FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Lisää telekinesiaa

Olen jo aiemminkin postannut Darryl Sloanin videoita, myös hänen telekinesiaa koskeviaan, mutta tässä tulee kertauksen vuoksi, sillä aiheesta oli puhetta toisen artikkelin kommenteissa. Herra Sloan oli utelias asiaa kohtaan kuten me kaikki ja päätti kokeilla… harjoitteli. No, en tee puolestanne mitään päätelmää, mutta tässä asiasta hänen itsensä kertomana. Huomatkaa katsoa useat muut hänen videonsa. Tiedossa mm. telekinesiaa ikkunan takaa, mielipiteitä James Randyn haasteesta, telekinesian feikkausta sekä hänen harjoitus-videomateriaalia.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Lisää telekinesiaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Henkilö-x sanoo:

  aika jännä toi psi wheeli,
  1.pistin liinan nenän eteen ettei hengitykseni aiheuta ilmavirtaa.
  2.Varmistim etei huoneessa ole vetoa.
  3.Odotin että wheeli oli täysin paikallaan ja sitten laskin käteni sen oikealle ja vasemmalle puolelle rauhallisesti siten ettei ilmavirtausta syntynyt noin 10cm erossa wheelistä jonka jälkeen lakkasin kaiken ajattelun (helppo kun on kerran oppinut) ja kappas vain pian jo wheeli pyöri ihan mukavaa vauhtia 😀

  kokeilin onko se käsistä nouseva lämmin ilma tekijänän pyörimisesssä, mutta vaikka hankasin,pidi patterilla sekä höngin käsiini pyörimisessä ei ollut muutosta

  lisäksi tuntuu ettei välillä pyöritys toimi yhtään, mutta kun jonkin aja päästä kokeilee uudelleen se pyörii kuin Manun illallinen mikrossa (hehe väänsin vanhasta sanonnasta uuden, clever, eint ai?)

  menee yli ymmärryksen :S

 • jeah sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=7Ej97geNCsk&feature=channel_video_title

  Kylmän ja lämpimän ilman vaihtelua. olisi vakuuttavaa jos olisi esim palikka joka liikuu eikä noin köykänen ja hepponen folio.

 • Henkilö-x sanoo:

  okei, tämä menee todella jännäksi, sain wheelin pyörimään täysin ilman käsien läheisyyttä, kaikki mahfolliste ilmavirran lähteet oli kiinni ovista tieotokoneen tuulettimiin.

  pidin käsiä wheelin lähellä ja sain sen pyörimään jonka jälkeen rupesin siirtämään käsiä kauemmas ja sitten kokonaan pois, toisen käden laitoin nenän eteen ettei hengitys vaikuttaisi wheeliin.

  ”Jeah”, katoin ton videon, ja päätin kokeilla vaikuttaaka lämpötila pyörimiseen, pistin käteni lumipenkkaan ja kokeilin pyörittämistä kylmää vettä valuvilla käsillä ja pyörihän se, myös ikkunan verhot oli suljettu ettei aurinko lämmitä ilmaa wheelin alapuolelta aiheuttaen ilmavirtaa.

  Tosin sulavasta lumesta nouseva vesihöyry saattaa vaikutta pyörimiseen :S

  en tässä rupea sanomaan Paranormaalia vai ei, kerron vain omista havainnoistani.

  Tämä asia alkaa kiinnostaa minua, ihmiset kertokaa omia mielipiteitänne 😀

 • parapertti400 sanoo:

  Olen pidemmän aikaa jo pelleillyt wheelillä ja onnistuu toiselta puolelta huonettakin samalla kun katselee televisiota.Useampi metri välissä niin ei voi olla käden lämpö joka pyörittää.

  Koitimme myös niin että vaimo kertoi suunnan johon pyöritän, ja vaihteli sitä epätasaisin väliajoin.Sain pyöritettyä pyyntöjen mukaisesti.

  Kännykästä sain kuuluvuuden kokonaan pois ja takaisin, ja olohuoneen valon sain pimeäksi kerran siihen keskittymällä.

  Kerran koitin parantaa kaveria lähettämällä energiaa hänen päänsä alueelle ja hän alkoi voimaan pahoin joten lopetin.Hän ei uskonut energiaparantamiseen mutta mielipide muuttui kummasti kun tuli fyysinen efekti.

 • Spiff sanoo:

  Koittakaapa laittaa toi neula ja psi hyrrä isolle lautaselle, laittakaa lautaselle vettä niin että pohja peittyy, asettakaa lautasen päälle joku läpinäkyvä kupu, malja. Näin vesi tiivistää ja poistaa kaikki ilmavirta-tekijät. Jos saatte sen pyörimään näin niin hienoa. Pitää koittaa harjotella taas itekkin.

 • Soulreaper sanoo:

  Olisi kiinostava nähdä miten tuollainen pyörisi tyhjiössä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot