ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ufoja Kyproksella

Tässä mielenkiintoinen video, jonka kerrotaan kuvatun Kyproksella tämän vuoden alussa.

Videolla näkyy useita valopalloja, jotka liikkuvat oudosti.

Kiitos linkistä Ogelille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: Ufoja Kyproksella

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Belgor sanoo:

    Valorinkuloitaki saattaisivat olla pallon sijaan koska välil näyttäs vilahtavan tumma keskusta,mut mitäpä sil oikeastaa väliä et onko minkä mallinen ku muutakin kiinnostavaa niis 😀

    Mut joo.. Noit on alkanu ilmestyy joka puolelle kyl tiuhempaan tahtiin ilmoituksista päätellen ja muutenki itekki näin vastaavan kaltaisen kirkkaan valon lentävän kiemurrellen/kurssiaan vaihdellen taivaankannen halki (stratosfäärissä) jokunen viikko sitten. Sen valo sammui ja syttyi epämääräiseen tahtiin muutamien sekuntien välein. Kyseinen valo lensi erittäin kovaa vauhtia ja ilmestyi kuin tyhjästä katselemani tähtijoukon seasta ja ilmiö kesti muistaakseni n.20s ennen kuin horisonttiin katosi… Kirjoitin ylös tarkemmat tiedot kyl….

    Ja muutama vuos sitten näin valkoisen sikarinmallisen kohteen keskellä kesäpäivää sinistä taivaanrantaa vasten pilvien alapuolella paikallaan leijuen noin 5-8 sekunnin ajan.
    Kaverille sanoin heti ”mikä toi on” ja seki näki kyseisen aluksen. Kyseinen vehje katosi sillä välin paikalta kuin taiottuna kun kaverin kans vilastii toisiamme n.sekunnin ajan hölmistyneenä, ihmetellen olkapäitä heilauttaen, et mikä hemmetti siel leijuu. Ja eipä sitä sit enää näkynytkään missään uusiks katoessamme vaik täysin liikkumatta just olikin..
    Sen oli pakko olla julmetun isokin päätellen etualallamme oleviin kerrostaloihin suhteutettuna. Sanoisin et satametriä ei riitä sen pituudeks…

    Mut milläpä havaintoja todistamaan epäilijöille oikeiksi tunnistamattomiksi lentäviksi esineiksi. Eipä taida niin uskottavaa todistajaa olla olemassakaan maanpäällä X)

  • Alien sanoo:

    En osaa sanoa mitä nuo valopallot ovat, liikkuvat kyllä umituisesti…

  • Silence sanoo:

    Kuviomorsetusta =)

    Tosin näytti siltä kuin valot tulevat esiin juuri silloin, kun kuvaaminen on aloitettu (mistä kuvaaja on voinut ennakoida?). Eli on vain kuvattu taivasta hetki ja myöhemmin lisätty valot – yksi selitys.

  • Tere sanoo:

    Morsetus kävi itsellänikin mielessä, myös erään tutun tähtikuvion muodostivat – tähtiharrastajat nyt vain tutkimaan. Mutta; noin 7.40 jälkeen minusta taivaan poikki hulahtaa jotain, joka epäilyttävästi muistuttaa ohiajavaa autoa. Olisiko kuitenkin siis kyse heijastuksista parvekelasien pinnasta tai jotain. Mukavan hämyinen iltahan tuo oli ja valot pimenevällä kadulla loivat mukavasti tunnelmaa. Samoin kaupungin äänet taustalla. Valot voisivat olla myös sisällä huoneistossa liikkuvien ihmisten pienistä taskulampuista.

    Ikävää sinällään, että näitä feikkihavaintoja on niin paljon, sille se vie aikaa ja jättää sensaatiohakuisuudellaan varjoonsa oikeiden havaintojen tutkimista.

  • Akvinolainen sanoo:

    Ensi alkuu vaikutti radiolennokeilta, varsinkin kun näyttivät pyörivän tietyn pisteen ympärillä. Videon lopussa kohteet kuitenkin häipyivät horisonttiin, joten lennokkeja ne eivät voineet olleet.

    Ihmisen rakentamilta eivät näyttäisi olevan käyttäytymisen perusteelta ellei ole video-feikki, jonka mahdollisuus on aina otettava huomioon.

    Olisipa toinen/useampi video kuvattuna vaikkapa eri puolelta ja videoita pääsisi vertailemaan, niin tapaus olisi huomattavasti mielenkiintoisempi.

  • ululululululululu sanoo:

    ”So you’re telling me, these things were in the sky, in Cyprus, where there’s a conflict and number of airbases on continuous alert and no fighters were scrambled?  I’m not ready to believe that. If the Greek side didn’t scramble any jets, Turkish side sure as hell would. Not at all convinced this is real.”

    good point there mr AYRLARDANAYARBEGEN 🙂

  • ululululululululu sanoo:

    ”This is a rather poorly done deliberate fake using directed reflections off a window. Why isn’t anyone excited in the least at this ”amazing display” going on? Because it’s not actually happening. There’s even an obvious ”cutout” of the reflected images from behind as something obscures it. All the ”orbs” in the way just magically disappear as this happens then reappear. It was a nice attempt for a noob hoaxer but it will never pass the scrutinizing eyes of real UFO investigators. :'(”

    an another good point from mr LCARS43278

  • Tonppa sanoo:

    itse näin pari vuotta sitten kyproksella 3 vai 4 valopalloa jotka liikkuivat, sammuivat ja hehkuivat välillä. Mitäs ne on? löytyy videokin.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Tieteeltä varmaanki löytyy jokin ”selitys” näille palloille. Tottakai 😀

  • mutta jospa tiedemiehillä ei ole mitään, on pakko sano että nuo ovat ufoja.. aika paljon ufotapauksia nykyään, taitavat tulla varoittelemaan siitä maailmanlopusta..

  • Wespa sanoo:

    Itse en pidä autonikkunateoriaa, ikkunaa johon valoja olisi heijastettu kauhean pätevänä. Alussa kohteet näyttäisivät nousevan ja ilmestyvän horisontin takaa ja kuvausalue näyttäisi olevan hyvin laaja, varsinkin lopussa kun kuvaaja kuvaa oikealle. Nämä eivät mielestäni viittaa esim. pieneen auton ikkunaan ja siihen tehtäviin heijastuksiin. Jos kyseessä olisi heijastuksia, niin mielestäni niiden pitäisi näyttää myös erilaisilta lähemmäs zoomattaessa ja illuusion pitäisi rikkoutua.

    Tästä huolimatta minulla on oma epäilykseni videosta, varsinkin tausta on hieman epäilyttävä ja lopussa näkyvät palmut. Tuo mieleeni aikasemmin CQI-feikeiksi todettuja videoita jotka oli tehty tietyllä mallinnusohjelmalla, joissa koko tausta oli simuloitu palmuineen. Näen siis CQI-feikin yhtenä mahdollisuutena, tarkempia tutkimuksia vielä vaatisi.

  • JP sanoo:

    Juu ilmestyvät horisontin takaa juuri sopivasti kuvan keskelle. Kuvaajalle ufot ei näytä tulevan yllätyksenä. Kohteen häviäminen ajoittain näyttää johtuvan kameran automaattitarkennuksesta.
    Näyttävät rinkelimäisiltä kun tumma keskusta. Onkohan tämän tyylisiä ufoja nähty enemmänkin Kyproksella?

  • jaa.. enpä tiedä. itse olen nähnyt ufon kun katsoin ikkunasta ulos ja huusin pikkuveljelle: tule katsomaan onko tuo musta objekti ufo?. ja kun veli tuli objetkia ei ollut. ja joskus kun kävelin ja katsoin taakseni niin siellä näkyi koukku jossa oli päässä oranssi valo. ja viimeinen: tulin aika myöhään kaupasta, ja kun siinä on piha ja grilli niin siinä vähän grillin yläpuolella lensi musta objekti jossa vilkkui valot. saatte sanoa mitä mieltä olette tapauksista!

  • alivuokralainen sanoo:

    aku laitela: vähän nuo kuulostavat semmoisilta vilauksilta nuo. ja kameraa ei tietentenkään käteen osunut? vähän tarvitsisi lisätietoa havainnon kestosta, kohteiden koosta arvio, kuinka kaukana olit itse kohteesta arvio ja kuinka ylhäällä kohde sinusta oli tai lensi, minä vuonna tapahtui ja kirjasitko tapahtuman tuoreeltaan ylös jne…
    oletko täyttänyt tapauksista ufohavaintolomakkeen?
    http://www.suomenufotutkijat.fi/lomakkeet/havaintolomake.php
    katso nyt tuosta lomakkeesta, niin paljon täytyy havainnosta tehdä eri huomioita.

  • no eipä osunut kameraa käteen koska en tietenkään tajunnut ottaa kameraa kun ufo tuli.. joo pittää käyvvä kattoo tuo lomake kohta..

  • john sanoo:

    Itsellä tuli mieleen et tuo video on feikki mutta on tommosia valoja nähty ennenkin,mm tuttavani näki kreikassa jossain saarella just tuommoisia valoja ja ne nousi merestä ja nousi taivaalle,noin 7 palloa ja lenteli noin 15s ajan pois päín kaverista ja hävis näkyvistä :S…Tuttava pääsi kotiin(kaveri kreikkalainen) niin heidän pihaan saapui iso musta-auto ja 3 todella oudon näköisiä miestä,kuulma vähän mongoloidin näköisiä millä oli jotku lento puvut päällä,Alkoivat utelemaan just sen alueen missä tuttava oli nähny valopalloja niin jostain sää/mangneettikenttä ilmiöistä että onko näkyny sielläpäin outoja asioita ja jos on niin mitä ja yms…vähän outoo kyl,tästä on aikaa n 2 vuotta

  • john sanoo:

    ja ne miehet oli haissu ihan palaneelle tulitikulle,ne oli kaverin kotona niin se haju jäi leijaileen viellä kun ne lähti pois,pyromaaneja??

  • jatu sanoo:

    Oletko tosissasi?

  • john sanoo:

    kyllä olen tosissani

  • weee sanoo:

    no juupa juu ja diipa diipa dai

  • john sanoo:

    oonko kysyny et kuka uskoo??jos joku alkaa jaukaa et ei usko nii laittaa yhteystiedot tohon niin otan yhteyttä ja kerron asiasta lisää ja sen että kuka se havaitsija oli,,nimittäin suomen tunnetuimpia henkilöitä

  • Gona sanoo:

    Kerro sitten john tässä, julkkisten nimet ovat julkisia.. Heistä saa huhuta laillisesti.

  • john sanoo:

    gona,ihanko totta??onko julkkisten nimet julkisii :DD,sanoin et privana voin kertoo,jos on kiinnostusta mut pokka ei riitä nii ei siin mitää.mut en oo nii tyhmä ku sä et paljastaisin mun kaverin nimen täällä….voi vitt….et oot tyhmä!!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto