FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Mediakriittisyys – ”Avoin kirje kaikille Korporatiivisen Median Toimittajille”

Mediakriittisyys -artikkelimme saa jatkoa tällä pitkähköllä kirjeellä, jonka juuri luin. Kysymys on siis NWO:sta, sikainfluenssasta sekä ilmastonmuutoksesta.

Varoittelen sitten sen verran, että vaikka itse miten salaliittoteoreetikko olenkin, tämä teksti oli mielestäni turhankin ..vainoharhaista jopa, mutta sisältää erittäin mietityttäviä linkkejä ja kysymyksiä. Suoraan sanoen, hyvinkin kattava kokoelma linkkejä.


Eli, en  kehoita (koska en uskalla) olemaan mitään tiettyä mieltä asiasta tai rueta hysteriasoimaan, mutta jos jonkun blogin tämä kirje pitää julki tuoda, halukkaiden luettavaksi, niin sitten Parablogin.

Linkki kirjeeseen:

http://www.wordmworld.net/uncategorized/avoin-kirje-toimittajille

Kirjeestä napattuja linkkejä, joihin on syytä perehtyä:

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=143056&tstart=0

http://www.infosota.fi/2009/04/21/eu-aikoo-muuttaa-internetin-televisioksi/

http://www.wordmworld.net/bubble-words/the-information-war-mainstream-media-vs-truth

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=355&Itemid=56&lang=en

http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Baxter%20Vaccine%20Patent%20Application.pdf

http://www.infosota.fi/2009/07/09/toimittaja-ja-laakari-sikainfluenssa-joukkomurhaa-varten-tehty-bioase/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

35 kommenttia aiheeseen: Mediakriittisyys – ”Avoin kirje kaikille Korporatiivisen Median Toimittajille”

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • henyy sanoo:

  Valitettavaa, mutta totta. Toivottavasti NYT totuus tulisi julkisuuteen. Pahoin pelkään kuitenkin että maailmassa on liikaa ”sivistyneitä kelpokansalaisia”, jotka pitävät tätä järjen köyhyytenä ja ”foliohattu” meininkinä.

  Onneksi sentään vältyin sika-rokotteelta.

 • jäppinen sanoo:

  ^^ samaa mieltä….

 • Eric sanoo:

  Olipas hauskaa luettavaa, hyvin Paranormaaliblogin tasoista materiaalia. Yli puolet kirjoituksesta meni jaaritteluun kuinka kauheat faktat ovat tulleet esille kertomatta mitään konkreettista. Tekstistä löytyi niin käsittämättömiä virheitä, jotka kertoo lähinnä kirjoittajan huonosta tutustumisesta aiheeseen. Mutta mitäpä sitä voisi sanoa, uskominen salaliittoihin ja muihin höpönlöpyihin tekee elämästä astetta mielenkiintoisemman.

  En ole ottanut rokotetta. En sen takia, että olisi pelko kauheasta kansan myrkytyksestä koska sitä se ei ole, vaan kyseessä on turha rokote viruksen mahtavan mutatoitumisen vuoksi. Immuunipuolustus kuntoon niin johan kummalliset taudit katoaa.

 • Make sanoo:

  Just..

  No siis tuohan on aivan selvää faktaa mitä halutaan kertoo, mutta nuo kaikki salaliittojutut ja kansanmurhaa jne. kuullostaa aiva liia uskomattomalta että voisi olla totta..

  Toisaalta tuo koko rokotus on aivan turhaa, kehon oma immuniteetti menee aina rokotteiden yli.

  Tosiaan ei tosta kyllä koskaan tiedä.. olisi kiva saada lisää tietoa aiheesta ja laajemminkin 😀

  On iso kysymysmerkki pään päällä, varsinkin kun lukee infosota.fi niin kyllä järjen saa kääntymään ympäri.

 • WM_ sanoo:

  Make, sitä tässä yritämmekin yhdessä pohtia 🙂

 • RiXutin sanoo:

  Kun käännetään kansainvälinen kirje joka on osoitettu Ruotsalaisille toimittajille, ja korvataan Ruotsalaiset toimittajat Suomalaisilla / suomen toimittajilla. Alkaa tarina onnahdella, jos toistetaan uskollisesti kaikki adjektiivit ja kuvaavat sanat ilman suomeksi muotoilua ja lauserakenne pääosin konekäännettynä ja hiomattomalla suomen kielellä, saadaan kyseisenkaltainen järjetön jenkkityylin tekele, joka vie sen vähäisenkin uskottavuuden joka kantaa ottavalla kirjoituksella voisi kukaties muuten olla. Toivottavasti tämä minun pitkä vastaukseni antaa täysin vastaavan kuvan, sillä se on tarkoituskin. Teen tämän siksi, että tajuaisitte mitä tarkoitan ja ajan takaa. Ensinnäkään ei ole järkevää tehdä noin, se antaa entistä pahemman hörhökuvan ja toimii alkuperäisajatuksensa vastaisesti. Samaan törmään usein Jenkkityylin suomennettuja ”dokkareita” tyyliin End Game jne. googlekääntäjät ja muu ovat tehneet suuren palveluksen ja suuren vahingon siinä, että ne muotoilevat lauseet järjettömästi ja jumittavat haparoivan puoli-ikäisen kääntäjän lauserakenteisiin, joita ei sitten voi käsittää ja liika paisuttelu ja väärä tyyli puhutella kohdetta tekee enemmän hallaa kuin siitä olisi oikein tehtynä hyötyä. Parempi tapa ja havahduttavampi lienee kohdentaa viestejä ilman superlatiiveja suoraan toimittajille, tyyliin, miksi valehtelette, miksi ette kirjoita totta? Varsinkin nyt kun suuri joukko toimittajia on itse joutunmut lehtitalosaneerausten ja muun vastaavan takia työttömiksi, on enemmän kuin hyvä kysyä, miksi olette itse, tietoisesti olleet tukemassa toimintaa joka tähän johti? Kannattaako totella sokeasti sanelevaa johtoa ja purra omaan nilkkaan? Miksi varsinkaan meillä suomessa olla aktiivisia ja anneta palautetta suoraan toimituksille ja toimittajille, ja kerrota, että juttusi paistaa läpi? Miksi ei kerrota, että toimittajan kannattaisi ajatella myös tulevaisuutta ja itseään, sillä loppujen lopuksi toimittajat toimivat itseään vastaan. Purevat omaan nilkkaansa, lastensa nilkkaan ja sukulaistensa nilkkaan. Tämä voidaan tehdä sähköpostilla ja palautelomakkeilla ja yleensä lehtitalohjen tiedoista löytyy toimitajille myös muita yhteystietoja.
  Ei tarvita muuta kuin kysyä haluatko olla satusetä ja lyhytaikainen propagoija vai rehellinen uutistoimittaja? Se riittää.

 • WM_ sanoo:

  Muokkasin artikkeliin mielenkiintoisia linkkejä.

 • crypto chrome sanoo:

  Niin. Jos sinä olet toimittaja joka tätä luet niin katsopa kunnolla peiliin.
  Samat tyypit jotka toivat räjähteillä alas kaksoistornit tappaen tuhansia siviilejä ja aloittaen sitten kaksi sotaa tappaen lukemattomasti lisää siviilejä naisia ja lapsia saadakseen irakista öljyä ja afganistanistanista heroiiniviljelmät hallintaansa.
  Ja syöttäen omistamiensa tv-yhtiöiden kautta jatkuvaa propogandaa, samat ihmiset ovat taloudellisesti linkitettyinä rokotteisiin.
  Joten tosiaan.
  Jos olet toimittaja niin katsopa kunnolla peiliin ja kysy itseltäsi
  pystytkö elämään itsesi kanssa.
  Ihan pienellä nettiselailulla sain helposti selville että esim mtv3 iltalehti, kauppalehti ja 40 muuta lehteä. ovat molemmat alma-median omistuksessa jonka taasen omistaa bonnier perhe yhtiö.
  Bonnieria pidemmälle en näin pienellä selailulla päässyt, uskoisin että eipä ne langat varmaan kovin kauas maailmanrikkaimmista ulotu.
  Tämä herättää kysymyksen että kuka oikeastaan omistaa suomalaisen valtamedian.
  Ja kuinka luatettavia nämä ihmiset ovat jotka omistavat mtv3 osakeenemmistön kenen etua he ajavat..
  Oikea journalisti varmaan tutkisi hieman taustoja…..

  ja tassä uusimmat rokote alalta.
  lapsille.
  http://www.wxyz.com/news/local/story/Fighting-Swine-Flu-With-Pepperoni/EhuwIPzsFEK-yh1OqX2eug.cspx?rss=785
  hyvä wm että pistät juttua tästä. Valta aidoille hyvää tahtoville ihmisille eikä rikkaille kus..päille.
  .
  peace…

 • Ogeli sanoo:

  En ole ottanut rokotetta enkä koskaan sitä tule ottamaan. Jos tämä salaliitto olisi totta, se olisi uskomattominta ihmisten historiassa. Mutta miten se voisi olla niin laajalle ulottunut? Kuulostaa melkein mahdottomalta, että kukaan pystyisi sellaista organisoimaan. En koskaan ole uskonut illuminatiin, kuin lähinnä vainoharhaisten keksimänä myyttinä tai urbaanina legendana. Mitä pieni ihminen oikein pystyy tekemään? Itse en kyllä ole koskaan mennyt massan mukana.

 • moikkeli sanoo:

  eli tota jos oiken ymmärsin tää sikuflunssa rokoite on vaarallinen yms ? ite olen ottanyt kyseisen piikin

 • shakaali sanoo:

  ei siitä mitään haittaa ole.

 • s3nsi sanoo:

  Kaivelkaa totuus itse netistä jos ette usko. Oletteko kuulleet tästä kyseenalaisesta monumentista Georgiassa. Siinä on ”kymmenen käskyä”. Ensimmäinen kuuluu näin:

  1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

 • Sämi sanoo:

  Okei apua! Voiko joku kertoa mistä tässä puhuttiin suurimmaksi osaksi kun linkki ei päästä minua sisään! Kiitän jo etukäteen jos joku voisi vaivautua kertomaan! 🙂

 • Lisää.. sanoo:
 • Sämi sanoo:

  Seellvä. eli voitteko nytten kertoa mikä tässä on juju? Sikainfluenssa piikki on kansanmurha? :O vai mikä muu?

 • Sämi sanoo:

  Hui kauhea :O sain nämä linkit toimimaan ja … nyt ajatusmailma muuttui.. ei olisi varmaan koskaan pitäny lukea..
  Ajattelen nyt näin
  1)Kaikki on pissattamista
  2)Mediaan/valtioon ei voi luottaa
  3)En tidä mihin usko kaikki on sekaisin
  4)Olisiko niin raakaa että voisitvat murhata meidät sika rokotteella

  tässä paria asiaa mitkä herätti minussa….

 • WM_ sanoo:

  Sämi, älä nyt sentään vielä mtn lukkoon lyö 😀

 • Sämi sanoo:

  JOS JOKU IHMISKUNNAN TUHOAA/ALOITTAA UUDEN ALUN EI OLE UFOT,EI MASSA RÄJÄHDYS, EIKÄ MIKÄÄN MUUKAAN! SEN AIHTEUTTAA ME,MEDIA JA VALTIO!! ME ITSE TUHOAMME ITSEMME/JOS JOKU ALOITTAA UUDEN ALUEN SE VOISI OLLA KÖYHTYMINEN TAI JOKU MUU ASIA MUTTA NÄMÄ ASIAT JOHTAVAT MEIDÄT TURMIOON!

  -FAGGLED/SÄMI

  Ja Wespa kiltti anna oma kommenntisi asiasta. Odotan innolla.

  -sinulla jäi Caps Lock päälle, mutta koska viesti ei sisällä asiatonta älämölöä, saa se vielä jäädä. -Ylläpito

 • Tui sanoo:

  eikö se hiv:kin ollut alunperin joku bioasekokeilu..?

  Tämähän on aivan uskottavaa shittiä nykyaikana.
  Zeitgeistien jälkeen on oppinu kyseenalaistamaan kaiken.
  Maailma haluaa rahaa, eikä mitään muuta. (eli yhdysvallat)

 • WM_ sanoo:
 • aslaiza sanoo:

  Minä en usko että rokotteesta olisi mitään haittaa, vaikka kirjeessä lukee että ”on koonnut tärkeimmät todisteet siitä että sikainfluenssa, rokote ja massarokotukset ovat osa tavattoman kompleksia suunnitelmaa, jolla pannaan täytäntöön kansanmurha”. Tauti selvästi on, sitä ei voi kiistää tuli se sitten mistä tahansa, mutta että rokotteestako olisi haittaa – altistaisi kenties taudille? Menee hieman överiksi minun mielelestäni…

 • moikkeli sanoo:

  eli siis tuo viimeisen linkin mukaan sikainfulenssa on vartavasten kehitelty ja levitetty ja rokote tehty sitä varten ja rokote on ns turvallinen

  eli periaatteessa olemme vain viattomia testi kappaleita 🙁

 • Huttu sanoo:

  Vetäkääs nyt kaikki taas sitä happea vähän niin ajatuskin juoksee paremmin. Myönnetään onhan maailmalla asiat nyt vähän mullin mallin mutta älkää nyt hyvät ihmiset alkako pelkäämään mitään maailmanlaajuista kansanmurhaa..

  Ja mitä mediakriittisyyteen tulee, niin on hyvä että tarkastellaan kriittisesti sitä tietoa jota meille annetaan. Mutta muistakaahan nyt sitten myös se seikka että pitäisi olla kriittinen tuota vaihtoehtoista mediaa kohtaan myös.

  Jos jostain kumman syystä kyseenalaistatte rankalla kädellä esimerkiksi jonkun tutkijan lausunnon jostain asiasta unohdatte samalla että hänellä on vuosikymmenien kokemus ja tutkijan pätevyys aiheesta. Samalla kun ajattelette että, ei vitsit kyllä tuo fysiikan nobel-palkittu professori on kyllä väärässä, tohtori tolonen plejadinesarehere.orgista sanoi että voimme oikeesti tehdä tähtiportin leivänpaahtimesta, häntä en kyseenalaista koska hän on vaihtoehtomedian puolella!

  Njoo ehkä vähän randomia settiä taas mutta ymmärrättekö mitä ajan takaa?

 • shakaali sanoo:

  huttu: mie luulen, että suurin osa näistä huolestuneista vain vitsailee.

 • crypto chrome sanoo:

  hyvin ilmaistu huttu tuo ”informaatiota jota meille annetaan.”Tässä linkki kokoukseen josta ei varmaan ole paljoa kohua ollut.
  http://www.terrapinn.com/2010/flu/
  vuoden 2010 lääkeyhtiöiden kokous asian tiimoilta..

 • WM_ sanoo:

  Huttu, aivan, kriittisyyttä myös parablogissa julkaistuihin! 🙂

 • Riisi sanoo:

  jooh nykyään tuntuu vaan et kaikki olisi niin conspiracya ja että aina halutaan vain kusettaa kansalaisia joka ikinen asia josta puhutaan mediassa kumotaan aina kusetukseksi ja omien etujen takaa-ajamiseksi ja netissä sitten on satoja eri versioita miten tässä nyt on oikeesti käynyt.

 • Kelo sanoo:

  Toisaalta, alkaahan tässä maapallo pikkuhiljaa täyttymään ihmisistä ja mikä olisi parempi keino vähentää tuota määrää kuin maailmanlaajuinen kansanmurha rokotteiden avulla.

  Niin.. ja eihän niistä rokotteiden pitkäaikaisista vaikutuksista tiedetä vielä mitään…

 • tutti sanoo:

  Itseni vakuutti tuo Joseph Moshen tapaus. Herätyskelloni alkoivat heti soimaan. Kaikki ei ole kondiksessa sikapiikin osalta.

  Elokuussa USA:ssa pidätettiin professori Joseph Moshe (Israelin salaisen palvelun Mossadin mikrobiologisti), joka oli soittanut suoraan radio-ohjelmaan varoittaakseen Baxter -nimisen lääkeyhtiön valmistavan Ukrainassa bioasetta esittäen sen olevan sikainfluenssarokote.

  Tästä Joseph Moshe varoitti. Mistä hän sen voi tietää jo Elokuussa?

  Uhrien keuhkot palanneet poroksi:
  (http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1766900)

  Suomen rokote ei yhtä ärhäkkä, mutta erittäin epäsuotuisa elimistölle.

  Mitä suomessa käytetty rokote sisältää:

  Pandemrix: tiomersaali; 49,6% etyylielohopeaa ja etanolia. Etyylielohopea on ympäristö- ja hermomyrkky. Pandemrixissa sitä on 5 mg, joka ylittää lainsäädännössä määritellyt ylärajat/vrk. Tiomersaali heikentää elimistön omaa immuunisuojaa. Myöhemmin saattaa ilmetä tasapainotonta käytöstä sekä maksa- ja munuaisvaurioita (SCOEL/SUM/84). Pandemrixissa on myös formaldehydia 50 mg. Formaldehydi on syöpää aiheuttava sekä mutageeninen.

  AS03, rokotteen mukana tuleva skvaleeni tulee elimistöön vieraana skvaleenina. Rokotteen skvaleeni ainesosineen laukaisee elimistön immuunijärjestelmän yrittämään tuhota elimistössä olevaa skvaleenia, niin rokotteessa olevaa kuin myös elimistössä olevaa luonnollista skvaleenia. Skvaleeni on tarpeellinen hermoston oikealle toiminnalle.

  AS03 -adjuvantissa on polysorbaatti 80 (jauhoparanne) 4,86 milligrammaa, joka on erittäin myrkyllinen aine. Polysorbaatti 80:aa ei saa syödä, juoda. Ihokontaktikin voi aiheuttaa vaurioita. Pistoksena (injektiona) annettuna aine heikentää immuunijärjestelmää ja joissakin tapauksissa se aiheuttaa jopa kuoleman. Se aiheuttaa myös hedelmättömyyttä naisille (todettu rottakokeilla). Polysorbaatti 80 injektiona voi aiheuttaa mm. sydämentoiminnan muutoksia, sydänkohtauksia ja veritulppia. Sikiölle polysorbaatti 80 on adjuvantin eli tehosteaineen kanssa todella vaarallista. Ongelmat saattavat ilmetä vasta pitkän aikavälin päästä.

 • WM_ sanoo:

  Tutti, tuo tapaus todella on outo!

 • moikkeli sanoo:

  olysorbaatti 80 eli polyoksietyleenisorbitaanimono-oleaatti.
  Pandemrix rokotteessa oleva AS03 -adjuvantti on ns. öljy-vesi -pohjainen tehosteaine. Se koostuu skvaleenista, DL-alfa-tokoferolista ja Polysorbaatti 80:sta.

  Tehosteainetta on testattu mm. Euroopan lääkeviraston H5N1-lintuinfluenssarokotteen turvallisuustutkimuksien yhteydessä usealla tuhannella ihmisellä,3-9 -vuotiailla ja 18 vuotta täyttäneillä aikuisilla.

  Polysorbaatti 80 (E433) on jauhonparanne, jota käytetään mm. elintarvikkeissa kuten jäätelössä. Sitä käytetään useissa lääkeaineissa,kuten Injektionesteessä,joissa on 0,1 % polysorbaatti 80 veteen liutettuna.Nikotiinipurkassakin sitä on, ja nikotiini on moninkertaisesti vaarallisempi myrkky!

  Rottakokeissa aine aiheutti hedelmättömyyttä, kun sitä annettiin 16,783 ml/kg. 0,5ml Pandemix rokoteannoksessa on vain 1,175mg polysorbaatti 80:a. Määrällä ei siten ole mitään vaikutusta hedelmällisyyteen saati sitten,että se noin pienenä määränä vaikuttaisi sikiöön milllään tavalla. Roketetta ei suinkaan edes ruiskuteta suoneen, vaan lihakseen.

 • tutti sanoo:

  On kyllä todella outo.

  THL on muuten parhaillaan haastettuna Hallinto-oikeuteen. Heiltä vaaditaan papereita, jotka paljastaisivat Pandemrixin salaiset aineosat. Hankkeen takana on Teemu Välimäki, kts. liitteet; Infosota. Toistaiseksi THL on kieltäytynyt liikesalaisuuteen vedoten. THL on allekirjoittanut sopimuksen, jossa GlaxoSmithKline määrää ”vihreällä” listalla mitä saa kertoa julkisesti ja ”punaisella” listalla mitä ei.

  Oikeuskanslerille ja Eduskunnan Oikeusasiamiehelle on tehty kantelu Sosiaali- ja Terveysministeriön sekä THL:n toiminnasta koskien tapaa, jolla tiedottamista on hoidettu sekä yksilön oikeuksien loukkaamisesta.

  THL:n ja STM:n toiminta rikkoo Suomen Perustuslakia ja EU-lainsäädäntöä vastaan. Lain mukaan ihmisellä on oikeus informoituun päätöksentekoon (informed consent) ennen kuin hän tekee päätöksen rokotteen ottamisesta. Lain mukaan myös lapsille tulee tarjota heille heidän ikäänsä nähden sopivasti muotoiltua informaatiota.

  Tämän lisäksi THL:n ja STM:n toiminta sotii Nürnbergin koodia, WMA:n (World Medical Association) Helsingin julistusta sekä YK:n Ihmisoikeuksien Julistusta vastaan.

  Lähde:
  http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=155

 • Ikuinen lapsi sanoo:

  Joo no siis ny rupesin vähän miettimään tätä juttua.. Itse en ottanut sikainfluenssa rokotetta, koska luultavasti sairastin sikainfluenssan. Eikä se ollut tavallista kuumetta kummoisempi itelläni.

  Mietin vaan, että mikä idea tuolla massamurhalla olisi? Itse oon ihmetellyt koko possuflunssaa.. Ja tota rokotetta. Oishan se aika mielenkiintosta, että se olisi joku salaliitto. Mielenkiinnolla odotellaan niitä rokotuksen pitkäaikaisvaikutuksia. En ihmettelis jos toi teksti olis totta, mutta.. tuo on aika yliampuvasti kirjotettu. Se vie uskottavuutta. Pitkä jaaritus, vaikka toi pointti olis mahtunut muutamaan virkkeeseen.

  Mutta katotaa mitä aika tuo tullessaan

 • skykys sanoo:

  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1901604&ref=lk_is_ko_1

  ”Toisen tautiaallon pelätään tulevan viimeistään ensi syksynä, mutta viranomaisten mukaan se voitaisiin torjua ahkeralla rokottamisella.”

  syksyllä uus ahkera rokotus pystyy ni saadaa se loppuihi puoliiki

 • sanoo:

  Ma sairastuin piikin jälkeen melkein vuoden ajaksi. Hakekaa ihmiset apua sairauksiiinne luontaistuotteista, ne auttaa. Alma Media ei tosiaan (ole halukas ) halua kirjoittaa aiheista kuten pohjaveden pölliminen lakialoitteiden avulla, sikarokoteen haitat tai Soklin kaivosten fosfaatin myynti. Mielenkiintoista mutta totta. Ja kaikki hyödyttää joitain muita tahoja kuin alman lukijoita.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot