ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

2012 The Odyssey

Dokumentti Mayojen ja muiden ennustamasta päivämäärästä ja uuden ajan alusta. Mitä tapahtuu vuonna 2012 ja miten voimme vaikuttaa? Tämä dokumentti tutkailee näitä kysymyksiä ja mahdollisia vastausvaihtoehtoja…

Video ei ole enää katsottavissa, mutta katso traileri alta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: 2012 The Odyssey

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Eric sanoo:

    Tapahtuu yhtä paljon kuin valontuojienne kanssa…

  • Hexaa sanoo:

    no itse en siihen valon tuoja juttuun edes kauheasti uskonut mutta tästä onki paljon enemmän todisteita ihan viljapeltokuvioista lähtien…

  • Hexaa sanoo:

    sitäpaitsi olise ihan hyvä vaan että tulisi ufoja tms uusi alku ei ihmiset täälä keskenään enään kovin kauaa ”juhli”

  • Jez sanoo:

    ”Mitä tapahtuu vuonna 2012”
    ”Näihin kysymyksiin vastaa tämä dokumentti.”

    ”Yrittää vastata” kuulostais oikeammalta 😐 aika itsevarmasti sanottu
    /nusnus, ihan mielenkiintosta kateltavaa silti. En kyllä ite viitti silti alkaa edes arvailla.

  • Masterpiece sanoo:

    Hexaa, pisteet ja pilkut pliis. Edes pisteet.

  • Eric sanoo:

    ^ Anna hänen rauhassa edustaa paranormaalihörhöjen eliittiä.

  • Hexaa sanoo:

    nojaa.. Eric sinä ilmeisesti uskot vakaasti että maailma pyörii todella hyvin kokoajan?
    etkö nää, että kokoajan ollaan menossa diktatuurimpaan suuntaan ja ihmisoikeuksia karsitaan, ynm turhaa

  • Hexaa sanoo:

    Niin näin aattelinkin tehdä jatkossa.

    eikös se ole tämän foorumin tarkoitus lähinnä?

  • Shadowzjin sanoo:

    En ole vielä katsonut videoita. uskon itse ainakin että tohon 2012 aikaan liittyy juuri nämä valontuojat yms. Onhan mahdollista että he erehtyivät kun ilmotti sillo joskus tulevasa. Eikös se erehtyminen ole ihan inhimillistä, ja alienitkin ovat inhimillisiä.

  • WM_ sanoo:

    Kamalan pitkä dokkari 😛 ton ku sais hyvälaatuisena koneelle kokonaan niin vois katsoa kunnolla 😛

  • Eric sanoo:

    ” Hexaa (20:38:45) :

    nojaa.. Eric sinä ilmeisesti uskot vakaasti että maailma pyörii todella hyvin kokoajan?
    etkö nää, että kokoajan ollaan menossa diktatuurimpaan suuntaan ja ihmisoikeuksia karsitaan, ynm turhaa”

    Menee tarpeeksi hyvin ettei politikointia tarvi ottaa esille. Diktatuuriin näin länsimaissa on vielä tarpeeksi pitkä matka, tiedätkö varmasti mitä kyseinen sana edes meinaa? Mutta älä huoli, ilkeää diktaattoria et tule elämäsi aikana näkemään näillä kulmilla!

  • apinateoria sanoo:

    Lucifer=Valontuoja.

  • Hexaa sanoo:

    Eric

    niin. enhänminä sitä, että tässä ei olisi mitään tehtävissä.
    mutta huonompaan suuntaan tämä kokoajan kuitenki valuu

  • Hexaa sanoo:

    apinateoria

    ,mistä näin päättelet ?

  • pole sanoo:

    Hexaa , opettele googlaamaan

    ”Antiikin Kreikassa Iltatähteä kutsuttiin nimellä Hesperos, joka viittaa ilmestymiseen läntiselle taivaalle, ja Aamutähteä nimellä Fosforos. Fosforos, latinaksi Lucifer, tarkoittaa kirjaimellisesti valontuojaa: ilmestyessään itätaivaalle Venus toi mukanaan päivän valon”

    tästä siis >> Lucifer=Valontuoja

  • - sanoo:

    Kuinka voikaan luku/numero saada näin paljon aikaan.

  • Eric sanoo:

    ^ Mielikuvitus osaa tehdä kepposia näillä *KÖH* …eräänlaisilla ihmisillä.

  • metele sanoo:

    kyllä täällä aivan hyvin on asiat menossa ei hätää, mutta syystä tai toisesta osa jengistä veltaa ihan pää puskissa.

  • hulupattaja sanoo:

    Kaikki kansat ja, ihmiset on kautta aikain ennustaneet jotain maailman loppua, tai mullistusta. Ihmisen pää on vaan semmonen, että mieluusti uskoo järisyttävään happeningiin, joka toisi pisristävää vaihtelua rutiinien täyttämään arkeen. Jos 2012 ei tapahdu mitään , niin aivan varmasti jostain petäjäveden perämetsästä kaivetaan esiin inkkapinkkarien kivitaulu, jossa luvataa maailmanloppu 2024. Aina jotain jännää on tulossa, päivämäärä vaan siirtyy, kun ennustettujen festifaalien aikataulu ei pitänytkään.

  • Hexaa sanoo:

    niin no ennyt menis vannomaan kuitenkaan.

  • metele sanoo:

    väännetään oiken rautalangasta sitten:

    – mitään ei tapahdu 21.12.2012, se on aivan normaali päivä.
    – turha odottaa mitään dystopiahuomentapäivää tai edes armageddonia, homma jatkuu aivan normaalisti.

    itse olen täysin vakuuttunut siitä että juurikin tällä hetkellä tapahtuu ns. kiihtynyttä luonnollista evoluutiota, ja tähän viittasin sillä ettei osa jengistä vain huomaa sitä. tosin jos on sanotaan nyt vaikka syntynyt -92 ja ensimmäiset kymmenen vuotta on ollut muutenkin ihan pihalla elämästään kun ei ole vain tajunnut mistään vielä mitään niin sitä ei yksinkertaisesti vain ole ehtinyt huomaamaan.

    aika kiihtyy ja tietoisuus kasvaa – kumulatiivisesti.

  • metele sanoo:

    maailmanloppu on vähän haraanjohtava termi, episodin loppu, aikakautemme loppu, aikakäsityksemme loppu jne. lähempänä sitä mistä on kyse.

    sanomattakin selvää että jos heräät tähän muutokseen 2011 tai 2012 vuoden välisenä aikana, et ehdi huomata muutosta mittakaavassa jossa se tapahtuu.

    jonkinlainen ymmärrettävä metafora jos pitäisi keksiä, vertaisin kärjistetysti (naivisti myös) ikäänkuin vispikermaan jota tarpeeksi kauan vispataan niin siitä alkaa muodostua hitaasti mutta väistämättömästi kermaa, kunnes se on saavuttanut lopullisen muotonsa, sen jälkeen se alkaa muuntautua joksikin toiseksi.

    täysin luonnollinen episodi. ajatelkaa positiivisesti, kaikki ne sukupolvet tuhansien ja tuhansien vuosien ajan ovat valmistaneet meitä tähän muutokseen 😉

  • Markku sanoo:

    Ikävää jankuttaa samaa asiaa kuin niin monet muutkin tässä viestiketjussa, mutta on 99,9999999999 prosenttisesti varmaa että kyseinen päivämäärä sujahtaa ohi kuten kaikki muutkin ennustetut tuomionpäivät ihmiskunnan historiassa.

    Todennäköisesti käy näin: Lentokoneita tippuu ja laivoja uppoaa; hirvet ja rattijuopot niittävät satoa Suomen teillä; Yhdysvalloissa muutama tuhat sairausvakuutusta vailla olevaa äitiä synnyttää kuolleen lapsen vessassa; samaan aikaan toisaalla Pohjois-Amerikassa eli Meksikossa poliisin ja huumeparonien välisessä sodassa kaatuu taas toistasataa ihmistä; Darfurissa ja Somaliassa tapetaan aavistuksen verran enemmän ihmisiä kuin kuolee nälkään Mugaben Zimbabwessa; Kiina teloittaa parisataa toisinajattelijaa ja ”valtion vihollista”; Pohjois-Korealaisella vankileirillä kaivetaan taas uusi joukkohauta nälkään ja rasitukseen tänään kuolleille; Lähi-Idässä räjähtää pommi vääräuskoisten joukossa; Venäjällä ammutaan muutama journalisti ja miliisi hakkaa siinä sivussa hallituksenvastaiset mielenosoittajat.

    Aivan tavallinen päivä Syyskuun yhdennentoista jäkeisessä maailmassa, siis.

  • trolle sanoo:

    Ah, nimenomaan kaikki ne sukupolvet tuhansien ja tuhansien vuosien ajan ovat valmistaneet juuri ”meitä” suureen muutokseen, joka -tottakai- tulee juuri ”meidän” aikanamme. Entäpä jos ”mekin” olemme vain osa näitä sukupolvia ja valmistammekin jotain ”meitä” seuraavaa sukupolvea muutokseen. Entäpä jos, uskallanko sanoa, mitään ihanaa muutosta ei olekaan tulossa?

    Mutta, mutta… ei, eihän se käy, koska juuri ”me” olemme niin erityisiä ja ihmeellisiä, että nimenomaan ”meidän” aikanammehan sen ihanuuden täytyy tapahtua ”meille”…

    Toki kaikki muuttuu koko ajan ja me ihmisapinat ihmettelemme tätä kaikkea. Ehkä jopa siihen asti kunnes aurinko viimein räjähtää ja hävittää kaikki todisteet olemassaolostamme tässä universumissa. Tai ehkäpä nuketamme toisemme pois tämän planeetan pinnalta jo ennen sitä…täysin luonnollinen episodi sekin.

  • Hexaa sanoo:

    Niin. Siksipä sinuna etsisinkin todisteita ulkopuolisesta älystä ja toivoisin myös sinuna nimen omaan, että ne pian tulisivat. sillä ilman ulkopuolista apua tässä tuskin montaa kymmentä vuotta istutaan..

  • trolle sanoo:

    Niin. Toki voisin istua kuralätäkössä ja toivoa, että joku nostaa minut siitä pois ennen kuin saan flunssan. Sillä ilman ulkopuolista apua siitä tuskin selviän.

  • Eric sanoo:

    ”Hexaa (13:38:18) :

    Niin. Siksipä sinuna etsisinkin todisteita ulkopuolisesta älystä ja toivoisin myös sinuna nimen omaan, että ne pian tulisivat. sillä ilman ulkopuolista apua HURRR DURRR DERP DERP!1”

  • Eric sanoo:

    Metele:
    Ymmärrätkö edes itse millaista tarinointia oikein suollat? Huhhuh, ”kiihtynyt evoluutio”, tiedätkö oikeasti edes mitä evoluutio meinaa? Mikä ihme on kiihtynyt evoluutio?
    Voin kertoa, että tarinasi on yksi valtava vispikerma. Aivan sama kuinka kauan tuollaista höpöilyä suollat, niin ei juuri mitään tuon kaltaista tule tapahtumaan. Ja vielä kehtasit hölmöyksissäsi lisätä viestiin sanan ”luonnollinen”.

    Oletko ikinä ajatellut pillereitä tai vaikkapa pientä pääkopan tutkimista kiihtyneen aikasi kanssa?

  • waqqali sanoo:

    http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000020&conference=609&posting=22000000043779731

    Keskustelua aiheeseen liittyvien astronomisten väittämien tiimoilta.

  • Totuus sanoo:

    Jos nyt jotain oikeasti olisi tapahtumassa 2012, niin sitä tutkittaisiin aika paljon varmasti ja siintä olisi paljon puhetta. Mutta kun siintä kuulee juuri niinkuin paranormaaleilla sivuilla niin eikai silloin mitään tapahdu. Pitihän sitä tapahtua kaikenlaista 14. jotain mutta mitäänhän ei tapahtunut.

  • Thebel sanoo:

    2012 auringon aktiivisuus on huipussaan. Energisimmät purkaukset voisivat saada maassa aikaan sekasortoa, sillä voimakkailla aurinkopurkauksilla (CME, Coronal Mass Ejection) on potentiaalia pimentää koko maapallo, eli tuottaa maailmanlaajuinen sähkökatkos. Sähkökatkos voisi kestää useita viikkoja, sillä voimalinjat ovat osittain sulaneet, äkillisestä jännitteenmuutoksesta. Lisäksi suuri osa satelliiteista menisi toimintakyvyttömiksi, ja silloin mm. puhelinliikenne ei toimisi ja tämä vaikuttaisi huomattavasti voimalinjojen korjausta.

    Lisäksi todella voimakas purkaus voisi litistää maan magneettikentän tai jopa tuhota sen paikoitellen, jolloin ihmisiä altistuu tappavalle säteilylle. Purkauksen sattuessa ihmiset pohjois- ja etelänavalla kuolisivat välittömästi.

    eli 21.12.2012 voisi tapahtua voimakas CME, joka voisi siis tappaa suuren osan maan elämästä ja vaurioittaa pysyvästi maan ilmakehää.

    Ja lukekaas vielä tämä vuoden 1859 aurinkomyrskystä.

    http://en.wikipedia.org/wiki/1859_solar_superstorm

    Tuollaisen tapahtuminen nykyaikana voisi aiheuttaa kaaosta.
    Ja revontulia näkyi niin etelässä kuin Caribialla.

  • unnaj sanoo:
  • ''HaamuXDD'' sanoo:

    kattokaapa Merkurius TULEVAISUUS kirjasta tulevaisuuden Kalenterin

  • Skeptikko sanoo:

    Ihmiskunta voi kohdata loppunsa aika monellakin tapaa, mutta jos joku väittää että vuonna 2012 tapahtuu jotain vastavaa, hän puhuu melko todennäköisesti (ja varmasti) pelkkää puhdasta paskaa.

    Mahdollisia (ja vähänkin järkeviä) katastrofeja: Ylikansoittuminen, saastuminen ja ydinsodat.

    Kovasti kuitenkin ihmiset uskovat mieluusti meteoriittien aiheuttamaan maailmanloppuun, joten päätin laittaa vielä vähän faktoja loppuun:

    Läpimitta: Tuhoutunut Keskimääräinen Kuolleet:
    alue: aikaväli
    (asutettu alue):
    ———————————————-
    50 m 1900 km² 900 v 1 milj
    100 m 7200 – 8000 v 3 milj
    200 m 29000 – 30 000 v 14 milj
    500 m 70000 – 180000 v 30 milj
    1 km 200000 – 290000 v 60 milj
    2 km valtava 1 milj v 1,5 miljrd

    ”50 metrin läpimittainen kappale, jollainen aiheuttaa suunnilleen Tunguskan räjähdyksen luokkaa olevaa tuhoa, osuu Maahan 100 vuoden välein, mutta asutulle alueelle 900 vuoden välein ja johonkin kaupunkiin 30 miljoonan vuoden välein.” -Wikipedia

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Asteroidit%C3%B6rm%C3%A4ys

    Finito! Toivottavasti kukaan ei enää parjaa ”maailmanlopusta”….

  • Tiia sanoo:

    Aurinkomyrskyä ovat tutkijat ennustaneet vuodelle 2012. Lisää aiheesta täältä: http://halonen.blogit.uusisuomi.fi/2009/02/04/aurinkomyrsky-uhkaa-kaikkea-tietoliikennetta/

    Tiedä häntä, tuleeko mitään tapahtumaan vuonna 2012.

  • Tiia sanoo:

    Ei tuo varmaan tule mikään maailmanloppu olemaan, mutta suuri katastrofi kuitenkin tietoliikenteen kannalta.

  • Susa sanoo:

    Tuli vain mieleeni..
    Maailmanloppua tai paremminkin sanottuna uuden kauden alkua on ennustettu monelta taholta tuolle vuodelle 2012. Mistä nämä mayat ja intiaanit ja nasa ja monet muut olisivat saneet päähänsä noita juttujaan, jos oikeasti ei olisi jotain sitten tapahtumassa??
    Joku täällä kommentoi, että kyllähän asiasta enemmän kuulutettaisiin, jos jotakin TODELLA olisi tulossa, mutta siitä tuli vain mieleeni, että silloinhan ihmiset sekoaisivat, tulisi kamala kaaos ja voi vain kuvitella, mitä tulisi tapahtumaan.. Ei olisi mukavaa viettää viimeistä mahdollista elinvuottansa missään kamalassa hullussa sekasorrossa, vaan mieluummin jatkaa juuri ”normaalia” elämää ja ajatella, että tulee jos tulee/tapahtuu, jos tapahtuu, tai sitten ei tapahdu ja pitää mahdollisimman hyvää huolta itsestään ja rakkaimmistaan. Omasta mielestäni nykyinen maailmanmeno on väliin jo niin oksettavaa, ettei oikeastaan haittaisi, vaikka ihmisten aika tulisikin olemaan ohi. Lukuisat ihmiset tuhoavat liikaa ja käyttävät aivokapasiteettiaan ihan liian vähän. Tuijottavat jotain BB:tä ja dokaavat ja elävät vastuutonta elämäänsä luontoa kuormittaen.Pistelevät naamoihinsa botokseja ja sullovat rinta- ja pakaranahkojen alle implantteja ja imevät mäkkärissä kerryttämiään rasvoja pois, jonka jälkeen elävät taas roskaruoka -kulttuuriaan. Heittävät karkkipapereitaan kadulle ja rääkkäävät eläimiään. Maailmassa on niin paljon rumaa meidän ihmisten takia, oikeasti.

  • nauran sulle sanoo:

    tottakai intiaanit on tietänyt tarkan päivän jolloin maailmanloppu tulee.

    teissä on huvittavaa se, että olette niin skeptisiä esim. vallanpitäjiä kohtaan, mutta jos joku henkilö kertoo kokeneensa/tietävänsä jotain yliluonnollista, skeptisyys katoaa täysin.

  • Uusi Suomi 11.10.2009
    ”Maya-intiaanien vanhin Apolinario Chile Pixtun on lopen kyllästynyt kysymyksiin maailmanlopusta. Syynä on se, että mayalaisen kalenterin väitetään loppuvan 21.12.2012, mikä tarkoittaisi maailmanloppua. Chile Pixtunia pommitetaan nyt aiheeseen liittyvillä kysymyksillä, kertoo uutistoimisto AP.

    Chile Pixtun tyrmää maailmanlopputeorian ja sanoo sen syntyneen länsimaisessa ajattelussa, ei maya-intiaanien keskuudessa.”

  • Aileen sanoo:

    Great post with lots of imorpantt stuff.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto