ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Reikä helvettiin

Venäläiset tiedemiehet  porasivat 14,5 kilometrin rei’än jossain Siperian tuntumilla. Poran terä alkoi yhtäkkiä pyörimään hurjan nopeasti – he olivat kohdanneet maaperässä onton kohdan ja päättivät ottaa selvää minne olivat osuneet. Tutkimukset saivat tuulta purjeisiin tämän merkillisen tapauksen myötä ja he laskivat reiästä alas mikrofonin muiden sensoreiden ohella kuunnellakseen mahdollisten mannerlaattojen ääntelyä. Alhaalta kuului kaikkea muuta kuin he olivat odottaneet – mikrofoni tallensi tuhansien ellei miljoonien kuolleiden tuskaista huutoa melkein 20 sekuntia ennen kuin mirofoni suli yli 2,000 celsiusksessa. Jokainen työmies ja tiedemies pakeni kauhuissaan paikalta peläten päästäneensä helvetin irti. Vai onko näin?

Tämä on yksi tarinoista mitä tapahtui. Vuonna 1984 venäläiset tiedemiehet kyllä porasivat rei’än 12 kilometriin. He huomasivat löytäneensä harvinaisia kivimuodostumia ja kaasun, sekä veden virtaamista. Lämmöksi he mittasivat 180 celsiusta. Epäilemättä paikka oli kuuma, muttei helvetillisen kuuma. Myös syntisten huudot jäivät vallan kuulematta. Vaikka netissä pyöriikin hyvin monta oikeaksi väitettyä ääniraitaa, ei mikään niistä tiedettävästi sitä ole. Raportti kaivausalueen vaikeuksista törmäsi visioon mitä olisikaan voinut löytyä 12 kilometristä. Hieman yliliijoiteltuja numeroita ja sepityksiä ontosta kohdasta, sekä huudoista. Saatiin mitä mainioin juttu letkauttaa heille, jotka väittivät, ettei Jumalaa ole olemassa.

On vaikeaa sanoa kenen suussa ja milloin tarina sai lopullisen muotonsa, mutta fakta on, että juttu pääsi uutisotsikoihin ja kiri aina Yhdysvaltoihin saakka, kuten alla olevasta videosta näkyy. Videon lopussa on myös ”syntisten” äänet.

Lähteet: Snopes ja Amightywind

Tykkäys ja jakotoiminnot:

74 kommenttia aiheeseen: Reikä helvettiin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Regendos sanoo:

    Pitkästä aikaa ehdin minäkin tarjoamaan parablogille jotain.

  • A-E sanoo:

    Aivan mahtava artikkeli! Pakko katsoa huomenna youtube-video ja etsiä lisää tietoa!

  • Calemran sanoo:

    Paappa tästä joskus eläessään kerto minulle, kun olin nuori. Ihan mielenkiintoinen kertomus ja nyt tällänenkin löytyi. En muistanutkaan koko juttua.

  • Ogeli sanoo:

    Hyi helkkari, että kuulostaa inhottavalta :S

    En kyllä periaatteessa usko Helvettiin, mutta silti…

    Kaikista viimeaikoisista kuulemistani jutuista tämä on kyllä varmasti karmein.

  • Phazon sanoo:

    Hitto että tuo nauhotus ahdisti joskus aikoinaan kunnes sain selville totuuden nauhoituksesta etsimällä. Aika jännä juttu miten nykyään yhä uskovat lainaa kyseistä tarinaa ja ”nauhoitusta”. 😀

    Kiitos tästä artikkelista Calemran.

  • Regendos sanoo:

    Phazon, pidän nauhoitusta yhäkin ahdistavana, vaikka tiedän ettei se ole tosi.

    Heh, ei Calemran tätä artikkelia kirjoittanut, vaan minä.

  • Shadowzjin sanoo:

    Ei oikeen uskottava äänitys ku täysin sama ääni kuuluu koko pätkän ajan : D

  • Babiee Bunniee sanoo:

    Lähinnä nauratti noi äänet 😀 Ei kauheen uskottavan kuuloista.

  • Synti sanoo:

    MIelestäni nauhoite kuulosti myös hyvin ahdistavalta eikä edes niin feikiltä.. Mutta siis, enpä usko juttuun, nauhoite oli vaan hyvä 😀 En ole enempää tutkinut asiaa, ensivaikutelma nyt on vaan etten jaksa uskoa tuon todenperään.

  • JesS sanoo:

    Onks kukaan ottanut selvää että mistä päin siperiaa tämä kaivos löytyy ? olisko siitä kuvia tai jotain muita todisteita ?

  • Napo sanoo:

    pitihän siinä mikissäki olla 14 km pitkä johto 😀

  • Mikko sanoo:

    Ehdottomasti mielenkiintoisin artikkeli vähään aikaan =).

  • Aqua vitae sanoo:

    *Aplodeeraa Regendokselle*
    Hienoa työtä jälleen kerran.

  • iinAmo sanoo:

    hmm… mielenkiintoista en osaa oikeen sanoo juuta tai jaata… äänet kyllä kuulostaa kuin siellä olisi paljon ihmisiä ja joku karjuisi joissan väleissä mutta sehän voi selvästikkin olla jostain ihan muualta ;ss tosi kiintoisa =)

  • H M P H! sanoo:

    Aww… kiinnostava artikkeli. musta noi huudot kullosti jonkun jalkapallo tms. fanien huudoilta. 😀

  • UnholyRites sanoo:

    Uskoisin, että äänet voisivat olla aitojakin, mutta eivät minkään elävän, kuolleen tai minkään muunkaan olennon aikaansaannoksia.. maan alla tapahtuu kokoajan, eipä sitä tiedä millaisia ääniä maankuorten liikkuminen oikeasti aiheuttaa.

  • Phazon sanoo:

    Regendos

    sitä se väsymys teettää. kiitos sinulle siis 😀

  • Hexaa sanoo:

    okei, jos kyseiset tiedemiehet oikeasti kuulivat nämä äänet ja olivat varmoja löydöstään en oikein käsitä miksei juttua ole tutkittu sen enempää, nykyajan tegnologialla sinne saataisiin hetkessä aukko ja langattomat välineet..

  • Mustix sanoo:

    siis eihä toi ääni voi olla aito kun se mikrofoni suli?

  • Erppa sanoo:

    Kuulostaa otteelta viikonlopun baari-illasta.

  • hihil sanoo:

    Tossa videossa puhutaan 2000 fahrenheitasteesta eikä celsiusasteesta >;OOOo ja toi 2,000 tarkottaa ihan vaan kahta

  • Lipputanko sanoo:

    FTW??? tästäkin on kirjoitettu jotain. Vihdoin Venäjässä tapahtuvaa.

    Luin kirjasta Believe it or Not, et toi poraus tehtiin Kuolan niemimaalla jossain syrjäseudulla lähellä Suomea ja poraus kesti n. 20 v. ja sieltä löyti vaan jotain vanhoja kiviä. Toi helvettijuttu on vaan keksitty juttu. Joku venäläisjoukko on vaan vetäny nupit sekaisin ja örissyt kännissä. Mut silti Venäjässä tapahtuu melkein aina jotain hauskaa ja ”kummallista” IMHO. Hieno artikkeli, vaikken ikinä usko ylilunnollisiin juttuihin.

  • Jaarno sanoo:

    Kyllähän tuo melko ahdistavalta kuulosti kuten on mainittu mutta kuulostaa silti paljon b-luokan kauhuleffalta. Taustalta kuului ikään kuin ”Pirun/Saatanan/tjsp.” huuto ja nauru. Tuollainen, miten sen nyt kuvailisi, ”paholaisen kuuloinen” ääni.

    Enpä usko että kyseinen ääninauha tuohon tapaukseen liittyy tai että siellä kuopassa mitään muutakaan ihmeellistä olisi ollut.

  • Mursu sanoo:

    Loistava artikkeli! Tollasia lisää!

  • Huttu sanoo:

    Eikös tämä uutinen ole ollut täällä jo kerran aikaisemminkin, silloin vain oli kyseessä joku merenalainen poraus vai muistanko nyt jotain ihan muuta?

    Anyway, iha jännän kuulonen. Tuota olisiko jollain jotain linnkiä tämän äänen oikeaan alkuperään, esim kuka sen on tehny ja sillee

  • RockHill sanoo:

    Mustix vois miettiä enne ku kirjottaa, ehkä itse mikrofoni voi sulaa mutta ennen sitä äänitetyt jäävät talteen, mutta tuo tapaus nyt muutenkaa ole uskottava pelkästään että mikrofonia ei saisi lähellekkään ennen sen sulamista.

  • Mursu sanoo:

    Kuulosti siltä, kuin tuolta kuuluisi käskyjä ja kovaa puhetta.

  • Regendos sanoo:

    ”Tossa videossa puhutaan 2000 fahrenheitasteesta eikä celsiusasteesta >;OOOo ja toi 2,000 tarkottaa ihan vaan kahta”

    Pilkku on vain helpottamassa lukemista. Luku kaksituhatta voidaan merkata ”2000”, ”2 000”, ”2.000” tai ”2,000”. Tässätapauksessa valitsin pilkun. Sitäpaitsi. Fahrenheit on ihan eri asetikko kuin celsius. 2000 fahrenheitiä olisi 1093 celsiusta, ellen nyt täysin väärässä ole.

    Kiitos Aqua vitaen kannustuksesta! Ehkä alankin panostamaan skeptisempään materiaaliin. Saataisiin vähän erillaista väriä ja näkökantaa blogin luonteeseen.

  • Jani sanoo:

    kuuntelin tarkemmin ja mielestäni miesääni huutaa siinä välillä Humbaba tai jotain.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Humbaba

  • fu5e sanoo:

    Kola Superdeep Borehole, tuolla nimellä tunnetaan tämä projekti. Projektin lopetettiin rahoituksen loppumisen ja olosuhteiden vaikeuden takia. Joten uskoisin tuon olleen vain mainoskikka uuden rahoituksen toivosta tai jotain.

    Video oli kuitenkin ihan hauska vaikka luultavammin feikki onkin.

  • Kristhor sanoo:

    Noin vanha juttu ja nyt vasta herätti kiinnostusta USA:ssa?

  • Eric sanoo:

    Loistava todiste herkkäuskoisuudesta ja siitä kuinka hölmöjä tarinoita ihmiset päästelevat suustaan.

  • Mursu sanoo:

    Ja joku sika meni rosvoamaan nickkinikin, ei auta kuin vaihtaa vanhaan hyväksi koettuun……

  • iinAmo sanoo:

    kiintoisaa 😀 Aika hauskoja teorioita siitä sakaan kehitettyä.. mutta valitettavasti jos ei ole muutakuin tuo ääniklippi todisteina ni huonolta näyttää :/ Tollasilla ei pitkälle pötkitä.. voisinhan miekii keksii jonku et lensin jumalan luokse ja lisään siihen jotain omaa 🙂

  • warlock sanoo:

    loistavaa näin ton jutun ajat sitte, 5v sitten

  • warlock sanoo:

    koti konnuilta ne äänet tuli.. eli sieltä itseään^^
    hell yeah

  • TheQ sanoo:

    Kuulostipa tuo ”helvetin ääni” tutulta, samanlaista tohinaahan kuuluu vähänkin vilkkaamalta torilta. Ihmisistä tulee paljon ääntä kunhan heitä on tarpeeksi yhdessä läjässä 😉

  • dg sanoo:

    kuulosti ihan kauppakeskuksen mölinältä 😀

  • Dee sanoo:

    Hyh, aika ahistavaa oli yöllä kuunnella tuo, nyt ei tunnu missään. xD

  • Toomas sanoo:

    olen kullut tästä jutusta monta kertaa ääni ei ole mielestäni ahdistava mutta valokuva porauksesta on mysteeri olen ettinyt sitä monta kertaa muttta mitään sellaista ei ole olamassakaan sen takia epäilen että tuo ei ole totta mitään lisä infoo ei ole koskaan löytynyt kun noi äänet se on aika omituista 😀

  • UsKo sanoo:

    Toi ääni on feikki miksikö?Koska se on helppo feikata.Ne vaan äänittää sen melun vaikka jalkapallo ottelussa ja muokkaa vähän.

  • Reiska sanoo:

    Hohhoijaa… Juttu julkaistiin alunperin 70-luvulla suomalaisessa uskonnollisessa Ammennusastia-lehdessä, ja se perustui erään amerikkalaisseurakunnan kautta kuultuihin huhupuheisiin. Leo Meller Kipinä-lehdessään laski jutun laajempaan julkisuuteen. Muistan sen ajan hyvin. Tapausta on käsitelty netissä useilla urbaanilegendoja romuttavilla sivustoilla ja se on todistettu saduksi. Älkää viitsikö laittaa tänne suoranaisia valheita.

  • sonju sanoo:

    tulee mieleen joku vuoristorata tai joku tällänen sellasessa kaikuvassa tilassa.

  • pallomasi sanoo:

    no joo aikas feikilt kuulosti.Sitä paitsi doom kolmosessa oli tuota karseempiiki äänii välil jos tarkkaan kuunteli

  • Juha sanoo:

    Tosta asiasta oli joskus kirjassa mikä oli joku maailman suurimmat huijaukset niminen tai jotain sinne päin niin juurikin täyttä sontaa koko juttu.

  • Muukalainen. sanoo:

    Joo kai olisi pitänyt olla pitkä piuha mikissä, jotta se 14km syvyyteen ylettyy 😉

  • kiva1 sanoo:

    ei vois uskoo tuo olis totta koska piks se olis nyt vasta herättänyt kiinostusta.Jos tuo olis totta niin tuo olis jo tutkittu moneen kertaan.Varmaan joku hemmo keksi tuon tosta vaan:)

  • AC/DC sanoo:

    Todella vaikuttavaa, mut ton videon loppun äänistä en tiedä. SEE YOU THE HELL

  • sinäminä sanoo:

    ihan ok, mut en nyt kovin usko^^

  • jrm92 sanoo:

    Reikä helvettiin? Tää on kyllä sangen hupaisa juttu. Ja toi nauhote on voitu ottaa ihan mistä vain ja sitä on voitu muokata miljoonaan kertaan. Aika keskiaikaista uskoa, että helvetti olisi jokin tietty paikka maapalolla. Ja totta kai, jos noin syvälle porataan, on lämpötila melko korkea. Hauska tarina, jonka voi sit joskus kertoa lapsille iltasaduksi, mutta mitään todenperäisyyttä tässä ei kyllä ole.

    Onkohan muuten X-Filesissa tähän perustuva jakso? Sopisi hyvin. Ja muutenkin tästä saisi hyvän Hollywood-elokuvan, jolla voisi rahastaa.

  • GhostDog69 sanoo:

    yeps yeps. sama ääni luuppaa 😀 tää on melkein ku se moskova alien attack :D:D:D lol.. fuck this

  • Hutsinda sanoo:

    Ihan kuin ne hirviöt niissä piirretyissä, tyyliin Heman yms. Feikki se on, kaivajat keksineet iltanuotiolla hyvän rahastuskeinon. Onko kyseinen kuilu edelleen olemassa?

  • ädjl sanoo:

    Kuullostaa kauppakeskuksen hallista, tai ihmisiä elokuvateatterissa :O outoa. onks toi mahdollista? Kyl se on jos se mikrofooni sulas.

  • mo sanoo:

    Kuulosti norttien raivolta

  • Ikor sanoo:

    lol

  • lnanneli sanoo:

    kuulostaa aivan disney-elokuvan ääniefekteiltä tai jalkapallomatsilta (tai jotain sinnepäin) …

  • Niinu sanoo:

    Aika hyvä pätkä… mut mitään ei voi oikeen todistaa kun se mikki kerta suli… ja äänet on voitu ottaa esim.ostarilta alennus päivinä.xD

  • Kyyrme sanoo:

    Ajattelin samaa.. Ihankuin jossain ostarilla tai juna-asemalla.

  • matti sanoo:

    valmistaisivat jonku super puvun joka kestää kuumuutta ja tehä hyökkäys helvettiin:D

  • henkka sanoo:

    aika karmee

  • jamba sanoo:

    ^^ JEP : D Miksi Suomessa ei ole mitään vastaavaa tai ainakaan paljon?

  • wootsoo sanoo:

    No jos joku helvetti oikeesti onkin olemassa, niin enpä oikein usko että se löytyis jostai 14 km syvyydest. Ja ääni hiipuu tos lopus vähä liian sulavasti, jos olis mikki sulanu ni ei siitä nyt tommosta ääntä tule. ( Luulisin ainakin, en oo kyl kokeillu )

  • Seepramies sanoo:

    Aikalailla hienoa.
    Kuulosti ihan 100:ta ihmiseltä suutuuneena jalkapallokentällä.

  • Klaus Kursi sanoo:

    Epäilen vähäsen. Jos tämä olisi totta , se oltaisiin jo tutkittu kansainvälisesti . Ja todistettu , ja käyty varmasti.

  • Niimpä Klaus.
    Sitä oltais jo tutkittu ja etitty todisteet.

  • hmm… Äänet kuulosti ihan kauppakeskuksen kohinalta 😀 Ystäväni kertoi kun oli pelannut spiritismiä ja yöllä heräsi siihen kun lasit kolisivat tiskikaapissa. Mutta kuulostaa aika epärealistiselta ja hiukan liiotetulta.

  • Mizzy sanoo:

    Hah!! 🙂 Ei tota voi todistaa aidoks. Ei siel mitää muuta oo ku sekopäisii känniääliöitä.

  • Sasori sanoo:

    Ihan ku siel vaikeeruksen keskel olis kuulunu jotain oikeen kunnon pahisnaurua tai jotain =/
    Aika karmivia noi äänet

  • Jamiman1202 sanoo:

    Saattaa olla myös meidän Aatu joka siellä germaaniaksi huutelee juutalaisille

  • turret tusk sanoo:

    joo helvettihän se siellä.. no ei varmasti mitä lienee kahinaa tuo onkin mutta ei mitään kuolleiden huutoa.. tuommoista kohinaa vain kuuluu.. mitkä päätökset johtivat siihen että helvetti on irti?..

  • turret tusk sanoo:

    miten niin hyväksyntää?

  • Lalaith sanoo:

    Ääni kuulostaa lähinnä siltä, että siihen olisi pistetty päällekkäin huvipuistossa nauhoitettua ääntä ja sellaista vedenalaista ”pulputusääntä” jollanen on mm. kosketinsoittimessa, jos tiedätte mitä tarkotan 😀

  • Tuitsu sanoo:

    Monet ovat käyneet helvetissä herra on näytäny helvetin. Jeesus tuli ihmisen muodossa tänne jumala hänet lähetti että hänen kauttaan pelastutaisiin. Hän kantoi ihmiskunnan synnit.! Ja hän ei jääny hautaan makamaan vaan jumala herätti hänet kuoleista!! Jumala ja jeesus ovat aina oleet olemassa. Hän meni valmistamaan 2000v sitten omilensa kotia ja tulee suuressa kirkaudessa takasin viimeisellä tuomiolla ei uskovaiset heitetään tuli järveen.!! Todisteita on. Että tämä ei ole mikään naurun asia -.-

  • crom sanoo:

    tuitsu. Oletko nyt ihan tosissasi vai vain sekaisin. Jotenkin nauratti vain tuo kommentti. : D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto