ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

The Secret ja kuinka voin saavuttaa mitä haluan

Tervehdys, tässä on ollut keskustelua, että henkiset/elämänfilosofiset aiheet olisi hyvä pitää tuolla Henkimaailma -blogin puolella. Kuitenkin edellinen aiheeseen liittyvä artikkelini Mielen voima keräsi aika kiitettävästi tähtiä ja sai aikaan keskustelua. Tästä syystä arvelin laittaa ainakin linkkiä tuohon uusimpaan artikkeliini ”The Secret ja kuinka voin saavuttaa mitä haluan” jos se täällä kävijöitä kiinnostaa. Artikkeli sisältää myös 20 minuutin mittaisen makupalan ”The Secret” -dokumentista!

Kävijöiden mielipiteitä on arvostettava ja nyt haluaisinkin kysyä kumpi onkaan parempi, tällaisen aiheen linkittäminen HM:n sivuilta vai artikkelin suoraan tekeminen tänne? Mielipiteitä? 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: The Secret ja kuinka voin saavuttaa mitä haluan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Mechatherion sanoo:

    Uskon että täälläkin monia kiinnostaa nuo asiat, itse en edes muista hirveän usein käydä tuolla henkimaailma blogin puolella ja täältä nuo sitten tulee luettua. Eli tykkäisin että tänne postataan myös suoraan. Kiitos.

  • crypto.chrome sanoo:

    YOU SHALL NOT PASST…
    ( suomennettuna mieluumin tonne henkimaailmablogiin )

  • shakaali sanoo:

    kyllä mielummin tuonne henkimaailmablogiin. ihan siitä syystä, että täällä ihmiset haluavat edes jotenkin ideologiavapaata ja ei-elämänfilosofista materiaalia (vaikkei se aina onnistukaan). eli pahemmat new-age ja henkimaailma jutut siihen kuuluvaan paikkaan..

  • kalervo alakähmä sanoo:

    kyllä tää kuuluu samaan sarjaan muun palstalla olevan kanssa.tänne vaan lisää samaa kamaa.Käyn vain täällä joten kätevin saada täältä tämäkin tieto.

    henkistä palstalla on muutenkin, mitä muutakaan esim. meediot, telepatia, chi, noituus,ennustaminen,mielenhallinta,automaattikirjoitus,ruumiista irtautuminen tai uudelleensyntyminen muka on kuin henkisyyttä? sielustahan siinä on kyse.

    ruumiista irtautuminen pohjaa väitteeseen että on olemassa sielu ja ruumis erikseen.

    Lisää tänne vaan ja tollanen samanlainen oma kohta niille oikeaan laitaan niin saa luke ne myös sieltä.

  • Huttu sanoo:

    Ei kiitos tänne. Mieluummin sinne HM blogin puolelle.

    Mua ei ainakaan kiinnosta pätkääkään tollaset. Tee vaikka niin että pistät ne sinne HM blogiin mutta laitat tänne vaikka linkin niihin niin halukkaat pääsevät helposti katsomaan

  • SirkkuPerkele sanoo:

    Onko kirjoitusoikeuteni bannattu ;), ehdottomasti tänne koska itsekkään en muista käydä HM sivuille ja muutenkin tämä on parnormaalia koska sitä ei tieteellsiesti tunneta (hyvin jos ollenkaan)

    Ei ole, mutta nimimerkissäsi oleva kirosana johtaa siihen, että viestit menevät spämmeihin, joista niitä palauttelen. Nimimerkin vaihto auttaa asiaan.
    – Wespa

  • metele sanoo:

    siis tuplat tietysti paras, tänne HM:n artikkelit ja HM:ään parablobin artikkelit, kahteen kertaan molemmat niin ei tartte käydä molemmilla sivuilla erikseen.

  • Pole sanoo:

    Mielummin HM puolelle. Tää juttu vaikuttaa kyllä melko hölmöltä. Pettymys ei koskaan ole esim. pettymys mikäli sitä ei sellaiseksi käsitä jolloin todellinen haluaminen on vain illuusio siitä miten käsittelet ympäröivän maailman.

  • metele sanoo:

    pettymys ei ole edes pettymys ellei se ole sen verran traumaattinen ettei sitä pysty käsittelemään muuta kuin alitajuisesti jolloin todellisella haluamisella ei ole mitään tekemistä edes havainnoinnin illuusion kanssa.

    silloin kun se vaikuttaa se vaikuttaa, halusit tai et. kaksi vaihtoehtoa; kieltää tai kohdata.

  • DEA sanoo:

    Jep jep…kyllä nää mustakin kuuluu tonne NewAge-lokeroon enemmän. Ja jos toi hömppä toimis muille kuin niille jotka sitä levittää (ja hölmöt antaa rahansa päästäkseen eri ”leveleille”) niin saavutettas me kaikki mitä haluttas! PEACE ja anteeksi vain ”ahdasmielisyyteni”, veljet & siskot 😉

  • WM_ sanoo:

    DEA, en ymmärtänyt pointtiasi.
    Niille jotka levittää? Antaa rahansa? Leveleille? 😀

  • metele sanoo:

    DEA, kaikista korneinta kirjoituksessasi tietysti on että tää sun ”NewAge” nimenomaan pyrkii vapauttamaan ihmisen kaikenlaisista lokeroista ja leveleistä joihin ihminen automaattisesti yhteiskunnassamme asetetaan/asettautuu. Tän tietysti tiesitkin jo etukäteen koska olit ottanut asioista selvää, kunhan vain huomautin.

  • DEA sanoo:

    WM_ & metele: Tarkoitin, että henkilöt jotka ”levittävää” (lue: tekevät kirjoja aiheesta, luennoivat, pitävät kursseja, jne.) tätä ”Kuinka voin ajatuksen voimalla saada kaiken mitä haluan”-tyyppistä ”uskontoa” (Lue: NewAge, joka yhdistetään aiheestakin Skientologiaan) ovat ikäänkuin uudenajan pappeja ja ovat ainoita jotka hyötyvät rahallisesti heikkomielisten ihmisten naiviudella. 🙂 Tiedättekö mitä Jari ”Pappi” Sarasvuo tienaa pa*kaa puhumalla? Isot firmatkin (olen osallistunut itse kyseisen kaverin ”kurssille”) käyttävät hänen yritystään ja kurssin jälkeen mikään ei kenelläkään osallistujan kohdalla muuttunut paremmaksi/huonommaksi, mutta MONTA TONNIA pölähti taivaantuuliin! Miettikää sitä. 😉

  • metele sanoo:

    no ei kait se elämänhallinta mikään pikakurssi ole, se on maratooni 🙂 saat anteeksi tietysti naiiviuutesi =)

  • DIILIJETHRO sanoo:

    Mielestäni tää blogi on taas vajoamas sinne syvimpää koloon. Henkimaailma ja paranormaaliblogi voitais pitää ihan eri blogeina, vaikka onkin sama ylläpitäjä ja silleen..
    Totta puhuen täällä käynti on taas jäänyt vähän vähäiseksi, marraskuun aikana tullut mitään itseäni kiinnostavaa.. noh katsellaa millo sitä jaksaa tällä sivulla seuraavaks käydä, jos on jotain kiintoisaa tullut.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto