ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Omituisen miehen vierailu [Men In Black]

Aikaisemmin kerroimme Uudessa Seelannissa julkaistuista uforaporteista. Raporteissa esiintynyt Ken Thew, on tullut julkisuuteen Timaru Herald -lehdessä ja kertoo kokemuksestaan.

Ken kertoo nähneensä vuonna 1981 pallonmuotoisen esineen jossa oli ollut vilkkuvia valoja. Muutaman päivän päästä hänen kotiinsa oli tullut ufotutkijaksi esittäytynyt pukuun pukeutunut mies, joka oli varoittanut, että esinettä ei saisi lähestyä. Mies ei käyttäytynyt kuitenkaan ihan normaalisti ja hänen käytöksensä oli outoa.

Hän joi kupin tulikuumaa teetä yhdellä siemauksella, luki sivullisen tekstiä silmäyksellä alhaalta ylös ja tiesi koiramme nimen ennen kuin kerroimme sen.

Näistä mustiin pukeutuneista miehistä (Men In Black) on liikkellä paljon juttuja. Monesti he käyttäytyvät jotenkin oudosti tietäen asioita tai esimekiksi saattavat kadota lähtiessään. Joidenkin spekulaatioiden mukaan kyseessä on ihmisinä esiintyviä avaruusolentoja, jotka on lähetetty pelottelemaan tai keräämään tietoa.

Lähde: findance.com

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: Omituisen miehen vierailu [Men In Black]

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    Tjaa, mites tälläiseen uutiseen tulisi suhtautua?
    Pitäisi ensin tietää hieman enemmän Mister Ken Thewn sielunelämästä?

  • voipaolla totta,mut pelottelua en usko…eiköhän ne tule varoittamaan jos jotain raakista on tulossa….

  • Ogeli sanoo:

    Todella mielenkiintoista!

  • Dr.Z sanoo:

    Melko epäselvä ja epäuskottava kertomus tällä herra Thewillä.

  • P.A sanoo:

    Mummollani vieraili 2010 kymmenen kesällä mustaan puvun takkiin ja housuihin sonnustautunut mies henkilö. Seuranaan hänellä oli nainen joka oli sonnustautunut isoon valkoiseen mekkoon ja hänellä oli paljon koruja. Ajonouvonaan he käyttivät valkoista vm-83 diesel mersua minkä sisältä kuului jamppa tuomisen musiikkia. Mustiin pukeutunut mies oli kysäissyt oudolla murteella ”Hoi sie ei siulta lasillista vettä sais janoinen mies jos sisään porstuvvaan tulen. Mummoni laski kaksikon sisään ja tarjosi miehelle juotavaa samalla kun mekkoon pukeutunut nainen käveli toiseen huoneeseen. Mies joi veden epätavallisen hitaasti vaikka se oli todella kylmää. Samalla esittäen outoja kysymyksiä kuten esim: olettekos lomille lähdössä milloska, ja saisiko rouvalta udella netti pankki tunnuksia ku olamme Nordeassa töissä.Tämän jälkeen kaksikko poistui. Seuraavana aamuna herätessään mummoni huomasi että kaikki perintö hopeat olivat hävinneet kryptisesti piirongin laatikosta. Kerrassaan outoa sanon minä

  • jatu sanoo:

    Heh heh 🙂

  • Miika sanoo:

    Keräämään tietoja jos tietää kaiken? Koiran nimenkin tuosta noin vaan..

  • Uusi Vuosi sanoo:

    ”Mies ei käyttäytynyt kuitenkaan ihan normaalisti ja hänen käytöksensä oli outoa.”

    Outoa tekstiä jossa on jtakin outoa, eikä lause ole ihan oudosta poikkeava..

    Uusivuosiko?

  • Jamppa sanoo:

    Hauska yhteensattuma tuo tulikuuman teen juonti. Kuulin äidiltäni tarinan, jossa joku outo mies oli vuosikymmeniä sitten käynyt vierailulla pudasjärvellä mummolassani. Mummola sijaitsee keskellä metsää. Vieras oli pyytänyt keittämään kahvit, kuulemma juonut kuuman kahvin yhdellä siemauksella ja lähtenyt vain jatkamaan matkaa.
    Äitini veljet olivat myös hiihtoreissulla säikähtäneet jotain kirkasta valoa, en tiedä oliko saman päivän tapahtumia.

  • Entity sanoo:

    Sitä on työreissuilla itsekin joskus siemaissut kahvit huikalla naamariin ja jatkanut hommia. Aina ei kerkeä odottelemaan jäähtymistä.

    Mutta miehet mustissa saattaa olla joko osa amerikkalaisten kansanperinnettä, tai sitten niidenkin takana on jotain todellista, mistä emme saa tietää wikipediaa lueskelemalla.

  • JambaB sanoo:

    Mitä ihmettä toi Jaffa video on?

  • Wespa sanoo:

    Se on videomainos.

  • aarniooo sanoo:

    Oiskohan ollut Men in Black elokuvan markkinointitemppu!??? Taso on taas kova täällä!

  • Miffy sanoo:

    Äh, en tiedä mihin täällä voi jättää linkkivinkin niin pistän sitten tähän (toivottavasti tulee huomatuksi tästäkin):
    http://www.findance.com/uutiset/13537/perulaiset-kauhuissaan-ufo-puoli-tuntia-taivaalla-katso-videot

  • mahdollisuudet ovat monet; ne voi jopa kääntää hyviksi sanoo:

    Avointa tarkastelua: Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja ajoi sitten pois puutarhasta Edenistä. Seuraus: suunnaton kaipaus Jumalan luo ja luomiskyky (Jumalan kuvana osaa itsekin luoda); olisiko ihminen luonut itselleen Jumalia, joita voi palvoa. Minkälainen on näkemäsi avaruusolento tai alus?. Liittyykö se jotenkin elämäsi tärkeisiin asioihin? Tekeekö se pahaa vai onko hyvä? Entä onko se oikeasti totta siinä uskon todellisuudessa, jossa olet. Ihmetyttää nämä pelon sekaiset kohtaamiset. Toisaalta olen nähnyt itse hävittäjän, josta ei kuulunut ääntä ja joka meni Venäjän suuntaan. Lisäksi se oli niin vanhanaikainen, ettei sellaisia enää ole liikenteessä ja muutenkin eriskummallinen. Se yhdistettynä seikkoihin, jotka vaikuttaisivat elämässäni: isäni oli paennut lapsena NL:n hävittäjiä kotitilallaan ja suoritti armeijansa lennostossa. Toisaalta nähtyäni tämän ufon, olen entistä vakluuttuneempi, että tahdon nähdä Jeesuksen tulevan pilvistä. En halua palvoa mitään pelon tuottajia. Nämä MIB-miehet vaikuttavat kieltämättä poliiseilta eli viittaavat jotenkin poliiseihin. Samainen valon näkeminen oli myös edeltävänä minunkin näkemisissä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto