ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Rahajärjestelmä

Tässä lyhyt ja napakka päivitys fiiliksistä, joita ollut tässä viime päivänä.

Katselin tuossa juuri Zeitgeististä puolet ja Z. Addendumista Venus-Project -osion, joka siis kertoi resurssipohjaisesta taloudesta. Sen mukaan kaikkea on meille ihmisille riittävästi, mutta ainoa ongelma taas kerran on raha. Millaista olisi siis elämä ilman rahaa? Homma pisti todella miettimään ja aloin jo ajatella josko tuollaisella voisi leiviksi lyödä, eli joskus elättää itsensä: uuden sivilisaation kehittelijänä. Meillä tosin on jo sellainen ja hän on Jacques Fresco. Mielenkiintoinen kaveri, kannattaa zekata!

Lopuksi kuvaa videota ja linkkiä, jotta saatte tiedon nälkäänne tyydytetyksi:

http://www.youtube.com/watch?v=DqplP-E8Dvw

Miksi on näin?

Miksi on näin?


Rahan korruptio – Johdatus resurssipohjaiseen talousajatteluun -blogi

Zeitgeist Addendum -dokkari tekstityksellä

Venus Projektista keskustelua foorumilla

PÄIVITYS

Lisää rahasta ja rahajärjestelmästä voi ladata tästä e-kirjasen muodossa: http://www.megaupload.com/?d=UHS3VZL0

Kirja on ”Rahan korruptio” -blogilta http://resurssipohjainentalous.blogspot.com/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

34 kommenttia aiheeseen: Rahajärjestelmä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Olisi kiva vertailuttaa ilmastonmuutokseen kulutettuja rahoja ja sika-piikkien hintoja tuohon kuvaan. Mutta aika puhutteleva noinkin.

  • Päivän piristys:

    ”Millaista olisi siis elämä ilman rahaa? Homma pisti todella miettimään ja aloin jo ajatella josko tuollaisella voisi leiviksi lyödä…” =)

    Mut, joo, tsekkaan ton paremmalla ajalla. Eka Zeitgeist on harmittavan juosten urinoitu, mut kakkosen sietäis lisätä peruskoulun opetusohjelmaan, ellei muuta niin keskustelun alustukseksi. Suositellaan kaikille!

  • WM_ sanoo:
  • foliolaivue sanoo:

    Kuulostaa kyllä hienolta tuollainen maailma jossa ei tarvitse tehdä duunia, eikä ole nälänhätää tai puutetta mistään.

    Ja sitten takaisin realistiseen ajatteluun, tässä pari ”muttaa” asiaan:

    1.ylikansoitus.Jo nyt, meitä on liikaa.Tuollainen ihannemaailma voi toteutua vain eri pallolla, tai sitten NWO:n pitää tosiaan listiä suurin osa väestä jotta tuo maailma on mahdollinen.
    Miettikää miten paljon lisääntyminen kiihtyy jos jo ennestään hirvittävän tahdin kanssa kuvioihin tulevat kaikki ne joilla lapseen ei ollut ennen ”varaa”..

    2.Tuo rikostilastojen putoamisjuttu.(josta kirjoitettiin siellä toisella palstalla linkin takana) Ok, ehkä omaisuusrikokset loppuvat jos kaikilla on kaikkea, mutta jos sopivaa kumppania ei löydy, joku sortuu raiskailemaan tms. Eli jokatapauksessa poliisia tarvitaan.Entäs mielenterveysongelmaiset?

    Kateus? ”Oho sulla on kauniimpi emäntä kuin minulla, taidanpa olla kateellinen ja pistää puukolla taloyhtiön pikkujouluissa.”

    Vai kuuluuko tosiaan ihannemaailman kuvioon se, että kaikille tietty lääkitys joka poistaa oman tahdon ja tunteet, kuten elokuvissa? silloin ei tarvittaisi tietysti poliisia, eikä taloyhtiön bileissä kävisi ns. ”väärin”.

    Googlettakaa freemason guidestone.

    Kivessä kerrotaan selkeästi että uuden uljaan maailman asukasluku saa olla maksimissaan 500 miljoonaa.10 kieltä jotka maailmankansalaiset saavat oppia, lukevat myös taulussa.

    Kyseessä on freemasonien ”age of reason”.

    Nooh, 2012 tuokin nähdään pamahtaako vai ei 😀

  • tutti sanoo:

    Zeitgeist leffat ovat kyllä hyviä, pistävät ajattelemaan. MInuun kolahti tosi kovin varsinkin tuo kakkos osa. Kiva kun otit ne esille 🙂

    Tuollainen systeemi olisi mahdollista ja vaatisi vain sen että ihmisten ajattelutapa muuttuisi, niin silloin tämä nykyinen järjestelmä olisi tullut tiensä päähän.

    Olisi hienoa kun kaikki ihmiset olisivat tasa-arvoisia ja kaikilla olisi hyvä olla ja elää, ei enää eliittiä keräämässä itselleen rikkauksia ja kaikkia resursseja. Ihmisillä olisi enemmän vapaa-aikaa kun kaikki työt tehdään yhteistyönä yhteiskunnan tai toisten ihmisten hyväksi ja mitä enemmän teknologia kehittyy ja automaatio, niin sitä enemmän ihmisille jäisi sitä vapaa-aikaa. Nyt automaation lisääntyminen luo vain työttömyyttä ja siten kurjistaa elämää, kun ei ole rahaa..

  • WM_ sanoo:

    Hyvinhän Fresco on elänyt vanhaksi suunnitellen tulevaisuuden sivilisaatiota 🙂

    Yksi ratkaisu olisi siirtää asutusta merelle. Resursseja kyllä riittäisi kaikille. Teorian mukaan.

    Ja homma alkaisi ensin pienestä, esim yhdestä kaupungista, joka tosin kokee liikaa vaikeuksia ulkomaailman takia ja jopulta vierautuu ulkomailmasta ja sitten katkeaa yhteydet.

    500 miljoonaa ja kaikki olisi helpompaa! 😀

  • baranorm sanoo:

    Hyi hitto millaisia rakennuksia tossa videossa esiteltiin..ei kiitos. Mulle riittää ihanteeksi pieni punainen tupa ja perunamaa maalla järven rannalla ja suuren kauppakeskuksen vieressä.
    Onhan se aina kiva haaveilla jostain ideaalimaailmasta, mutta totuus on että sellaista ei ole eikä oskaan tule. Ihmiskunnan ominaisuudet kun noudattavat Gaussin käyrää ja sen mukaan aina tulee olemaan pieni eliitti, joka todellisuudessa tätä maailmaa hallitsee (raha=valta).. Kaiken talouselämän moottorina on ahneus. Yritysmaailmassa moraali on tuntematon käsite. Jos kaikki ihmiset olisivat jo syntyessään aivan samalla fyysisellä, älyllisellä ja henkisellä tasolla, niin silloin vasta kaikki olisi toisin…mutta millä tavalla???
    Kuulostaa pessimistiseltä, mutta juuri näin asiat ovat.
    Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät..muutosta ei tule koskaan niin kauan kuin ihmiskunta on olemassa.

  • tipu sanoo:

    baranorm:lle: ”Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät..muutosta ei tule koskaan niin kauan kuin ihmiskunta on olemassa.”
    Me olemme osa ihmiskuntaa, sinä ja minä. Jos me muutumme paremmiksi, oikeudenmukaisiksi ihmisiksi, niin samalla ihmiskunta muuttuu paremmaksi. Me voimme antaa omista rikkauksistamme muille ja huolehtia itse siitä, että kohtelemme muita oikeudenmukaisesti. Me voimme muuttaa maailman sellaiseksi kuin haluamme meidän oman esimerkin avulla.. 🙂

  • baranorm sanoo:

    tipu:” Jos me muutumme paremmiksi, oikeudenmukaisiksi ihmisiksi, niin samalla ihmiskunta muuttuu paremmaksi.”
    Niinpä, taidat olla vielä nuori idealisti;-)) Ihan kaikella hyvällä tarkoitan, mutta kun on ehtinyt nähdä maailmaa jo 40-luvulta lähtien, niin sitä jo tietää hiukan myös realiteeteista. Olen itsekin läpikäynyt aikoinaan moniakin idealistisia jaksoja, mutta totuus tulee aina eteen, teki niin tai näin. Maailma (ihmiset) kun nyt vaan toimii tiettyjen lakien mukaan, ja tärkein laki on ”vahvemman oikeus”. Se pätee aina ja kaikkialla! Tottakai yksittäinen ihmine voi jotain tehdä, mutta yleensä vaikutus jää hyvin pieneksi..ainakin saa hyvän omatunnon;-))
    Sitäpaitsi, rikas ei koskaan anna mitään muille, köyhältä taas otetaan loputkin pois. Tarvitaan todella aivan käsittämättömiä globaalin tason mullistuksia ennenkuin asiat muuttuvat… jos muuttuvat silloinkaan…

  • tipu sanoo:

    baranorm:lle:”Sitäpaitsi, rikas ei koskaan anna mitään muille, köyhältä taas otetaan loputkin pois.” No, en ainakaan haluaisi olla se rikas, joka ottaa muilta kaiken pois. Pitäköön sitten kultansa ja setelinsä. Mieluummin köyhyysrajan alapuolella, hyvän omantunnon omaavana, onnellisena ja nuorena idealistina. 🙂
    Eihän Roomaakaan rakennettu päivässä. Uskon, että pikku hiljaa, kun yksittäiset ihmiset tekevät muutoksen omassa elämässään, voimme nähdä muutosta suuremmassa mittakaavassa. Uskon tasapainon, rakkauden ja valon lakiin, jotka pätevät omassa elämässäni.

  • WM_ sanoo:

    Tuon idean toteuttaminenhan kohtaisi heti hirveän mittavat haasteet. Vaikka alkaisi tehdä pienestä yhteiskunnasta pitäen. Se olisi meinaa yhä riippuvainen ulkomaailmasta mm. luonnonvarojen suhteen jne.
    Mikään ei ole vaikeampaa kuin toiset ihmiset 😉

    Luen parhaillaan hyvää kirjaa aiheesta, että kyllä tätä ideaa on useat jo pohtineet. Ja jossain vaiheessa tulemme siihen pisteeseen kun tätä menoa edemmäs ei enää voi mennä. Sitten pitää keksiä uusia ratkaisuja.

  • Wespa sanoo:

    Kaikki maailman suuret muutokset ovat pienen ihmisjoukon aikaansaamia. Muutos vaatii uskoa ja tahtoa, sekä sitä että asioille tehdään jotain. Itse voi edistää asioita vaikka oman mielipiteensä ilmaisemalla ja tietoa jakamalla. Uskon, että muutos on vääjäämätöntä ja uusien sukupolvien syntyessä (joita tulee kokoajan) olot paranevat. Muutos on nyt entistä helpompaa, kun meillä on internet jolla tieto leviää nopeasti. Vielä vaaditaan niitä rohkeita ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään jotain asioille. Tällä hetkellä on muutamia projekteja jo menossa, joihin kuuluu mm. The Atlas City Project…

  • baranorm sanoo:

    WM_:” Mikään ei ole vaikeampaa kuin toiset ihmiset ”
    Niin, ja erityisesti skeptikot;-)
    Tottakai itsekin olen ehdottomasti muutoksen kannattaja ja omalta kohdaltani olen sentään jo jotain tehnytkin. Paljoa ei köyhä ihminen pysty tekemään, mutta niitä pieniä tekoja kuitenkin. Ehdotan uudeksi iskulauseeksi: ”kaikkien maiden idealistit, liittykää yhteen!”. Tarvitaan myös uusi puolue ajamaan asiaamme. Tässä aluksi muutama vaatimus, jotka puolue haluaa toteuttaa:
    – parapsykologia ja ufologia oppiaineiksi kouluihin
    -totuus kerrottava kaikelle kansalle koskien salaliittoja, ufosalailua yms paljon esillä olevia asioita
    -oikeutta eläimille, lihansyönti kokonaan kiellettävä ja tilalle soijanviljely
    -ahneudesta tehdään rankaistava asia
    -valtion perustettava tehtaita tuottamaan välttämättömyyshyödykkeitä omakustannushintaan
    -oikeudenmukaisuus on perustuslain tärkein pykälä
    Tässä muutama oleellinen juttu. Rivienvälistä löytyy lisää;-)

  • wm_ sanoo:

    Kyllä noilla jo pääsis pitkälle! 🙂

  • tipu sanoo:

    baranorm, hyvä idea!! Lyöttäydytään yhteen! Ilmoittakaa vaan milloin on ensimmäinen kokoontuminen 🙂

    ”They’ve got the guns, but we’ve got the numbers.”
    – J. Morrison, The Doors (biisistä five to one) –

  • baranorm sanoo:

    Annan ideani ihan vapaaseen käyttöön ja mielelläni kerron lisää
    mietteistäni, mutta itse en nyt sentään ole puoluetta perustamassa vaikka en tuota vitsinä heittänytkään…ihan vakavissani olen siis noiden asioiden suhteen.
    Politiikka on mulle hyhhyh, mutta silti puolue eduskuntaan voisi olla jotain (hyhhyh).
    Ei muuta kuin oma blogi pystyyn tälle asialle! Yhdessä juttuja on helpompi kehitellä. Yritän näillä sivustoilla pitää matalaa
    profiilia, mutta tarvittaessa tulee kovaakin puhetta.
    Muutos parempaan ja oikeudenmukaisempaan maailmaan tarvitaan NYT!

  • wm_ sanoo:

    nimenomaa. mitkähän olisi ne seuraavat askeleet henkilkohtaisten muutosen jälkeen?

  • shakaali sanoo:

    btw, miten skeptikot liittyvät asiaan?

  • shakaali sanoo:

    joo jo niin… miten ufologia oppiaineena auttaa mihinkään? ja jos ”ufosalailu” paljastetaan, niin minkälaista ufologia sen jälkeen on, tai mitä virkaa sillä on?

  • baranorm sanoo:

    WM_: ” nimenomaa. mitkähän olisi ne seuraavat askeleet henkilkohtaisten muutosen jälkeen?”
    Mitä itse ehdottaisit? Jo tälläkin hetkellä löytyy joitakin vaikutuskanavia. Ehkä tärkeintä aluksi on levittää tietoa ja kertoa omista ratkaisuistaan muillekin…onneksi meillä (vielä) on internet;-) Miten olis vaikka oma blogi tai foorumi näitä asioita koskien?

  • tipu sanoo:

    Blogit ja foorumit ovat hyviä paikkoja saada oman äänensä kuuluville. Kuten tämä paranormaaliblogi on aivan loistava. Sitten voisi perustaa ekokylän. Ihmiset laittaisivat yhteen kaiken varallisuutensa ja aikansa rakentaakseen jotain kestävää ja esimerkillistä…..tai liittyisivät jo olemassa olevaan ekokylään. Pelkkä oma esimerkki, se, että itse voi hyvin ja levittää muille hyvää oloa, on jo paljon sekin.

  • baranorm sanoo:

    Kyllä, tällaisia blogeja tarvitaan todella.
    Muistaakseni vanha tuttu Martin Keitel asui tuolla
    Keuruun ekokylässä..voi olla että asuu edelleenkin. Ihan hyvä idis.
    Tämän k.o aiheen ympärillä taitaa olla monia muitakin immeisiä, kuten esim. tässä: http://ollisoppela.blogspot.com/
    Myös facebookista vois löytyä joku asialle vihkiytynyt ryhmä.

  • WM_ sanoo:

    Noita blogeja todella on -hyvä niin 🙂

    Venus projectilla toki on aivan omansa, mutta tämä kannattaa tsekata:
    http://resurssipohjainentalous.blogspot.com/

  • WM_ sanoo:

    Paljon on myös videoita http://www.youtube.com/watch?v=z9rLpHt3bL4

    mutta kirjoja ei. eBaysta ei löytynyt venus projectia eikä Frescoa.
    Kirjastostakaan ei löytynyt, mutta mukaan sattui asiaa sivuava Barbara Marx Hubbaedin ”Conscious Evolution”, josta saattaa tulla juttuakin blogiin 🙂

  • jeah sanoo:

    1.ylikansoitus.Jo nyt, meitä on liikaa.Tuollainen ihannemaailma voi toteutua vain eri pallolla, tai sitten NWO:n pitää tosiaan listiä suurin osa väestä jotta tuo maailma on mahdollinen.
    Miettikää miten paljon lisääntyminen kiihtyy jos jo ennestään hirvittävän tahdin kanssa kuvioihin tulevat kaikki ne joilla lapseen ei ollut ennen “varaa”..

    VASTAUS:

    Meitä on liikaa tähän järjestelmään ei maapallolle. Lisääntyminen tulee ehottomasti ottaa huomioon muutenkin koska maapallon resurssit on rajatut ja jokainen ihminen on liitoksissa tähän maapalloon halusivatpa tai eivät.

    2.Tuo rikostilastojen putoamisjuttu.(josta kirjoitettiin siellä toisella palstalla linkin takana) Ok, ehkä omaisuusrikokset loppuvat jos kaikilla on kaikkea, mutta jos sopivaa kumppania ei löydy, joku sortuu raiskailemaan tms. Eli jokatapauksessa poliisia tarvitaan.Entäs mielenterveysongelmaiset?

    VASTAUS:
    Ihminen on ympäristön tuote. Tämä alkaa siitä asti kun synnyt siihen asti kun kuolet. En lue pois vaapaata tahtoa tällä mutta haluan painottaa tällä juuri näitä ”normaalista” poikkeavia tapauksia.

    Kateus? “Oho sulla on kauniimpi emäntä kuin minulla, taidanpa olla kateellinen ja pistää puukolla taloyhtiön pikkujouluissa.”

    VASTAUS:
    Oletpas yksinkertainen. Moraali ja etiikka ovat ihmisten keksimiä juttuja mutta kun sivilisaatio kehittyy me tulemme moraalisemmaksi ja eettisemmäksi. Tuo mistä nyt puhut viittaa luolamies käyttäytymiseen hollywood elokuvissa eikä sillä ole mitänä tekemistä todellisuuden kanssa.

    Itse olen resurssipohjaisen talous järjestelmän kannalla koska se poistaa hierarkiat ja ihmisten manipuloinnin, sodan, käyhyyden ja nälänhädän. Tmän parempaa ratakisua en ole vielä kuullut tähän päivään asti ja tämän hetkisen talousjärjestelmän paikkaaminen on turhaa ja tarpeetonta. Täytyy muistaa, että valtiot ja super rikkaat ovat siellä korkealla pallilla tasan niin kauan kuin kaikki te ymmärrätte, että te annatte heille vallan päättää teidän asioistanne.

    Muutos lähtee sinusta ole osa sitä =)

  • wm_ sanoo:

    1. Ylikansoitus

    Ylikansoitus ei parane tälläkään järjestelmällä. Frescon yksi pääidea olikin ylikansoittumisen TAKIA siirtää nämä kaupungit merelle tai sen pohjaan jopa.

    2. Järjestöllä olisi keinot hoitaa häiriköt. Pidemmän ajan puitteissa ihmisiä voisi opettaa yhteisön hyväksi. ”Aivopestä”. Pahimmista toki ei ikinä päästä. Jonkin asteen poliisi siis olisi ainakin alussa jees

  • 2010 sanoo:

    Liikakansoitus on myytti jota tää maailman eliitti/Illuminati/New World Order on viljelly vuosikaudet omien tarkotusperiensä ajamiseksi ja siihen agendaan kuuluu tappaa 2/3 maailmanväestöstä jotta jäljelle jäävää porukkaa on helpompi hallita. Maapallolle mahtuu nykyistä paljon enemmän porukkaa kunhan ilmainen energia saadaan lopultakin käyttöön, siis se teknologia jonka eliitti on meiltä pimittänyt.

  • wm_ sanoo:

    On meitä kyllä aivan kauheasti. Mitä nyt verta mm. keskiajan määrään 😀

  • baranorm sanoo:

    Olispa vaan mukava tietää miten NWO aikoo ton massatappamisen suorittaa:
    – tapetaanko esim. kokonaisia kansakuntia ilman valintaa, jos näin, niin mitkä kansat uhrataan eliitin hyväksi??
    – tuleeko kyseeseen selektiivinen eutanasia esim. iän, rodun, älykkyyden tms perusteella.
    Työvoimaa aina kuitenkin tarvitaan eliitin ylläpitämiseksi. joten itse uskon selektiivisseen massateurastukseen.
    Tavallaan siis NWO ottaa jumalan aseman itselleen, mutta tämä on hyvin ymmärrettävää kun kyse on ihmisestä. Tämän kaltaistahan on jo tapahtunut ennenkin. Oliskohan vuonna 2012 kun kaikki tämä tapahtuu…? Hurjaa meininkiä, mutta ihan mahdollista. Muistaakseni jo P. Linkola esitti tällaisia ajatuksia aikoinaan…

  • wm_ sanoo:

    Itse en usko NWO:n valtaan enää tulevaisuudessa. Minun tulevaisuuden visio on aika kirkas 🙂 Mutta se ei toteudu hiljaa olemalla ja myöntymisellä kaikkeen.

  • crypto chrome sanoo:

    Niin no. luonton ihmiskunnan ympärillä on käyttänyt resurssipohjaista järjestelmää jo monta monta miljoonaa vuotta.
    Raha järjestelmä on suhteellisen uus kotkotus mikä tuli voimaan
    samalla kun maanviljelys kulttuurit.
    samoin kun ahneet parasiitit eli pankit 🙁
    ( ja mielenvikainen eliitti )

  • baranorm sanoo:

    Täältä löytyy tosi hurjaa juttua NWO:n touhuista!
    Ei hyvältä näytä tosiaankaan….
    http://nwohavaintoja.blogspot.com/

  • WM_ sanoo:

    Lisää rahasta ja rahajärjestelmästä voi ladata tästä e-kirjasen muodossa: http://www.megaupload.com/?d=UHS3VZL0

    Kirja on ”Rahan korruptio” -blogilta http://resurssipohjainentalous.blogspot.com/

  • tutti sanoo:

    Tuolla olikin mielenkiintoista keskustelua (nwohavaintoja)

    Eli ilmeisesti koko salaliittopuheissa on kyse väärästä termeistä. Illuminati on ilmeisesti väärä termi valtaeliitille. Oikea termi valtaeliitille on Vanha Maailmanjärjestys(Old World Order, OWO).

    Täältä löytyy lisää tietoa:
    http://www.armageddonconspiracy.co.uk/The-Old-World-Order%281025563%29.htm

    Illuminati on vanhimpia salaseuroja ja sen tehtävänä olisi tuhota nämä eliitit eli OWO ja luoda tilalle positiivinen uusi maailmanjärjestys (NWO). OWO:n suunnitelmana on yhteinen maailmanvaluutta, mikrosirut ja orjavaltio, nämä ovat siis OWO:n suunnitelmia, eivätkä Illuminaatin.
    Illuminaatin visio Uudesta Maailmanjärjestyksestä tarjoaa todellisen muutoksen.

    Illuminaatit on perustanut muutosliikkeen nimeltä The Movement joka on maailmanlaajuinen.

    Tässä on The Movementin foorumi:
    http://www.themovement.freeforums.org
    Kyseisellä liikkeellä on myös suomenkieliset nettisivut:
    http://themovement.suntuubi.com

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto