FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Valo saatiin vilkkumaan mielen avulla

Psykokinesiaa ja Telekinesiaa harrastava ShirakOmegaX nimimerkkiä käyttävä Youtubettaja lisäsi muutama viikko sitten tämän videon Youtubeen.

Videolla näkyy miten hän saa pienen mieliharjoituksen avulla valon tahtoessaan vilkkumaan. Valo sammuu ensimmäisen kerran videolla kohdasta 1:09 eteenpäin. Tämän jälkeen valo syttyy ja sammuu useita kertoja.

Videon voi katsoa täältä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Valo saatiin vilkkumaan mielen avulla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • JambaB sanoo:

  Hämmästyttävää mut kai ton jotenkin voi feikata. En tiedä mut ihan jees video

 • atata sanoo:

  Se joka pystyy valvotuissa olosuhteissa todistamaan telekinestian olemassaolon, saa James Randyltä miljoona dollaria. Vielä yksikään ei ole saanut tuota miljoonaa dollaria, mistään paranormaalista ilmiöstä.

 • WM_ sanoo:

  James Randyn valvotut olosuhteet kyllä tiedetään. Sinne ei ihan noin vain pääsekään. Randy ottaa vastaan vain tarkoin ja huolella valitut henkilöt. Yksi kriteeri mm. oli että pitää olla jonkin asteinen julkisuus henkilöllä.

  Ja vihamielinen ja skeptinen ympäristö tuskin kannustaa onnistumaan. Telekinesia tuskin ole niin helppoa että hei katsokaa osaan sen aina kun yritän! Ties miten paljon esim jännitys vaikuttaa tuohon? Vertaan tilannetta samaan kuin esiintymispelkoinen yrittää pitää maailman parhaan puheen tuhat päiselle yleisölle.

 • Ogeli sanoo:

  Jos tuo on totta niin miten tuo tehdään? Olisi kiva itsekin kokeilla, vaikka saattakin olla feikki 😀

 • Soulreaper sanoo:

  @WM_:

  Randin haaste on ollut voimassa jo melkein 50 vuotta. Tuo julisuus kriteeri otettiin käyttöön vasta muutama vuosi sitten, sitä ennen kuka vain sai ilmoittautua.(en kyllä itsekkään tiedä miksi tuollainen sääntö otettiin käyttöön.)

  Haasteessa on tietyt säännöt joita ei muuteta, mutta pääpiirteittäin haastaja kyllä suunnittelee itse oman testinsä. Jokaisessa testissä on vain eliminoitu huijaamisen mahdollisuus, jonka ei tietenkään pitäisi olla mikään ongelma, jos omaa oikeita yliluonnolisia voimia eikö?

  Vihamielinen ympäristö my ass! Jos oikeasti osaisit, tai edes luulisit osaavasi telekinesiaa tai mitä nyt yliluonnolista tahansa, niin ei kyllä minkään testin luulisi olevan temppu eikä mikään.

 • WM_ sanoo:

  Minä ainakin jännittäisin ja olisin kuin rautakanki p*rsiissä kun randi tuijottaa ja sanoo että no, alotas jo.
  Lisää Randin haaste-pohdintaa: http://youtu.be/ujqVwcZg_mA

 • Ogeli sanoo:

  Monelle ei ole varmaan tullut mieleen, että kaikki että ihmiset eivät välttämättä halua esiintyä rahan takia tai muutenkaan välttämättä julkisesti?

 • Jarppi sanoo:

  Ei sitten mitään muuta paikkaa löytänyt kuin motarin viereltä yö pimeällä ei varsinaisesti noi olosuhteet vakuuta. Vois itekin joskus baarista tullessaa bongata tollasen viallisen lampun ja alkaa siinä sitä hokemaan jotain mantraa eiköhän siinä jossain vaiheessa oikeaankin aikaan valo sammuisi tuoata syttymistähän näemmä ei pystynyt estämään. Ja eikö youtube ole julkinen paikka? Jos oikeasti haluaisi todistaa jotain voisi sen tehdä vaikka paperipussi päässä jossain valoisassa paikassa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Toi julkisuuskynnys ei tarkoita muuta kuin, että henkilön on pitänyt kyvyillään ylittää jonkinasteinen ’uutiskynnys’ eli läpäistä esim. jonkin itsensä vakavasti ottavan paikallislehden/radioaseman juttusiivilän eli olla vakuuttanut jo joitakin muitakin kuin kavereitaan ja sukulaisiaan. Melko ymmärrettävää jos aikaansa haluaa käyttää muuhunkin kuin mielenterveysongelmaisten, opportunistien tai teekkarien tekotaiteellisiin näytöksiin perehtymiseen…

 • Roi sanoo:

  Tuollahan tuo antaa jotain ohjeita. Joku englannintaitoisempi voisi tehdä tiivistelmän noista harjoitusmetodeista sun muista neuvoista mitä mieheltä löytyy. Voi olla, että niitä on täällä ollutkin, mutta jaksa tähän hätään selata. Meinaan ois kiva kokeilla treenata, että kuinka nopeasti tuon voi oppia. http://www.activeboard.com/forum.spark?aBID=117223&topicID=14559263&p=3

 • WM_ sanoo:

  Roi, testaa foorumia ”Mielen voima”. Vois osua jtn 🙂

 • Roi sanoo:

  Kiitän. Tuo olikin minulle ihan uusi foorumi. Täytyy penko kun ehdin, että mitäs muuta hurjaa sieltä löytyy.

 • Kimi sanoo:

  Voi voi…pitäisköhän sitä itekkin tehä video, kuinka yhden leivän jakamalla, kaikki kyläläiseni tulevat kylläisekseen.

 • Kimi sanoo:

  Niin tai voin kyllä välkyttää myös valoakin. Tuossa työmatkalla on katuvalo, joka välkkyy.

 • lownrgy sanoo:

  turhaan dissaatte tuota pätkää, jos se tekis sen kotonaan (niinku lukuisissa muissa videoissaan) sanoisitte että ”ei oikein vakuuta noi olosuhteet tekis vaikka katuvalolle”

  ”Jos tuo on totta niin miten tuo tehdään? Olisi kiva itsekin kokeilla, vaikka saattakin olla feikki”

  saattaa ollakkin feikki, ohjeita ja pseudotutkimusta miten tuo tehdään on videon lataajalla pilvin pimein omalla profiilillaan youtubessa – luonnollisesti.

 • lownrgy sanoo:

  Ogeli, jos oikeasti haluat kokeilla, paras neuvo mitä voi antaa telekinesiasta kiinnostuneelle on kehittää tahdonvoimaa, oikeastaan siinä ei ole mistään muusta kysymys kuin intuitiosta ja tahdonvoimasta:

  IT WORKS, BECAUSE YOU WANT IT TO WORK

  siinä vaiheessa kun ymmärtää tuon tärkeimmän pointin se alkaa luonnistumaan paremmin ja paremmin, mitä enemmän uskoo että se toimii, sitä paremmin se toimii ja siitä tulee askel askeleelta helpompaa ja helpompaa ja lopulta luonnollinen prosessi, jonka jälkeen se alkaa toimimaan intuition kautta.

  psykokinesiasta kannattaa aloittaa (niinku tämäkin kaveri teki) ja sitten vuosien harjoittelun pästä siirtyä vaikeampiin kuten tämmösiin sähkökinesiaan ta paperin polttamisiin yms. itse olen kohta pari vuotta harjoitellut psykokinesiaa ihan kohtalaisin tuloksin.

  tärkeintä tosiaan on olla epäröimättä yhtään sitä mitä tekee, ja luottaa että se toimii vaikka kuinka typerältä muiden mielestä se olis, jos luovuttaminen käy edes mielessä se on heti game over.

 • arae sanoo:

  Jos tahdon voimalla pystytään rikkomaan luonnonlakeja, niin olisi kyllä nobelin arvoinen temppu!e

 • lownrgy sanoo:

  ei luonnonlakeja voi rikkoa, tahdonvoimaa vaan tarvitaan aivan valtavasti siihen että yksittäinen henkilö onnistuu ylittämään kaikkien muiden, eli tieteen ja valtakulttuurin yleisesti määrittelemät ja tuntemat rajat joita kutsutaan luonnonlaeiksi mikä on täysin harhaanjohtavaa. jos yleisesti pidettäisiin totena ja todistettuna että lamppuja voi vilkutella tuosta noin vain mielen voimalla, se olisi helpompaa kenelle tahansa toteuttaa. tästä päästään siihen että toi kaveri on suggestoinut itsensä uskomaan että lamppujen vilkuteleminen on mahdollista jo ennenkuin on sitä edes yrittänyt, ja siihen tarvitaan sitä tahdonvoimaa. sen jälkeen kun se on saanut sen lampun ensimmäien kerran reagoimaan tuskin on itsekään uskonut vielä onnistuneensa. jossain vaiheessa, tarpeeksi monen onnistuneen yrityksen jälkeen, siitä on tullut itsestäänselvyys jonka jälkeen se on todennäköisesti juurikin noin helppoa. mielessään naureskelee kuinka typerä oli ettei aikaisemmin tajunnut tämmöistä juttua.

 • Kimi sanoo:

  Hei, ihmiset jotka on kymmeniä vuosia ollut meditaation parissa, eivät kykene mitään lamppuja sammutteleen, saati nyymit jotka lukevat netistä ohjeita kuinka mieltä käytetään.

  Toistan tämän vielä, lamppuja on oikeasti olemassa jotka välkkyy, jos halutaan tehdä video jossa valo välkkyy mielen avulla, kuten joku jo kirjoitti, ei sitä videoo mennä mihkään motarille tekemään. Valon välkkymiseen tarvitaan kuitenki paljon energiaa, sama kun pitäisi hiusta ilmassa ajatuksen voimalla. Hokemalla itselleen ”IT WORKS, BECAUSE YOU WANT IT TO WORK”

 • 555+111 sanoo:

  Ogeli:
  Monelle ei ole varmaan tullut mieleen, että kaikki että ihmiset eivät välttämättä halua esiintyä rahan takia tai muutenkaan välttämättä julkisesti?

  Niin, sit vaan esitellään ”kykyjä” youtubessa ihan pienelle piirille

 • Höpönpöpö sanoo:

  Omituisia uskomuksia ihmisillä itestään vielä näinäkinn aikoina…

 • gabe sanoo:

  Selvä feikki. Katsokaa pientä valo pistettä, joka heijastuu ilmeisesti jonkin mustan esineen reunasta ja liikkuu valon sammumisen tahdissa. Ainakaan katuvalo ei vilku, sen ei tarvi. Uskomatonta saissii.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot