FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Bilokaatio – osa 3

Kritiikkiä ja pohdintaa

Ihmisen tai eläimen bilokaatiota ei ole havaittu tutkimustilanteissa. Ainoa lähimmäksi päässyt ilmiö on toistaiseksi ollut molekyylitason bilokaatio. Suurimmalta osin tähän mennessä kerätty tieto bilokaatiosta on ollut kuulopuheita tai välikäden kautta saatuja todistajalausuntoja. Näin ollen skeptikot pitävät aihetta tutkimattomana ja pseudotieteenä.

Omasta mielestäni on valitettavaa, ettei aihetta ole laajemmalti haluttu tutkia, sillä avoimen tutkimuksen piirissä kiintoisammat aiheet ovat lähinnä telepatiaa, (joka joskin tarkemmin pohdittuna on eräänlaista ajatuksen bilokaatiota. 😉 )

Ilmiö oman uskomukseni mukaan on olemassa, mutta sen todellista luonnetta on vaikea kuvailla tällä tietomäärällä, joten tyydyn spekulaatioon. Pohdinkin taannoin olisiko mahdollista, että tällä ilmiöllä olisi jotenkin mahdollisia suhteita kvanttifysiikan ilmiöihin? Nykykäsitykset kuitenkin ovat hyvin kriittisiä tämänlaisille ilmiöille, jotenka – Avoimuutta odotellessa.

Lähteet:

Tykkäys ja jakotoiminnot:

4 kommenttia aiheeseen: Bilokaatio – osa 3

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Kiitos todella mahtavasta artikkelista. Biolikaatio vaikuttaa hyvinkin mielenkiintoiselta aiheelta. Jännästi löytyy paljon tietoja erilaisten valaistundeiden gurujen ym. ihmetöistä liittyen juurikin esineiden luomiseen, katoamisiin ja levitaatioon.

 • WM_ sanoo:

  Mielenkiintoista miten tätä tutkia 😛

 • lohikäärme sanoo:

  tosi kuuma kesä oli (+35c) B) OUTOA :O

 • Khaton sanoo:

  Oliko mahdollista että he olivat esim. juoneet absinttia tai olivat huumeissa, absintti pullosahan asuu oikestikin pieni vihreä menninkäinen (itselläkin on siitä kokemusta) ja huumeista ainakin LSD aiheuttaa kuulemma voimakkaita harhoja ja hallusinaatioita!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *