotka saattoivat mahdollistaa elämän. Vaikka kuussa on hyytävän kylmää (keskilämpötila -51 Kelviniä) pinnan alla saattaa olla lämmin meri. Cassini löysi myös ohilennollaan useita monimutkaisia orgaanisia yhdisteitä.
    Lisäksi aurinkokunnassamme on paljon muitakin elämälle mahdollisia paikkoja Jupiterin ja Saturnuksen kuissa, joita on sitten useita 😀

  • kyl sanoo:

    Kyllä sitä elämää on Marsissa, mutta mikrobitasoista, ehkä siellä on joskus ollut elämää mutta sinne on tullut ”maailmanloppu,” elikkä niiden kaikkien lajien loppu joita siellä on ollut, ja nyt siellä alkaa kaikki alusta… Olisihan se jännä jos olisi universaaleja naapureita 😀 Mutta miksi ajatellaan että humanoidit olisivat hirveän kehittyineitä ja antaisivat meille turpaan jollain ultrahienoilla uutuusaseilla, saattavathan ne humanoidit olla niitä tyhmiä 😀

  • Jojo sanoo:

    Lämpötila -51 Kelviniä? Jollakin taitaa olla fysiikka hieman hukassa… 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto