ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lisää telekinesiaa

Olen jo aiemminkin postannut Darryl Sloanin videoita, myös hänen telekinesiaa koskeviaan, mutta tässä tulee kertauksen vuoksi, sillä aiheesta oli puhetta toisen artikkelin kommenteissa. Herra Sloan oli utelias asiaa kohtaan kuten me kaikki ja päätti kokeilla… harjoitteli. No, en tee puolestanne mitään päätelmää, mutta tässä asiasta hänen itsensä kertomana. Huomatkaa katsoa useat muut hänen videonsa. Tiedossa mm. telekinesiaa ikkunan takaa, mielipiteitä James Randyn haasteesta, telekinesian feikkausta sekä hänen harjoitus-videomateriaalia.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Lisää telekinesiaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Henkilö-x sanoo:

    aika jännä toi psi wheeli,
    1.pistin liinan nenän eteen ettei hengitykseni aiheuta ilmavirtaa.
    2.Varmistim etei huoneessa ole vetoa.
    3.Odotin että wheeli oli täysin paikallaan ja sitten laskin käteni sen oikealle ja vasemmalle puolelle rauhallisesti siten ettei ilmavirtausta syntynyt noin 10cm erossa wheelistä jonka jälkeen lakkasin kaiken ajattelun (helppo kun on kerran oppinut) ja kappas vain pian jo wheeli pyöri ihan mukavaa vauhtia 😀

    kokeilin onko se käsistä nouseva lämmin ilma tekijänän pyörimisesssä, mutta vaikka hankasin,pidi patterilla sekä höngin käsiini pyörimisessä ei ollut muutosta

    lisäksi tuntuu ettei välillä pyöritys toimi yhtään, mutta kun jonkin aja päästä kokeilee uudelleen se pyörii kuin Manun illallinen mikrossa (hehe väänsin vanhasta sanonnasta uuden, clever, eint ai?)

    menee yli ymmärryksen :S

  • jeah sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=7Ej97geNCsk&feature=channel_video_title

    Kylmän ja lämpimän ilman vaihtelua. olisi vakuuttavaa jos olisi esim palikka joka liikuu eikä noin köykänen ja hepponen folio.

  • Henkilö-x sanoo:

    okei, tämä menee todella jännäksi, sain wheelin pyörimään täysin ilman käsien läheisyyttä, kaikki mahfolliste ilmavirran lähteet oli kiinni ovista tieotokoneen tuulettimiin.

    pidin käsiä wheelin lähellä ja sain sen pyörimään jonka jälkeen rupesin siirtämään käsiä kauemmas ja sitten kokonaan pois, toisen käden laitoin nenän eteen ettei hengitys vaikuttaisi wheeliin.

    ”Jeah”, katoin ton videon, ja päätin kokeilla vaikuttaaka lämpötila pyörimiseen, pistin käteni lumipenkkaan ja kokeilin pyörittämistä kylmää vettä valuvilla käsillä ja pyörihän se, myös ikkunan verhot oli suljettu ettei aurinko lämmitä ilmaa wheelin alapuolelta aiheuttaen ilmavirtaa.

    Tosin sulavasta lumesta nouseva vesihöyry saattaa vaikutta pyörimiseen :S

    en tässä rupea sanomaan Paranormaalia vai ei, kerron vain omista havainnoistani.

    Tämä asia alkaa kiinnostaa minua, ihmiset kertokaa omia mielipiteitänne 😀

  • parapertti400 sanoo:

    Olen pidemmän aikaa jo pelleillyt wheelillä ja onnistuu toiselta puolelta huonettakin samalla kun katselee televisiota.Useampi metri välissä niin ei voi olla käden lämpö joka pyörittää.

    Koitimme myös niin että vaimo kertoi suunnan johon pyöritän, ja vaihteli sitä epätasaisin väliajoin.Sain pyöritettyä pyyntöjen mukaisesti.

    Kännykästä sain kuuluvuuden kokonaan pois ja takaisin, ja olohuoneen valon sain pimeäksi kerran siihen keskittymällä.

    Kerran koitin parantaa kaveria lähettämällä energiaa hänen päänsä alueelle ja hän alkoi voimaan pahoin joten lopetin.Hän ei uskonut energiaparantamiseen mutta mielipide muuttui kummasti kun tuli fyysinen efekti.

  • Spiff sanoo:

    Koittakaapa laittaa toi neula ja psi hyrrä isolle lautaselle, laittakaa lautaselle vettä niin että pohja peittyy, asettakaa lautasen päälle joku läpinäkyvä kupu, malja. Näin vesi tiivistää ja poistaa kaikki ilmavirta-tekijät. Jos saatte sen pyörimään näin niin hienoa. Pitää koittaa harjotella taas itekkin.

  • Soulreaper sanoo:

    Olisi kiinostava nähdä miten tuollainen pyörisi tyhjiössä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto