ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Geometria, osa 1 – Maapallo

Kuten jo ”Kultainen leikkaus” –artikkelissa totesimme, elämä näyttää toistavan tiettyä kaavaa: etanan kuori kasvaa Fiin mukaan, mutta sama on myös massiivisemmissakin rakenteissa, kuten spiraaliksi pyörtyneissä galakseissa. Tutkikaamme nyt kuitenkin lähemmin Maapallomme geometrisia malleja ja ihmeitä.

Vile Vortices – Katalat pyörteet

Youtubekäyttäjä FelipeSparx29:n video katalista pyörteistä havainnollistaa oikeastaan kaiken oleellisen, mitä katalista pyörteistä on kerrottavana. Voisin jopa väittää, että tämä artikkeli on vain jonkinsortin ”suomennos” tuosta kyseisestä videosta, sen verran kattava se on!

Kaikki me tiedämme myytin Bermudan kolmiosta, onhan sielä tapahtunut paljon selittämättömiä asioita. Mikä käsittämättömämpää, geometrisesti, maapallolla on tasaisin välimatkoin yhteensä 12 samanlaista mysteeristä aluetta. Asiaa tutkiessa törmää lukuun kymmenen, mutta siihen lisätään vielä etelä- ja pohjoisnapa niin tulee täyteen tuo meidän (ja videon Phillipin) käyttämä luku 12.

Vile Vortices

Katalat pyörteet kartalla

Wikipedia kertoo tärkeillen ja matemaattisesti: ” Molemmilla navoilla olisi mystinen pyörre, ja hieman kääntöpiirien ulkopuolella pyörteitä 72 pituusasteen välein. (Tarkemmin: ne sijaitsisivat noin 26,5° pohjoista tai eteläistä leveyttä, minkä kulman tangentti on 0,5.) Tällöin pyörteiden paikoista syntyisi maan sisään säännöllinen ikosaedri.”

Ikosaedri siis on 12 –kulmainen säännöllinen monitahokas. Tässäkin paljastuu kultainen leikkaus:

Ikosaedri

Ikosaedri kätkee kultaisen leikkauksen

Kuvitellaan nyt siis maapallon ”sisälle” tuo ikosaedri ja huomataan, että jokainen kulma sijaitsee sielä, missä on ”katala pyörre”, eli mm. Bermudan kolmio ja Paholaisen meri:

Ikosaerdi maapallon sisällä

Mikä tästä tekee minulle henkilökohtaisesti erittäin kiehtovaa, on se, että noiden mysteeristen alueiden sijainnit ovat kultaisen leikkauksen määräämät ja että näin ollen niiden etäisyydet ovat suhteessa toisiinsa vakiot.

Sijainnit:

Wikipedia: Ivan T. Sandersonin esittämät laivojen ja lentokoneiden hautausmaat sijaitsevat hänen mukaansa maapallon sisään piirretyn säännöllisen ikosaedrin kärjissä seuraavasti:

  1. 90°N – Pohjoisnapa
  2. 26,5°N, 2°W – Algerian Sahara
  3. 26,5°N, 70°E – Induksen suisto
  4. 26,5°N, 142°E – Tyynimeri Japanin eteläpuolella (ns. Paholaisen meri)
  5. 26,5°N, 146°W – Tyynimeri lähellä Havaijia
  6. 26,5°N, 74°W – Atlantti Floridan eteläpuolella, Bermudan kolmio
  7. 26,5°S, 34°E – Eteläinen Afrikka, lähinnä Zimbabwe
  8. 26,5°S, 106°E – Itäinen Intian valtameri lähellä Australiaa
  9. 26,5°S, 178°E – Läntinen Tyynimeri lähellä Fidži-saaria (Uudesta-Seelannista pohjoiseen)
  10. 26,5°S, 110°W – Kaakkoinen Tyynimeri lähellä Pääsiäissaarta
  11. 26,5°S, 38°W – Atlantti lähellä Brasilian rannikkoa.
  12. 90°S – Etelänapa

Muuta:

Katalilla pyörteillä kadonneiden lista

http://www.gravitywarpdrive.com/General_Relativity_Images/Earths_Vile_Vortices.jpg

http://www.deepinfo.com/VileVorticesNamed2.jpg

http://www.deepinfo.com/Vortexes/esflat4.gif

Artikkelia aiheesta:

http://www.deepinfo.com/WorldGrid.htm

Ley-linjat

Ley-linjoiksi kutsutaan väitettyjä kilometrien mittaisia suoria linjoja lähinnä Keski- ja Länsi-Euroopan maastossa erilaisten muinaisjäännösten välillä”, kertoo Wikipedia linjoista.

Wikipedian sama artikkeli jatkaa Englannin ley-linjoista: ” Britanniassa linjoja kutsutaan nimellä ley. Ley-linjat ”keksi” Alfred Watkins ratsastusretkellä. Hän kirjoitti vuonna 1921 kirjan The Old Straight Track. Hän liitti muun muassa Stonehengen 30 kilometrin mittaiseen ley-linjaan yhdessä muiden megaliittisten ja uudempien kohteiden kanssa.”

Ley linjoja

Ja mikä ehkä tekee asiasta paranormaalin, on mielikuvitteelliset hypoteesit aiheesta, joista taas suora lainaus Wikistä: ” Linjoista on kehitelty paljon näennäistieteellisiä oppeja. Joidenkin mukaan linjat ovat yliluonnollisten voimien kanavia, jotka muinaisihminen merkitsi rakennelmin. Jotkut väittävät ley-linjoja voitavan havaita taikavarvulla tai heilurilla. Linjojen väitetään risteilevän kaikkialla maapallon pinnalla, ja on jopa väitetty, että ne olisivat Atlantiksen asukkaiden aikaansaannosta. Tällaiset käsitykset ley-linjoista muistuttavat käsityksiä vesisuonista ja eräitä New Age-liikkeen tunnetuksi tuomia käsityksiä energiavirroista, jotka pohjautuvat vanhaan kiinalaiseen ympäristöoppiin fengshuihin.”  Tähän liittyy termi ”geomantia”.

Ley-linjoistakin on FelipeSparx29:llä video:

Muuta:

The Skeptic’s Dictionaryn artikkeli

Australian Paranormal Societyn artikkeli Ley-linjoista

Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Geometria, osa 1 – Maapallo

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Kiitos WM_ mielenkiintoisesta artikkelista. Nämä ovat hyvinkin mielenkiintoisia asioita ja Ley-linjat, katalat pyörteet ja maapallon magneettikenttä ovat selvästi toisiinsa yhteydessä.

    Tuo Ikosaedri on myös mielenkiintoinen ja tukee samaa teoriaa. Muistan vielä vahvasti tuon Jupiter-unenikin, jossa näin Jupiterinkin ytimen olevan Ikosaerdin muotoinen. 🙂

  • shakaali sanoo:

    ei taas tuota adhd selittäjää 🙁 ja onko bermudan kolmiossa esim. lopulta kadonnut laivoja enemmän kuin muualla? niin väitetään, mutta tietääkseni se ei ole tilastojen mukaan mitenkään erikoinen paikka, jos merta edes voi jakaa ns. alueisiin.

  • WM_ sanoo:

    Pallo, (kuten maan ydin) koostuu eriasteisista monikulmioista :p

  • shakaali sanoo:

    muuten, en ole kuullut että algeriassa tai fijillä olisi tapahtunut tai ollut mitään kummaa?

    wm:lle kuitenkin pisteet siitä, että kirjoitti taas kohtuullisen puolueettomaan sävyyn. hyväksyi jopa lainauksen jossa sanottiin ”näennäistieteellinen”.

  • Huttu sanoo:

    Ihan jees artikkeli 🙂

    Katsoin muuten youtubesta juuri eilen yhden jakson UFO Hunters sarjaa, ja siinä oli juurikin aiheena Ley-linjat ja UFOjen yhteys näihin linjoihin.

    He seurasivat havaintoja ja haastattelivat silminnäkijöitä jotka kertoivat että kohdissa jossa nämä Ley-linjat leikkaavat (Stonehenge, ja muita paikkoja joita en nyt muista enää) olisi havaittu vuosien saatossa useita ufo-havaintoja.

    He pyörittelivät teoriaa siitäettä näissä kohdissa vapautuisi massiivisia määriä meille tuntematonta energiaa jota periaatteessa avaruusalukset voisivat käyttää energianlähteenä, ikäänkuin tankkausasema aluksille.

    Tossa on ensimmäinen osa jos jotakuta kiinnostaa, muutenkin on ihan hyvä sarja. Eihän he koskaan löydä mitään konkreettistä mut käyvät läpi mielenkiintoisia tapauksia ja haastattelevat ihmisiä jotka ovat nähneet näitä tapahtumia. Suosittelen.

    http://www.youtube.com/watch?v=cWzMzlrwTDA

  • josno sanoo:

    Ei OLE TODELLISTA! Etsin tänään justiinsa tietoa tästä aihealueesta minun romaania (mytologista scififantasiakauhu seikkailua) varten! JA JUST NYT SE SITTEN TULI ESIIN 😀 KIITOS YLLÄPITO!

  • Aqua vitae sanoo:

    Tuhannesti lisäpisteitä ”the skeptic’s dictionaryn” linkistä!!!

  • WM_ sanoo:

    Heh 😀 Hienoa jos pidätte!

  • Infrequentia sanoo:

    Loistava artikkeli, oli tosi mukava lukea. En oo tämmösestä kuullukaan ennen, ihan jännä juttu sinänsä. Noita ”kuumia pisteitä” pitäis tutkia lisää. 🙂

  • Phazon sanoo:

    Pitkästä aikaa palailen linjoille tänne niin pitää itsekkin kommentoida. 🙂

    Mielenkiintoinen artikkeli kaikenkaikkiaan eikä ilmeisesti täällä ole ley-linjoista kauheasti juttua ollut. Bermudan kolmiosta on monta eri teoriaa, aina aaveista magneettikentän muutoksiin ja kirouksiin sun muihin.
    Riippuu vähän minkä maan legendoja kuuntelee.

    Kuumistapisteistä maapallolla olen kuullut mainittavan ja niistä taidettiin puhua aikoinaan jossain JIM:n (vai olikohan se sub:n) dokkarissa missä esiteltiin teoriaa maapallon sisäisistä mustista aukoista.
    Itse en osaa sanoa oikeen juuta enkä jaata kuumistapisteistä, sen verran tuore aihe itselle.

    Bermudan kolmion tapauksia veikkaan hyvin pitkälti ympäristön sanelemiksi, esim karikkoja joita myrsky säällä oli vaikea entisaikoihin nähdä sekä mahdollisia magneettikentän ilmiöitä jotka saattaa sekoittaa esimerkiksi kompasseja ja eksyttää matkailijan (näin olisi voinut olla siinä lentokoneen syöksy tapauksessa). Ehkä jopa jotain vielä tuntemattomia ilmiöitä on tämän takana, noh siihen tuskin koskaan saa varmuutta mikä bermudan kolmion tarinoiden takana on mutta mainioita teorioita ainakin on esitetty. 🙂

  • WM_ sanoo:

    Aivan.
    Tuossa linkkien seassa on tuo ”kadonneiden lista” nii esim tuo lento 19 on aika mielenkiintoinen! Parikin konetta katoaa samalla:
    http://fi.wikipedia.org/wiki/Lentue_19

  • SuoMursu sanoo:

    Olisikohan viime kesänä tapahtunut Air Francen turma liittynyt jotenkin kyseisiin alueisiin?
    26,5°S, 38°W – Atlantti lähellä Brasilian rannikkoa.
    Kone lensi juuri tuon alueen yllä, kun katosi.

  • crypto chrome sanoo:

    http://www.space.com/scienceastronomy/070327_saturn_hex.html
    aiheeseen liittyen. vois wm vaikka sopia yhdeks linkiks.
    vaikka kyseessä ei olekaan maa planeetta.

  • läski raunond sanoo:

    Olisi mielenkiintoista nähdä sama kartta jossa on merkitty nuo ”hotspotit” ja liittää sitten karttaan pisteinä ufohavaintojen määrät.
    Olisiko noissa pisteissä eniten ufohavaintoja tai niiden lähellä edes? Se voisi tukea hypoteesia että uffot tulevat muista ulottuvuuksista ja nuo ”voimakohdat” ovat portteja niihin.

  • Infrequentia sanoo:

    Kiitos myös Hutulle linkistä, katselin tuon dokkarin eilen ja oli tosi mielenkiintoinen. 🙂

  • Huttu sanoo:

    Juu eipä kestä. Kato ihmeessä muutkin osat kun niitä siellä on aika runsaasti. Löytää kaikki kun kirjoittaa youtubeen ton UFO Hunters. Yhdes jaksos mainittiin että suomen alla saattaisi olla vedenalaisten ufojen tukikohta 😀

  • Juu sanoo:

    Tää oli mielestäni tosi kattava ja kiinnostava artikkeli. Ja lopun linkit tarjoaa skeptikkonäkökulmaakin. 10 pistettä ja papukaijamerkki! oli asiallinen ja neutraali tapa käsitellä paranormaalia 🙂

  • WM_ sanoo:

    Kiitos crypto chrome, pistin linkin korvan taakse! 🙂
    Kiitos Juulle myös! (:

  • Yoni sanoo:

    Jos on kiinnostunut ley-linjoista, pyörteistä, pyramideista, pyhästä geometriasta ja ufoista etc suosittelen lämpimästi lukemaan Elämänkukan salaisuus kirjat 1 & 2 kirjoittanut Drunvalo Melchizedek. Mulle ainakin palapeliin tuli paljon uusia paloja
    Kirjoja voi lukea käyttämällä vasenta tai oikeaa aivopuoliskoa.

  • lohikäärme sanoo:

    LAPPEENRANNAN PIKISAARI SUOMESSA ON MAAILMAN KAUNEIN PAIKKA. 😉

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto