FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Yle Areena – Entä jos salaliittoteoriat ovatkin totta!

Otanpa tavaksi -ellei lukijakunta adressin tai salamurhan tavoin yritä estää minua- lisätä tänne aina mielenkiintoisia Yle Areenan dokkareita ja ohjelmia.

Tähän mennessä olen lisäillyt artikkeleiden yhteyteen MOT -dokkareita, esim artikkeliin Mediakriittisyys

Tämän kertainen dokkari onkin:

Epäkorrektia, Tuomas Enbuske!: Entä jos salaliittoteoriat ovatkin totta!

(tuo otsikko on linkki, joka vie ohjelmaa katsomaan)

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Yle Areena – Entä jos salaliittoteoriat ovatkin totta!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jez sanoo:

  Kyllä minä vaan näiden takia maksan Ylelle ihan mielelläni, ohjelmien laatuhan matkaa ylöspäin lähes yhtä kovaa tahtia kuin muilla kanavilla alaspäin

 • ahetfin sanoo:

  Aika jännä. YLE:hän on suurimmaksi osaksi valtion omistuksessa, joten tämä kofeiinijuttu kuulostaa hieman oudolta salaliitolta, kun lääkäri varmaankin valtion palkkaama oli.

  Toisaalta, voihan olla, että salaliitto rajautuu terveydenhoitoaloille, eikä sen korkeammille tahoille ja kahvintuottajien keskuuteen.

  Tuo skeptikkohemmo oli ärsyttävä. Valitteli todisteiden puuttumisesta ja tuosta 911 salaliitosta on ihan hienojakin perusteluja, ja todisteita.

 • cryptochrome sanoo:

  lainaus embuskelta: eikö se joka kyseenalaistaa ”virallisen”
  totuuden ole skeptikko…
  kerrassaan loistavasti ilmaistu.

 • Gamma sanoo:

  Asiahan on niin, että vuonna 1969 Kekkosesta tehtiin klooni, joka jatkoi ja porskutti vielä 80-luvullakin.. Tämä paljastus taisi lipsahtaa julkisuuteen Operaatio Kekkosessa! 😉
  Ja nyt pukkaa uutta eurottumisen ajan kloonia: http://www.adressit.com/kekkosklooni

 • WM_ sanoo:

  Sille skeptikolle vaan esitettiin puun takaa kysymys, mihin se ei kunnolla osannut vastata.
  Ja jos päätetään olla jotain mieltä, fuck the proofs!

  Mutta kiva jos tykkäätte 🙂

 • Jez sanoo:

  Onko tuosta kekkosjutusta jossain enemmänkin asiaa, ihan mielenkiintonen idea/tarina meinaan mut ei tahdo mistään löytyä juttua

 • Tonza sanoo:

  ”lainaus embuskelta: eikö se joka kyseenalaistaa “virallisen”
  totuuden ole skeptikko…
  kerrassaan loistavasti ilmaistu.”
  Mutta kun nämä kaverit monesti unohtavat kyseenalaistaa kaiken muun…

 • Ogeli sanoo:

  Kekkonen vaihdettiin 😀

 • WM_ sanoo:

  Tonza, mitä väliä mitä nämä kaveri unohtavat kyseenalaistaa, jos ”perus skeptikot” unohtavat kyseenalaistaa nämä jutut 😉

 • Tonza sanoo:

  ”Tonza, mitä väliä mitä nämä kaveri unohtavat kyseenalaistaa, jos “perus skeptikot” unohtavat kyseenalaistaa nämä jutut ;)”

  En minä ainakaan sokeasti usko viranomaisiin. En sano varmaksi, että esim. 9/11 ei olisi ollut salaliitto. Kyllä tietyt asiat kyseisessä tapahtumassa tuntuvat hieman epäilyttäviltä.

  Mutta nämä salaliittoteoreetikot yleensä kieltävät kaiken, mikä on omaa näkemystä vastaan, ja taas uskovat helposti ilman kritiikkiä kaiken, mikä on sen puolesta. (Ei saisi yleistää, mutta näin se valitettavan useasti on)

 • WM_ sanoo:

  Eikös se ole noin lähinnä jokaisen meidän kanssa?
  Kaksi lääkäriä sanoo eroavat mielipiteet sikaflunssasta, niin kumpaa uskot?

 • WM_ sanoo:

  Tuo kahvi-keskustelu on muuten oikeasti hyvin mielenkiintoinen!
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Kofeiini

 • Tonza sanoo:

  ”Eikös se ole noin lähinnä jokaisen meidän kanssa?
  Kaksi lääkäriä sanoo eroavat mielipiteet sikaflunssasta, niin kumpaa uskot?”
  Kyllä minä ainakin uskon sitä, jolla on jotain kelvollisia todisteita väitteidensä tueksi. Vaikka olisikin omaa näkökantaa vastaan.

 • KoneeseenKadonnut sanoo:

  Miksei ohjelmaa enää löydy?
  Harmi, että missasin…

 • WM_ sanoo:

  Yle Areenan ohjelmat ovat näytillä vain tietyn aikaa :/

 • reiska2 sanoo:

  Kai te huomasitte katsoa loppu tekstit tarkasti. Varsinkin maininnat siitä ketkä näyttelijät esittivät ketäkin ”asiantuntijaa”. Hienosti Enbuske vedätti joka suuntaan 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot