FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

USA:n katolinen kirkko koulutti lisää manaajia

Yhdysvalloissa ei ole kuin 5-6 manaustaitoista pappia, mutta manauspyyntöjä on kuitenkin tullut entistä enemmän. Kysynnän ollessa kova maan katolinen kirkko on järjestänyt koulutustilaisuuden 56 piispalle ja 66 papille. Heistä on koulutettu manaajia.

– Pieni joukko pappeja kertoo saavansa pyyntöjä ympäri Manner-USA:n, piispa Thomas Paprocki Springfieldistä Illinnoisista sanoi.

Paprocki ei kuitenkaan kertonut syytä manausten kysynnä kasvamiseen. Hänen mukaansa niitä kuitenkin suoritetaan erittäin harvoin.

Katolisen kirkon säädösten mukaan vain koulutetut papit voivat piispan luvalla suorittaa manausriitin.

Manauksella tarkoitetaan kuolleiden ihmisten henkien tai demonien karkoittamista. Joissain tapauksissa henget saattavat heitellä esineitä tai jopa ottaa ihmisen hallintaansa. Näitä tapauksia kutsutaan nimellä poltergeistapaukset ja monesti näissä tarvitaan pappien apua.

Lähde: iltalehti.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: USA:n katolinen kirkko koulutti lisää manaajia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Siinä olisi hyvä tosi-tv formaatti.

 • jops sanoo:

  Joopa joo ,katolisen kirkon todellin puoli alkaa olla niin vaaka laudalla että nyt sitten tarvitaan enemän manaajia että kansa pysyy hollillaan,kattokaa vaikka tästä tulee joku tosi tv sarja vielä 🙂
  katolinen kirkko on raaka,pope/piispa vai mikä lie hyväksyi natsien teot ww2,taitaa olla jossain vielä kuva tilaisuudesta jossa hän siunasi hitlerin työhönsä.

 • tki sanoo:

  Eivät paavit natseja siunailleet, vaan vastustivat näitä. Pius XI kirjoitti kiertokirjeen natseja vastaan ja Pius XII järjesti juutalaisille piilopaikkoja ja pelasti jopa 860 000 juutalaisen hengen. Holokaustissa tapettiin myös tuhansia katolisia pappeja.

  Juutalaiset arvostavat suuresti katolisen kirkon antamaa apua holokaustin aikana. Esim. Albert Einstein sanoi: ”Vain katolinen kirkko protestoi Hitlerin ankaraa vapaudenvastaista hyökkäystä vastaan. Siihen saakka en ollut kiinnostunut kirkosta, mutta nykyään tunnen suurta ihailua kirkkoa kohtaan, joka yksin oli tarpeeksi rohkea kamppaillakseen hengellisen totuuden ja moraalisen vapauden puolesta.”

 • jops sanoo:

  Mikäs kirkko tämä sitten onkaan? http://www.youtube.com/watch?v=O12rzp2IMuE

  katolinen kirkko muuten kristittyjen mukana vainosi mustalaisia jo satoja vuosia aikaisemminkin,kaikki kirkollinen kuten kaste,häät,hautajaiset yms olivat kiellettyjä suoda mustalaisille,lisäksi he järjestivät ”noita” vainoja mustalaisten päälle yms.
  Muuten toinen fakta: mustalaiset olivat Intiasta Eurooppaan tullessa Kristittyjä,eivätkä Hinduja tai Muslimeja

 • jatu sanoo:

  Luojan kiitos, olen eronnut kirkosta.
  Siellä ne hartaat katolliset papit hyväksi käyttää kuoripoikia.
  Pervoja pervoja sanon minä.
  Paavi, se on niin lähellä jumalaa kuin olla voi. paavi voi kaikessa viisaudessaan armahtaa heikon ihmisen ja tehdä hänestä vaikka pyhimyksen. Voi mitä porukkaa!!

 • jatu sanoo:

  Mutta aiheeseen. On mielenkiintoista nähdä saadaanko kuulla pian lisää, manaavista papeista.
  Mielenkiinnolla jään odottamaan.

 • FDR sanoo:

  Ehdottaisin, että Suomessakin alettaisiin näitä manaajia kouluttamaan. Emme kai me ole immuuneja riivauksille, vai mikä lintukoto tämä maa on siinäkin suhteessa?

  Manaajilehan on suorastaan huutava pula!

 • jatu sanoo:

  Kait ne manaukset tulee siitä, kun porukkaa tapetaan enemmän kuin kuolee normaalisti? Siitä jää huonoja viboja? Ken sitten uskoo siihen, mielenkiintoista kuitenkin.

 • kabanossi sanoo:

  wuhuu, springfield! homer simpson asuu siellä perheineen ja ystävineen

 • Päivitysilmoitus: Unohda korkeakoulut, maanajaksi kouluttautuminen kannattaa!

 • telssu sanoo:

  Katolisen kirkon suuri petos ja huijaus

  Katolisen kirkon kirkkoteologia on tehnyt petoksen. Petoksessa kirkko on väärentänyt raamatun uskonoppia. Ihan älytöntä miten ne on pettänyt kirkkokansaa.

  http://www.kotipetripaavola.com/mitakatolinenkirkkoopettaa.html

  Enpä tiennyt noita aikaisemmin. Kamalaa huijaamista.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *