ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Telekinesia-opas ja 9kk harjottelun tulos

Tällä videolla kerrotaan miten alitajunnan voi valjastaa telekinesiaan.

Sitten 9kk harjoittelun tulos, jossa PSI-Wheeliä pyöritetään lasikuvun alla.

Samalta tyypiltä löytyy lisää aiheeseen liittyviä videoita täältä:
http://www.youtube.com/user/darrylsloan

Kiitos vinkistä Jarzalle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

36 kommenttia aiheeseen: Telekinesia-opas ja 9kk harjottelun tulos

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • rezaR sanoo:

    Tuohan pyöri vieläki kun se lopetti. Nii helposti tehtävissä, että ihan nakrattaa.

  • metele sanoo:

    toi on ihan törkeen vaikeeta, monet kerrat koitettu vaan ei niin ei. ilman kupua pyörii helposti.

  • skeps sanoo:

    Siel on magneetti pöydän alla… tai sit kvantti fysiikka jutskat pyörittelee niit tollai vaa, ei voi tietää, huijari pelle varmaankin, luulisin, vaikka en voi perustella väitettäni mitenkään. Itse asiassa en ole täysin varma edes siitä olenko olemassa. Liikaa tekijööitä jotka puhuvat tietoisuuteni kehitystä vastaan.

  • Ponsse sanoo:

    Feikkiä ja siimoja selitti Randi, mutta katsokaahan Nina Kulaginan temput ja miettikääs, voiko kompassia, lasikuvun alla olevia esineitä liikutella, kuten Randi omassa tökerössä vastineessaan tekee langanpätkällä.

    Kulagina videolla esiintyy myös toinen henkilö jonka voima näyttää olevan voimakas sähköstaattinen varaus, onko psi siten jotenkin sähkön tapaisia juttuja voitte itse päätellä..

    http://www.youtube.com/watch?v=L61RptUUEqU

    ja Randin naurettava vastine:
    http://www.youtube.com/watch?v=pYGjtlgGtY4

  • why sanoo:

    Miks aina noi käyttää foliota?

  • Eppu sanoo:

    Enpäs on ennen kuullu tollasesta psi wheelistä, pitääpäs koittaa, kiitos Jarzalle tästä ^^

    Niin ja foliota ne käyttää koska se on kevyempää ku paperi, helpompi käsitellä näillä energioilla.

  • WM_ sanoo:

    Olisiko kannatusta kilpailulla jonka aiheena on tehdä paras mahdollinen feikki-video jostain ”paranormaalista”. rezaR kun taas vaiheeksi sanoi tuollaisen kuvaamisen olevan helppoa 😀

    Monesti mm. ufo-kuvista kuulee samaa, mutta kun pyytää tekemään jonkun, kyseessä on aivan kökkö kuva, josta huomaa jo heti että mentiin puhumaan vähän ohi suun :p

  • Wespa sanoo:

    Magneetilla voi olla vaikea pyöritellä. Ensinnäkin tarvitaan vahva magneetti, että ottaa pöydän läpi ja toiseksikin siinä tapauksessa folio tarrautuisi alaspäin selvästi magneetin suuntaan ja kolmanneksikin tuolla tavalla pyörittäminen ei olisi helppoa ja sujuvaa…

    Ja se, että jonkin voi tehdä toisellakin tavalla ei sulje pois sitä, että se olisi tehty toisella tavalla.

    Miks aina noi käyttää foliota?

    Foliosta on helppo aloittaa sen keveyden ja liukkauden ansiosta. Vähän sama kun pienen vauvan on helpompi aloittaa pienistä asioista ja sitten kehityttyään voi hoitaa hommaa paremmin…

  • KP sanoo:

    itse lasikupu on lämmin/lämmitetty, ettei sen vaikutuksesta pyörisi sitten ? Vähän kuten jos pidät nyt käsiä tuollaisen ”psi wheel” ympärillä, ni se vapautuvan lämmön takia mitä kehosta lähtee niin alkaa pyörimään.

  • Fear sanoo:

    Kaveri muuten näyttää vähän vespalta 🙂 No mutta oli iloinen yllätys löytää Psiaihetta täältäkin. Tätä telekinesian muotoa olen itse harjoittanut jo 4 kuukautta ja voin suomalaisen rehellisyyden nimissä (mikä muuten ei ole kovin pitävä rehellisyys) sanoa että tämä ei ole pelkästään humpuukkia. Itse olen onnistunut luomaan alitajuntaan yhteyttä ja saamaan samanlaista tulosta aikaiseksi kolme kertaa. Toisaalta myös oma skeptisyyteni tulee mukaan kuvioihin kyseenalaistan aina että hyrrä olisi ollut tuulettomassa tilassa tai lämpöä erittävässä. Tälle on kyllä monia eri selityksiä liikkeellä, jotkut uskovat sen olevan ”Chitä” jotkut puhdasta aivotelekinesiaa.

    Chi:hän on auraa ja lämpöaaltoja suureksi osaksi ja lämpöaaltojen avulla olisi tarkoitus siirtää objektia.

    Telekinesiapuolella uskotaan tohon enemmän tuohon alitajuntakontaktiin yms. Yleistä logiiggaa siellä on ajatella esim. Että kaikki mikä on ympärillä on oikeasti vaan samaa ja erottamatonta. Koska kaikkialla ympärillämme on materiaa ja materia on käsitetty olevan toisessa muodossa energiaa. Eli tuo hyrrä on samaa osaa energiaa kun sinä itse tai ilma käden ja hyrrän välillä. Näitä yritetään purkaa tajunnassa ja saada liikevoima energialle.

    Itse en pysty todentamaan kumpi metodi on oikea CHI/auran olemassaolo on vielä vähän kyseenalainen vaikka todisteita auran käytöstä on ollut. Tämä on näitä ihmiskehon salaisuuksia jotain emme vielä täysin sisäistä.

    Toisen metodin uskon olevan enemmän olevan yleistieteellinen koska nykypäivänä käytetään kaavaa E=mc². Joka ainankin tähänasti on todettu pitäväksi?

    Näin minä olen itsetutkinut jos jollain on muita argumentteja otetaan mielellään iltalukemiseksi. 🙂

  • HamPete sanoo:

    Onko tullu mieleen että tuo pyörii sen takia koska käsistä karkaa lämpöä

  • WM_ sanoo:

    Ainiin HamPete, lasin läpihän se vaikuttaa? 😉

  • Puli sanoo:

    Temppu onnistuu helposti, kun pöydässä on pieni (neulan mentävä)reikä hyrrän alla, joka ei taatusti näy videolla vaikka kuinka zoomaisi. Sitten vain kätyri pöydän alle puhaltamaan tai itse letkun välityksellä.

    Mutta jos tyyppi ei käytäkään moisen ilmeistä tapaa hyrrän pyörittämiseen, vaan osaa oikeasti loitsia, suosittelen häntä pokkaamaan itselleen erilaisten paranormaalien yhdistysten tarjoamat rahat jonkin paranormaalin ilmiön todistamisesta.

    Toivottavasti sivusto ei ala menemään siihen suuntaan, että muitakin ”taikatemppuja” kohdellaan paranormaaleina ilmiöinä: ”Hei miten tuo tiesi pakasta valitsemani kortin, hänhän on ajatustenlukija!!!1”

  • 555+111 sanoo:

    Tiedeyhteisö on varmasti vakuuttunut, kaveri esittelee telekineettisiä kykyjään YOUTUBESSA.

  • Wespa sanoo:

    Youtube on hyvä yhteisö tuoda itseään julki ja siitä on hyvä aloittaa. Vastaavia PSI-kokemuksia olen kuullut monilta, mutta ketä jaskaa kustantaa matkansa esim. USA:han joihinkin testeihin jotka saattavat olla tukalia. Kaiken lisäksi Randikin päättää ketä testeihin ottaa ja ketä ei…

  • Hartsa sanoo:

    Nimenomaan.. tuo WM:n feikkivideokilpailu kuulosti hauskalta, pistäkäähän sellainen pystyy. Jokaikinen skeptikko täällä tuntuu osaavan tehdä kaikki nämä temput helposti ja vieläpä oman muita suuremman tietonsa ansiosta vielä paremmin kuin mitä nämä amatöörit, niin olisikin hienoa nähdä vakuuttavampia feikkivideoita 😉

    Pääsisivät vihdoin toteuttamaan itseään, sekä näyttämään samalla meille parahörhöille miltä se oikeasti vakuuttava feikkivideo näyttää verrattuna näihin hörhöilijöiden mielestä ”mahdollisesti tosi” -videoiden rinnalla..

    Kenties siinä samalla hieman mediakriittisyyskin näidenkin suhteen kasvaisi uusiin mittoihin.

    Sekä siinä samalla kääntyisi vähän pöydät ympäri, päästäisi me miettimään kriittisesti, että mitä huijaiskeinoja on mahdollista käyttää missäkin tilanteessa samalla kun yritettäisi miettiä miten mikäkin on tehty. 😀

    Tosin ensiksi pitäisi varmaan kartoittaa, että löytyykö kiinnostuneita.. puhettahan siitä on ollut että nämä on niin kovin helppoja tehdä, niin ei paljon vaivaakaan pitäisi sinänsä olla, mutta eihän tietysti kaikkia kilpailut kiinnosta.

  • Xul sanoo:

    Tästä James Randin kritisoimisesta mitä olen kuullut täällä jo useampaan kertaan, niin vaikken ole mikään suuri hänen puolestapuhuja haluaisin vain ilmaista että ties mitä hörhöjä lähtisi tätä pottia havittelemaan, jos kaikki sinne päästettäisiin.
    En ole ihan varma mutta jostain taisin katsoa että kuulemma tekevät vähän taustatutkimustakin pyrkivistä, ettei ole mitään ilmiselviä huijareita. Onhan se itsestäänselvää että sellainen summa saa ihmisiä luontaisen moraalinsa mukaisesti mukaan huijaamaan. Että turha on tästä Randin nirsoilusta suuremmin valittaa, onhan se ihan ymmärrettävää.

  • Hartsa sanoo:

    Tottahan toki Randin nirsoilu on oikeutettua, mutta samalla se antaa täydellisen tekosyyn olla ottamatta myös mahdollisia oikeita taitajia. Randi on nostanut itsensä sellaiseen asemaan, että hän ei yksinkertaisesti voi ottaa edes etäistä riskiä että joutuisi myöntämään olleensa väärässä kaikki nämä vuodet. Randi on skeptismin symboli ja vihonviimeinen argumentti, samassa asemassa kuin jonkun vaikkapa itsemurhalahkon johtaja, voisiko tällaisen lahkon keulahahmo rueta arvuuttelemaan, että: ”emmää tiiä mut näin mä luulen..” Mitä luulet että tapahtuisi jos Randi myöntäisi olleensa väärässä?

    Itse rahapotti tässä asiassa on mielestäni sivuseikka, kuten myös totuus että pystytäänkö ”paranormaaleja” juttusia tekemään. Randin kautta ei tule tämä homma ikinä selviämään kuin korkeintaan kuolinvuoteella, jotakin muuta kautta ehkä. Pikkuhiljaa uusien oivalluksien kautta, kuten kaikki muukin.

  • Huttu sanoo:

    Onhan noita psiwheel debunkkaus-videoita youtubessa aika paljonkin, jotkut niistä oikein hyviä. Tehty niin että hyrrä on lasikuvun alla ja silleen.

    Mielestäni se jo riittää itselleni todistamaan että kyseinen psiwheel-juttu on pelkkää sontaa, jos on onnistuttu tekemään hyvä feikki joka on sitten selitetty katsojille yksityiskohtaisesti.

    Jos sen pystyy feikkaamaan uskottavasti, miksi sitten uskoisin tuota 9kk harjoittelun tulosta? Mikä tekee juuri siitä aidon?

    Sama koskee psipalloja, vain hölmö uskoo jotain tuntematonta kaveria youtube-videossa jossa tämä hekumoi miten hänen käsiensä välissä on aikuisten oikeesti joku energiapallo..

  • Hartsa sanoo:

    Näinhän se on, kaiken PYSTYY feikkaamaan. Se mikä olisi turhauttavaa jos itse näitä koittaisi todistella jollekulle olisi se, että tiedetään etukäteen että mikään todiste ei voi vakuuttaa umpimielistä skeptikkoa, mutta silti jatkuvaan ollaan huutelemassa todisteita: ”pics or didn’t happen!”, jos tulee kuvia ”paskat kuvat, tee video”, jos tulee video ”ton nyt pystyy feikkaamaan”.. Tehdään toiveiden mukainen video.. ”Jooei tää oo hyvä, osta 20 videokameraa ja kuvaa yhtäaikaisesti monesta suunnasta niin näkee ettei kukaan huido takana”, reilu ja kohtuullinen vaatimus.

    Millainen olisi muka sellainen video mitä ei pystyisi feikkaamaan? Seuraava vaihe lienee että ”tuu näyttämään”.. mutta ei sekään vakuuttaisi koska pystyyhän taikurit tekemään vakuuttavia temppuja vaikkei niille selitystä itse keksisikään. Vihonviimeinen kai sit, ”mee Randille tai jonnekin testattavaksi!”. No se on aina helppo heittää ja unohtaa koko asia.. koska pääsääntöisesti kyseiset tehtävät ovat mahdottomia täyttää. Randille ei pääse, ja mikä tämä ”jokin” voisi sitten olla? Mahdollisesti jokin paratutkimus, mutta nämä ovat epäluotettavia lähteitä, koska he tutkivat tätä alaa. Ei kelpaa.

    Pitäisi olla näyttöä jo ennenkun pääsee johonkin testattavaksi, jos sittenkään, mutta miten voi olla näyttöä kun mikään ei Randia pienempi ei riitä näytöksi.

    Kai tekin ymmärrätte tuon kehälogiikan. Vaikka joku osaisi oikeasti nuita, ja näyttäisi oikeasti tollasia niin ei ketään kiinnosta sen vertaa että asiaa ryhtyisi tutkimaan. Ainakaan ennenkuin asiaa on tutkittu.

    Eli palataan taas siihen, että hommaan joutuu joko uskomaan tai olemaan uskomatta.. kuten loppupeleissä joutuu saman päätöksen tekemään kaiken kanssa mitä lukee netistä/lehdistä/tutkimuksis, näkee mediasta, jne. Tai sitten yrittää kokeilla itse, mutta se vaatii tietysti taas mielenkiintoa asiaa kohtaa. Eikä oma yritys ole tae onnistumiselle.. eli parhaimmassa tapauksessa voi korkeintaan saada henkilökohtaisen varmuuden asiasta.

  • 555+111 sanoo:

    Täällä on ihmisiä jotka haluaa uskoa ihan kaiken materiaalin mitä youtubesta tulee, ufot, aaveet, telekinesia yms. Ei se mitään, saahan sitä uskoa, uskoohan jotkut jumalaan jne…
    Skeptikolla on helpompaa, ei tule pettymyksiä kun video todistetaan feikiksi, tuumataan vaan että mitäs minä sanoin. Sitten kun EHKÄ joskus saataisiin aito tapaus ja se vielä 100% varmuudella, skeptikko ei pety vaan (ainakin minä) olisi pirun innoissani.

  • WM_ sanoo:

    Mikä sen sitten sinulle todistaa aidoksi?

  • Huttu sanoo:

    Hallittu suoritusympäristö, liveyleisö joka koostuisi siviileistä ja eri tieteenalojen asiantuntijoista. Tämä liveyleisö tarkistaisi käytetyt välineet yms ettei niitä ole peukaloitu. Paikalla olisi myös media.

    Tärkeää olisi myös saada taltioitua jotain mittausdataa tai muuta tietoa tapahtuvasta jotta sitä voisi tarkastella kriittisesti ja perehtyä enemmän asiaan. Mitä niitä nyt on niitä sensorimyssyjä joilla mitataan eri aivoalueiden aktiivisuutta erilaisissa asioissa, niin tuollainen olisi mielenkiintoinen nähdä myös.

    Jos se nyt olisikin totta niin nähtäisiin mitkä alueet ovat aktiivisena suorituksen ajan. Niitä voidaan sitten ehkä tulevaisuudessa oppia stimuloimaan siten että olisi helpompaa tehdä asioita mielen avulla.

    Kotona tehdyissä youtube-videoissa ei ole hitustakaan painoarvoa

  • 555+111 sanoo:

    Huttu, veit jalat suustani 😉

  • WM_ sanoo:

    Jos minä osaisin tehdä jotain, en taatusti lähtisi soittelemaan kaikenmaailman tutkijoille ja medialle ja tuntemattomille kadunmiehille että tulkaapa katsomaan 😀

    Sitten kun puhutaan silmänkääntötempuista, jossa ympärillä on satoja katsojia, se ei tietenkään ole totta 😉

  • recon sanoo:

    WM_:
    Jos minä osaisin tehdä jotain, en taatusti lähtisi soittelemaan kaikenmaailman tutkijoille ja medialle ja tuntemattomille kadunmiehille että tulkaapa katsomaan

    Niin, pistäsit videon Tubeen ja ihmettelisit miks jengi ei usko…

  • WM_ sanoo:

    Nimenomaa, tosin tietäisin jo odottaa sitä.

    Se tempaus että annetaan massia jos tutkitusti kykenee johki, onko siitä mtn raportteja tai muuta vastaavaa julki?

  • Huttu sanoo:

    Mikset menisi julkisuuteen taitosi kanssa?

    Itse menisin taatusti julkiseksi tuollaisen taidon kanssa, siitä voisi alkaa jotain suurta ja hienoa.

    Eikä siitä tempauksesta taida pahemmin olla muita raportteja kuin ”epic fail” tyylisiä. Varmaan monet yrittää mutta eipä vielä ole tullut esille mitään oikeita osaajia.

  • WM_ sanoo:

    Mistäs tiiät vaikka onnistumisia olisikin, mutta sanotaan vain ettei ole 😉

    Ja pitäisi sitten osata niin hyvin, ettei siihen auta paineet että ”noi kaikki nyt katsoo mua!”

  • Huttu sanoo:

    No en mä nyt jaksa uskoa taas salaliittoon että osaajaia dissattaisiin niin että niitä tuloksia ei paljasteta. Siinä ei olisi mitään järkeä, miksi sitten ylipäätänsä alkaa tuollaisia tapahtumia tai ”kilpailuja” järjestämään jos tavoitteena on pimittää dataa?

    Ja olisi noilla henkilöillä muitakin mahdollisuuksia oikaista asiat jos tuollaista pääsisi tapahtumaan.

  • Hartsa sanoo:

    Ihan mielenkiinnosta Huttu, millä tavalla menisit julkisuuteen? Ihan konkreettisesti meinaan, että mistä alottaisit ja mitä kautta uskoisit, että pääsisit maailmanlaajuisen tunnustuksen kohteeksi? Jos oletetaan, että telekinesiataitosi olisivat juurikin samalla tasolla kuin vaikka tämän videon tehneellä kaverilla (kysymyksen vuoksi oletettakoon, että tämä olisi myös mahdollista).

    Osasipa sitä mitä tahansa, niin hyvin harva kuitenkaan haluaa miksikään julkisuushahmoksi. Siis ihan oikeasti, ainakin näin uskoisin. Tai no, kai sinne BB:hen jne. pyrkijöitä riittää, mutta kai se linssiluteilukin vaatii tietynlaisia luonteenpiirteitä joiden en usko oikein hyviä edelletyksiä olevan tämän aihepiirin hommissa. Emmehän kaikki voi olla Tukiaisia tai Nykäsiä, olisipa oikeasti jotakin syytäkin takana olla julkisuudessa. Helppohan se on sanoa, että ite varmasti menisin, mutta jos oikeasti rupeaa miettimään.. se ei ensinnäkään ole välttämättä niin helppoa kuin luulisi, ja jos siinä sitten onnistuisi, niin elämä olisi ohi sellaisena kuin se ennen julkisuutta oli..

    Itse en ainakaan tuhoaisi elämääni sen takia, että pääsisin jollekulle sellaiselle todistelemaan jotakin, mikä ei häntä oikeasti kiinnosta. Enkä kyllä muutenkaan.

  • Fear sanoo:

    Skeptikoille heittäisin kysymyksenä seuraavan. Mitä nämä ”feikkaajat” hyötyvät tulla Youtubeen tekemään temppuja jolleivat itse pidä niissä olevaa viestiä jotenkin merkittävänä? I mean mikä se hyöty heille on jos he feikkaisivat tuon eivätkä tosissaan kertoisi asiasta mihin itse uskoo?

  • Xplosiw sanoo:

    Kommentit lukeneena ja asiaan itse puolisen vuotta perehtyneenä voin todeta asian faktaksi. It’s true, on olemassa feikkejä missä väitetään että tämä on neljän vuoden harjoittelun tulosta plapla, vitut. Ja jos joku väittää osaavansa luoda DBZ-tyylisiä tulipalloja niin haistattakaa vitut ja pyytäkää häntä näyttämään. Sitä en minäkään uskoisi.

    Kyseessä on kuitenkin täysin luonnollinen ilmiö. Ei, nyt ei ole kyse käden lämmöstä. Kokeilkaa itse samaa. Testi ei ole pitkä. Tehkää vastaavanlainen hyrrä, asettakaa kuvun alle ja koittakaa käden avulla lämmittää se pyörimään. Kertokaa kun saatte tuloksia. Kenelläkään ei ole asiaa vastata tähän ennenkuin on itse koittanut, onko selvä?

    Kuitenkin. Tämä on siis täysin normaali asia, jokainen kykenee samaan pienellä harjoittelulla. On olemassa lukuisia nettisivuja aiheesta joissa kerrotaan hyviä ohjeita taidon harjoittamiseen. Etsikää ne itse.

    Jos osaan tämän taidon, miksi en sitten huutele siitä kaikille? En halua. Haluan vain viettää normaalia elämää, eikä minua voisi vähempää kiinnostaa todistella asiasta muille. Vähiten kaikista minun tekisi mieli todistaa tämä taito Hutun ehdottamassa tilaisuudessa jossa on katsojia, media yms. Yleensäkkin näiden kavereiden paikallesaanti on mahdottomuus, ja jos tämä jopa onnistuisi niin suorituspaineet olisivat älyttömät enkä todennäköisesti onnistuisi. Tämä on kuitenkin suhteellisen haastavaa, ja 100% mielentilasta kiinni. Jos jännittää tai ajattelee niin voi unohtaa koko jutun.
    En myöskään halua tulla tunnetuksi friikkina jota jokainen haukkuu ja välttelee viimeiseen asti. Pysyn mieluiten undergroundina asiasta, ja vietän normaalia ja mukavaa elämää. Tämä on hauska taito jos on ollenkaan huumoriarvoa, tilanteita on loputtomasti milloin pääset pilailemaan muiden kustannuksilla, viattomasti tietenkin. Esimerkiksi kynän tiputtamista toisen pulpetilta jatkuvasti koetilaisuudessa.
    Se on myös syy miksi en kerro kenellekkään, paitsi nikilläni täällä netwörkissä. Minua syytettäisiin aina heti kun jotain tapahtuisi.

    Any questions?

  • Xplosiw sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=88m4ZRjzQBo
    Jos jotain kiinnostaa, sulkee pois lämpövaihtoehdon.

  • Peku sanoo:

    Eikä varmaan paperin alla ollut mitään pientä puhallinta

  • Andro sanoo:

    Idea tuossa on samanlainen kuin George Egely:n suunnittelemassa Egely Wheel vitality meterissä. Itselläni on sellainen täällä kotona. Pitkään aikaan en ole sitä käyttänyt. Kiekko tosiaan pyörii ja pyörimissuuntaakin voi vaihtaa ihan ajatuksella, kunhan on vähän harjaantunut ensin asiassa. Laitteen ohjekirjassa on muuten vuosiluku 1994 , joten kaksi vuosikymmentä on ehtinyt aikaa vierähtää.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto