ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Rendlesham metsän tapauksen uusin käänne

Rendlesham metsän tapauksena tunnettu ufokohtaaminen on saanut uuden käänteen. Metsään laskeutunetta kohdetta koskettanut James Penniston sai numeerisen koodin (ykkösien ja nollien sarjan), joka osottautui binäärikoodiksi.

Vasta nyt James on antanut binäärikoodin tutkittavaksi. Binärikoodi osottautui osittain pirstoutuneeksi, mutta sisältää seuraavan viestin.

EXPLORATION [of] HUMANITY

52 09′ 42.532″ N
13 13′ 12.69″ W

CONTI [NUOUS]

FOR PLANETARY ADVAN [CE]

Suomeksi: Ihmiskunnan tutkimukset, Hi-Brasil nimisen saaren koordinaatit, jatkuva, planetaariselle kehitykselle.

Lisää aiheesta alla olevalla videolla

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: Rendlesham metsän tapauksen uusin käänne

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Huttu sanoo:

    Enpä tiedä, 30 vuodessa ehtii varmasti kuka tahansa tekemään itse oman binääriviestin ja pienessä julkisuuden kaipuussa sitten julkaisee sen äärimmäisen viihteellisessä dokumentissa.

    Oli ihan kuin jostain leffasta että henkilölle tulee pakottava tarve kirjoittaa jotain kryptistä paperille. Ja miksi juuri se osa tekstistä oli luettavissa, miksi loput viestistä oli tunnistamatonta?

  • vekkuli sanoo:

    miks ne ei vaan lähetä sinne avaruuteen semmosta binaari viestiä että ne humanoidit näyttäytys.

  • Gamma sanoo:

    Video blogauksessa ”Rendlesham Metsän ufo” ei enää toimi. Varmaan youtubesta löytyisi toimivakin video tapauksesta kiinnostuneille.

  • Dr.Z sanoo:

    Kiinnostaisi tietää onko tällä Pennistonilla tietoa koodaamisesta tai tietokoneista. Koska jos on, olisi hän voinut itse kehittää koko binäärikoodin.

  • Huttu sanoo:

    Hän taitaa sanoa tuossa videossa että hän ei tiedä binääreistä mitään. Mutta ei se varmaan ole hankalaa löytää ohjelma jolla voi muuttaa tekstiä binäärikoodiksi?

    Ja onhan hänellä tuo tietokoneekspertti-kaveri joka purkaa koodin hänelle.

  • setä sanoo:

    tuntuu jotenki tekaistulta tämä… oon kattonu noin 10 rendleshamiin liittyvää dokkaria… eikä ukko oo koskaa puhunu tästä… muuten on kyllä muistiotaan esitelly… mut ei oo ollu kyseistä koodin pätkää… sitte ku tämä viel esitetään ensimmäisen kerran ”Ancient aliens” history channelin sarjassa… nii hohhoijaa… uskosin olevan jotai muuta kuin totta…

  • Huttu sanoo:

    Niinpä Setä 🙂

    Oon nyt katellu noita ”Ancient Aliens” sarjan jaksoja ahkerasti ja välillä tulee aikamoista hurjaa tarinaa, mutta sitten välillä on ihan ok juttuja. Tosin sitten yhdessä jaksossa siteerattiin Zacharias Zitchinin juttuja jotka ollaan jo ympäri maailman debunkattu niin oli se laittoi hymyilyttämään.

  • Ref sanoo:

    Siis miten tää heppu ”sai” sen ”koodin”?

  • Jorgos sanoo:

    Niinpä niin ja juupa juu…hirveetä sontaa taas. Taitaa olla ukolla joku kirja tms. kohta tulossa kun tällasia ”koodeja” putkahtaa ilmoille vuosikymmenten takaa 😉

  • JR sanoo:

    Alieneiden koodia josta paljastuu englanninkielinen viesti? That’s bullshit

  • Janne sanoo:

    Miksi sivilisaatio ulkoavaruudesta käyttäisi meidän puutteellisia koordinaattijärjestelmiämme?

  • KP sanoo:

    itse kokeilin noita kordinaatteja, vei saksaan…

  • Gamma sanoo:

    Tuossa uutisessa on linkki englanninkieliseen wikipedian artikkeliin. Artikkelista löytyy nyt melkein valmis suomenkielinen käännöskin:
    http://fi.wikipedia.org/wiki/Rendleshamin_ufotapaus

  • Wespa sanoo:

    Korjasin linkin osoittamaan suomenkieliseen wikipediartikkeliin. 🙂

  • kyl tollasen kokeminen vie aikaa ennen kun antaa siitä muille tietoo….vaarassa työpaikka,ystävät,perhe,media….joskus vaan tulee aika kun asioista on puhuttava….hyvä juttu!!!

  • CropCircle sanoo:

    Mulla kyllä vetäs toi koordinaatit 52 09′ 42.532″ N
    13 13′ 12.69″ W ihan MERELLE (keskelle ei mitään), lähimmäs Irlantia! 😉 …tää on NIIIIIIIIIIN sitä ittensä taas!!! 😀

  • CropCircle sanoo:
  • Wespa sanoo:

    Ensimmäiset numerot on siis asteita (en löytänyt astemerkkiä), eli 52 astetta ja 13 astetta.

  • hellurei sanoo:

    ”Mulla kyllä vetäs toi koordinaatit 52 09′ 42.532″ N
    13 13′ 12.69″ W ihan MERELLE (keskelle ei mitään), lähimmäs Irlantia! …tää on NIIIIIIIIIIN sitä ittensä taas!!!”

    No jos katsot videon, niin siinä NÄYTETÄÄN prikulleen se kohta jossa ON OLLUT aiemmin saari, ja se on tosiaan irlannin vieressä.Katso edes video ennenkuin alat sönkkäämään.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Öööö… En taaskaan jaksa katsoa, mutta joku innokkaampi vois tarkentaa, et ymmärsinkö oikein… tämä koodi siis sisälsi englantia???

    Ja selvähän se on ettei kaveri tiedä binäärikoodeista mitään jos kerran itse niin sanoo. Eihän meillä ole MITÄÄN syytä TAASKAAN epäillä mahdollista huijausyritystä. Eihän..?

    Uskooko joku täällä oikeesti että kuussataa tonnia sontaa muodoistaisi jossain vaiheessa kilon kultaa?

  • Jani sanoo:

    Sinänsä aika mielenkiintoinen tämä Hi-Brazil saaren tapaus itsessään.

  • Jurri sanoo:

    Tuntuu vähän huijaukselta koko touhu…

  • CropCircle sanoo:

    Hei hellurei, jos SINÄ katsoisit mun edellisen linkin http://www.museumofhoaxes.com/hoax/Hoaxipedia/Lost_Island_of_Hi-Brazil/ niin et vaikuttaisi nii tietämättömältä PUUSILMÄLTÄ! 😉

    ”…siinä NÄYTETÄÄN prikulleen se kohta jossa ON OLLUT aiemmin saari…” TÄMÄ SAARI JA KOKO HOMMA ON SILKKAA VEDÄTYSTÄ!!! 😀

  • smoother sanoo:

    kattokaa google earthilla noi koordinaatit, ne vie sinne merelle lähelle irlantia.

    mistään ei löydy kyseisestä hy-brasil saaresta suomeksi juttua, mielenkiintoisen oloinen myytti vaikuttaa kummiskin olevan.

  • pöhkö sanoo:

    Toihan on aivan mieletön turistirysä. Näin saadaan kaikenmaailman hihhulit matkaamaan koordinaatteihin,tai sitten se on vain hauskaa tuosta miehestä kun kaikenmaailman hihhulit matkaavat noihin koordinaatteihin. Eiköhän ne olennot toiselta planeetalta voisi ihan muutenkin tuoda sanomaansa tänne kuin mystisesti metsässä binäärinä.

  • Feikki sanoo:

    Näissä ufokohtaamishaastatteluissa toistuu aina sama ilmiö. Sama tässä kuin tämä toinen kuuluisa herra joka oli ollut töissä Area51 alueella ja väitti siellä ufon nähneensä ja vaikka mitä kaikkea.

    Yhteinen ilmiö on että aina kun ne kertoo näistä kokemuksistaan haastatteluissa niiden silmät vilkuilevat vasemmalle. . Kuuluu poliisien,kuulustelijoiden ihan perustietoihin että vasemmalle vilkuileva ihminen keksii. Oikealle vilkuileva muistelee.

    Sillä ei ole merkitystä jos muistelee keksittyä tarinaa.Se on silti vasemmalle vilkuilua,koska se on muodostunut mielikuvituksessa.Eli ottaa yhteyden luovaan puoleen aivoissa.

  • lownrgy sanoo:

    ”siteerattiin Zacharias Zitchinin juttuja jotka ollaan jo ympäri maailman debunkattu”

    Saa kait niitä teorioita siteerata, ja saa kait niitä debunkatakin. Sitchin väitti osaavansa tulkita sumerialaisia antiikkisia kirjoituksia (tiettävästi kukaan ei osaa) ja niiden perusteella kirjoitti kirjat. Ok, se ei osannut vaan käytti intuitiota. Entäs sitten? ne kirjat on hyviä..

    Jotkut (ne jotka on kirjat lukeneet, count me out) on sitä mieltä että Zecharia oli pioneeri ja yks eniten meidän aikanamme vaikuttaneista henkilöistä mitä tulee ihmiskunnan historian tutkimiseen ja tulkitsemiseen, tulevaisuus näyttää oliko noissa jutuissa perää vaiko ei, yhtäkaikki pakko kait kaikkien on myöntää että paljon se sai sakarias ihmisten silmiä avautumaan ”vaihtoehtoisille mahdollisuuksille”. R.I.P Zecharia Sitchin.

  • FDR sanoo:

    Rendleshamin ufotapaus on kyllä mielestäni parhaimpia tapauksia sarjassaan. Todella mystinen episodi sotilastukikohdassa, ja jäänyt ihmeellisesti jonkun huuhaa-Roswellin jalkoihin.

  • Antero Petteri sanoo:

    No oli aikakin et alienit oppii englannin lisäks muita kieliä. Nyt voin kommunikoida binäärillä niiden kans.

    Mikseivät suoraan antaneet enkuks tuota viestiä? Piti binääriks muuttaa, että tulee ”mystisempää”.

    Veikkaan feikkiä.

  • Henkka sanoo:

    52 09′ 42.532″ N
    13 13′ 12.69″ W

    Katoin Google Earthista nuo koordinaatit ja nehän vei Saksaan lähelle Zelleä. Mielenkiintoista, ku juuri noiden koordinaattien kohdalla on kahden kuvan sauma, ja panoraamana vieläpä huono sauma. Paljon oli metsää.

  • Saara sanoo:

    Kutakuinkin noilla kohtii koordinaatteja alkaa Golf-virta jonka muuttumisesta paljon nyt uumoillaan pahaa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Miten moneen paikkaan nuo koordinaatit oikein osoittavat??? Tämähän meneekin oikeesti mystiseksi… =)

  • CropCircle sanoo:

    Henkka, niin katsoin minäkin (ja varmaan moni muukin)…tarkastappas vielä kerran. Ei kyllä mene lähellekkään Saksaa ja ole huoleti, kyseessä ei ole salaliittoa tms. vaikka Googlen kartan kuva on huono. 🙂

    Saara, ota iisisti. Golf-virta kääntyy ajan saatossa, jos on kääntyäkseen ja ”UFOilla & humanoidella” ei ole MITÄÄN tekemistä tämän ”uutisen” kanssa.

    TÄMÄ ON NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KAKK4A! Ja se on oikeasti sääli, koska juuri nämän tyyppiset kusetukset torpedoi pikkuhiljaa kaiken kiinnostuksen selittämättömiä asioita kohtaan. 🙁

  • Naamari sanoo:

    Hmmm.. käyttäisivätkö ihmiset mennessään toiselle planeetalle natiivien kieltä ja muuta informaatiokieltä saumatta ja tekisi siitä vielä jonkin pirun koodin, jota paikalliset eivät osaisi lukea vasta, kuin vuosikymmenien, tai satojen vuosien päästä? Ja miksi edes tehdä noin?

    Koko hommassa ei ole niin mitään järkeä!

  • Höpönpöpö sanoo:

    Naulan kantaan, Naamari.

  • jeah sanoo:

    Feilua. Katoin ton äijän puhumista jossain tilaisuudessa missä joku ihmetteli, että on kumma jos tulee pakottava tarve kirjottaa ykkösiä ja nolllia eikä tiedä, että se on binääriä niin jättää asian vaan siihen 30 vuodeks. P***aa on koko juttu.

  • Blackhawk sanoo:

    Jos oletetaan alunperinkin etta viesti on saatu maan ulkopuolisilta, ei ole varmaan mikaan ihme etta heilla riittaisi teknologiaa siihen etta vaikka kuinka pitka patka tekstia saadaan pysymaan miehen paassa. Muistaminen on vaan inhimillinen ongelma ja jos jollain on tollasta teknologiaa kuin ”avaruusalus” ja kyky laittaa ”nakyja” toisen paahan niin varmaan turha ihmetella miten jaba muistaa patkan binaaria. Ja mitenka sitte viesti oli millanen oli? Jos nyt ajatellaan loogisesti niin viesti olisi siis tarkoitettu ihmisten luettavaksi mutta kuitenkin niin ettei miehen olisi heti epailty keksineen koko juttua silta seisomalta, siksi siis ei suoraan englanniksi. Binaarikoodi perustuu matematiikkaan ja taten on perusteellisin ja universaalein mahdollisista kirjaimistoista. Lisaksi moni taalla ei ota huomioon etta tietokoneet ja niiden koodistot olivat 80-luvulla hieman kehittymattomampia tahan paivaan verrattuna, joten kannattaa ottaa huomioon etta teksti olisi tarkoitettu luettavaksi ja kaannettavaksi tuon ajan laitteilla.
    Ja mita tulee siihen onko koko paska keksittya tai ei, on melko merkityksetonta, jos ei viestin nimeamaa paikkaa tarkisteta, kun kukaan ei kerran voi todistaa miehen vaitteita suuntaan tai toiseen. Voi vain epailla etta patee tai epailla etta ei pade. Paras tapa selvittaa olisi siis jarjestaa jonkinlainen tutkimus kyseisiin koordinaatteihin, vaikka vain historiallisen kiinnostuksen ja arkeologian varjolla. Taalla kaivetaan kuoppia ja sukelletaan ties minne turhempienkin arkeologisten loytojen toivossa, miksei siis saman tien kyseisen utopisen valtakunnan takia, josta on selvastikin olemassa laajaa tarustoa. Ihmiskunta voi vain havita olemalla tsekkaamatta paikkaa.

  • p_m_h sanoo:

    voi,ei varmaan tarvita kovin viisastakaan alienia että tajuaa antaa viestin englanniksi jos englannissa vieraillaan, ja kun mies puhuu saa heti roppakaupalla tällasta sontaa niskaansa ja sitten te vielä ihmettelette ettei ole puhunu aiemmin?? voi teitä, voisitte ihan hyvin jättää vaan typerät kommenttinne kirjottamatta…

  • erkele sanoo:

    Hmm,

    Nyt hieman totuutta tähän: Binäärilukuja voi helposti muuntaa kirjaimiksi netissäkin, myös toisinpäin. Kuka vain voi tehdä siis binäärikoodatun viestin. Ongelmana on muistaa jokaisen kirjaimen ja merkin merkitys binääreissä.

    Jokaista kirjainta kohti on 7(?) nollan ja ykkösen muodostamaa komboa. Nämä merkit saa tosi hyvin opetella jos ulkoa meinaa muistaa. En väitä että jokin voima tai tuntematon viesti sai hänet kirjoittamaan. Hyvin kotonaankin on voinut kirjoittaa, ja väittää että oli säilyttänyt sitä lokerossa, koska häntä pelotti. Itse uskoisin että olisin ihan mielenkiinnostakin jo purkanut koodin itse lähes heti.

    Ja vielä: Miksi muukalaiset käyttäisivät binäärilukuja kommunikoidakseen kanssamme? Jos he osaavat binäärit ja englantia, miksei viesti ollut samantien suoraan englanniksi? Binääriluvut ovat jo vanha keksintö, joten kaukaa tulleiden muukalaisten luulisi jo kehittäneen paremman tavan. Telepatia? Muu kieli? Ei ainakaan binäärit.

    Eli en usko tapahtuman olevan tosi.

  • erkele sanoo:

    En onnistunut editoimaan viestiäni, joten:

    Edit: Huomasin mitä blackhawk oli kirjoittanut. Olen samaa mieltä paikan tutkimisesta, että saataisiin vastaus tähän mysteeriseen kysymykseen. Kyllä minua kiinnostaisi nähdä onko meressä uponnut kaupunki vai ei. Paljon asiaa puhuit kyllä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto