ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Psi wheelin pyöritystä

Tällä videolla pyöritetään Psi wheeliä mielen/telekinesian voimalla. Kulhon sisään laitetaan hammastikun päähän paperinen psi-wheel, jota henkilö sitten pyörittää mahdollisesti ajatuksensa voimalla.

Videosta käy ilmi, että magneetin, sekä ilman käyttäminen on mahdotonta.

Katso video tästä

Mitä mieltä itse olet? Onko kyseessä aito telekinesiatapaus?

EDIT:

Tässä vielä toinen video, jossa kohteen alla on muoviastia.

Mainos: Kiinnostaisiko paranormaali t-paita? Paranormaali Blogin fanituotteet täältä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

58 kommenttia aiheeseen: Psi wheelin pyöritystä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nanoxt sanoo:

    Tottahan toi on. Itekkin osaan pyöritellä vähäsen, mutta en kyllä millään noin paljoa. Siinä on tyyppi saanut kyllä harjotella.

  • Masterpiece sanoo:

    Itsekkin osaan pyörittää. Tuostahan samasta videosta on tehnyt joku ”vastavideon”, jossa kerrotaan miten tuo on ehkä huijaamalla tehty.

    Ei siinä, äärettömän mielenkiintoista puuhaa. Ties millaiset kyvyt itselläkin olisi, jos harjoittelisi useammin, mutta kun aina meinaa unohtua :D.

  • Hartsa sanoo:

    Kuten myös, kokeiltu ja toimii. On kyllä paras video mitä tähän mennessä olen aiheesta nähnyt.. on jaksanut kaveri nähdä vaivaa hyppiäkseen skeptikkojen pillien tahtiin, ottamalla huomioon vakiohuijaussyytteet. Puhalteluhan se on yleensä tekosyynä, mutta ainahan se jokin syy löytyy, olkoon se vaikka auringonpilkut, jos jollakin tapaa on ilmiö perättömäksi itselleen vakuutettava. Tietäähän tuon ettei tuo vakuuta niitä jotka eivät halua uskoa tai ole itse kokeillut ja onnistunut hommassa.

    Vihonviimeisenä tietysti tulee James Randi. Herra(/kätyrit) kun itse valikoi ketkä pääsee testiin ja ketkä ei, niin ei ole sekään kovin validi argumentti ilmiön olemattumuudelle ole. Tottakai kaikkia yrittäjiä ei voi päästää, mutta mikä ihana tekosyy samalla poissulkea oikeat osaajat…

    Mutta eipä tuosta enää wheelin pyöritysvideo paljoa parane.

  • keppu sanoo:

    Ei ole aito. http://www.youtube.com/watch?v=w86hDdUD03o
    tän videon selityksessä kerrotaan miten temppu tehtiin.

  • jaakkima sanoo:

    Koitin tuota psi wheeliä.Sain wheelin vain värähtämään. en kääntymään.
    Metka ilmiö tätä yrittäessä oli että kun ponnistin keskittymiseni äärimmilleen ja yritin kaikkeni, tuntui kuin kaikki mitä näen, hohtaisi kullanväristä valoa.Alkoi myös jostain syystä yhtäkkiä viluttaa ja selässä tuntui kylmyyttä.

    Mitenköhän sen saa pyörimään? Se väriseminen sai ainakin uskomaan tuohon ja jatkamaan yritystä tulevaisuudessa.

  • metele sanoo:

    niinhän ne puhuu.. kullan väristä valoa, kaikkeus, yksi 😉 feikkihän tuo video on, mutta pakko silti rakentaa samanlainen ja koittaa jos sais tosiaan edes värähtään 😀

  • metele sanoo:

    rakentaminen kesti n. 3 minuuttia, hammastikku + muistilappu. hyvin toimii.

  • Wespa sanoo:

    Eipä toimi tuon videon selitys tähän keppu. Tuossa joku puhaltaa pöydän alta, mutta tässä videossa on pöytä näkyvissä eikä ketään ole alla ja tuo tikun alla oleva ”pikkumuovi” estää myös saman kikan käyttämisen…

  • metele sanoo:
  • metele sanoo:

    wespa siinä 45-46 sekunnin kohdalla on se leikkaus jonka jälkeen pöytää ei enää siirretä tempun aikana. pöytä nostetaan ennen leikkauskohtaa.

    mutta siis.. video on feikki, sen sijaan ”tempun” voi tehdä oikeastikin. joku provo yms. tarkoitus, nää on näitä webin äärimmäisen outoja käänteispsykologisia kiemuroita, harvoja kiinnostaa kinetiikka.. mutta aika monia kiinnostaa video kinetiikasta josta voidaan vääntää loputtomiin onko hoax vai ei..

  • keppu sanoo:

    Wespa lues taerkemmin se selitys. Siinä just kerrotaan miten kaksi etummaista pöydänjalkaa on piilossa tempun suorituksen ajan ja kaveri kameran takana puhaltaa ilmaa niistä. Eikä se pieni muovikippa mitään estä, sehän on tossa vaan sen takia, että saatiin tikku pysymään pystyssä. Näppärä temppu silti.

    ”Two tubes could ”plug in” to each hole on the hollowed legs, which were hidden by thin layer of laminate that could pop on and off. This is why you can’t see the bottoms of the two front legs on the video when the wheel is spinning. And again, I used an ”associate” to plug and unplug the tubes as well as to blow into them for a more convincing illusion.”

  • RedMeat sanoo:

    Luulenpa että pöydän alle on kiinnitetty lämpölähde ja kun pöytä lämpeää tietystä kohtaa niin paperi pyörii lämmön noustessa ylöspäin. Tai jotain muuta vastaavaa. Haluaisin uskoa että tuo on totta. Mutta jos ihminen omaa oikeita telekineesi kykyjä niin miksi nuo temput paperilla(taitokset) ja laittaa sen vielä neulan päähän? Jotta pienetkin lämpöerot saisivat sen pyörimään neulan päässä. thats it. liikuttais ens kerralla vaikka jotain paperin palaa ilman taitoksia tai neuloja jos jotain voimia mukamas omaa. i rest my keis

  • Kristhor sanoo:

    mahtavaa! mua muuten ärsyttää sellaset tyypit jotka koettaa keksiä miten joku vois huijata (esim. tossa videossa). koettaisivat vaan nauttia showsta. sitä paitsi ne on kai vaan kateellisia.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    fysiikkaahan toi on?!

  • recon sanoo:

    Ja kaikki mitä Youtubessa on niin sehän on faktaa!!!!

  • Fenu sanoo:

    pitää itsekkin kokeilla jos saa toimimaan niin sit uskon 100% mutta nyt vain 90% kun on uskottava video. 🙂

  • Wespa sanoo:

    keppu, lopussahan hän myös näyttää pöydän pohjan, jossa ei näy mitään reikiä, eikä onttoja pöydänjalkoja. Ellei sitten ole niin pieniä reikiä, etteivät näy kameralle…

    Miten puhaltamalla saisi wheelin pyörimään aluksi vasemmalle ja sitten oikealle?

    metele, vaikka tuossa kohtaa olisikin leikkauskohta (voi olla kameravirhekkin), niin se ei vaikuta, sillä tuon jälkeenhän hän käyttää hiustenkuivaajaa ja magneettia todistaakseen, joten tuo kumoaa aika hyvin sen.

    RedMeat, jos pöydän alla olisi lämmönlähde sen pitäisi näkyä. Lämmöllä tietääkseni ei voisi pyörittää tuota kun toiseen suuntaat. Sitten vielä lämpöä pitäisi olla todella paljon, että vaikuttaisi pöydän toiselle puolelle (sinne missä paperi on), joka tuskin onnistuisi ihan helposti.

  • metele sanoo:

    koitaha fenu ihmeessä!! itse sain ainakin heti toimimaan.. tosin se pyörii aina kun laittaa käden siihen lähettyville (halusi sitä tai ei), että siinä mielessä ei kait nyt ihan psi:stä ole kyse mutta jonkin sortin fysiikkaa tai telekinetiikkaa.. joka tapauksessa ihan hauskaa puuhastelua, kahden tunnin harjoittelulla sain hetkeksi nousemaan jo ilmaan. uskoo ten tahtoo mutta näin siinä kävi 😉

  • Patu sanoo:

    metele, vaikka tuossa kohtaa olisikin leikkauskohta (voi olla kameravirhekkin), niin se ei vaikuta, sillä tuon jälkeenhän hän käyttää hiustenkuivaajaa ja magneettia todistaakseen, joten tuo kumoaa aika hyvin sen.

    EI ole kameravirhe EIKÄ leikkaus.

    Tuo johtuu siitä, että henkilö on valonlähteen dessä, ja videokameran laskevat valotuksen kokoajan uudelleen, luonnollisesti kun valon määrä lisääntyy ( henkilön lähtiessä ) kamera muuttaa valotusta niin että maa on tasaisesti valotettu.

    Tämä johtuu kennon rajallisesta dynamiikasta, kamera ei pysty samaan aikaan näyttämään kirkkaita kohteita niin että niissä näkyy yksityiskohdat ( eli alovalottaa ) ja tummien kohteiden yksityiskohtia ( eli ylivalottaa ).

    Siis; video voi olla feikki en tiedä ei kiinosta, mutta 46 kohdassa ei tod. näk. leikattu, sillä juurikin noin kamera reagoi kun valon määrä muuttuu.

  • huttu sanoo:

    hei jos videon tekijä ite sanoo et se on feikannu sen, niin mitä siinä sitten vielä väittelemään…..

    en tyrmää telekinesiaa yms mutta turha tuota videota nyt on vatvoa ja kehittää teorioita puolesta että vastaan. video on feikki ja sillä selvä

    jos tosiaan himassa saatte liikutettua paperia tolleen edes vähän niin ootte aika äijiä 🙂

  • metele sanoo:

    tässä on aito pätkä:

    http://www.youtube.com/watch?v=NPW_wftw_Xc

    just tolleen saa parin illan harjoittelulla käytännössä kuka tahansa pyörimään sen.

  • Huttu sanoo:

    ettei vaan puhaltais sihe paperiin?

  • metele sanoo:
  • Wespa sanoo:

    Huttu missä videon tekijä sanoo, että on itse feikannut sen?

  • Hartsa sanoo:

    Juu’u, sinä joku joka sait tuon suorilla onnistumaan, niin ole vain onnellinen. Kokeilepa huvikseen käskeä jonkun kaverisi laittaa käsi kyseisen tekeleen viereen ja pysy itse pois lähettyvilta.. (mahdollisesti eri huoneessa) ja kysy mitä tapahtui, sanomatta luonnollisesti mitä odotat tapahtuvan. Todennäköisesti ei mitään. Itse sain treenailla hommaa ihan jonkun verran ennenkuin mitään tapahtui, ja ei tod näk. enää onnistuisikaan. Eikä siihen käsiä edes tarvinnut lähelle laittaakaan..

    Tiedän tosin tunteen, sitten kun homman saa onnistumaan, niin se tuntuu että se pyörii itsestään ja väkisinkin, vaikkei mitään yrittäisikään. Tosin useimmilla tuntuu menevän päiviä/viikkoja/kuukausia ennenkuin tuo onnistuu. Jos ette sitten jonkun muunlaista hyrrää ole kasanneet. Vaikka en edes tiedä miten asiaan voisi vaikuttaa.

    Joillakin homma tosiaan onnistuu eka kerralla, ja se tuntuu kovasti liittyvän siihen että uskoo sen onnistuvan.. eli jos näkee jonkun toisen tekevän ensin tai luulee sen oleavan joku jännä normaali-ilmiö niin sitten saattaa hetikin onnistua. Kerro ohjeet näyttämättä ensin itse tai mitään videota jutusta ja käske kokeilla, niin epäilen ettei keltään onnistu heti.

  • metele sanoo:

    onnistuitko peräti ihan ajatuksen voimalla pyörittään? 🙂 jännä pointti minkä otit esiin, ei varmasti olis edes vitsillä koittanut jos itse olis saanut päähänsä moisen.. mutta koska tietää jo etukäteen että nää hommat toimii niin todella helposti onnistui

    kyllä sen tuntee kun ranteista asti sellainen viima käy, silloin siis kun pyörähtää kunnolla monta kierrosta, hengitys saattaa välillä tehdä tepposet mutta ei sellaista 10-15 kierrosta tasaisesti saa hönkimällä aikaiseksi vaikka kuinka yrittäis.

    kiitos linkistä ja uudesta harrastuksesta, tosin vaimoke nauroi ihan kippurassa kun katsoi touhua vierestä..

  • keppu sanoo:

    Wespa lue se selitys nyt vaan tarkemmin.

    “Two tubes could “plug in” to each hole on the hollowed legs, which were hidden by thin layer of laminate that could POP ON AND OFF. This is why you can’t see the bottoms of the two front legs on the video when the wheel is spinning. And again, I used an “associate” to plug and unplug the tubes as well as to blow into them for a more convincing illusion.”

    Vasemmasta jalasta tulee vasemmalta ilmaa, oikeesta jalasta tulee oikeelta ilmaa. Oo nyt pyörii eri suuntiin.

    Ja tässä videon selityksessä tekijä myöntää että se oli temppu http://www.youtube.com/watch?v=w86hDdUD03o

    On se nyt ihmeellistä kun tempun tekijä itse paljastaa että kyseessä oli vain testi skeptikoille ja kiihkouskovaisille ja paljastaa miten se tehtiin, niin silti väitetään kivenkovaa vastaan.

  • Patu sanoo:

    huttu Toukokuu 28th, 2009 at 22:21

    hei jos videon tekijä ite sanoo et se on feikannu sen, niin mitä siinä sitten vielä väittelemään…..

    en tyrmää telekinesiaa yms mutta turha tuota videota nyt on vatvoa ja kehittää teorioita puolesta että vastaan. video on feikki ja sillä selvä

    jos tosiaan himassa saatte liikutettua paperia tolleen edes vähän niin ootte aika äijiä 🙂

    video on feikki, mut sitä ei ole leikattu niinkun noi tossa sanoi. edellisessä kommentissani on selitys.

  • metele sanoo:

    aivan hartsa tottakai se liittyy siihen uskooko sen onnistuvan vai ei, kait siitä on chissä aika pitkälti kyse, uskon lujuudesta, tahdonvoimasta ja keskittymisestä. muutoin en tiedä asiasta muuta kuin mitä ihmiset ovat kokemuksiaan kertoneet, en ole mielestäni koskaan edes meditoinut.. siksi tulikin ”hieman” yllätyksenä kuinka helposti tuo hyrrä alkoi toimiin, tänään sain jo vaihdettua suuntaa muutamaan otteeseen, tosin käsien asentoa muuttelemalla.. mutta silti.

    ja ehkä jonkimoinen psi-ball, koska kun liikautin sormia niin se hyrrä nytkähti kuin ois ns. luunapin antanut

  • zakker sanoo:

    Aika jännittävää näin yleisestikkin että kaikki ihmiset joilla on näitä hienoja kykyjä aina liikuttelevat joitain pieniä esineitä ja myöskin kevyitä. Mikä raja mukamas siinä on että kyvyillä saisi vain ja ainoastaan pieniä esineitä liikkumaan miksei myöskin sitten suuria ja painavia?

  • Haw sanoo:

    Mihin tämä telekinetiikka perustuu? Liiketilan muuttamiseen tarvitaan voima ja vuorovaikutus. ”Lähettääkö” ajatus jonkun telekinonin joka sitten liikuttaa materiaa? Kuulostaa bullshitiltä.

  • Tmuzki sanoo:

    Itse olen kokeillut tuota pyöritystä ilman mitään kupuja. Olen huomannut että se hyrrä elää ihan omaa elämäänsä vaikka ei edes yrittäisi pyörittää sitä. Voisiko olla mahdollista että lähelle laitettu käsi ohjaisi pientä ilmavirtausta oikeaan suuntaan ja tällä tavalla hyrrä lähtisi pyörimään. käskin toisen tyypin laittamaan kätensä yhteen tiettyyn kohtaan ja näin se hyrrä vain jatkoi pyörimistään. Hieman on alkanut epäilyttämään. Olkaa ihmiset todella skeptisiä varsinkin kun yritätte pyöritellä sitä ilman mitään kupua.

    Jos saisin pyöritettyä hyrrää ilman käsiä ja vielä tahtomaan suuntaani tai lasikuvun alla niin uskoisin tähän täysin. Pitää olla joku todella selkeä juttu että uskoisin tämän. Voisihan tuota vielä yrittää pyöritellä vaikka joudunkin ehkä pettymään. No onpahan edes jotain tekemistä jos on tylsää.

  • metele sanoo:

    zakker, nää ei ole mitään ”hienoja kykyjä”, jokainen pystyy näihin, sinullakin on se keho olemassa joka pystyy liikuttamaan esineitä ja asioita, ja tekemään ”taikatemppuja” (mitä ne ei todellakaan ole), et vain ole löytänyt sitä kykyä vielä, tai jos oletkin löytänyt, luulet sitä joksikin muuksi.

    se ero tai raja on siinä, että sitä skilliä tarttee eksponentiaalisesti mitä suurempi kohde on, eli treenausta ja treenausta. tää hyrrä on siitä tosi helppo että sitä skilliä tarttee oikeesti tosi vähän, pyörii melkein jo itsekseen, käden laittaa lähelle niin jotain tapahtuu varmasti jos on hengissä = kehosta lähtee energiaa. nuppineulan päässä olevalle paperin palalle ei tartte tehdä paljoa että se liikahtaa, sen vuoksihan tuo on olemassa ja kehitetty.

    haw, niinhän se kuulostaa, koska meidän länsimainen maailmakuva, energiakenttien, tilan ajan ja kehon tuntemuksen/ymmärryksen taso ei vain mitenkään sovita tätä voimaa mihinkään tunnettuun fysiikan lakien lokeroon. hubbabubbaa ja bullshittiä? juurikin sitä, koska sille ei ole muuta nimeä olemassa.

  • metele sanoo:

    tmuzki, siis nimenomaan siitä on kyse, kädestä lähtee ilmavirtauksia. sen tuntee kylmänä ilmana (lähinnä kämmenissä ja sormenpäissä) joka virtaa kehon lävitse siihen suuntaan mihin mieli sen prosessoi.

    saman olen huomannut myös itse, se hyrrä saattaa pyöriä ihan omiaan, siksi kannattaa etsiä sellanen kohta jossa se ei pyöri ollenkaan, ja varmistaa ettei kämpässä olevat ilmavirtaukset vaikuta pyörimiseen, silloin sen saa myös pysähtymään halutessaan.

    mikä kaikki tuohon pyörimiseen vaikuttaa sitten kaiken kaikkiaan, jaaa..aaa.. pitää tutkia vielä paljon lisää. siihen lasikuvun kanssa pyörittämiseen tarttee kuulemma aika paljon treenausta. no pakkohan sitäkin on koittaa.

  • Wespa sanoo:

    Keppu, joo kyllä siinä näköjään selitettin miten temppu toimi molemmissa videoissa.

    Alussa olin vähän hakusessa, että mitä videota siinä tarkoitetaan.

  • zakker sanoo:

    Noniin tuli itsekkin sitten kokeiltua tätä, ainesosina pringlespurkin muovinen suljin nuppineula ja paperinpalainen ja standardi tuoppi. eli nuppineula muoviin pystyyn paperinpalainen taiteltuna nuppineulan päälle ja tuoppi koko höskän päälle. ei kyllä varmasti liiku, mutta kun tuopin ottaa pois ja puhaltaa vaakasuoraan paperiin niin jopas liikkuu ja ei mikään ihme kyllä että liikkuisi.

  • Patu sanoo:

    ”Vitut maapallo mitään pyöreä on, eihän me voida nähdä että se on pyöreä########”

    ..eikun, voidaanpas. Meillä on satelliitteja jolla tätä havainnoidaan.

    Uskon vakaasti, että joku havannointimenetelmä keksitään tälläisille, ja sitten voidaan oikeasti todeta miten asia on. Ei ole skeptismin merkki väittää kaikkea vääräksi, vaan kaikkeen tulisi suhtautua varauksella. Niinkuin tähänkin. Muistakaa tosiaan, että esimerkiksi siitä ei ole kovin kauaa kun kuviteltiin maan olevan pyöreä, kun otetaan huomioon, että ihmiskunta on 200 000 vuotta vanha (nykyihminen). Näitä asioita ei vain ole osattu tutkia oikeilla välineillä, tai sitten ne eivät ole totta.

    Melkeenpä voin väittää, että parananormaaliksi pidetyt asiat selittyvät tieteen avulla lähiaikoina, jolloin niistä häviää myös se hohto, mikä niistä tekee jännittäviä.

  • RedMeat sanoo:

    Olishan se hienoa jos tuo olisi totta mutta surullinen tosiasia on että tuo ei ole mitään verrattuna harrastaja taikureiden temppuihin. jopa veljeni tekee hienompia temppuja parin vuoden taikuri koulutuksellaan (pystyy esim levitoimaan paperipalan lasikulhon sisällä) eikä hänellä silti ole maagisia voimia todellisuudessa. Silmää ja mieltä on helppo huijata. Ei ne taikureidenkaan välineet näy mutta kyllä niitä on vaikka kuinka hihat vedetty ylös ja katsojat saa tutkia pöydät ja systeemit. Haluan uskoa yliluonnoliseen mutta uskon vasta sitten kun huomaan itse omaavani jotain jedi voimia.

  • KeyWay sanoo:

    Terve!

    Kerron nyt omia kokemuksia tästä.

    Kun näin ton videon oli tietenkin pakko testata, olin ihan varma että koko juttu ei toimi, tai sitten se juttu kulkee jotenkin käden lämmöllä. Noh kokeilin erilaisia keinoja ja tulin siihen päätköseen että se papru liikku energian takia. Olin et joo tää ei TODELLAKAAN ole mitään telekinesiaa. Noh kiinnosti sitten kokeilla eri etäisyyksiä jne, niin tajusin vielä että kädet pitää olla ihan 2cm päässä siitä. Mut p*rkele kun rupesin miettii et haluun pysäyttää sen, ja se p*rkele pysähty! Papru pyörii erittäin hyvin loputtomiin käsien välissä, kunnes otan pois niin se pysähtyy. Nyt onnistun pysäyttämään mielen avulla, sekin on vaikeaa, ja SUUNNAN VAIHTO on viel vaikeempaa, en oo suuntaa saanu vaihdettua kun puol kierrosta, tuntuisi kuin yrittäisi rekkaa vetää köydellä. Sitä tunnetta ei voi edes selittää, erityisesti sitä, kun pysäytät paperin, ja vielä moneen KYMMENEEN kertaan. En olisi ikinä uskonut et tää voi toimiakkin, jos todella haluaa uskoa. Tästäpä tuli nyt uus harjoitus, katellaa kun tulevaisuudessa heitän rosvot vankilaan mielen avulla ;);)

    EDIT: Sanoisin että tossa käytetään varmaankin energiaa ja mieltä, jolla varmaa hallitaan energiaa? Ja uskoa tietenkin.

  • iinAmo sanoo:

    Oho 😀

  • Aqua vitae sanoo:

    Njääh… Ajattelin otsikon nähtyäni tulla tänne pätemään kaikenlaista jännää (olen kyseisestä pätkästä aiemminkin väitellyt), mutta kaikki tarpeellinen onkin näköjään jo kuultu.

    ;]

  • Power_ sanoo:

    Osaan myös pyöritellä tuolla tavalla. Vaatii rutosti harjoitusta

  • metele sanoo:

    auqa vitae, koititko itse?

  • Jani sanoo:

    Tämäkin asia pitäisi vaan tutkia tarkoin valvotuissa olosuhteissa jotta saataisiin selvyys once and for all.

  • Masterpiece sanoo:

    Itse olen siinä tilanteessa, että kykenen pyörittämään ”hyrrää” ja saamaan sen pysähtymään ja vaihtamaan suuntaa. Aluksi olin sitä mieltä, että käsistä lähtevä lämpö vain pyörittää hyrrää, mutta kun kykenin yhä kauempana pitämään käsiä ja jopa vaihtamaan suuntaa halutessani, niin on vaikea kuvitella että pelkkä passiivinen lämpö pyörittäisi sitä. Mielestäni sellainen ihminen, joka on harjoitellut tuon pyörittämistä kykenee jotenkin suuntaamaan lämpöenergiansa. Tai sitten ei. En tiedä. :D.

  • Aqua vitae sanoo:

    Metele > ”auqa vitae, koititko itse?”

    Kupu päällä, khyl. Muuten en.
    Katsos, synkkä salaisuus on, että joskus vanhoina hyvinä jatsinkuunteluaikoina uskoinkin tällaiseen tavaraan.

    En enää.

  • metele sanoo:

    masterpiece, odotahan vaan kun saat ensimmäisen psi-pallon luotua. hälvenee viimeisetkin epäilykset mistä on kyse 😀

  • Huttu sanoo:

    mikä on psi-pallo?

  • metele sanoo:

    esim. tossa on nopea tutoriaali http://www.youtube.com/watch?v=YtUEwEkdiOE onnistuu wheelin kanssa tai ilman, tosin wheelin kanssa on paljon hauskempaa ja helpompaa ainakin aluksi.

  • Huttu sanoo:

    mjoo…. Mites tuota, onko noita psi-palloja pystytty mitenkään tieteellisesti mittaamaan eri tavoilla? Onko mitään dataa siitä että jotain energiaa muodostuu pallon muotoon kämmentesi väliin?

    Ettei vain kuitenkaan olisi tehokasta itsensä huijaamistä tässäkin tapauksessa? Jotkut silmänkääntäjät esim Chris Angel pystyy suggestoimaan ihmisiä niin että ne tuntevat jotain vaikka todellisuudessa mitään sellaista ei tapahdu. Tässä voi periaatteessa sellainen juttu että suggestoit itsesi tuntemaan jotain kämmenten välillä mutta todellisuudessa se on vain harhaa.

    Ei sulla olis mihinkää tieteelliseen videoon linkkiä, youtubesta löytyvällä tuon kaltaisella materiaalilla ei ole mitään tieteellistä arvoa. Noi nyt tuppaa oleen tollasia ”olen 14v ja aika l33t, katon dbz:tä ja osaan tehdö psipallon”

  • Huttu sanoo:

    Tuli tästä mieleen kun näin yhdellä sivulla juttua taistelulajin harrastajista jotka käyttävät ainostaan heidän mahtaviaan Psi-voimiaan apuna taistelussa. Kenenkään ei pitäisi päästä heidän lähelleen koska he ovat vuosia harjoitellut luultavasti juuri näiden psi-pallojen ja hyrrien avulla.

    Tämän ryhmän nimi on yellow bamboo. Tossa yks video jossa Yellow Bamboo ryhmäläiset demoaa voimiaan tavallista kadun miestä vastaan… Noloa, hyvin noloa, kuka tahansa voi voittaa noi pölöt

    http://www.youtube.com/watch?v=_1ykNZ7rAcw

  • J.M.N. sanoo:

    Aito on ^^

  • Yuna sanoo:

    hämmästyin kun kokeilin itse O.o se oikeasti lähti liikkeelle… kun hain kameran (kaverit halus todisteita =) eipä se sitten enää hievahtanutkaan… mutta uskon tuohon, kun itsekkin ”osasin” 😀

  • metele sanoo:

    huttu, mikset koita itse? ”For me the psi ball is just a very basic exersise to feel Chi and learn how to controll it.” eikä siinä ole mitään erikoista tai ihmeellistä, muutaman päivän harjoittelulla saa aikaiseksi.

    johtui sitten itse suggestiosta tai chin (energian) virtauksesta, joka tapauksessa äärimmäisen vaikuttava hieno kokemus.

    tuo on ihan hyvä tutoriaali, tarpeeksi pelkistetty.

  • metele sanoo:

    aika vakuuttava tuo yellow bamboo pätkä 🙂

  • Ale sanoo:

    Ihme piripäitä täälläkin… neljännessä kommentissa on linkki youtube videoon jossa _videon tekijä tunnustaa_ että video on feikki, silti tulee monta kommenttia järkiselityksen epäpätevyydestä ja muuta urputusta 🙄

  • Viisastelija sanoo:

    Tämä sivusto ei koskaan lopeta yllättämästä. Mukavaa nähdä, kuinka kaiken maailman pipipäät kokoontuvat yhteen ja väittävät vaikka minkälaisia asioita. Itselläni on moinen ”PSI-wheel” pyörinyt näytön yllä jo kuukausia oli näyttö sitten päällä tai ei. Pienikin ilmavirtaus/lämmönvaihtelu pystyy heilauttamaan tuon ”PSI Wheelin” suhteellisen tasaiseen liikkeeseen, enkä kertakaikkiaan löydä tästä asiasta mitään erikoista.

  • That Youtube Guy sanoo:

    Hey, I’m the guy from http://www.youtube.com/watch?v=NPW_wftw_Xc , and saw that you linked to it. I have to get this site translated to read it, but thought I’d just stop by and say that whatever your opinions on the matter, the facts are: it is possible to spin a piece of paper without blowing on it, by just using your hands and focusing. And if you apply yourself, you can teach yourself to do it in a couple weeks. Have fun debating why!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto