ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Japanissa sijaitsevalla tulivuorella tapahtuu kummia

Japanissa Sakurajimassa sijaitsevan tulivuoren läheisyydessä on havaittu useita tunnistamattomia lentäviä objekteja.

Videolla näkyy hitaasti liikkuvia sekä paikallaan olevia pallomaisia ufoja. Välillä kohteet näyttävät myös liikkuvan nopeasti suoraan ylöspäin sekä sivusuunnassa. Tämä ei ole ainut kerta kun tulivuoren läheisyydessä on havaittu ufoja.

Video on otettu säätä tutkivan kameran arkistoista.

http://www.youtube.com/watch?v=R8kgCEEJe0Y

Videolla näkyy mielenkiintoisia tapahtumia mm. kohdissa 04:37, 05:52, 06:18, 07:10 ja 07:34.

Suuri kiitos vinkistä Larille. 🙂

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Japanissa sijaitsevalla tulivuorella tapahtuu kummia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Limbo sanoo:

    Kaaaaaaaameeeeeeee-haaaaaaaaaameeeeeeeeee-HAAAAAAA!!!!

  • JaniP sanoo:

    Kyseiseltä kanavalta löytyy muitakin ihan mielenkiintoisia ufo videoita.

  • Vian1 sanoo:

    No millähän perkuleella skeptikot meinaa tuon selittää

  • joojjo sanoo:

    kaasupallohan se ja synnytti muutaman pentu-kaasupallon!

    ei mutta tosiaan tää on varmaan yksi parhaimmista UFO/paranormi videoista aikoihin!
    näytti ihan joltain teleportaatiolta/tähtiportilta, ois ihan hieno jos joku videon-käsitteliä osais selkeentää kuvaa varsinkin tuosta alusta mikä siellä heiluu ees-takas ja sitten ilmestyi toinen kiiltävä objekti pystyyn viereen joka alkoi kirkastua, tämä laitti ajattelemaan muutamaa vaihto-ehtoa tapahtumalle mutta täytyy vielä miettiä ja kuunnella mitä muut on mieltä 🙂

  • suolikaasumies sanoo:

    Aivan selvästi suokaasua ja ledileijoja, ja taisin havaita vuorella höpöntyhmän ampumassa raketteja.Sitäpaitsi video on feikki jonka teki norjalainen mies nimeltä heikki.

    Minun pieneen päähäni ei sovi että tieteen ulkopuolella on mitään.Jos asioita ei ole tieteellisesti todistettu niitä ei yksinkertaisesti ole olemassa.Purkkaakaan ei ole todistettu olevan joten sitä ei ole.Luokittelen kaiken suokaasuksi mikäli en näe tieteellistä tutkielmaa siitä.

    Äitinikin oli suokaasua.

    T: Höpöntyhmä.

  • Dr.Z sanoo:

    Joku räjähdys ilmeisesti tai sitten hyvä huijaus. Kaikenlaisia outoja valoilmiöitä on, mutta se ei tarkoita että kyseessä olisivat pienet vihreät miehet tai alienit ja ET-olennot.

  • Askapää sanoo:

    leijoja ja ledivaloja

  • niieoseo sanoo:

    Samanlaisia välähdyksiä ku Troll Hunter nimisessä leffassa. Leffa löytyy suomiteksteillä fin-tv:stä.
    Kannattaa kattoo hyvä lehva.

  • jatu sanoo:

    Mielenkiintoinen video, toivottavsati osoittautuu aidoksi!

  • Ogeli sanoo:

    Kerrassaan ihmeellinen valoilmiö. Näyttäisi joltain ihmeen purkaukselta tai räjähdykseltä.

  • giekkru sanoo:

    Aivan hirveän ihmeellistä! 20 vuotta olen odottanut jotakin tuollaista näkeväni ja nyt se vihdoin tapahtui….seuratkaa minua, näytän teille epä-uskovaisille skeptikoille tien valoon! Furu-zug GRRRRh mugu zifaugh öööörgh (suomennos. ”Hän jonka web-kamera on rikki on suurin”)!

  • tase sanoo:

    portti ja enerkia johdetaan/imetään tosta tulivuoresta

  • nisse sanoo:
  • Zeerios sanoo:

    Tunnelin voimakkaat halogeenit näyttää.. ja autoja menee. viuviu. lentokoneita lentää sopivasti just siitä yli vuoren takaa näyttää että sieltä lentäis jotai ylös.
    alkuperänen pätkä. http://www.youtube.com/watch?v=_3wJZmyOKMY lopussa tapahtuu toi vasta. Ja pitää ottaa huomioon että tuo on yöllä tapahtunu ja video nopeutettu x30.

  • miko sanoo:

    Zeerios teki näist aiemmin ufokommentoineista viimeistään tosi typeriä

  • JambaB sanoo:

    Ei löytyny oikeeta ufomatskua taaskaan. Mut se kyl todettiin et noi ”ufofanit” tuntuu olevan aika flipanneita

  • Wespa sanoo:

    Omasta mielestäni videolla näkyvä iso valo joka voi olla katuvalo, mutta toisaalta näyttää tulevan vuoren takaa ei ole se mielenkiintoisin tässä videolla. Mielenkiintoisia ovat nuo purkaukset tai mitkä lie liikkumiset joita tapahtuu sivusuunnassa ja suoraan ylöspäin. Tietääkseni mikään lentokone ei nouse suoraan ylöspäin. Sivusuunnassa näkyvät valot saattavat olla autoja, mutta vielä mysteerinä itselleni on ainakin nuo selvästi taivaalla lentelevät kohteet.

  • jaskajokuvaan sanoo:

    eihän siinä mitään erikoista että näitä feikkeijä sataa joka suunnalta ja alkavat olla todella vaikuttavasti rakennettuja kuten tämä video oli, vakuuttavan oloinen mutta tämän voi ajatella monellakin tapaa, eikä vain ”sodan-käyntinä” alieneitten olemassa olon uskovien ja ei-uskovien kesken..
    miksi yrittää tehdä koko aiheesta jotain mitä sen ei tarvitseisi olla, koko alien aihe tulisi käsitellä paljon kehittyneemällä logiikalla kuin mitä se nyt on. on aivan kuin jokin virallinen taho tahalleen muokkaa aiheen asetuksia yhä kauemmaksi itse aiheen oleellisimmista kysymyksistä ja näin vastauksista.
    eikö kenelläkään soi minkäänlaiset hälytys kellot jo siitä faktasta että monien maitten johto on päättänyt luovuttaa ja antaa lausuntoja ufojen kuten alieneitten kohtaamisista.
    .
    saman aikaisesti älyttämät mittasuhteet saavuttaneet salaliittoreoriat joista hälyyttävän monet alkavat vuosikymmenien jälkeen paljastumaan ja vieläpä täysin todelliseksi ilmiöksi, on tehty raakoja päätöksiä jotka ovat muokanneet lukemattomien ihmishenkien tarpeettomaan kuolemaan, eli murhiin lyhyesti sanottun

  • pietari sanoo:

    mutta kyllähän purkauksen yhteydessä salamoikin,,ehkä ne on pallosalamoita tai muita vastaavia magneettisia purkauksia.

  • Wespa sanoo:

    Millä perusteella pidät jaskajokuvaan tätä videota feikkinä? Oletko tutkinut videon lähdettä tarkemmin?

  • jaskajokuvaan sanoo:

    muotoilin sanomaani väärin, en siis tiedä onko tämä feikki vai ei , katsoin videon olevan todella vaikuttavaa materiaalia jolloin kiinnostukseni kohde oli toi valo-ilmiö keskellä ja siitä sinkoilevat valot jotka zeerioksen osoittamassa linkissä näyttäisi syntyneen nopeutetusta video kuvasta ja vilkkaasta auto liikenteestä tuolla kohtaan aluetta, mikä ei ilmeisesti ollutkaan videon main-object? ne ylös päin sinkoilevat valot ja taivaalla näkyvät objectit ei tosissaan oltu vielä selvitetty, eli ne ovat vielä ufoja kunnes toisin todistetaan.

  • pasi sanoo:

    Olipas vaikuttava pätkä, ei tarvitse hävetä jos tuota luuli oikeaksi ufoiluksi. Se ei ollut siis feikki, vaan normaali asia, joka tietyissä olosuhteessa näytti yliluonnolliselta ja siksi varmaankin niin tehokas. Video oli nopeutettu ja kuvattu hämärässä ja kameran valotehoa oli todennäköisesti vielä korostettu illalla. Siksi autot ja lentokoneet näyttivät valopalloilta.

    Ainoa asia joka ensikatsomalta häiritsi (ennen kun Zeerios paljasti asian laidan) oli tuo ”avaruusvääristymä” joka on todennäköisesti feikki. Sellaisen tekeminen on hyvin helppoa kuvankäsittelyohjelmilla kuten After Effectsillä.

  • Nexeon sanoo:

    Melko vaikuttavaa materiaalia tosiaan, varmasti yksi todenmukaisimmista mitä olen koskaan nähnyt. Yritämme aina selittää asiat loogisesti ja järkevästi käyttäen hyväksi tietoa, joka on jo olemassa. Mutta kyseessähän voi olla ilmiö joka on mahdollisesti luonnonmukainen, jota ei ole vielä dokumentoitu/selitetty. Toistuvia ilmiöitä on helppo selittää kun niitä päästään tutkimaan, tällaista taas on todella vaikea tutkia selkeistä syistä…mikäli ilmiö siis yleensäkkään oli aito. Sai kuitenkin oman mielenkiintoi heräämään ja päätin ryhtyä tutkimaan ja etsimään lisää tietoa aiheesta 🙂

  • miko sanoo:

    wespa kyllä me tutkittiin tätä videoo mutta sinä et olet näin sokea ettet näe lentokoneita ja autoja
    ps. katso Zeerios:sen linkki toiseen videoon

  • Wespa sanoo:

    Miko katsoin Zeerioksen linkin aiemmin ja siinä osottautui olevan autoja joista mainitsinkin yhdessä aikaisemmassa kommentissani. Silti videossa ei näy mitään merkkejä lentokoneista jotka lentäisivät kohtisuoraan ylös, vai menikö minulta jotain ohi?

  • miko sanoo:

    6:47 kohdassa näkyy lentokone ainakin mutta älä rupea oikeasti väittämään jotain ihme juttua enään mitäs muutakaan ne vois muka olla

  • Wespa sanoo:

    6:47 kohdassa näkyy tosiaan vasemmalle yläkulmaan nousevan joku valo aika nopeasti. Se, että onko se lentokone vai jotain muuta on itselleni ainakin mysteeri, en ainakaan erottanut siitä mitään mistä sen voisi todistaa lentokoneeksi (esim. siipiä tms.), se toki voi olla lentokone, mutta en ole vielä valmis sitä sellaiseksi omassa päässäni muotoilemaan ennen tarkempia tietoja. Nyt se on omassa päässäni vielä ehkä lentokone, ehkä jotain muuta -kastissa. Onko lähellä kenties lentokenttää tai muuta vilkasta lentoliikennettä tuohon aikaan josta asian voisi tarkistaa?

  • Kukalie sanoo:

    Joo-o! Aika siisti jos multa kysytään. Mutta hei, miten tuo voidaan oikeesti selittää?

  • Sami sanoo:

    Auringonvalo heijastuu kameraan katulampun kuvusta(?).

    Kelatkaa videon loppuun ja katsokaa kohtaa, jossa valopallon ydin oli – katulampun päässä. Valopallon sivuun syntynyt ”lisäke” selittyisi sillä, että auringon liikkuessa myötäpäivään, se heijastuu vasemmanpuoleisesta pinnasta kameraan vasta myöhemmin.

    Teorian puolesta puhuvat myös varjot, jotka kertovat auringon olevan jotakuinkin siellä missä sen teorian mukaan kuuluisi ollakin.

    Mysteeriksi tosin jäävät nuo taivaalle lennelleet kohteet.

  • tomm1 sanoo:

    kertokaa mulle jos olette nähnyt UfOJa 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto