ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mielenkiintoista numerologiaa

Numerologiassa tutkitaan yleensä ihmisen nimen ja syntymäajan sekä niissä esiintyvien numeroiden vaikutuksia persoonaan ja luonteeseen.

Syntymäajan ja nimen kirjaimien perusteella ihmiselle voidaan laskea tunnuslukuja, jotka kuvaavat eri persoonallisuustyyppejä. Numerologia perustuu siihen, että eri numeroilla on oma henkinen merkityyksensä.

Lisää kertoo:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Numerologia
http://koti.mbnet.fi/lamat/numerologia/lehtiartikkelit.html

Ajattelin ottaa tämän aiheen esille muutaman mielenkiintoisen tapauksen kautta jotka sivuavat numerologiaa ja mielenkiintoista synkronisiteettiä. 🙂

Lasten syntymäpäivät: 8.8.08, 9.9.09 ja 10.10.10

Helsingin Sanomat kertoo Michiganissa asuvasta perheestä, joille on syntynyt kolme lasta. Lasten syntymäpäivät osoittavat ainakin New Age piireissä mielenkiintoa ja innostusta. New Agessa kun perättäisille numeroille annetaan numerologian kautta erilaisia tärkeitä merkityksiä.

Kymmenen vuotta naimisissa olleen pariskunnan nuorin lapsi syntyi, 10.10.2010. Keskimmäinen lapsi syntyi 9.9.2009. Esikoisen syntymätodistuksen päivämäärä taas on 8.8.2008.

8-8-8, 9-9-9, 10-10-10. Mielenkiintoinen yhteensattuma, vainko synkronisiteettiä?

Chilen kaivos ja salaperäinen luku 33

Iltasanomat kertoo Chilestä ja numerosta 33.

Aika monelle on Chilen kaivosmiesten tapaus tuttu. Kaivosmiehet saatiin jo nostettua pois ja kaikki on hyvin, mutta numero 33 tuntuisi kummittelevan joka puolella. Toiset pitävät sitä ihmeenä, toiset enteenä.

Loukkuun jäi 33 kaivosmiestä. Pelastuskuilun poraaminen heidän luokseen kesti 33 päivää, yhden päivän per mies. Valmiin pelastuskuilun läpimitta on 66 senttimetriä, eli kaksi kertaa 33. Myös viesti, jossa kaivosmiehet kertoivat olevansa edelleen elossa, oli 33 merkkiä pitkä.

Presidentti Sebastian Pinera on huomauttanut, että kaivosmiesten nostaminen maan pinnalle alkoi 13. päivä lokakuuta, joka voidaan kirjoittaa 13/10/10 – yhteenlaskettuna 33.

Aikaisemmin käsittelimme numerologiaa mm. lentokoneen 333 -ihmeessä ja artikkelissa jossa kerroimme 13 vuotiaasta pojasta johon iski salama.

Chilevinkistä kiitokset Katariinalle ja Tumpille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Mielenkiintoista numerologiaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Katja sanoo:

    Diana Cooperin kirjassa 2012 ja sen jälkeen on luvusta 33 näin: ”Kolmekymmentäkolme on Kristustietoisuuden luku, joten tämän luvun kautta universumi viestittää, että sinun tulee työskennellä Krsitusvaloa apuna käyttäen”.
    Itsekin olen nyt nähnyt tämän luvun viimeksi eilen.

  • KP sanoo:

    Todellakin, aika huimaa kun ajattelee noin. 🙂 paljon numeroa 33 tullut. Itselläni on melkein päivittäin että satun katsomaan kelloa tarkalleen 11:11, tapahtuu niin töissä kuin vapaa ajallakin.

  • makke sanoo:

    Itse nään monet tietyt numerot jokapäivä ja sitä ennen mietin aina jtn kunnes katon kännykästä tai jostain muualta kelloa.

    03:33 joka päivä.

    22:22 oli myös hetki kun näin elämäni ensimmäisen ufon ja kuvasin sen videolle.

    Myös monia muita.

  • Korn sanoo:

    Ite kävin numerologisessa tulkinnassa Äitimaa messuilla ja täytyy sanoa että se osui todella oikeaan luonteeni, tapahtuneiden asioiden ja toivottavasti myös tulemassa olevien asioiden suhteen. Hassua oli myös että eräästä netissä pitkään käyttämästäni nickistä tuli samat ”itseilmaisun portteja” kuvaavat numerot, vain eri järjestyksessä. Äitini kävi samaisessa tulkinnassa ja hänenkin kohdallaan numerot todella kertoivat asiat niinkuin ne ovat. Kyllä noissa koukeroissa on enemmän voimaa kuin kuvittelemmekaan….

  • Jasse sanoo:

    Joo itelläni sama juttu. Satun katsomaan kelloa juuri sillon kun sen on 13:49 ja tämä tapahtu lähes joka päivä.

  • 555+111 sanoo:

    Jännää, itse näen 5 päivänä viikossa kellossa ensimäisenä 05.00. ja samoin tulee aina katsottua kelloa 15.00. Onkohan tässä jotain?
    Joo, 05.00 herätyskello soi ja 15.00 loppuu työt. On se mystistä, eikö?

  • False Messiah sanoo:

    “Kolmekymmentäkolme on Kristustietoisuuden luku, joten tämän luvun kautta universumi viestittää, että sinun tulee työskennellä Krsitusvaloa apuna käyttäen”.

    Eikö Aleksi Laiholla ole tatuoituna toiseen käsivarteen tuo 33? Eli Aleksi on sitten pyhä mies, eli kuunnelkaa kaikki COB:ia 😉

    Mutta ihan oikeesti, itse hurahdin numerologiaan jo vuosia sitten. Mielenkiintoisia yhteensattumia ja numeroihin liittyviä sarjoja ja jaksottaisuuksia tulee vastaan usein.

    Minulla on myös tuota samaa juttua, mistä KP mainitsi. Aina jos käyn yöllä hereillä ja katson kelloa se on jotain 3:33, 4:44 jne.. Usein päivälläkin kotona ollessani kelloon katsoessani se on esim. 14:14 tms. Mutta olisikohan se niin, että ns. rekisteröi helpommin nämä ”numerosarja-ajat”, eikä ns. ”tavallisia aikoja”, kun katselee kelloa. Eli siis niinstä lukuisista kelloon katsomiskerroista rekisteröi ja mieleen jää nuo numerosarja-ajat..

  • Taikuri sanoo:

    Käyppäs wespa vilkaisemassa Paholaisen asianajajaa. Siellä selitetään tuo Chilen 33- juttu. Äläkä unohda poistaa tuota chilen tapausta artikkelista.

  • Wespa sanoo:

    Käväisin lukasemassa tuon Paholaisen asianajajan jutun ja ihan hyviä pointteja siinä oli. Tietysti näissä tapauksissa nostetaan juuri ne luvut ilmaan jotka korreloivat eikä huomioida niitä jotka eivät korreloi. Tuskin esim. kauhean moni kaivostyöläisistä oli 33-vuotias jne. En näe kuitenkaan järkevää syytä poistaa Chile -juttua tästä artikkelista koska se sisältää asioita jotka näen kiinnostavina myös muille, eikä varsinaisia virheitä muuta kuin mahdollisesti tuon läpimitan josta oli esitetty myös toinen luku…

  • redrum sanoo:

    Olen syntynyt 4.7.70 Isäni on syntynyt vuonna -47, poikani sos tunnuksen kolme viimeistä numeroa on 474. Eli aikamoista sattumaa?

  • Miksu sanoo:

    Liittyiskö toi Hesburgerin synttärit toho? Kerroshampurilainen maksaa 3E Hesen ikä 30V ja ravintoloita 300? 😀

  • Kk- sanoo:

    Numerologiassa ei ole mitään muuta mielenkiintoista kuin se, että miten ihmiset voivat olla niin sekopäisiä, että siihen uskovat millään lailla.

  • MASA sanoo:

    Mun pikkuveli on syntynyt 11.11.2000, ja se täyttää 11 vuotta vuonna 2011. Eli siis 11.11.11. Äitini sanoi että samana päivänä sairaalassa syntyi lapsi kello 11, eli 11.11. kello 11. Ja siis tämäkin lapsi täyttää 11 vuotta 11.11.11 kello 11.

  • tomi sanoo:

    minulla on viimeisen vuoden aikana pyörinyt luvut 11:11 ja 22:22 ja joitakin muitakin…. mutta nämä kaksi lukua toistuu lähes päivittäin? mitä se viestii? tuotako mitä ylempänä mainittiin että pitää kääntyä uskoon ja pyytää apua/rukoilla?

    mainittenakoon se, että erosin tyttöystävästäni vuonna 2011 joulukuussa. tammikuussa 2012 talo paloin maantasalle jolloin olen ollut diakonian leivissä ja apua pyytäneenä useita kertoja! nyttemin on tullu tunne että pitäisi rukoilla jonkun asian påuolesta onko sattumaa että täälä lukee noin 11:11 /22:22 kohdalla.

    usein mietin ex:ää miten välitän ja ikävöin häntä edelleen….. jokseenki uskon että kaikki palautuu ennalleen. outuoa. valaiskaa mua!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto