ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tulipallo Turun yllä

Viime viikon keskiviikkona 30.12.2009 lounais-suomen yli lensi kirkas tulipallo.
Päiviä tapahtuman jälkeen Turkulainen Johan Lindén löysi automaattikamerastaan tulipallon lennon, joka näkyi pilviaukossa Turun yllä.

”Jos tulipallo näkyy päivisaikaan, kyseessä täytyy olla harvinaisen valovoimainen ilmiö”, Lindén toteaa

”Jos sama tähdenlento olisi näkynyt yöllä, se olisi ollut jopa 50 kertaa täysikuuta kirkkaampi”
kertoo Ursan tulipallotyöryhmän matemaatikko Esko Lyytinen tähdet ja avaruus lehdelle.

Lyytinen yhdisti tulipallon samoihin aikoihin saatuun radioheijastushavaintoon.
”Loivassa lennossa tullut kappale oli hyvin kirkkaasti näkyvissä noin 10 sekunnin ajan, mutta kohde on saattanut näkyä havaitsijoille lyhyemmän aikaa pilviraoista.”

Todennäköisesti kappale on lentänyt noin 45 kilometrin korkeudessa Suomen yltä. Etelän suuntaan edenneestä tulipallosta on ehkä voinut selviytyä maanpinnalle asti meteoriitteja. Toistaiseksi arvioitu putoamisalue on Viron Hiidenmaan ja Saarenmaan suunnalla.

Ursan tulipallotyöryhmä kaipaa tulipallosta lisähavaintoja jotta voisi selvittää mahdollisen meteoriitin putoamispaikan. Myös mahdolliset äänihavainnot tapahtumaan liittyen kiinnostavat.  Jos sinulla on havaintoja tulipallon suhteen niin tulipallolomakkeen linkki löytyy Ursan etusivulta. (www.ursa.fi)

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Tulipallo Turun yllä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • janne sanoo:

    Onko tästä kuvaa missään?? Ei näy ainakaan iltalehden linkin kautta?

  • Phazon sanoo:

    pistän linkkiä myöhemmin, googlen avulla löytää myös =)

  • Joni sanoo:

    Kokoajan tulee näitä lisää… Joko nää on kaikki feikkejä tai noi maan ulkopuoliset olennot on pikkuhiljaa tulossa tänne.

  • hattivatti sanoo:

    feikkejä tai sattumaa? jos ton jäbän automaatti kamera kerran otti kuvan siit niin miks ei sitä oo julkaistu. Urpo jätkä.

  • Satunnainen Vieras sanoo:

    Kuva löytyy mm. avaruus.fi:n uusimpien artikkelien joukosta: http://www.avaruus.fi/uutiset/tahtiharrastus-ja-taivaanilmiot/turkulainen-tahtiharrastaja-sai-valokuviin-paivatulipallon.html

    hattivatti: Naurettavaa alkaa kommentoimaan jotain henkilöä sillä ettei kuvaa ole julkastu; kaikilla ei ole mahdollisuutta julkaista materiaalia tai ei välttämättä tule edes mieleen, että se montaa ihmistä kiinnostaisi. Tässä tapauksessa kuva oli kuitenkin julkaistu ja se olisi pienellä googlettamisella löytynyt.

  • Phazon sanoo:

    hattivatti, kuten tuossa linkissä on niin kuva on julkaistu joten kaikki mahdollisuudet feikkiydelle on pois suljettu, pienellä googlettamisella olisi tosiaan löytynyt ja Joni kyseessä on melko varmasti tähdenlento, ainakin hyvin vahvasti itse uskon siihen sillä tuskin mitkään ufot lentelee miten sattuu ja hajoaa ilmakehässä…

  • Jouneri sanoo:

    Se on varmaan ufo, hyvä kun jokainen mahdollinen valoilmiö on… UFO! Varo ennenkuin ajatuksesi luetaan 😮

  • Joni sanoo:

    Jaa, en ollu vielä nähny kuvaa ku lähetin ton kommentin. Ja kyllähän joulukuussa tuli UFO havaintoja mielin määrin 😀

  • hativatti sanoo:

    ok. sori vaan en ollu kattonu kunnolla koko artikkelia enkä huomannu linkkiä missä on kuva tosta. vetosin vaan jonin kommenttiin ja se että sanoin tota jäbää urpoks on mun mielipide. jos se jäbä miettis ettei ketää kiinnosta ni tuskin edes julkaisis mitää artikkeliä siit jutust. piti viel selittää et on vaa sattumaa tälläset valo ilmiöt ja tulipallot taivaal tai ehkä ne on jotai ufoi tai jotain.

  • Mercury sanoo:

    Kannattaisi ottaa aina selvää ennen suurempaa ihmettelyä onko ajankohta jo tunnettu ilmiöistä/tapahtumista. Joulukuu oli jo aika aktiivinen taivaan kannen tapahtumien suhteen ja jatkoa seuraa.

    http://www.imo.net

    Itse näin jotain mielenkiintoista taivaalla 27.12. kello 16:05 aikaan. Aurinko oli jo hyvin laskemassa taivaan rantaan ja ensimmäiset tähdet näkyivät taivaalla. Kuukin näkyi koillistaivaalla kun katseeni kiinnittyi tähteen joka liikkui kuin satelliitti noin itä-länsi suunnalla. Hetken seurattua valopistettä piste kirkastui muutamaksi sekunniksi ja alkoi pienentyä ts. aivan kuin raketin polttovaihe olisi mennyt hetkeksi päälle ja tämän jälkeen piste pieneni, koska se nousi ylemmäksi. Lopulta hävisi näkyvistä kokonaan. Yritin etsiä tietoa mahdollisista rakettien laukaisuista, mutta en mitään ajankohtaan viittaavaa löytänyt. Mahdetaanko satelliitteja ohjata noin?

  • hativatti sanoo:

    itselläkin tuli mieleen yks juttu. näin joku 3 vuotta sitten taivaalla yhden tähden, josta lähti 3 tähteä liikkumaan samaan suuntaan. en siis tiedä oliko satelliitejä vai jotai muuta.

  • 555+111 sanoo:

    HUU!! Meteoriitti, jännää!!!

  • Ufomies sanoo:

    hativatti:

    Jenkkien NOSS-satelliitit ovat kolmen koplissa. (Naval Observation and Surveillance).

  • Tabel sanoo:

    Mercury:
    Tunnen tuon ilmiön, et satelliitti kirkastuu, himmenee ja katoaa sit kokonaan. ns. ”välähdyksiä” näkyy sillointällöin. Itse olen sattumalta nähnyt kerran, mutta myös netistä löytyy tietoa milloin ja missä näitä välähdyksiä näkyy. Tuolla osoitteessa on kuvia kyseisestä tapahtumasta:
    http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/tekokuut/satkuvat.html

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto