ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Japanissa ufoaalto

Japanissa on havaittu oudosti lenteleviä valopalloja ja muita lenteleviä kohteita ihmeellisen paljon tänä vuonna.

Päiväsaikaan kuvatuissa videoissa kohteet liikuskelevat ympäriinsä.

26.3.2011 kuvattu video Fukushiman läheisyydessä.

Helmikuussa 2011 kuvattu video.

Tämä video on kuvattu hieman ennen Japanin 2011 maanjäristyksiä.

Myös Allnewswebin Michael Cohen raportoi yhdestä hiljattain sattuneesta tapauksesta.

Tässä vielä Japanissa vuonna 2010 kuvattu video.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Japanissa ufoaalto

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • krisanderi sanoo:

    What a f..k:D toi viimeinen video:D. Tulee mieleen joku ihmeen alkeellinen videopeli efekti xD.
    En sano juuta tai jaata onko aito ilmiö vai ihan tehty vaan jollain ohjelmalla:).
    Mitäs muut ovat mieltä?.

  • Satunnainen Vieras sanoo:

    Orbit ovat kyllä jännä ilmiö, ei kai niihin mitään selkeää ratkaisua tähän mennessä ole keksitty. Ikävä kyllä, niin yksityiskohdattomia kuin ovat niin voivat olla melkeinpä mitä tahansa lentävää liitävää, jos lentorata on lähellä normaalia lentämistä tai tuulen riepottelemista. Usein nuo orbit tekevät kuitenkin todella outoja liikkeitä, jolloin voitaisiin ainakin sulkea pois lintujen tai lentävien lyhtyjen mahdollisuus. Varsinkin äkkiliset suunnanmuutokset pistävät silmään joissakin videoissa.

    Tuo yksityiskohdattomuus tuo kyllä sitten mahdollisuudeen videokuvanmuokkaukseen. Ei tarvita varmaankaan kummoista panostamista ja ajankäyttöä että liitetään valmiille videopohjalle epäselviä orbeja. Video sitten vain jakoon youtubeen kiinnostavalla otsikolla niin johan se leviää eri palstojen kautta. Olisi kyllä hienoa, jos tästäkin ilmiöstä saataisiin tieteellistä faktaa; onko kyseessä jokin luonnonilmiö (pallosalamat, plasmapallot jne), jonkinlainen näköharha, täysin feikatut tapahtumat (ei olisi ainuttakaan aitoa videota) vaiko jotain ihan muuta.

  • Ogeli sanoo:

    Melko ihmeellistä.

  • partapatu sanoo:

    Voisitte Alienit tulla tänne suomeenkin pikkuhiljaa.

  • spiff sanoo:

    Jos joku on varmaa niin se että oli video millainen tahansa, epäselvä tai tarkka, niin mikään ei koskaan tuu vakuuttamaan kaikkia. Vaikka näytettäis videota tarja halosesta kättelemässä toista älykästä lajia keskellä senaatintoria niin se on feikki ja sillä sipuli.

  • Nova sanoo:

    Spiff
    juu niin se on feikki ja sillä sipuli” tälläisien kommentien kirjoittelijat saisivat vain vetäytyä nurkkaan miettimään oikeaa tuntemusta asiaa kohtaan,
    kyllä normaali ihminen pystyy kerättyään tarpeeksi tietoa muuntamaan oman tietoisuuden ajan tasalle.
    jos mittavien todisteiden valossa sulkee totuudenon tällöin sokea ja tekopyhääkin Huonompi ihminen joka ei tiedä mihin kuulua.

  • Nexeon sanoo:

    aihe joka ei koskaan saa loppua…
    aihe joka ei koskaan saa tarpeeksi paljon uskojia…
    ellei näe tapahtumia omin silmin.

  • turret tusk sanoo:

    taas lauma ufoja..

  • Jännä sanoo:

    Voi olla että noi on feikkejä mutta on mahdollisuus että noi on oikeita ufoita.

  • Entity sanoo:

    Mielenkiintoista. Ehkä Japanissa kuvataan outoja ilmiöitä taivaalla, koska he ovat paremmin sinut kamerakännyköiden ja muiden härveleiden kanssa. Siinä missä suomalainen ihmettelee valopallon nähdessään, että onko tässä nyt raamatun kuvaus lopun ajoista tullut todeksi, japanilainen kaivaa kameran taskusta ja alkaa kuvata.

    Uskoa ei pitäisi noihin ufo-ilmiöihin sekoittaa. Jos jokin ilmiö on todellinen, niin kyllä se ihan yhtä todellinen siitä huolimatta uskooko siihen kukaan vai ei. Paljon kuulee new age roskaa, jossa paasataan perinteisten uskontojen harhaisuudesta ja sitten nostetaan jumalaksi värähtelevät valopallot toisesta ulottuvuudesta, millä tuskin on tekemistä niiden selittämättömien havaintojen kanssa, joita ihmiset oikeasti tekevät.
    Moni selittämätön ilmiö selittyy sillä, etteivät ihmiset osaa tarkkailla taivasta. Taivaankannen hahmottaminen ei ole hirveän vaikeaa, mutta me emme ole kehittyneet tekemään sitä luonnostamme. Esimerkiksi noin 40 astetta horisontin yläpuolella näkyvä suoraan havainnoijaa kohti lentävä matkustajakone näyttää taivaankannen puolivälin väärin arvioivan ihmisen silmiin nousevan suoraan ylöspäin. Matkustajakoneen tunnistaa moni, mutta joskus havainnointiolosuhteet vaikuttavat tunnistamiseen.
    Taivasta havainnoidessa pitäisi arvioida kohteen sijainti, kirjattava kellonaika ja havainto-olosuhteet. Silloin havaittua kohdetta on mahdollista verrata tähtikarttoihin ja lentoliikenteeseen.

  • sacu sanoo:

    Entityltä hyvä kirjoitus, yhdyn joka sanaan. Jos/kun Alieneita on olemassa, ei niissä ole mitään yliluonnollista tai mystistä, muuten kuin ihmisten ajattelussa. Ne ovat yhtä todellista kuin mikä tahansa mitä havainnoimme. Ihmiskunnalla on liki maaninen taipumus sekoittaa uskontoa ja uskomusta jokaiseen ennestään tuntemattomaan asiaan tai ilmiöön. Esimerkiksi joku kristinuskon höperryttämä maalainen alkaa varmaan hokea Jeesusta nähdessään jotain tavallisuudesta poikkeavaa, kun taas rationaalisessa ihmisessä herää kiinnostus ja innostus, ja ilmiö halutaan saada tutkimuspöydälle. Tai voihan siihen riittää myös se, että omistaa hyvän kamerakännykän ja osaa käyttääkin sitä eikä ole ensimmäisenä luikkimassa jonkin satuolennon suojiin…

    Tuskin voi pitää kovinkaan todennäköisenä että planeetallamme olisivat vierailleet (tai aktiivisesti vierailisivat) ulkopuoliset sivilisaatiot, mutta hamassa tulevaisuudessa tämä on toki mahdollista. Sillä on väistämättömän todennäköistä että myös muualla kaikkeudessa on elämää, myös älykästä. Olemmehan pelkästään me siitä erinomainen todiste.

  • Nexeon sanoo:

    sacu:

    Yhdyn myös kanssasi jokaiseen sanaan, mutta huomioni kiinnittyi kuitenkin kun sanoit ”Tuskin voi pitää kovinkaan todennäköisenä että planeetallamme olisivat vierailleet (tai aktiivisesti vierailisivat) ulkopuoliset sivilisaatiot, mutta hamassa tulevaisuudessa tämä on toki mahdollista.”

    Miksi se on mielestäsi tulevaisuudessa mahdollista ja nykypäivänä epätodennäköistä?

    Tuossa eräänä yönä lähtivät ajatukseni taas villisti rullaamaan ja jopa kirjoitin kaiken ylös. Nyt tuo kirjoitus on jossain ja en sitä tähän hätään löytänyt, mutta muistan kuitenkin asian pointin, jonka tässä nyt lyhyesti tuon esille:

    Joskus kysyin kaverilta, että osaako hän kuvitella minkälasta elämä maapallolla voisi olla 50-100 vuoden päästä. Hän vastasi, että ”kyllä jotenkuten pystyy kuvittelemaan millaista se voisi olla”. Sitten kysyin, entäpä 500-1000 vuoden päästä. Siihen hän vastasi, että ”no se alkaa jo tuottaa vaikeuksia kuvitella”. No jatkoin vielä: Galaximme iäksi on arvioitu 13.2 miljardia vuotta ja maapallon iäksi on arvioitu 4.50 miljardia vuotta. Eikös siis ole mahdollista, että jotkin galaksit voisivat olla paljon vanhempia, esim. 25 miljardia vuotta tai enemmän? Jos kuvitellaan, että jossain näistä paljon meidän galaksia vanhemmassa galaksissa olisi planeetta, johon olisi kehittynyt älykästä elämää, aivan kuten maapallollakin, planeetassa jonka ikä olisi arviolta 13 miljardia vuotta, osaatko kuvitella kuinka pitkällä tämän kyseisen planeetan asukkaiden evoluutio ja ymmärrys voisi olla? Niin, menee todella vaikeaksi, eikö? Jos kysyisinkin näin, että ”Jos ihmiset vielä eläisivät tällä planeetalla vielä tuhansien ja tuhansien vuosienkin päästä, sanotaan vaikka, että eläisimme tällä planeetalla kun plaaneettamme arvioitu ikä lähentelisi jo 9 miljardia vuotta, mikä olisi siis kaksinkertainen nykyiseen ikään nähden, missä evoluution asteessa olisimme? Minkälaista elämä olisi silloin?

    Mitä haen tällä takaa on se, että on helppo sanoa ja kuvitella mitä saattaa tapahtua 100 vuoden päästä, mutta aivan mahdotonta edes kuvitella mitä sitten miljardien vuosien päästä. Jos jokin planeetta tuolla kaukaisuudessa sattuisi olemaan miljardeja vuotta vanhempi kuin meidän, mistä me tiedämme mihin he kykenevät meidän nykyaikana eli jo tänäpäivänä, kun me ollaan heihin nähden vielä aivan lasten kengissä?? Joten miksi sanoa, että ulkopuoliset sivilisaatiot tuskin ovat vierailleet tai vierailisivat tälläkin hetkellä planeetallamme ja lisätä siihen vielä, että se onkin sitten mahdollista tulevaisuudessa? Yllä oleviin pohdintoihin perustuen, miksi se ei voisi olla jo tänä päivänä mahdollista? Siksikö koska me emme vielä kykene taittamaan noita valtavia etäisyyksiä tuolla avaruudessa joten kukaan muukaan ei voisi, koska se on meidän nykytietämystasolla mahdotonta?

  • nocebo sanoo:

    Kirjottelin aikoinaan Tiede-lehden forumeille aiheesta pidemmän rimpsun, käykäähän lukemassa! Näyttäisi olevan lähemmäs 73 tuhatta lukukertaa! 🙂

    http://www.tiede.fi/keskustelut/tahtitiede-ja-avaruus-f6/miksi-kontaktia-alylliseen-elamaan-ei-ole-tapahtunut-t6361.html

  • Ogeli sanoo:

    Ihmisille ajatus vieraiden ja älykkäiden sivilisaatioiden vierailusta salaa täällä on vain käsittämätön, koska luulemme aikaa lineaariseksi jatkumosta. Meidän käsityksemme universumista ja maailmankaikkeudesta on vielä hyvin vajavainen ja lapsenkengissä. Luulemme, että aika on vain jana jotka jatkuu ja jatkuu eteenpäin. Totuus on se, ettei ole mennyttä eikä ole tulevaa. Kaikki on tässä hetkessä. Se mikä on huominen, on oikeasti jo tänään. Tätä on hyvin vaikea selittää, ilman että kuulija menee pyörälle päästään. Kyseessä on paljon suuremmat asiat mitä ihmismieli kykenee käsittelemään. Et ole kuollut ennenkuin olet syntynyt, etkä ole koskaan kuollessasin kuollut. Et ole aina ollut olemassa, mutta tulet silti aina olemaan. Minä haluan ainakin lohduttaa ihmisiä sillä, että kuolema ei lopullinen. Pyydän ainakin edes ajattelemaan sen mahdollisuutta. Ei tarvitse edes sotkea henkisiä asioita siihen, vaan voi puhtaasti miettiä että me olemme energiaa joka ei koskaan lakkaa olemasta.

    Tässä voitaisiin puhua säieteoriasta, multiversumista ja rinnakkaisista ulottuvuuksista, se selittää ”aikamatkailun”. Ne eivät vain ole ”teorioita”, vaikka nykytiede ei halua tai kykene sitä myöntämään. Sillä suurin osa vieraiden sivilisaatioiden vieraista ovat ulottuvuuksien välisiä matkustajia, kun taas toiset ovat tästä ulottuvuudesta ja matkanneet miljoona vuosia meitä edellä olevalla teknologialla. Miten me pystyisimme ikinä sellaista ymmärtämään? Ja minä siis uskon, ettemme ole yksin vaan meitä on tarkkailtu ja tarkkaillaan. Ei se oikeasti ole niin monimutkaista. 🙂

  • Ampuj4 sanoo:

    Jos olisin ollut ekana viestittämässä niin viesti olis kuulunut varmaan tyyliin: No niin skeptikot. Tulta munille nyte…

  • Entity sanoo:

    Nexeon, ihan hyvä huomio, että tulevaisuuden ennustaminen on yleensä vaikeaa. Yksi asiavirhe tekstissäsi pisti kuitenkin silmään, se 13,2 miljardia vuotta ei ole Linnunradan arvioitu ikä, vaan koko universumin arvioitu ikä. Linnunrata on nuorempi. Aikaa sivilisaatioiden vierailuille on siis ollut. Me emme vain ole olleet välttämättä täällä silloin kun maapalloa on mahdollisesti jokin sivilisaatio tutkinut. Ihmiskunta on vielä nuori, eikä välttämättä kestä ikuisesti. Todennäköisyys sille että jossain olisi sivilisaatio, joka olisi kyennyt valjastamaan käyttöönsä avaruusmatkailun vaatiman energian ja lähtenyt tutkimaan maailmankaikkeutta ja osunut tälle pallolle yhtä aikaa kanssamme on häviävän pieni. Fermin paradoksihan kertoo juuri tästä aiheesta, vaikka se pelkille oletuksille perustuukin. Jos on olemassa jokin määrä elinkelpoisia planeettoja ja tarpeeksi aikaa, planeetoilla kehittyy elämää ja jopa älyllistä elämää. Tietyssä ajassa sivilisaatiot kehittyvät tasolle, jolla alkavat asuttaa avaruutta ja kun on tarpeeksi aikaa, avaruus tulee lopulta asutetuksi. Kysymys, joka jää jäljelle avaruuden muukalaisista on missä he ovat?

    Jos teoria alkuräjähdyksestä pitää paikkansa, niin kuin se nykyisen ymmärryksen valossa pitää, mikään mitä tunnemme tai pystymme kuvittelemaan ei kerro mitään olosuhteista ennen alkuräjähdystä. Ei voida sanoa, että mitään ei ollut, mutta voidaan sanoa että luonnonlakeja ja olosuhteita, jotka me kykenemme ymmärtämään ei ollut. Olemme rajoittuneet toistaiseksi niihin oloihin, joissa olemmme syntyneet, eikä välttämättä ole koskaan mahdollista muuttaa tätä asiaa. Olemme osa maailmankaikkeutta ja siksi meitä sitovat samat ajan ja paikan lait, kuin muutakin universumia.

    Ogeli:”Tässä voitaisiin puhua säieteoriasta, multiversumista ja rinnakkaisista ulottuvuuksista, se selittää “aikamatkailun”. Ne eivät vain ole “teorioita”, vaikka nykytiede ei halua tai kykene sitä myöntämään.”
    Tästä olen eri mieltä, nuo teoriathan ovat nimenomaan tällä hetkellä sitä mitä teoreettinen fysiikka tutkii, mutta niistä keskusteleminen tuntematta niiden tutkimiseen käytettyjä matemaattisia työkaluja ja teoreettista viitekehystä on yhtä hedelmällistä, kuin se jos kaksi kirppua istuisi kulkukoiran turkissa spekuloimassa onko jokin tuntematon luoja säätänyt tunnetun maailmankaikkeuden juuri kirpuille täydellisesti sopivaksi. Kosmologia on monimutkainen oppiala, eikä se perustu pelkkään intuitioon, vaan harmaaseen puurtamiseen tutkimusongelmien parissa.

    Arvelen että tieteellinenmaailmankuva tarkentuu koko ajan ja että tieto lisääntyy, mutta se millaiseen tietämykseen se meidät johtaa ei välttämättä ole ennalta arvattavissa. Itse veikkaan esimerkiksi, että tietoisuuden olemus ratkeaa seuraavan 20 vuoden kuluessa. Tieteen avulla opitaan mitä tietoisuus on miten se syntyy ja pahoin pelkään, että viimeistään siinä vaiheessa vanhan mystiikan aika on lopullisesti ohi. Se tuossa spekuloimassani tilanteessa todennäköisesti tapahtuu on se, että osa ihmiskunnasta hyväksyy uuden tiedon ja hyödyntää sitä, siten eroten muusta ihmiskunnasta lopullisesti. Osa hylkää tieteen ja valitsee uskomukset sen sijaan, eikä pääse osalliseksi mysteereistä, jotka paljastuvat järjen avulla. Mutta ennustaminen on vaikeaa, ei siinä välttämättä noin käy.

    Ufoihin tietoisuus ja mystiikka tuskin liittyvät. Kuvitelkaapa että olette älyllinen olento kaukana maailmankaikkeuden toisella laidalla. Sivilisaationne on juuri noussut pimeästä ajasta, jona kaikki edistys oli kuoleman uhalla kielletty. Vanhat uskomukset ovat osoittautuneet tuhoisiksi, tiede ei anna valmiita vastauksia mihinkään. Eräänä päivänä maailmaa järisyttää uutinen, jota tälläkin pallolla on odotettu, todisteita planeetan ulkopuolisesta älyllisestä elämästä on löytynyt. Planeetan jäiseltä napa-alueelta on löytynyt artefakti, joka on älyllisen olennon tekemä. Se on matkustanut pitkän ja vaarallisen matkan tuntemattoman avaruuden läpi. Se kantaa mukanaan kultaisia kiekkoja, jotka sisältävät viestin Meille ulkoavaruuden älylliseltä sivilisaatiolta. Sen kyljessä näkyy tulkitsemattomia hieroglyfejä ja kulttimaisen ufoinnostuksen aallonharjalla päätät tatuoida hieroglyfit ihoosi jo ennen kuin niitä osataan tulkita. ”Voyager” koristaa nahkaasi kuolemaasi asti ja olet varma, että kun ulkoavaruuden huimasti kehittyneet mestarit tulevat, he tunnistavat sinut yhdeksi heidän tähtilapsistaan.

  • jatu sanoo:

    Osa oli mielenkiintoisia videoita, osa taas normaalia youtube kamaa.

    Kumpa jo pikkuhiljaa tulisi joku leijailemaan pariksi päiväksi kaupungin päälle.

  • Aika jännä sanoo:

    Vetivät jotain rituaalia taas, että saavat japanissa jonkun katastrofin aikaiseksi 😀 Viimeksikin tsunamin aikaa siellä oli noita orbeja paljon.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto