ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mahtavan tarkka UFOvideo Meksikosta

Meksikossa vuonna 2002 kuvatussa videossa näkyy UFO, joka lentää korkealla ja kaukana. Videokameran zoomi saa kuitenkin kohteen aika hyvin taltioitua ja siitä erottuu selvä lautasmainen muoto. Kohde oli näkyvissä noin 20-minuutin ajan.

Videossa verrataan ufovideota myös muihin vastaavanlaisiin videoihin ja kuviin.

http://www.youtube.com/watch?v=-9xJEMniwp8

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Mahtavan tarkka UFOvideo Meksikosta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • bobcat sanoo:

    jeesjees

  • Huttu sanoo:

    Kieltämättä on kyllä hieno ja jopa kohtuu tarkka kuvakin vielä

  • iinAmo sanoo:

    Oho, oho! Aikasen tarkka… Onkohan kellää tietoo et onx toi oikee??!?!! Tai ettei se ois mikää feikki.. Ja onx tot esim todistettu aidox tai näytetty missää esim. uutisis??

  • Just just sanoo:

    Kuubassa suurin osa autoista on -50- 60 luvulta, Meksikossa UFOT.

  • No-Face sanoo:

    Hyvin mielenkiintoista kuvaa tuosta aluksesta. Itse voin melkeinpä uskoa tuollaisen aluksen olemassa oloon, mutta veikkaan tuon olevan area 51:en prototyyppi/testi aluksia. Siihen viittaa myös muotojen karuus ja hitaus. Testailevat tuollaisen pyöreän aluksen lento ominaisuuksia.

  • Shadowzjin sanoo:

    Ihan hienohan tuo näyttää olevan. Alkoi mietityttää tässä että miksi ufot on aina suhteellisen pienikokoisia? Kun ottaa huomioon matkan mikä tähtien välil pitäs kulkea nii alus on sit tommone joho ei paljoa porukkaa/tutkimusvälineit tai mitään mahu.

  • Kalle sanoo:

    Millä perusteella tuohon ei mahtuisi kyytiin paljon pieniä vihreitä miehiä/välineitä? Mitä jos ne oliot ovatkin vaikka vain 10cm mittaisia olioita?? Tai 1cm?? Johan alkaa mahtumaan. Ei käsittääkseni ole määritelty missään olioiden pituutta joka olisi esim. 120-140cm…

  • calico jack sanoo:

    Mitäpä jos aluksessa ei olekaan mitään muuta kuin simppeliä rc-tekniikkaa jolla saa härvelin ilmaan – se niistä olioiden mitoista:
    http://www.youtube.com/watch?v=sdGVI7kJld0&feature=related

    Aluksen pieni koko juuri viittaakin feikkaamiseen. Harvemmin tulee videomateriaalia niistä isoista emoaluksista 😉

  • Hexaa sanoo:

    NoNIIn kuunnelkaapas oma mielipiteeni asiasta.

    Millä perusteella sanositte etteikö tuo voisi olla ufo. olettasin että ufoillakin on olemassa Tecnoligia kehitys heidän omassa maailmassansa. Ne ovat ehkä saaneen taltioitua meidän radiomme ja muiden viestintä laitteidemme singlaanin joka kulkee koko ajan avaruudessa ja paikantaneet sen. ottakaa myös huomioon universumin laajuus. olen aivan varma siitä että ufoja on olemassa eri rotuja tässä universumissa
    kehittyneempiä ja taas päin vastoin.

    oletan että kyseiset ufot niinkuin me ihmisetkin etsivät elämää ja ehkäpä miettivät samoja kysymyksiä mielessäänsä kuin me ihmiset. ne ovat vain paljon kehittyneempiä kuin me. eli ufoja voi pystyä vaikka muuttumaan energiaksi kyseisessä ” tutkimus aluksessa voisi olla vaikka koko ufo civiilisaatio!!” mutta –>

    siis yritän nyt sanoa tässä että ehkäpä tuo kyseinen rotu on halukas tietämään mistä tuo singlaani tulee ja ovat lähettäneet ns miehittämättömiä aluksia maahan?..
    taikka voi olla mahdollistakin että tuolla jossain maan vieressä on piilossa ns EMO alus josta nuo ns kaplseit tai tutkimus alukset ovat lähtöisin.

    oletan että ne etsivät aivan samoja asioita mitä ihminenkin jos olisi tuossa ” ofo asemassa”…

    olen aika varma myös että Tässäkin linnunradassa on muita civiilisaatiota ja ufo rotuja viittaan siihen että tämä on ns ” täynnä erilaista elämää”-
    on olemassa vihamielisiä ufoja ja taas päin vastoin.

    JA ottakaa myös huomioon että mistä te tiedätte vaikka nuo pystyisivät matkustamaan 1000x valonnopeutta ja warppaamaan sinne minne haluavat…

    Mutta pysytään nyt pää aiheessa…
    ELI.
    Olen jo uskonut kauan ufojen olemassa oloon ja nyt muutamina vuosina tullut vakuuttuneeksi siitä että ufot ovat vierailleet / vierailee maassa. Mutta itse kontakti on vielä hakusessa vielä tulee se päivä jolloin ufot ovat aivan arkipäivää ja erimaiden hallitukset eivät enään pysty salaamaan ja poistamaan plogeja ja uutisia netistä..

    MItä mieltä olette !???????????

  • Jaarno sanoo:

    En nyt nähnyt tässä mitään kovin ihmeellistä verrattuna useimpiin ufovideoihin. Tässä nyt laatu oli suht hyvä mutta kohde kaukana ja zoomatessa älytön tärinä.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    aika vahva mielipide, mutta en kyllä tuomitsekkaan. Uskon itsekkin että jossain tuolla loputtomassa avaruudessa on elämää mutta se nähdään sitten 10-100 vuoden päästä kun on hieman kehittyneempä tekniikkaa käytössä.
    Edit. niin jos et kuole 2012 🙂

  • Wespa sanoo:

    Omaan silmääni alus näyttää isolta. Kokoa on kuitenkin vaikea arvoida tietämättä etäisyyttä. Kohde voi siis olla iso tai pieni.

    PS. Omasta mielestäni RC-helikopteria tms. ei saa noin korkealle varsinkaan jos sen päällä on jotain. Voin toki olla väärässäkin, mutta kohteella näyttää olevan rutkasti korkeutta.

  • metele sanoo:

    näyttää kyllä ihan manmadelta, joku natsihyrrä tms.

  • Huttu sanoo:

    Taas ihmisillä hakusessa UFO’n merkitys. Ei ole oikeesti niin vaikeeta puhua asioista niiden oikella termeillä. Avaruusalus, avaruusolennot.

    Onhan tuo ihan hyvä video ufosta (unknown flying object!!!), mutta onko se extra-terrestriaalista alkuperää ? Paha sanoa.

  • cakeman sanoo:

    Mikä fetissi ihmisillä on lentäviin lautasiin. Ihmisten fysiikan mukaan lentävä lautanen on avaruusmatkailussa erittäin epäkäytännöllinen muoto avaruusalukselle. Paras olisi ruuvimainen,

  • Huttu sanoo:

    hmm, mihin toi perustuu että ruuvimainen alus olisi paras? Eihän avaruudessa ole periaatteessa vastuksia joita varten tarvitsisi tehdä mitenkään aerodynaamisesti parhaita aluksia.

    Lautasmainen muoto on mielestäni ihan hyvä, emme tiedä miten sisus on rakennettu mutta tuollainen muoto voisi mahdollistaa välittömät käännökset ilmassa ilman että tarvitsisi aluksen nokkaa kääntää.

    Ja niinkuin itse mainitsit, ihmisten fysiikan mukaan. Avaruuden kansat joilla on mahdollisuus tuollaisiin aluksiin eivät välttämättä toimi meidän fysiikan mukaan. On paljon voimia joita emme osaa selittää, mutta ehkä noille se on arkipäivää

  • pauli sanoo:

    Bono estente!
    Näyttää joku gizmo tosiaan olevan, ja hyvällä syyllä tätä voi sanoa UFOksi.
    Muuten mitähän nämä UFOt tekevät kaikenlaisilla vilkku- ja värivaloilla
    joita pimeän aikaan otetuissa kuvissa useimmiten näkyy? Jos tarkoitus on
    huomaamattomasti tarkkailla planeetan aivottomien asuttajien puuhia,
    luulisi että aluksen pimentäminen olisi oikea keino olla herättämättä huomiota.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    no se on nyt sanomattakin selvää että ei ole mikään radio ohjattava kyrbäjyrä…

  • Antonios Gubba sanoo:

    Accidento bizarro – tutto morto. Hethethethethethe. Chris Waddle jne.

    Melkosen ruma vekotin näyttäis olevan. Sais joku muotisuunnittelija lentää ufojen matkassa sinne toiseen galaksiin näyttämään miten niitä sulavia linjoja tehdään täällä Maassa 😉

    Ilmeisesti Meksikon Kinder-munista löytyy ufojakin. Vois olla ihan kiva piristys Suomenkin pääsiäiseen.

  • Wespa sanoo:

    Mitäs sillä laitteen ulkonäöllä on väliä jos pysy/pysyy noinkin hyvin taivaalla. 😉

  • luntatupaan sanoo:

    juu eikös noi jaime maussanin esittelemät jutskat oo jo kutakuinkin todistettu ns feikeiksi, yks video oli jopa scifi channelin joutessaan tekemä, ja senki se (jossen väärin muista) esitti toristeena 🙂

    hi i´m joanna lumley

  • Wespa sanoo:

    On totta, että Jaime on esitellyt aikoinaan jotain mitä on havaittu toisten toimesta feikeiksi. Arvostettu ufotutkija hän silti on Meksikossa. Itse en menisi sen perusteella sanomaan tätä feikiksi…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto