ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Dok: Typeryyden aikakausi

Suosittelen katsomaan seuraavan dokumentin, vielä on hyvin esitysaikaa jäljellä.

http://areena.yle.fi/video/1300486389476

Dokumentissa eletään vuotta 2055 ja tämän päivän rohmuamisen ja saastuttamisen vauhdilla maapallo on jo suurimmilta osin asumiskelvoton. Tässä miljöössä sitten lähdetään tarkastelemaan miksi ja miten tähän on tultu.

Aika hiljaiseksi kyllä pisti…

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

49 kommenttia aiheeseen: Dok: Typeryyden aikakausi

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • valvontakomissio sanoo:

    Tässäpä ajatuksia herättävä dokkari. Ikävä kyllä ei enää mitään uutta maan ja taivaan välillä ellei joku keksi hyvää keinoa ravistella 7 miljardia ihmistä hereillä suunnanmuutostalkoisiin.
    Mutta toivottamalta tuntuu, aikana jolloin omat vanhemmat ja kaveritkaan eivät kykene vastaanottamaan mitään valtavirrasta poikkeavaa näkökulmaa (enhän minä, minä minä, mutta tuo, en minä). Semmost se on :/

  • Nexeon sanoo:

    Videon nähtyäni päästin pitkän huokauksen…
    Tämän hetkisen tilanteen nähden tuo tulevaisuus on väistämätön.
    En mä itse näe tässä kuin yhden ratkaisun, yhden suunnan…ja se on

    U N I T E!

    Kuinka yksinkertaiselta ja jopa joidenkin mielestä ”typerältä” tuo saattaa kuulostaakin, se on ainoa ratkaisu jonka kautta meillä on vielä mahdollisuus ehkä pelastaa tämä planeetta, meidän yhteinen koti. Meidän luulisi jo nyt tajunneen, että pitäisi unohtaa erimielisyytemme, unohtaa kaiken maailmat rajat, unohtaa turhan päiväinen asioiden kaunistelu kuten ”maiseman ja näköalan pilaaminen tuulienergialla” kun tuo samainen energia johdattaa parempaan tulevaisuuteen. Kuka enää piittaa näköalasta tai maisemista kun kyseessa on meidän ”yhteisen kodin” pelastaminen. Tuo kyseinen aihe otti minua eniten päähän videolta. Miten typeriä ihmiset oikeasti voi olla, eikö meidän typeryydellä ole oikeasti mitään rajaa???

    Ehei, kuljemme vain tuon massavirran mukana, tehdään kuten kaikki muutkin tekee ja ajatellaan ”miksi mun pitäisi toimia toisin ja muuttaa elämäntapojani kun muut eivät tee mitään”. Kuten videoltakin kävi ilmi, ”meillä ihmisillä on se voima jota vaaditaan suurtenkin asioitten muuttamiseen, me pystytään vaikuttamaan minkälainen tulevaisuus meillä ja etenkin jälkipolvillamme tulee olemaan”.

    Ehkä mä lopetan tähän, katsokaa video itse ja purkakaa sitten asianne tänne kuten minäkin 🙂
    Tähän loppuun haluan vielä lisätä: Omaksi onnekseni, en ole kulkenut tuon massan mukana 8 vuoteen ”herättyäni todellisuuteen”. En todellakaan aio tehdä lapsia tällaiseen maailmaan, minkälainen idiootti mä olisin antaessani lasteni kokea ja kärsiä tulevaisuudessa (tämä ei perustu videolla nähtyyn asioihin, tein päätökseni jo muutama vuosi sitten), enkä muuta mielipidettäni kunnes näen, että kuljemme parempaa tulevaisuutta kohti. Itse lopetin lihan syönnin kokonaan tuossa n. vuosi sitten (ei mitään eläinperäistä, ei kalaa, kanaa tms) ja silti saan kaikki tarvittavat vitamiinit ja proteiinit joka päivä ja täytyy sanoa, kroppakin on kiittänyt…lihasmassa kasvanut muutamia kiloja kun ennen olin ihan ruipelo ”spaghetti käsi”. Todistin itselleni ja muutamille muille, että me ihmiset ei tarvita minkäänlaista lihaa!

  • Nexeon sanoo:

    Valvontakomissio –

    Pahoin pelkään, että mikään ei enää herätä ihmisiä suunnanmuutokseen. Vielä on aikaa, mutta onhan tuo kohta jo nähty…edes suuret katastrofit eivät tunnu vaikuttavan. Aivan kuin maanjäristykset ja tsunamit olisivat ”jokapäiväistä arkea” ja ajattelemme mielessämme että ”no toihan on nyt ihan normaalia…”

  • ShadowKiro sanoo:

    Miljardeja ihmisiä pitäisi saada liikkeelle ja silti päätökset on vain muutaman rikkaan ihmisen käsissä.
    Vähän väärin on systeemit.

  • Totuus sanoo:

    Kaiken te ilmastouskobvaiset nielette.. Tuolla kritiikkiä esittävät ne jotka reissaavat ympäri maailmaa itse ja ohjelman juontaa maailman rikkaimpiin kuuluva ilmastolobbari yksityistä suihkaria käyttäen HAH! Tollojen huomio ohjaillaan aina muualle kun halutaan tehdä katalin kaappaus. Vai ilmastohömopän ja ilmastonlämpenemisen paranormaalius se jo toisen kunnon talven jälkeen mieltä lämmittääkin.

  • Dr.Z sanoo:

    Totuus, nimimerkkisi huvittaa minua suuresti. Kyllähän se on jo todettu, että ilmastonmuutos on fakta. No olihan viime vuosi lämpimimpiä mitä on ikinä mitattu, ellei jopa lämpimin. Tämä ja edellinen talvi olivat täysin normaaleita, mutta ne tuntuivat kovin kylmiltä, koska niitä edeltäneet talvet ovat olleet poikkeuksellisen lämpimiä. Ja se, että saastutamme ilmakehää, ei ainakaan yhtään auta asiaa.

  • Tapio sanoo:

    Jos tämä aihe saa alle 20 kommenttia, tarkoittaa se sitä, että ”nimimerkki” ei ole käynyt kommentoimassa täälä

    Jos yli 90 kommenttia… You know who’s been here

  • Henkilö-x sanoo:

    Tuo kohta jossa ne sanoi Tuuligeneraattorien ”pilaavan näkymän”.
    Oli minulle järkyttävä, en tajua miten jotkut voi olla noin lyhyr katseisia ja turhamaisi. En voi käsittää miten ihmiset voivat olla niin typeriä? Minua oksettaa ihmis massaa joka alatteleee että ”Jos tämä oli ennen näin se on aina näin”. Ihmiset kyseenalaistakaa kaikki, näin pääsette lähemmäs totuutta joka kerta.

  • mo´muhamed sanoo:

    illujen metkuja(siis toi dokkari oikeen spok ja kaikeee!) ->´´Uutistoimistot levittävät parhaillaan tietoa Mars-planeetan lämpenemisestä samassa tahdissa maapallon kanssa (viimeisten 20 vuoden aikana lämpenemistä on tapahtunut jotakin 0.5 asteen verran), samanaikaisesti pitkin ja poikin internettiä on alkanut kiivas juupas-eipäs keskustelu siitä, mikä tämän saattaisi aiheuttaa´´.. luulisin kaikilla lähi planeetoilla on kans lämmenny. luulisin et kaikki menee vaan sykleissä välil lämpimämpi välil kylmenmpi joka on ihan normaalii.. kuinkahan paljon ollaan saatu lisättyä myyntiä ja ihmisiä vaihtaa uuteen muka egolokisempaan tavaraan! kyllä se on nii että rahat laitetaan meneemään rahnu luo!

  • Hexa^^ sanoo:

    Totuus: joo mene itseesi ja tutkiskele syvältä asti saman tien.

    kyllä tämä on valitettavaa tosiaan liian harva ihminen ottaa nämä asiat todesta, me Tuhoamme kaikin keinoin maapalloa ja samalla keskustelemme voisimmeko hiukkasen supistaa eri asioista pitelemme 1h valot pois teemapäiviä hei haloo mitä luulette saavuttavanne tämmöisellä vetelehtimisellä.

    oikeastaan olen sitä mieltä että ihmiset eivät syvemmin herää ennenkuin massoittain ihmisiä kuolee/ alueista tulee elinkelvottomia, ehkä yhteisen hädän hetkellä ihmiset rupeisivat keksimään oikeita ja toimivia ratkaisuita.

    mitä yhdistyneeseen maapalloon tulee niin maailma todellakin tarvitsisi ”vahvan johtajan”.. eli pitäisi luoda systeemi mikä kattaisi luotettavuudellaan koko pallon väestön, johtajan tulisi ehdottomasti olla vilpittömän hyvä sydämminen ja muutenkin malli-esimerkki muille!

  • Laneilta tullu sanoo:

    En tuu vähentää kulutustani vaan nautin kuluttamisesta.

  • Tapio sanoo:

    Hexa referoi aiheen hyvin ja oikein. Samaa mieltä o/

  • Jussi sanoo:

    Hexa, samaa mieltä!

    ”maailma todellakin tarvitsisi “vahvan johtajan”.. eli pitäisi luoda systeemi mikä kattaisi luotettavuudellaan koko pallon väestön, johtajan tulisi ehdottomasti olla vilpittömän hyvä sydämminen ja muutenkin malli-esimerkki muille!”

    -1984 by George Orwell-

  • Hexa^^ sanoo:

    jussi:
    kaikki omasta päästä mutta hienoa jos noin on

  • Ecrada sanoo:

    Rupes itkettämään ennen kuin video oli edes puolivälissä. En ymmärrä kuinka vaikeaa on vähentää energiankulutusta. Teki mieli tirvaista kaveriani silmien väliin kun hän sanoi että tuollaiset asiat kuuluvat muille eikä hän aio tehdä mitään asian eteen koska kierrättäminen näyttäisi typerältä.

  • Huttu sanoo:

    Lueppa Hexa toi Orwellin 1984 kirja jonka Jussikin mainitsee 🙂

    Hyvää vauhtia ollaan menossa sellaiseen dystooppiseen meininkiin mistä tuo kirja kertoo, Jenkit on jo oikein pitkällä siinä.

    Tuo kirja 1984 ei ihan kerro hyväsydämmisestä maailman johtajasta 😉

  • Roi sanoo:

    Siis olen jo pitkään vaatinut, että myös marsilaiset tulisi saada mukaan ilmastotalkoisiin ja sitoutumaan Kioton ilmastosopimukseen. Onko oikein, että vain maaplaneetalla maksamme itsemme köyhyyteen kun marsilaiset saavat edelleen temmeltää vapaasti välittämättä Marsin ilmaston lämpenemisestä. Siis tietenkään muiden planeettojen asiat eivät meille kuulu, mutta tulisiko kuitenkin pyrkiä koko aurinkokunnan laajuiseen sopimukseen näissä ilmastoasioissa.

  • eikukaan sanoo:

    vapaa energia john searl solution.
    tzekkaa netistä.
    liity ryhmään facebookissa.

  • qwerty sanoo:

    Ei koske mua. En ymmärrä miten Ecradaa alkoi oikein itkettämään =DD Onhan toi joo ihan kurja juttu mut eipä toi video mua saa omia roskia lajittelemaan, vieläkään.

  • P**kele sanoo:

    Vaikka se pahalta tuntuu niin se vaan on karu totuus, että tämä pallo ei ilman suurta sotaa selviä. populaatiota karsimalla (lue. kuluttajia vähentämällä) tämä pallo pelastetaan. Tämä ylipopulaatio on vaan asia josta ei julkisesti saa puhua. Valitettavasti

  • Terma sanoo:

    http://www.millenniumprize.fi/fi/edelliset-palkintokierrokset/2008-5/michael-graetzel/
    + tuohon maalämpöputki
    Kaikki tämä voidaan laittaa omakotitalo- kuin kerrostalo/kaupunkiasuintaloihin.
    Eikä aleta kitisemään minkään kalliudesta, me olemme velkaa.
    http://www.tekniikkatalous.fi/energia/article35365.ece vanhempi linkki
    http://www.energia.fi/fi/sahko/sahkontuotanto/tuulivoima eikun rakentamaan vaan.

  • JaniP sanoo:

    Ei kiinnosta, ei koske mua. Tyypillistä välinpitämättömyyttä asiaan kuin asiaan, kunpa se vaan ei olisi periytyvää.

  • meikä sanoo:

    Voisitko laittaa juttua tästä illuminatista,kun nyt olet muutakin paranormaalista poikeeavaa laittanut. 🙂

  • kabanossi sanoo:

    itse en ainakan nyt aio vilkaista kyseistä pätkää, mutta mikään ei saa minuakaan kierrättämään. no, kaljapullot vien kauppaan. ei vaikuta yhtään maailmalla kierrätänkö minä, köyhä opiskelija, vai en; sanokaa mitä sanotte, väittäkää mitä väitätte.

    tällä hetkellä ihmiset muutenkin keskittyy ihan vääriin seikkoihin, jotka on tuhoamassa maapallon. en siis katsonut pätkää, mutta toivottavasti siinä mainittiin ihmispopulaation räjähdysmäisesta kasvusta, joka ajautuu reisille viimeistään ihan muutaman vuoden päästä. ei maapallolle mahdu kymmeniä miljaredja ihmisiä, luonnonvarat on muutenkin jo vähissä ja ihmisiä kuolee tälläkin hetkellä nälkään.

    mutta, voivotelkaa toki jos savupiipusta tulee vähän savua ja lapsi heittää karkkipaperin maahan ja lyökää kavereita sen takia = ratkaisu kaikkeen. nyt, trollatkaa mut!

  • Hexa^^ sanoo:

    kyllä eräät ihmiset joutuvat vielä henkisesti kasvamaan että opivat käyttäytymään yhteisön hyväksi, ei siitä mitään tulisi jos jokainen ihminen kuluttaisi mielinmäärin.
    ja edelleen medialla on suunnaton ote ihmisistä ja kyky hallita massojen käyttäytymistä ja tämä kyseinen porras kohdistaa voimavaransa 90% väärään suuntaan..

  • kabanossi sanoo:

    varmasti kierrättäisinkin ja käyttäisin julkisia ennemmin kuin omaa autoa, jos näkisin moisessa toiminnassa konkreettisia hyötyjä! mutta, kuten hexa joka minua ja monia muita kerkesi melkein haukkumaan henkisesti lapsiksi totesi, syytetään mediaa.

  • Nexeon sanoo:

    Populaation vähentäminen on ollut omana aiheenaankin jo useasti esillä, joka on kyllä yksi keskeisimmistä ongelmista pallollamme, meitä on ihan liikaa! Jollemme itse aiheuta suurten massojen kuolemia tavalla tai toisella, luonto hoitaa sen varmasti meidän puolesta!

    Kyllä tämä planeetta selviytyy ilman meitä ihmisiäkin, mutta me emme selviydy ilman planeettaa!

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kaikille, jotka väittävät, etteivät ’minun tekemiseni vaikuta mihinkään’, miettikääs vielä hetki. Vallankumous alkaa kotona!

  • Wespa sanoo:

    Kuka on valmis kuolemaan muiden hyödyksi?

    Ei meillä vielä resurssit lopussa ole, resurssit riittää kaikkien ruokkimiseen jne; resurssien kulutusta tosin olisi vähennettävä ja asioita säädettävä jotta homma pysyisi enemmän aisoissa. Liikakansoitus ei vielä ole siis ongelma, mutta nykyisellä tahdilla saattaa olla jos ruokaa tehdään liikaa ja heitetään menemään nykyistä tahtia…

    Ja Höpönpöpö on oikeassa, kaikki lähtee itsestä. Jos kaikki ajattelis niin, että ei oma kulutus ja omat tavat vaikuta niin olisimme vielä pahemmassa jamassa. Onneksi on ihmisiä jotka tekee asioille jotain ja jokaisesta sellasesta ihmisestä se muutos lähtee. Omalta kohdaltaan voi aina vaikuttaa asioihin. Toki olen sitä mieltä, että nykyistä kierrätysjärjeselmääkin olisi säädettävä jotta kierrätys olisi helpompaa kaikille. Jätteidenlajittelukoneet olis jees kyllä.

  • Apinateoria sanoo:

    Hei käyttäkää sitä oikeinkirjoituksen tarkistusta. Ihan v*itun vammasta kateltavaa kun kaikki mahdollinen on kirjoitettu väärin. Teidän mielipiteetkin on väärin. Ne on jostain h*ton lastentarhasta. Mua ottaa niinku ihan kaikki nyt päähän.

  • Apinateoria sanoo:

    Hexa:

    Jussi jo tuossa mainitsikin sarkastisesti, ettei sinun diktatuurimalli oikein toimi kivasti. Sillein vaaleanpunaisesti. Jos haluat jonkun antikristuksen tänne häiläämään ilmastopropagandan varjolla, olet hyvin, HYVIN, niiku silleen tyyliin pihalla, tai jotain.

    Tekisi mieli kommentoida monia muitakin juttuja, mutta ne eivät ole sen väärtejä. Tuskin he edes lukevat kommentteja.

  • Apinateoria sanoo:

    kabanossi:

    Onko se kierrättäminen jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeaa? Printtaa ohjeet netistä. Opit ne pian ulkoa.

    Auto kyllä on monille välttämätön paha: kuka nyt haluaisi istua pultsarin vieressä metrossa? No ei kai. Kuka haluaa matkustaa 10 minuutin automatkan sijasta tunnin ja kymmenen minuuttia julkisilla aamuin illoin? Yhteydet perähikiältä lentokentälle ovat tosiaan noin surkeat.

    Spämmään kuin nimimerkki-erkki konsanaan.

  • Apinateoria sanoo:

    P**kele:

    Sinä kun olet niin huolissasi ylipopulaatiosta ja tiedät näemmä keinon, etkö tekisi meille kaikille palveluksen…

  • Terma sanoo:

    Apinateoria: tsekkaa tuolta ylempää mun kommaus, jos se vähän helppais hatutukseen : )

  • Hexa^^ sanoo:

    Apinateoria: turhamaista viilausta.
    ja olen kyllä perillä seikoista, sinulta saattaa puuttua muutama soveltuvuuden aivo – toiminto.

  • kabanossi sanoo:

    Apinateoriasta voisi aloittaa maapallon populaation vähennys. ja ei, ei se kierrättäminen vaikeaa ole, mutta silti en näe syytä kierrättää kun meidän roskiksia on vain yksi ja sinne menee kaikki. en rupea naapureihin kantamaan roskia. nyt on vaalit, äänestäkää vaikka vihreitä niin kuin moni teistä varmasti aikookin.

  • kabanossi sanoo:

    p.s muijan kämpillä on _PAKKO_ kierrättää ja siellä se pistää myös minut kierrättämään, valitettavasti. taloyhtiön säännöt. mutta mulla ei ole kämpillä kuin yksi roskis pihalla ja sinne menee kaikki.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Onko sun Hexa aina pakko alentua henk.kohtaisuuksiin? Tuskin sun spekulaatiot kommentoijien aivotoiminnoista kiinnostavat moniakaan…

  • Hexa^^ sanoo:

    kyseenalaistin vain, kun kerran roskaa kirjotellaan..

    ja ironista kylläkin Höpönpöpö: saattaa olla että omat puheesi kaikuvat kuuloille korville, ihan niinkuin taas itse väläytit.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Voi, Sylvi sun kanssas…

  • Seuraaja sanoo:

    ”Meitä on ihan liikaa” väittämä on puppua. Ongelma ei ole siinä että kaikki ne Afrikassa ja Aasiassa syntyvät ihmiset kuluttaisivat meidän kaikkien ”vähäiset luonnonvarat” vaan siitä että me ”harvat” kulutamme aivan todella liikaa sellaistakin mitä emme tarvitse.

    Nykyinen ihmisille aivopesty tavoite saada ”hyvä elintaso” kusee meidät kaikki, kun halutaan -auto/omakotitalo/200muotivaatetta/sisustuselementtejä/lelujapikkuPetterille-. Kyse ei ole siitä että ”vähennä ruuan kulutusta” vaan siitä että ”voisinko olla ostamatta tämän esineen mitä en käytä mihinkään ja mikä lopulta vaan pyörii nurkissa”.

    Ugh.

  • Jackie sanoo:

    On tää niiku nii priceless kamaa universumin historiassa tää ihmiskunta, internetti ja paranormaaliblogin viestiketju.

    Voittoo tavotteleva markkinavalta vois olla tiivistettynä tää meidän planeetan tämän hetkinen tarina.

    Joku täällä mainitsi että ei ihmiset herää enneku suuremmat määrät porukkaa kuolee tai aiheutetaa isoille alueille elinkelvottomat olosuhteet. Tää varmaan pelottava faktaa.

    Olis mukava nähdä jonkin sortin tilastoa siitä kuinka moni tällä planeetalla kärsii köyhyydestä/kurjuudesta samalla ku me täällä suomessa kultalusikat suussa naputellaan avautumista siitä mitä pitäs tehdä ja mitä ei internetin ihmeellisessä mailmassa. Mahollisesti vielä oikee kunnon taulutelkkarit näyttöinä.

    Typeryyde aikakausi o siellä missä ei oo ymmärrystä toista kohtaa. Siellä missä häiritsee ku toine ei osaa kielioppia. Siellä missä toisen mielipide on väärä.

    Jos joku puhuu mielestäs hölmöjä ni juttele sen ihmisen kanssa enneku ymmärrät miks se puhuu hölmöjä tai enneku se ymmärtää et se puhuu hölmöjä.

    Typeryyde aikakaus sanoo ”oot hölmö” koska on ite vielä nii hölmö ettei nää mailmaa ku omista silmistä.

  • Hexa^^ sanoo:

    Seuraaja: hyviö pointteja kyllä juurikin niin,
    ei muutakuin syvempää syvempää itse pohdiskelua..

    ja mediahan näitä yllämainittuja esimerkkejä syöttää ihmisille jatkuvasti ja täten ohjailevat ihmisiä hankkimaan kaiken tarpeellisen elääkseen hyvän elämän tämä on siis karkea pähkinän kuori,
    ettei sielä taas joku Höpönpöpö: ala sotkemaan miltein jo aukotonta teoriaa.

  • Hexa^^ sanoo:

    tai oikeastaan sydämmellistä itse pohdiskelua, sillä täten saatat onnistua sivuuttamaan ne turhat halut ja taas etenet tässäkin ja opit jotain hyvästä elämästä.

  • Huttu sanoo:

    En oo koskaan lajitellu roskia, enkä tule lajittelemaan vaikka pihalla onkin useampia roskapönttöjä. Mulla kun ei kämpässä ole tilaa edes kunnolla yhdelle röskapussille niin en tod. ala pitää nurkissa 4-5 eri pussia eri roskille. Ja mulle on nyt ihan sama meneekö joku ehrmann-rahkapurkki kaatopaikkajätteeseen vaiko polttolaitokselle sun muualle.

  • DOOMI sanoo:

    Näinhän se on.. elämme ajassa, jossa ei ole väliä tulevalla tai tulevilla jälkeläisillä. ”HAH mä oon jo delannu tuohon mennessä…” ”-ei tule koskemaan mua” ”Rämpikööt tulevassa vaan muut minun jättämässäni sotkussa HERO!” Hyvin suomalaista ajattelua….

  • Skepticguru sanoo:

    ”Ja Höpönpöpö on oikeassa…”
    Ensimmäinen kerta koko blogin historian aikana kun höpönpöpö on oikeassa.

  • Seuraaja sanoo:

    Skepticguru:
    Höpönpöpö: ei kyllä juurikaan valolla säväytä ja samoilla linjoilla näemmä itsekkin liikut.

  • Eric sanoo:

    Ilmeeni, kun Paranormaaliblogin kummituksiin, muukalaisten vierailuihin, idioottimaisiin salaliittoteorioihin ja muihin yliluonnollisuuksiin uskovat kauhistelevat ihmisten typeryyttä ja toivovat muutosta asialle.

    http://img847.imageshack.us/img847/5695/loldf.jpg

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto