FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Poltergeist riehuu Manningin perheen kodissa

Brittiläinen Manningin perhe on poltergeistin armoilla.

a

Manningin perhe. Lisa, Jaydon ja Ellie.

Manningien kotitalossa tapahtuu kummia. Esineet siirtyilevät ja tippuvat itsekseen, valot syttyvät ja sammuvat, sälekaihtimet liikkuvat edestakaisin…

Perheen äiti Lisa sai kuvattua nauhalle yhden tapahtumista. Videolla näkyy kuinka tuoli liikkuu itsekseen sekä kaapin ovi aukeaa.

Asensin videokameran kuvaamaan koska halusin todistaa, että kummituksia on olemassa, Lisa kertoo nauhoitteesta.

Tämä on kauhutalo. Talossa eläminen on kuin keskellä kauhuelouvaa. Pahin asia tässä on se, että en usko edes itse näiden asioiden todella tapahtuvan.

Perheen tytär pelkää taloa.

Minua pelottaa mennä kotiin ja en tykkää mennä yläkertaan yksin, Ellie kertoo.

Perhe on varautunut hankkimalla krusifiksejä, sekä suolaa on ripoteltu ympäri taloa. Paikalla on käynyt myös meedio joka totesi talon olevan portaali henkimaailmalle.

Lähde: Daily Mail ja The Sun

Kiitos vinkistä A.H. ja Milja. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: Poltergeist riehuu Manningin perheen kodissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jeba sanoo:

  Mulla tuli kyllä tuosta mieleen että jokuhan tuolla sivussa on piilossa ja jollain narulla vetäsi tuon oven auki ja tuolia myös. Ei kyllä nyt ollut kovin uskottavaa 😀

 • Jopelius sanoo:

  Jep, ei tuo vakuuttanut. Mut kyl mä asuisin vaikka kummitusten keskellä… ei ne mua kauaa kestäis 😀

 • JambaB sanoo:

  Ihan liian helppo feikattava joten en kyl usko tohon.

 • p*rkele sanoo:

  lol ikea tuoli omistan samanlaisen

 • Jorgos sanoo:

  FAIL! 🙂

 • Askapää sanoo:

  Nimenomaa JambaB esim leijoilla ja ledivaloilla.

 • tzundax sanoo:

  näin tän videon muutama päivä sit, ja jos kuuntelee tarkkaan ja pistää volyymia kovemmalle nii kuulee kuinka joku yskäsee taustalla ja videon lopussa kuuluu joku ”kops/naps” ehkä penkissä ollu naru katkes?

 • zagari sanoo:

  tzundax

  Siellä talossa asuu ihmisiä. Ihmiset yskii. Se ei terkoita heti että feikki. Tuoli saattoi pudottaa jotain lattialle tai osua sängynjalkaan.

 • Vomit sanoo:

  feikki tai ei, idiootti ämmä. Olisi asettanut kameroita enemmän ja eri kulmistä, en usko, koska en nähnyt liikkuvia objekteja kokonaisuudessaan.

 • manninki sanoo:

  Isäni kirjahyllystä löytyi kirja, jossa matthew manning nimisellä pojalla todettiin paranormaaleja kykyjä. minne hän menikin, esineet katoilivat, ilmestyivät uudelleen ja liikkuivat paikasta toiseen.

  hän pystyi myös murskaamaan paksuja lukkoja tieteellisesti dokumentoidussa ympäristössä.ne vääntyivät täysin muodottomiksi kun hän ”kytki” voimansa päälle.Muunmuassa poliisikomisarion käsiraudat matthew sai täysin rullalle.Hänen aivoistaan mitattiin outoja lukemia kun hän käytti voimaansa.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Matthew_Manning

  Suomeksi kirja on ilmestynyt nimellä linkki tuntemattomaan.

  näemmä on koittanut pistää rahoiksi tällä ilmiöllään kun löytyi sivusto jossa matthew manning niminen heebo myy kaikenlaista skeidaa.yksistään jo tämä aiheuttaa skeptisyyttä.

  kirja muistui mieleen kun tuossa videossa on saman sukunimen omaava perhe.

 • Wespa sanoo:

  Kiitos linkistä, mielenkiintoinen tapaus. 🙂

  Mielestäni on mielenkiintoista miten paranormaalilla alalla työskentelvät ihmiset tai paranormaalia kokeneiden kirjamyynnit ym. jotenkin leimataan ja sitä pidetään jotenkin uskottavuutta nakertavana. Ihana samalla tavalla lääkärit tai melkein missä tahansa työssä tai elämän tilanteessa olevat myyvät kirjojaan jne. Kirja on myös hyvä tapa jakaa kokemuksia ja tietoutta eteenpäin näin internetin lisäksi. Jos itselläni olisi enemmälti mielenkiintoisia paranormaaleja kokemuksia ja niiden kautta syntynyttä tietoutta tai muuta jaettavaa, niin kirjan kautta rahan hankkiminen voisi olla ihan hyvä ratkaisu.

  Toisaalta ymmärrän hieman tuotakin näkökulmaasi, mutta en lähtisi leimaamaan koko hommaa ihan vaan sen perusteella että joku myy jotain. Bisnesmies on aina bisnesmies. 🙂

 • manninki sanoo:

  No mainitsin vain että syö hieman uskottavuutta kun joku alkaa tavoittelemaan kaikenlaisilla kirjoilla rahaa.Johan tiedämme miten esim tv evankelistat myyvät kirjojaan ja paasaavat mummoilta rahat taskuun.

  Kaikista aidoimmalta vaikuttava olisi henkilö joka ei myy mitään, eikä tarvitse rahaa käteensä siitä hyvästä että auttaa toisia tai kertoo kokemuksistaan jostain suuremmasta voimasta.

  Ahneus ei anna hyvää kuvaa.Tietenkin ilmiö voi olla aito.
  Lue wespa se kirja, aika mielenkiintoinen se on kuitenkin ja tieteellistä dokumentointia on paljon mukana. Jopa sellaista mitä ei oikein voi feikata.

 • ave sanoo:

  tuolia vedetään narulla kameraa lähinnä olevasta jalasta. Katsokaa kun tuoli viimeisen kerran liikahtaa, niin kaapin puoleinen jalka ottaa kiinni johonkin js se puoli tuolista pysähtyy, mutta se puoli josta tuolia vedetään liikkuu vielä vähän ja tekee pienen kiertoliikkeen. Todella surkea esitys!

 • heihaloo sanoo:

  Tä on ihan kesyä kamaa.

  Tsekatkaa tämä!
  http://www.youtube.com/watch?v=TK7SyWEGf5M

  Täytyy sanoa, että kaveri on nähnyt paaaljon vaivaa ja rahaa jos mielii feikannut nämä videot.

  Kertokaa ihmeessä jos tiedätte asiasta jotain?

 • Ogeli sanoo:

  ^ Tuolla tyypillä on muuten paljon noita Poltergest-videoita. Joko ne on todella hyvin tehtyjä tai sitten ovat oikeita.

 • Vee sanoo:

  Merkityksetön video. Poltergeistin olemassaolo videossa zero.

 • tzundax sanoo:

  zagari

  ihanko tosi? ei mutta minulla oli sellain ymmärrys että kamera oli jätetty kuvaamaan tapahtumia yksinään.. tai näin ainakin olin jostakin lukeneeni.

  tästä johtuen taustalla kuuluvat yskinnät ja napsahdus ääne juuri penkin liikkuessa herättävät epäilyksiä..

 • niieoseo sanoo:

  Aivan selvä feikki.
  Kas kummaa, ovi avautuu samaan suuntaan kuin tuoli lähtee hiissautuun.
  Vedetään vaan jollain siimalla, ja tuolla vaatekasan tms. takana lienee joku väkipyörä, joten näyttää että tuoli menee seinään päin.

 • ninnuu sanoo:

  joo tos penkis näky selvästi lopus siimaa!ja miks ne ei menny takaisin paikoilee?

 • Kokemusta sanoo:

  Ei ole mitään hienoo asuu talos mis vähä tapahtuu tollasia. yms.
  raavitaan seinää, kaapista kuuluu ihmeellisiä koputuksia, kävelyä eteisessä, mustia hahmoja. haluttais saada tää jo loppumaan, et voitas nukkua rauhassa ja uskallettas mennä kotiin..

 • paranormaaliHULLU sanoo:

  hei,mitä järkeä ! tuota ei voi TOD laskea ”boltergeist” ilmiöksi ! siinä voi olla hyvin naru kahvassa ja tyttö/poika vetää siitä jne. se voi olla huijausta. mäki oon kamun kaa tehnyt kännykällä ”poltergeist” ilmiön sitomalla naruja tavaroihin ja vetämällä,voi OLLA huijausta !!

 • paranormaaliHULLU sanoo:

  ainiin HUOM. lopussa kuluu ääni ”raps” eli siima/naru katkeaa !

 • Hepsuli sanoo:

  Tuolla kasan alla menee naru, josta vaan vedetään niin tuoli liikkuu ja kaapin ovi aukee. Ja epäilyttävästi just sitä kasaa kohti. Epäilen ite feikiksi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *