FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Vampyyrit, räyhähenget ja kumppanit tapetilla manaajien miitissä

Puolassa järjestetään kansainvälinen manaajien mittinki, jonne saapuu n. 300 manaajaa ympäri maailman.

Tapahtuma järjestetään roomalaiskatolisen kirkon Jasna Gora -luostarissa. Luostarissa sijaitsee kuuluisa maalaus ”Musta madonna”, joka  on peräisin 1300-luvulta ja joka on suosittu pyhiinvaelluskohde.

IS: ”Luostarin radioaseman mukaan kongressissa puhutaan mm. Eurooppaa villitsevästä vampyyrimuodista, skitsofreniasta ja paholaisen vilpillisyydestä manaustilanteessa.” (lihavointi minun)

Mitä tarina ei kerro, on ajankohta.

Lue juttu Ilta Sanomilta.

Keskiaikaisen kirjan kuvitus manaamisesta

Keskiaikaisen kirjan kuvitus manaamisesta

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Vampyyrit, räyhähenget ja kumppanit tapetilla manaajien miitissä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Olisi kiva olla kärpäsenä katossa kuntelemassa poikia.
  Onkohan tuo tapaaminen perinne jostain alku ajoista, jota on vaan jatkettu ja jatkettu?
  Mahdetanko siellä käsitellä tämän päivän manaamisia? Onko sellaisia edes olemassa?

 • WM_ sanoo:

  Se onkin mielenkiintoinen juttu.. Olen kuullut kaksi eri tarinaa manaamisesta. Toisen kuulin eräältä seurakunnan työntekijältä (kanttori) ja toisen joltain lääkäriltä. Olis kiva tietää lisää!

 • Joku sanoo:

  LOL

 • jatu sanoo:

  Manaushan on todella mielenkiintoinen tapahtuma. Manatulle henkilölle, joka on riivattu tilanne on enemmän kuin todellista.
  iso kysymys onkin, onko aiheuttaja pahahenki vai onko se vain henkilön omaa voimakasta mielikuvitusta?

 • lool sanoo:

  meikä vois tarvita tollasta 😀

 • jatu sanoo:

  Meikkä vois antaa tollasta 🙂

 • joni sanoo:

  mitään vämppyyreitä ei oo olemmassakaan!

 • jatu sanoo:

  Kyllä on, kysy vaikka kaverin ex-vaimosta

 • FDR sanoo:

  Emily Rosen riivaja on muuten parempi leffa kuin Manaaja ykkönen, vaikka molemmat perustuvatkin tositarinaan.

  Manaaja on jotenkin niin…seitkytlukulainen jo.

 • Vierailija sanoo:

  The Last Exorcism (2010) on kyl karsee… Karvat pystyssä sai katella. 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot