ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Wikileaks tekee uuden suurpaljastuksen

Wikileaks-sivusto ilmoittaa julkaisevansa uusia asiakirjoja joiden kerrotaan olevan seitsemän kertaa Irak-paljastusta suurempi kokonaisuus. Ilmoitus tehtiin Wikileaksin Twitter-syötteen kautta.

Aikaisemmassa Twiittauksessa Wikileaks kertoi, että lähikuukausina nähdään uusi maailma, jossa maailmanhistoria määritellään uudelleen.

Viime kesänä Wikileaks julkisti kymmeniä tuhansia Afganistanin sotaan liittyviä USA:n sotavoimien asiakirjoja. Lokakuussa sivusto taas julkisti noin 400 000 Irakin sotaan liittyvää asiakirjaa.

Mitä uudet julkaistavat dokumentit sisältävät? Tästä on käyty jo kiivasta keskustelua ja spekulointia on paljonkin ilmassa. Kenties UFO-totuus tulee vihdoin julki, kenties asiakirjat koskevat WTC 9/11 tapahtumia, myös NASAan liittyvää aineistoa on epäilty. Mitään varmoja tietoja ei kuitenkaan ole ja vain aika näyttää mitä paljastus käsittelee. Odotamme innolla mitä tuleman pitää. 🙂

Lähde: taloussanomat.fi, twitter.com/Wikileaks

Kiitos vinkistä Joelle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

51 kommenttia aiheeseen: Wikileaks tekee uuden suurpaljastuksen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Huttu sanoo:

    Näillä näkymin tulee mm. tekstiviestejä tuntia ennen ja jälkeen wtc-iskujen. Tiedä sitten mitä nuo viestit oikeastaan pitää sisällään. Viestejä on jotain 500000 kpl ja ne julkaistaan ilmeisesti huomenna.

  • vekkuli sanoo:

    toivotaan että ufot paljastetaan 🙂

  • partapatu sanoo:

    Alku jännitys on paras hetki! Saa nähdä mitä sieltä tulee, jos kerran maailman historia määritellään uudelleen. Whohou!

  • partapatu sanoo:

    Maailman historian määrittäminen uudelleen ei voi ehkä merkitä wtc-iskuja, koska siitä on lyhyt aika. Maailman historian määrittäminen uudelleen kuulostaa vielä kauaskantoisemmalta. Voisiko se olla justiinsa UFO salailu? Milloin nämä julkaisut tulee? ÄÄÄääää! Ei jaksa odottaa! Hyvä kun sukat pysyy enää jaloissa.

  • Hexa^ sanoo:

    siis kyllä olettaisin että otsikon perusteella paneuduttaisiin myös hieman mittavaan oman edun tavoitteluun ja tiettyjä pyrkimyksia totetuttaa kehitystä ynm halutulla tavalla peitellen tosiasioita ja sumuttaen ihmiset eri tempauksien mukaan tähän kehitykseen ( tietämättäään)
    no siis salaliitot ja ufot tulee olemaan toivottavasti mukana

  • Ogeli sanoo:

    Hypetys on kova ja samoin odotus. Toivottavasti sieltä tosiaan paljastuu jotain mielenkiintoista.

  • crypto chrome sanoo:

    obamaonosamajaosamaonobama. 🙂

  • CropCircle sanoo:

    amabonoamasoajamasonoamabo! 😉

  • pohtija sanoo:

    -Kuussa ei käyty?
    -Holokausti on huijaus?
    -CIA murhasi Kennedyn?
    -WTC oli inside job?
    -CIAn kylmän sodan operaatiot julki?
    -Totuus Roswellista?
    -Pankkien pyramidihuijaus julki?

  • asd sanoo:

    Hienoa! Kyllähän tämän pystyi muualtakin lukea. Minusta Wespa voisi vetää piipun suuhunsa ja painaa…piparia…;P Vaikuttaa niin vajaalta ja turhalta ihmiseltä…Tänne voisi tullo HIEMAN järkevämpää ylläpitoa.

  • rake sanoo:

    jos maailman historiaa uudestaan meinataan kirjottaa niin sit siä olis pakko tosiaan olla pankkihuijaus/illuista puhetta ja tietty ne vois kertoo että ilmanen ja päästötön energia on jo keksitty

  • olento sanoo:

    asd, jospa sinä oot turha ihminen kun haukut wespaa. ilman sitähän näitä juttuja ei olis tääällä

  • lownrgy sanoo:

    no katotaan rauhassa..

  • Yoshimitsu sanoo:

    Jospa sieltä kerrotaankin että miten Raamattu, Jeesus ja Jumala ovat kaikki valhetta ja se on vaan mainio keino kerätä kirkolle rahaa, kuten se oli loistava rahansaanti keino kirkolle ajanlaskun alussa 🙂

    Kaikki tietää että WTC iskut oli inside juttu, tai vähintään pommilla mäjäytettiin, se yksi purettu torniha romahti samalla tavalla ku WTC ku sen perustus räjäytettiin.

    Tai sitte keskustellaan korruptiosta joka on ottanut vallan kaikkien maiden päättäjistä, suomen mukaanlukien. Who knows 🙂

    Mielenkiinnolla odotellaan, mutta katotaan tässä nii pian Wikileaksin perustaja katoaa tai kuolee akuuttiin sydänkohtaukseen 😛

  • lownrgy sanoo:

    ”Mielenkiinnolla odotellaan, mutta katotaan tässä nii pian Wikileaksin perustaja katoaa tai kuolee akuuttiin sydänkohtaukseen..”

    http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/11/wikileaksin_perustaja_vangittiin_poissaolevana_2151597.html

    oisko näillä asioilla jotain yhteyttä toisiinsa.

  • NWOfighter sanoo:

    Wikileaks aikoo julkistaa USAn asiakirjoja, joissa on infoa maailman hallitusten korruptiosta ja rötöstelystä. Todennäköisesti on mukana törkyä myös Suomen päättäjistä. Suosittelen kaikkia varautumaan tulevaan sekasortoon ja hankkimaan ruokavarastot täyteen ja mielellään jotain kättäpidempää itsesuojelua varten.

    Ilmeisesti illuminaatti pyrkii näin saattamaan maailman kaaokseen, jotta ”Uusi maailmanjärjestys” voidaan luoda.

  • jatu sanoo:

    Tulisi nyt se mullistava tieto, ettemme ole täällä yksin.
    Hitto kun mikään USA:n instanssi ei pääsisi peukaloimaan tuloksia.

  • partapatu sanoo:

    Oma karkea päättelyni.

    Uusi julkaisu on seitsemän kertaa suurempi kuin irakin sodasta julkaisut asiakirjat. Irakin sodasta julkaistiin noin 400000 asiakirjaa. Irakin sota on kestänyt noin yhdeksän vuotta. Se on vuotta kohden 44444,44 asiakirjaa (400000 jaettuna 9 = 44444,44 asiakirjaa, vuodessa)

    Ymmärtääkseni koko UFO villitys lähti aluille 1947 luvulla Roswellin tapahtumista. Siitä on kulunut aikaa noin 63 vuotta. 63 kertaa 44444,44 asiakirjaa vuodessa = 2800000 asiakirjaa.

    ”Uusi julkaisu on seitsemän kertaa suurempi kuin irakin sodasta julkaisut asiakirjat.”
    7 kertaa 400000 asiakirjaa = 2800000 asiakirjaa.

    Yhteen veto: 9 kertaa 44444,44 asiakirjaa, vuodessa = 400000 asiakirjaa (Irakin sodasta).
    63 kertaa 44444,44 asiakirjaa, vuodessa = 2800000 asiakirjaa. (Roswellin tapahtumien ajoista asti, joka on seitsemän kertaa suurempi, kuin Irakin sodan asiakirjat.)

    ”lähikuukausina nähdään uusi maailma, jossa maailmanhistoria määritellään uudelleen”.
    Tämä viittaa pitkälle aikavälille.

    Olenko pimahtanut? 😀

  • Muldur Von Shitnugget sanoo:

    Maapallon ulkopuolinen elämähän on seitsemän kertaa tärkeämpi juttu kuin Irak-paljastus.

  • Lady Fortesque sanoo:

    Toivottavasti tekee paljastuksensa ennenkuin valtaapitävät nappaa ja eliminoi uhkansa.

  • partapatu sanoo:

    Jos uusi paljastus on 7 kertaa suurempi, niin voiko sellainen asia määrä kertyä edes 10 vuodessa, koska 9 vuoden sodastakaan ei kertynyt niin paljon.

  • jatu sanoo:

    Ehkä 7 kertaa suurempi ei tarkoita asiakirjojen määrää, vaan tärkeyttä. Siihen riittäisi yksi A4 lomake, kunhan se tulee oikeasta paikasta.

  • Naali sanoo:

    Noh toivottavasti se on ufo-arkistot mitä ne tuo julki… eipä tässä oikein muuta oo mielessä mikä voisi maailmanhistorian muuttaa…. paitsi että Jumala ei ole olemassakaan x)

  • Entity sanoo:

    Itse veikkaan jotain kylmään sotaan tai jopa toiseen maailmasotaan liittyvää salaista aineistoa. Tai voin olla toki väärässä.
    Mitähän maailmanhistoriaa mahtavat tarkoittaa, kun amerikkalaiset ja eurooppalaiset ovat omia versioitaan jo ainoana virallisena historiana jo jonkinaikaa mainostaneet. Muistakaa lapset: voittajat kirjoittavat historiankirjat =).

  • Hyrre sanoo:

    Eiköhän sieltä pullahta jotain poliittista sovittelua maiden välillä, muiden maiden kustannuksella. En nyt mikään hirveä salaliitto fani ole mutta tämä pistää kyllä mielikuvituksen laukkaamaan.

  • jep jep sanoo:

    Uudet vihjeet tuntuisivat vetävän kohden USA/Venäjä suhteita, joten veikkaisin kylmänsodan aikaista materiaalia olevan tuloillaan.

  • eear sanoo:

    Wikileak ei ole koskaan julkaissut asiakirjoja, jota liittyisivät ”paranormaaleihin”-ilmiöihin, joten tuo UFO juttu tuntuu naurettavalta.

    Veikkaan, että liittyy Irakin sotaan.

  • arttuuu sanoo:

    Pitää muistuttaa, että Wikileaksin julkaisujen suhteen kannattaa olla hyvin kyseenalainen. Kuka tahansa voi ilmoittaa Wikileaksiin raportin. Esimerkiksi jonkin suurvaltion hallitus on voinnut tekaista lukuisia raportteja Wikileaksille ja käyttää hyväksi näin Wikileaksin totuusarvoa, jonkun asian manipulointiin. En yhtään ihmettele, jos joku suurvaltio olisi ohjelmoinut botin kalastelemaan wikileaksin palvelimien tietoja ja käyttää hyödyksi tätä aineistoa.

    ”Seitsemän kertaa Irak-paljastusta suurempi kokonaisuus” tuntuu kyllä uskomattoman suurelta, jos sillä tarkoitetaan aineiston määrää. Eli se siis sisältäisi n. miljoona raporttia. Mielenkiintoista tietää, kuinka suuri porukka tälläistä aineistoa tutkii ja mitkä ovat sen ammattitaidot. Vähän epäilyttää koko homma kyllä.

    Maailmansodista, kylmästäsodasta, Irakin sodasta tuollaisen aineiston saisi kyllä repäistyä, mutta tuskinpa jostain maailman talouden romahtamisesta.
    Ufot ja Kenedyn murha menee kyllä jo yli.

  • Mathias sanoo:

    Veikkaan, että salaiset dokumentit tulee julki, siitä kun Turkki on osallistunut Irakin tukemiseen Irakin-sodassa 90-luvulta asti. Tästähän on ollut puhetta jo pidemmän aikaa ja nyt saadaan kunnolla todisteet eteen! Itseasiassa joitakin todisteita on jo vuotanut tästä. En kyllä osaa sanoa mitä tulee tapahtumaan tämän jälkeen, mutta muutokset ovat varmasti aika kovat ulkopolitiikassa. Vaikeuttaa varmaan Turkin tietä EU:hun.

  • Wespa sanoo:

    Pitää muistuttaa, että Wikileaksin julkaisujen suhteen kannattaa olla hyvin kyseenalainen. Kuka tahansa voi ilmoittaa Wikileaksiin raportin. Esimerkiksi jonkin suurvaltion hallitus on voinnut tekaista lukuisia raportteja Wikileaksille ja käyttää hyväksi näin Wikileaksin totuusarvoa, jonkun asian manipulointiin. En yhtään ihmettele, jos joku suurvaltio olisi ohjelmoinut botin kalastelemaan wikileaksin palvelimien tietoja ja käyttää hyödyksi tätä aineistoa.

    Tämän takia kaikki saadut asiakirjat käydään tarkkaan läpi henilökunnan toimesta ja asioita tarkastellaan eri tahoilta luotettavuuden varmistamiseksi. Wikileaks ei julkaise kaikkia saamiaan tietoja vaan niitä joita pitää luotettavina ja tärkeinä.

  • lownrgy sanoo:

    voihan venäjä..

  • Mathias sanoo:

    ”WikiLeaks release to show NATO ally Turkey helped Al Qaeda in Iraq…”

    ”Yhdysvaltain armeija on varoittanut Wikileaks-sivustoa uusista tietovuodoista. Asevoimien komentaja Mike Mullen sanoi CNN-kanavan haastattelussa, että Wikileaks vaarantaa Yhdysvaltain joukkojen turvallisuuden eri puolilla maailmaa.

    Mullen vaati vuodoista vastuullisia miettimään myös sitä, että Yhdysvaltoja tukevien ihmisten turvallisuus vaarantuu. CNN kertoi etukäteistietoja sunnuntaina lähetettävästä haastattelusta. ”

    No niin, nyt vain odotellaan milloin nämä tulee julki. Kyllähän tuo siis liittyy lähi-idän sotiin ja ennenkaikkea USA-Usan liittoutumat-IRAK-Al-Gaida-Turkki akseliin. Eiköhän olisi aika jo vetää loputkin miehen pois Irakista ja vähän äkkiä, tosin se ei estä sitä vihaa mitä muslimimaissa tulee syntymään lähi kuukausina. Kerrankin tästä tulee todisteet kunnolla pöytään.

    http://www.rawstory.com/rs/2010/11/wikileaks-turkey-helped-al-qaeda-iraq/

    http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/USAn+armeija+varoittaa+Wikileaksi%C3%A4+vaarallisista+vuodoista+/1135261945753

  • Tipe sanoo:

    Itse veikkaan että ei sietlä mittään suuria paljastuksia tule. Jos tulee jotain sehän ei ehkä olekaan totta. Ei kaikkeen juttuun kannata uskoa.
    Siis ihan veikkaan vaan…

  • Suurimies sanoo:

    ”Itse veikkaan että ei sietlä mittään suuria paljastuksia tule.”

    Jos aihe on yli seitsemän kertaa laajempi paljastus kuin edellinen, niin eikö se ole iso paljastus? Ja jos paljastetaan niin tuskinpa se olisi tekaistua kokonaan? Jos ainestoa on ainakin yli miljoona raporttia, niin kerro minulle miten ihmeessä tälläisen aineiston voisi mahdollista muka keksiä ja kirjoittaa ilman että se paljastuisi huijaukseksi? Tarvittaisiin satoja ellei tuhansia ihmisiä kirjoittamaan näin laajaa aineistoa ja hyvin pitkäksi aikaa. Luuletko että tälläisen asian sepittäminen olisi mahdollista?

    Tietysti pitäisi kyseenalaistaa tälläinen materiaali, mutta jos todisteita on noin valtava määrä, niin tuskinpa se olisi täysin vedätystä.

  • Ogeli sanoo:

    Osa noista jutuista onkin tosiaan jo vuotanut ja huomenna tulee sitten loput. Eipä valitettavasti ole mitään ufoihin liittyvää…

  • Suurimies sanoo:

    No nyt joitakin kerkesi vuotamaan nettiin, mutta vedettiin lähes heti pois mediasta. Ehkäpä tänä iltana sitten viimeistään koko materiaali nähtävänä? Vuoto sisältää siis ainakin yli 250 000 diplomaattiviestiä ja määräystä, joita Yhdysvaltain edustajat ovat lähettäneet eri puolilta maailmaa ulkoministeriöön Washingtoniin.

    Siinä teille ufo paljastus. hahahh!!! herätkää jo todellisuuteen!

  • jatu sanoo:

    Katsotaan nyt peli loppuun ennenkuin aletaan ilkkumaan.

  • Ukko sanoo:

    Sieltä tulee semmone paljastus et joulupukkii ei oo olemas!

  • jatu sanoo:

    heh heh

  • Kimi sanoo:

    Hohoh, ”maailman historia uusiksi” Tässäkö tämä oli? nimittelyitä ja vakoilua…hohhoijaa

  • jatu sanoo:

    Älä muuta sano? Aika sorsaksi jäi meikäläiselle.

  • Kk- sanoo:

    Ufototuus julki? No minä voin julkistaa sen ihan tässä ja heti.
    99.999% Ufojutuista ovat täyttä huuhaata, loput 0.001% ei pysty selvittämään riittävien todisteiden puuttuessa.

  • JJJ sanoo:

    Onko paljastus onnistuttu jotenkin kuitenkin peittelemään ja median on käsketty kirjoitella jotain pskaaa. Suomen media ainakin uutisoi jotain aivan joutavaa sopaa, ei mitään merkityksellistä. Ei ole wikileaksin tapausta kovin isosti revitellä ja jos jotain on luvattu, niin sitä on sitten tullut kanssa. Uutisoiduilla jutuilla ei historiaa kirjoiteta uusiksi..

  • jatu sanoo:

    Kaikkia tietoja ei ole vielä julkistettu, koska heidän netisivustojaan vastaan hyökätään ja koitetaan kaataa serverit.

    Tiedot julkaistaan joka tapauksessa, tosin aikataulusta myöhässä.
    Eikö isoimmat uutiset tule viimeisinä?

    Odotellaan vielä, ei nyt julkaistut uutiset vielä laita historiankirjoja uusiksi!

  • Tottavaitarua sanoo:

    Nonni nyt sitte ensimmäiset paljastukset. Mailman poliisihan se siinä yrittää vaikka väkisin hallita. Toivon enemmän aamun uutisilta 🙂

  • jatu sanoo:

    Nyt alkaa tapahtumaan. NASA kertoo 2.Joulukuuta mullistavan tiedon maan ulkopuolisesta elämästä!

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010113012788410_ul.shtml

  • baranorm sanoo:

    Tässä lisää tuosta Nasan jutusta:

    MEDIA ADVISORY : M10-167

    NASA Sets News Conference on Astrobiology Discovery; Science Journal Has Embargoed Details Until 2 p.m. EST On Dec. 2

    WASHINGTON — NASA will hold a news conference at 2 p.m. EST on Thursday, Dec. 2, to discuss an astrobiology finding that will impact the search for evidence of extraterrestrial life. Astrobiology is the study of the origin, evolution, distribution and future of life in the universe.

    The news conference will be held at the NASA Headquarters auditorium at 300 E St. SW, in Washington. It will be broadcast live on NASA Television and streamed on the agency’s website at http://www.nasa.gov.

    Participants are:
    – Mary Voytek, director, Astrobiology Program, NASA Headquarters, Washington
    – Felisa Wolfe-Simon, NASA astrobiology research fellow, U.S. Geological Survey, Menlo Park, Calif.
    – Pamela Conrad, astrobiologist, NASA’s Goddard Space Flight Center, Greenbelt, Md.
    – Steven Benner, distinguished fellow, Foundation for Applied Molecular Evolution, Gainesville, Fla.
    – James Elser, professor, Arizona State University, Tempe

  • jatu sanoo:

    Toivottavasti kyse ei ole mistään bakteeri tasoisesta ilmoituksesta!

  • Soulreaper sanoo:

    Se on siitä nimenomaan Jatu. Lukaseppa Nasan sivuilta.

  • Soulreaper sanoo:

    vähän haiskahtaa siltä, että nyt koitetaan vaan vetää ihmisten huomio pois näistä wikileaks paljastuksista tällä jutulla.

  • Xplosiw sanoo:

    Hyvin mahdollista. Nauttikaamme siis showsta mitä maapallon lukuisat vallanpitäjät meille tarjoavat!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto